- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.521
Canim benimde aynıydı kaan beye soyledim arayıp previti degstirp Premesis verdi sabah akşam içilen.sende arayıp bi sor benceBen çok çekiyorum sorma canım ya son 3 gundur sürekli bulantı hali bide previt positive ilaçtan yarım saat sonra deli gibi kusuyorum burdaki doktora sordum içindeki demir yapıyo dedi biz genelde 4.aydan sonra demiri uygun görüyoz dedi sizdede bulantıyı dahada arttırıyomu ilaçdan soğudum vallh
Bize de ilk gün 4 tane 1.kalite dendi..bence sizin de öyledir istediğimz gibi dedklerine göre..arayıp sorabilirsin canım istersen...sonraki gün döllenenler birinci kalite olmayabilir.yani ben öyle düşünüyorum..bize de bekliycez dendi ama bişy cıkmadı..belki seninkilerden atak yapıp gelisip iyiler de çıkabilir..ayrıca 4 tane iyi bi rakam..bana dr bunlardan kardes olur diyip duruyordu..:)):))senin de öyle olur inşallah canım
selam canim ben de son durumumu yazmaya girmistim tam:) kalinlastirmaya basliyoruz kismetse, prog. tahlilim duzgun cikarsa yarin tabii:) hadi bakalim kaldigim yerden devam insallah:))krc05 canım naptın gttin mi kontrole??
canim cok ayrintili dusnuyosun, 1. kalite 2. kalite olmasi, evet onemli tabi ama kesin tutar ya da tutmaz cevabinin karsiligi degiller. yumurtalarin toplandi, ertesi gun dollenme olup olmadigina baktilar ve olmus senin de cok sukur. 3. gun bolunme sayisina bakacaklar, ve donduracaklar. 4 tane istedigimiz gbi demek dollendi demek evet:) dusunup durma artik, 2. kalite de olsalar kismetinde varsa tutuncaklar sana. kendini yipratma anne adayi:) once onemli olan sensin unutma..şimdi benim pzt opu oldu bu gün ve yarınmı önemli kızlar kalite en son perşembemi belli olucak kızlar o 4 tane istediğimiz gibi demek döllendi mi demek yani o 4 tane 2.kalite de olabilir öylemi iyi mi onlara bişey olmasınsizedemi böyle söylediler 1.gün beklediklerinizden bişey çıktımı artık onlardan çıksada 2.kalite olacaklar bişeye yaramıycaklar bence demi
7 taneyi bekliyoruz dediler zayıflarmış ama belli olmaz demişler eşime
Canim benim sadece yemek yedikten sonra oluyor .Oda 5-10 dk sonra geciyor .Simdilik iyi gidiyoruz bakalim :))))Mide bulantısı olan var mı kızlar? Ne sevimsiz şeyimiş... Sürekli bulanıyor... Yeme içme zevki kalmadı ben de....
selam canim ben de son durumumu yazmaya girmistim tam:) kalinlastirmaya basliyoruz kismetse, prog. tahlilim duzgun cikarsa yarin tabii:) hadi bakalim kaldigim yerden devam insallah:))
canim cok ayrintili dusnuyosun, 1. kalite 2. kalite olmasi, evet onemli tabi ama kesin tutar ya da tutmaz cevabinin karsiligi degiller. yumurtalarin toplandi, ertesi gun dollenme olup olmadigina baktilar ve olmus senin de cok sukur. 3. gun bolunme sayisina bakacaklar, ve donduracaklar. 4 tane istedigimiz gbi demek dollendi demek evet:) dusunup durma artik, 2. kalite de olsalar kismetinde varsa tutuncaklar sana. kendini yipratma anne adayi:) once onemli olan sensin unutma..
C cutetwins , G greeneyes34 ve H hayado kizlar previt positive multivitamin oldugundn, karniniz yari tokken icmeyin, agir gelmesi norml bence, guzel ve sıkı bir kahvaltidan sonra icerseniz o kadar rahatsiz etmeyebilir bence. bi de hamilesiniz, normalden hassassiniz dogal olarak:)
çıktı canım normalmiş, başlayın ilaçlara dediler:)krc05 canim sonuclarin ciktimi ?
Ben etmedim canim ama aklina takildiysa ara sor istersençıktı canım normalmiş, başlayın ilaçlara dediler:)
ben de az önce ilaçlarımı kontrol ediyodum, decavit'e devam et demediler bana dün, ama histodan sonra sanki devam et demişlerdi, arada kaldım ben de..
