Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar yumurta lardan haber var ve yorumunuza ihtiyacım var 23 yumurta toplandı 13 tane işleme alınmış 4 ü istediğimiz gibi geri kalanları bekliyoruZ dedi kötü değilmi moralim bozuldu perşembe günü yeniden konuşacağız dendi istediğimiz gibi demek ne demek kalitesi söylenmedi.

Mide bulantısı olan var mı kızlar? Ne sevimsiz şeyimiş... Sürekli bulanıyor... Yeme içme zevki kalmadı ben de....

Benim de 11 tane toplanmıştı..hepsi işleme alınmıştı..4tane 1.kalıte döllendi diger 7 sini bekleyecegız demişlerdi..bende az biraz tuhaf olmuştum..11de 4 tane diye..ama önemli değil çok da. tutacak olduğunda 1 taneyle de oluyor canım..hayırlısı olsun hakkında..kafana çok takma yani

canım kötü falan değil durumun hiç canını sıkma. 4ü olmuş zaten, diğerlerini de gözlemliyorlarmış işte ne güzel:) diğerlerinde bi gelişme olmazsa da canını sıkma bence gayet iyi durumdasın. biliyosun ki 1 tane yeter bizim hamile kalmamız için, ki senin 4 tane var kaliteleri hemen söylenmez zaten canım önce bölünmeye başlasınlar dur bakalım:) pozitif ol canım, canını hiç sıkıp moralini de bozma güzel haberler gelicek perşembe günü bak gör:)

anladım cnm cok tebrık ederım.nasıl bı tedavı uyguladı sana pekı?hangı ıgnelerle buyuttu yumurtanı?weya hapla mı?yas kaç cnm bu arada??
Sağol canım..ben ilk kez haxiran sonunda gttim kaan beye..bana vitamin olarak previt ve b12 verdi ilk olarak..eşime de takviyeler verdi..bir ay kullandım sonra 1ağustosta iğnelere başladım ..tüp bebekte iğne kullanılıyor diye biliyorum..yumurtlama ve rezerv sorunum yoktu ama yumurta sayısını arttırmak için iğne kullanılıyor..iiiğnelerim gonal f menapur ve gonapeptyl di..düşük dozdu.20 tane yumurtam olustu...11yumurtam toplandı.sonra hemen transfer yapmıyor kaan hoca biliyorsun..eylül basında histo ve rahim kalınlastırma asaması...ve hemen arkasında eylülde transfer..1 ekimde de öğrendim sonucumu..yani 1ağustosta basladım...1ekimde sonucumu aldım..:))).benim süreç çok uzamadı..Çok şükür.. yaşim da 30 canım.

Mide bulantısı olan var mı kızlar? Ne sevimsiz şeyimiş... Sürekli bulanıyor... Yeme içme zevki kalmadı ben de....
Ben çok çekiyorum sorma canım ya son 3 gundur sürekli bulantı hali bide previt positive ilaçtan yarım saat sonra deli gibi kusuyorum burdaki doktora sordum içindeki demir yapıyo dedi biz genelde 4.aydan sonra demiri uygun görüyoz dedi sizdede bulantıyı dahada arttırıyomu ilaçdan soğudum vallh

kızlar sanırım sonunda bende başlıyorum tedaviye.Bir önceki gidişimde kistim olduğunu doğum kontrol ilacı vereceğini 14 gün sonra e2 me bakılacağını eğer sonuç iyi olursa ona göre tedaviye başlayacağımızı ama eğer iyi çıkmazsa biraz daha bekleyeceğimizi söylemişti.Şükürler olsunki sonucum çok güzelmiş,hemen yarın gel dedi :) Bakalım hayırlısı olsun herşeyin Dua edin kızlar lütfen bu sefer olsun başliim ve artık anne olabileyim bende :)

Ben hiç çıkartmadım ama sürekli bir bulantım var... Midem ağzımda nerdeyse

Reactions: GTY

ne guzel cnm.şanslısın.malıyetı nekadar oldu pekı??

şimdi benim pzt opu oldu bu gün ve yarınmı önemli kızlar kalite en son perşembemi belli olucak kızlar o 4 tane istediğimiz gibi demek döllendi mi demek yani o 4 tane 2.kalite de olabilir öylemi iyi mi onlara bişey olmasın sizedemi böyle söylediler 1.gün beklediklerinizden bişey çıktımı artık onlardan çıksada 2.kalite olacaklar bişeye yaramıycaklar bence demi
7 taneyi bekliyoruz dediler zayıflarmış ama belli olmaz demişler eşime

Ayy canım ben de previt içtıkten yarım saat sonra fena oluyorum..midem bulanıyo ve iki kez cıkardım ne var ne yok..tek ben de oluyor sanıyrdum

Bize de ilk gün 4 tane 1.kalite dendi..bence sizin de öyledir istediğimz gibi dedklerine göre..arayıp sorabilirsin canım istersen...sonraki gün döllenenler birinci kalite olmayabilir.yani ben öyle düşünüyorum..bize de bekliycez dendi ama bişy cıkmadı..belki seninkilerden atak yapıp gelisip iyiler de çıkabilir..ayrıca 4 tane iyi bi rakam..bana dr bunlardan kardes olur diyip duruyordu..:)):))senin de öyle olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…