Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar benim malesef negatif.iki gundir kendine gelemedim.aglamaktan mahvoldum.o kadar alistirmisimku pozitif diye adeta dunya yikildi altinda ksldim.cok kotuyum.pozitif sonuc alan arkadaslar hayirli olsun
canım ne desek boş zor bi durum allah sabır versin ağlamak çözüm olsa da keşke hepimiz ağlasak düzelse herşey... ama mutlaka vardır allahın bir bildiği, bir hayrı belki de sana en güzelini hazırladı haberin yok bak bir evladın da varmış hem onun için hem kendin için bir sonraki tedavin için olabildiğince güçlü olmalısın inşallah en kısa zamanda kendini toparlayıp yoluna devam edersin!!!

canım sen ne zaman gidiyorusn kaan beyle görüşmeye ben cuma günü 12 ye randevu aldım hayırlısı bakalım tedavi başlayalı nerdeyse 1 yıl olacak sabır taşı olsa çatlar valla!!!etrafımda tüp bebek tedavisi yaptıran birçok arkadaşım hamile ve benden sonra başlamışlardı tedaviye bana hadi artık diyorlar

ah canım benim anlıyorum seni, ilk kez bebek sahibi olmaya çalıştğımda benle beraber bebek düşünen arkadaşlarımın bebekleri yaşlarını doldurdu çok zor oluyo hakkaten... ben yarın gidicem kısmetse canım bakalım ne dicek ne durumdayım belli değil şu anda..herşeyde bir hayır vardır diyorum zaten sabırla bekliyorum bakalım inşallah biz de güzel haberler vericez burdan en kısa zamanda...

Esmacım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün

Kızlar bugün keseyi görmeye gittik kalp atışlarını da dinledik çok güzel bir duyguydu :)) benim değerler çok yüksekti ama tek kese göründü değerlere aldanmayın derim ben.
Ne güzel bi duygu..rabbim bizede nasip etsin güzel sesi duymayı:) ilk test yaptığında değetin kactı canım?? Bir de test gününden kaç gün sonra gttin ilk kontrole???

Kizlar benim malesef negatif.iki gundir kendine gelemedim.aglamaktan mahvoldum.o kadar alistirmisimku pozitif diye adeta dunya yikildi altinda ksldim.cok kotuyum.pozitif sonuc alan arkadaslar hayirli olsun
Arkadasım ne kadar zor oldugunu az cok tahmin edebiliyorum..çok yıkıldığını..ama Allahtan ümit kesilmez..bi gün olacak..senin için ve bebeğin için hayırlı zaman da inşallah..

Ne güzel bi duygu..rabbim bizede nasip etsin güzel sesi duymayı:) ilk test yaptığında değetin kactı canım?? Bir de test gününden kaç gün sonra gttin ilk kontrole???
Amin canım herkese nasip etsin rabbim. Ilk test sonucum 260 tı canım sonra da fazlasıyla katlanarak arttı. Ben hep hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demek. Bugün 26. Gün benim 6+2 yani.

tebrikler canim.tup bebek mi yaptirdin sende?kaan beye mi gttin?ilkte mi tuttu?rahatsizligin neydi??
Saol canım..evet ilk tüp bebek deneyimimdi..benim herşey çok normaldi..eşimde sperm hareket sorunu vardı..evet kaan bey doktorumuz..hatta sizin normal yolla bile olabilir ama 5 yılda mı olur yada bir ayda mı olur bilemem dedi..yaş ilerleyince çok da beklemek istemdk.

Amin canım herkese nasip etsin rabbim. Ilk test sonucum 260 tı canım sonra da fazlasıyla katlanarak arttı. Ben hep hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demek. Bugün 26. Gün benim 6+2 yani.
Ooo baya da yüksekmiş..benim 11. Gün 217 çıktı..hayırlısı hakkımızda..tek de çift de kabulümüz..sağlıklı olsun da..

Gelsin ikizler bir seferde ciksin aradan

kızlar opudan sonra ertesi gün arayıp ne diyorlar bide kaç gün süreyle arıyorlar kalitesi ne zaman belli oluyor.

anladım cnm cok tebrık ederım.nasıl bı tedavı uyguladı sana pekı?hangı ıgnelerle buyuttu yumurtanı?weya hapla mı?yas kaç cnm bu arada??

kızlar opudan sonra ertesi gün arayıp ne diyorlar bide kaç gün süreyle arıyorlar kalitesi ne zaman belli oluyor.

Merhaba, hemen ertesi gün arayıp kaç tanesinin döllendiğini haber veriyorlar.... Sonra 3. Gün arayıp kaç tanesinin sağlıklı olarak 3. Güne ulaştığını ve kaç hücreli olduğunu söylüyorlar... Embriyo sayısı çok değilse 3. Günde donduruyorlar... Yeteri kadar embriyo varsa 5. Güne gitmesini de bekleyebilirler... Allahım sağlıkl bebeğinize kavuştursun....

Gunaydin canim :) Herseyin hayirlisi olsun senin icin .Bebisler gelsinde ama simdi ama 1 ay sonra farketmez :)
amin canımm herşeyin hayırlısı tabii ki. yeter ki sağlıkla gelsin bebeklerimiz, sabrederiz ne yapalım...
sen nasılsın bu arada? var mı bulantı falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…