Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hakkında hayırlısı neyse onu versin Allah..içini ferah tut canım..gelecek bebişler inşallah:))

Wallahi ben boyle gogus sismesi gormedim :)))) Karin sisligi bende de var canim .Bugun ara ara mide bulantim da basladi :) Zaten kiyafetleri hic soylemiyorum sislikten bircoguna sigamiyorum
İnşallah çok bulanmaz midemiz:)))şiş hissediyorum ama kilom aynı benim tedaviye başladığimdan beri..bundan sonra yavaş yavaş alırız artık:)) kendimi çok merak ediyorun ben nasıl olurum diye...

Arkadaşlar artık takip etmekte zorlanıyorum kızım bütün günümü gecemi benden alıyo. esma canım gözün aydın olsun, sağlıkla büyüt inşallah H hayado canım tebrikler Allah tamamına erdirsin. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kese gören kalp atışlarını duyan arkadaşlar sizinde gözünüz aydın olsun. Tedaviye devam eden arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun, Rabbim yüzünüzü güldürsün :))

Yanlış oldu bu başka esmaymış esma canım hözün aydın olsun, sağlıkla büyüt inşallah bebişlerini :) hopebaby hayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsunlar :)

Canım çok kafanı takma bence sayıya..rahat ol Allah verecekse 1taneyle de veriyor..stres yapma..stres en büyük düşmanın senin şuanda.kafanı başka seylerle rahatlat..iyi olacak herşey..

inşallah canım inşallah. şimdi opudan sonra o gün östrojen hapı ve tarlusala başladım 10 gün içicem adet olucakmışım kaç gün içinde olurum ki adetim bitince hemen mi histo yapcaklar .transferle arası kaç gün sürüyor :) çok soruyom demi

Histoyu adetin bitiminde yapıyorlar..ben adetin 7. Günü oldum mesela.şöyle anlatayım: 1eylülde adet basladı, 7 eylül histo ,22 eylül transfer yapıldı..transferden sonra da 10 gün sonra test günün..:)) yok canım cok değil..çünkü bende hep soruyordum.insan merak ediyor çok doğal yani..her zaman soruları cevaplamaya calısıyor herkes sağolsun burada..bende yardımcı olmaya calısırım memnuniyetle:))

Amin canım inşallah...Rabbim bebek bekleyen,isteyen herkesin yüzünü güldürsün..

İnşallah çok bulanmaz midemiz:)))şiş hissediyorum ama kilom aynı benim tedaviye başladığimdan beri..bundan sonra yavaş yavaş alırız artık:)) kendimi çok merak ediyorun ben nasıl olurum diye...
Canim ben Subatta basladim tedaviye .4-5 ay deca yapildi bana vitamin ilac ve igneler disinda .Asil kilo aldiran deca ignesi oldu .Yoksa cabuk kilo alabilen biri degilim aslinda .

Hakkında hayırlısı neyse onu versin Allah..içini ferah tut canım..gelecek bebişler inşallah:))
amin canım benim... hayırlısı olsun hakkımızda, çok pozitifim, inşallah emeklerimizin karşılığını dünyanın en güzel hediyesiyle alıcaz:)
bu arada değerin çok artmış canım:)) 2 embriyo mu konmuştu sana? ikiz geliyor olmasın:))

Ah canım ya sıkı kahvaltayı bırak şuan ne görsem kaçıyorum 4 gundur herşeyden tiksinsim yarı aç yarı tok dolaşıyorum çok zormuş bu sürekli mide bulantısı hali geçsin diye bir umut bekliyorum seninde az kalmış tekrar başlamışsın ne güzel canım en kısa zamanda hayırlı sonuçlar inşlh

ayy canım benim aslında tahmin ettim haklısın valla sıkın dişinizi kızlar geçicek, inşallah çok sürmez..
çok sağol canım başladık bakalım hayırlısıyla:) amin canım benim bekliyoruz bakalım sabırla:))

Canım haşlanmış patates ve beyaz Peynirli tost bana iyi geliyor... Denesene... Ama nedense beyaz emekli tost değil, kepek ekmekli yiyebiliyorum

Canim benim kiyamam ben sana .Benim bile arada oluyor cok kotu bir durum .Ben biraz internette arastirdim midem hassastir bulanti cok baslarsa ne yaparim diye .Sea Band diye birseyle karsilastim mide bulantisini bi nebze azaltiyormus .İstersen sende bir arastir .Onun disinda saracoglu kok zencefil kurunu tavsiye etmis .Belki bir yardimi olur canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…