Bu arada cok sevindim hersey guzel gider bebislerine kavusursun insallahçıktı canım normalmiş, başlayın ilaçlara dediler:)
ben de az önce ilaçlarımı kontrol ediyodum, decavit'e devam et demediler bana dün, ama histodan sonra sanki devam et demişlerdi, arada kaldım ben de..
Çok sevindim canım.. inşallah tedavin su gibi akıp gider...sonra senden haberler alacağız..az kaldı hem de çok az:))çıktı canım normalmiş, başlayın ilaçlara dediler:)
Canım benim transferden bi 4 gün sonra birden şişmeye başladı göğüsler..erkrm başladık ya hayırlısı artık:)) bir de karnım şiş baya..siz de de öyle mi??Kizlar goguslerim resmen sis .Kocaman oldular :)))Cok guluyorum kendime :)Sizde de boyle birsey oldumu ?
çok sağol canım inşallah aminnn:))Bu arada cok sevindim hersey guzel gider bebislerine kavusursun insallah
ay canım ya inşallah valla:)) bu sefer geçen seferki gibi heyecanlı değilim ama daha iyi sanırım böyle.. hayırlısı inşallah bu sefer herşey yolunda gider de gelir bebişlerim bana da:))Çok sevindim canım.. inşallah tedavin su gibi akıp gider...sonra senden haberler alacağız..az kaldı hem de çok az:))
Canım çok kafanı takma bence sayıya..rahat ol Allah verecekse 1taneyle de veriyor..stres yapma..stres en büyük düşmanın senin şuanda.kafanı başka seylerle rahatlat..iyi olacak herşey..ayy canım içimi rahatlattınız iyi bir sayı yani değilmi ne bileyim arkadaşın 5 tane dondurulmuşu içlerinden biride blastosittii, diğer 2 si transfer edilmişti yani 7 tanemi 1.kaliteydi onun acaba 2 tane transfer edildi bi tane tutmuştu ama şansı var dı geride benim 2 transfer edilse 2 dondurulmuş kalcak tutmazssa vay halime ben de iyi bit sayı için ümitlenmiştim.
ya sorma ayni durum bendede özellikle son bi 2 haftadir artis gösterdi dolgunlasmis baya birde genislemis ve kasiniyor sanirim genislik oldukca kasintida oluo ...kasinti varmi sende de cnm bunun icin özel bsy yapiyormusun..ben bebek yagi kullanyiorum uclarina degmeden birde göbegim icin simdiden basladim bebek yagi kullaniyorum ins catlama olmaz..simdilik göbegim belli degil ama yinede gerginlik cok az da olsa var ..Kizlar goguslerim resmen sis .Kocaman oldular :)))Cok guluyorum kendime :)Sizde de boyle birsey oldumu ?
Wallahi ben boyle gogus sismesi gormedim :)))) Karin sisligi bende de var canim .Bugun ara ara mide bulantim da basladi :) Zaten kiyafetleri hic soylemiyorum sislikten bircoguna sigamiyorumCanım benim transferden bi 4 gün sonra birden şişmeye başladı göğüsler..erkrm başladık ya hayırlısı artık:)) bir de karnım şiş baya..siz de de öyle mi??
Canim benim transferden sonraki 7-8 gun sismisti uclari cok agriyordu .Sonra azaldi .Ama simdi inanilmaz sistiler resmen silikonlu gibi :) Agrim kalmadi .Kasintim da yok .Kasinti genelde sismesinden dolayi geriliyor ondan olabilir .Sen surmeyi ihmal etme .Bizden ilerdesin zaten sen .Biz zaten tedavi yuzunden kilo aldik .Benim Subatta basladi eylulde pozitifi aldim .7 kilo aldim igne vitamin ilac vs :) Daha hamile kalmadan hamilemisiniz demeye baslamislardi :)ya sorma ayni durum bendede özellikle son bi 2 haftadir artis gösterdi dolgunlasmis baya birde genislemis ve kasiniyor sanirim genislik oldukca kasintida oluo ...kasinti varmi sende de cnm bunun icin özel bsy yapiyormusun..ben bebek yagi kullanyiorum uclarina degmeden birde göbegim icin simdiden basladim bebek yagi kullaniyorum ins catlama olmaz..simdilik göbegim belli degil ama yinede gerginlik cok az da olsa var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?