- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.541
Hakkında hayırlısı neyse onu versin Allah..içini ferah tut canım..gelecek bebişler inşallah:))çok sağol canım inşallah aminnn:))
ay canım ya inşallah valla:)) bu sefer geçen seferki gibi heyecanlı değilim ama daha iyi sanırım böyle.. hayırlısı inşallah bu sefer herşey yolunda gider de gelir bebişlerim bana da:))
İnşallah çok bulanmaz midemiz:)))şiş hissediyorum ama kilom aynı benim tedaviye başladığimdan beri..bundan sonra yavaş yavaş alırız artık:)) kendimi çok merak ediyorun ben nasıl olurum diye...Wallahi ben boyle gogus sismesi gormedim :)))) Karin sisligi bende de var canim .Bugun ara ara mide bulantim da basladi :) Zaten kiyafetleri hic soylemiyorum sislikten bircoguna sigamiyorum
Arkadaşlar artık takip etmekte zorlanıyorum kızım bütün günümü gecemi benden alıyo.esma canım gözün aydın olsun, sağlıkla büyüt inşallah H hayado canım tebrikler Allah tamamına erdirsin. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kese gören kalp atışlarını duyan arkadaşlar sizinde gözünüz aydın olsun. Tedaviye devam eden arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun, Rabbim yüzünüzü güldürsün :))
Canım çok kafanı takma bence sayıya..rahat ol Allah verecekse 1taneyle de veriyor..stres yapma..stres en büyük düşmanın senin şuanda.kafanı başka seylerle rahatlat..iyi olacak herşey..
Histoyu adetin bitiminde yapıyorlar..ben adetin 7. Günü oldum mesela.şöyle anlatayım: 1eylülde adet basladı, 7 eylül histo ,22 eylül transfer yapıldı..transferden sonra da 10 gün sonra test günün..:)) yok canım cok değil..çünkü bende hep soruyordum.insan merak ediyor çok doğal yani..her zaman soruları cevaplamaya calısıyor herkes sağolsun burada..bende yardımcı olmaya calısırım memnuniyetle:))inşallah canım inşallah. şimdi opudan sonra o gün östrojen hapı ve tarlusala başladım 10 gün içicem adet olucakmışım kaç gün içinde olurum ki adetim bitince hemen mi histo yapcaklar .transferle arası kaç gün sürüyor :) çok soruyom demi
Amin canım inşallah...Rabbim bebek bekleyen,isteyen herkesin yüzünü güldürsün..Arkadaşlar artık takip etmekte zorlanıyorum kızım bütün günümü gecemi benden alıyo.esma canım gözün aydın olsun, sağlıkla büyüt inşallah H hayado canım tebrikler Allah tamamına erdirsin. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kese gören kalp atışlarını duyan arkadaşlar sizinde gözünüz aydın olsun. Tedaviye devam eden arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun, Rabbim yüzünüzü güldürsün :))
Canim ben Subatta basladim tedaviye .4-5 ay deca yapildi bana vitamin ilac ve igneler disinda .Asil kilo aldiran deca ignesi oldu .Yoksa cabuk kilo alabilen biri degilim aslinda .İnşallah çok bulanmaz midemiz:)))şiş hissediyorum ama kilom aynı benim tedaviye başladığimdan beri..bundan sonra yavaş yavaş alırız artık:)) kendimi çok merak ediyorun ben nasıl olurum diye...
amin canım benim... hayırlısı olsun hakkımızda, çok pozitifim, inşallah emeklerimizin karşılığını dünyanın en güzel hediyesiyle alıcaz:)Hakkında hayırlısı neyse onu versin Allah..içini ferah tut canım..gelecek bebişler inşallah:))
Msj attım canım başka bi ilaç dedi dün ilk içtim o kadar kötü olmadım şimdilik buna devam edicem bakalımCanim benimde aynıydı kaan beye soyledim arayıp previti degstirp Premesis verdi sabah akşam içilen.sende arayıp bi sor bence
Ah canım ya sıkı kahvaltayı bırak şuan ne görsem kaçıyorum 4 gundur herşeyden tiksinsim yarı aç yarı tok dolaşıyorum çok zormuş bu sürekli mide bulantısı hali geçsin diye bir umut bekliyorum seninde az kalmış tekrar başlamışsın ne güzel canım en kısa zamanda hayırlı sonuçlar inşlhselam canim ben de son durumumu yazmaya girmistim tam:) kalinlastirmaya basliyoruz kismetse, prog. tahlilim duzgun cikarsa yarin tabii:) hadi bakalim kaldigim yerden devam insallah:))
canim cok ayrintili dusnuyosun, 1. kalite 2. kalite olmasi, evet onemli tabi ama kesin tutar ya da tutmaz cevabinin karsiligi degiller. yumurtalarin toplandi, ertesi gun dollenme olup olmadigina baktilar ve olmus senin de cok sukur. 3. gun bolunme sayisina bakacaklar, ve donduracaklar. 4 tane istedigimiz gbi demek dollendi demek evet:) dusunup durma artik, 2. kalite de olsalar kismetinde varsa tutuncaklar sana. kendini yipratma anne adayi:) once onemli olan sensin unutma..
C cutetwins , G greeneyes34 ve H hayado kizlar previt positive multivitamin oldugundn, karniniz yari tokken icmeyin, agir gelmesi norml bence, guzel ve sıkı bir kahvaltidan sonra icerseniz o kadar rahatsiz etmeyebilir bence. bi de hamilesiniz, normalden hassassiniz dogal olarak:)
Benim sadece acıma var öyle bariz şişme ve buyume yok canımKizlar goguslerim resmen sis .Kocaman oldular :)))Cok guluyorum kendime :)Sizde de boyle birsey oldumu ?
Maşallh değerin çok güzel artmış böyle kat ve kat artsın inşlhKızlar bugün 2.testimi yaptırdım 2480 çıktı..ilk yaptırdgm 217 ydi..baya artmış dimi?.??
Maşallh değerin çok güzel artmış böyle kat ve kat artsın inşlh
ayy canım benim aslında tahmin ettim haklısın vallaAh canım ya sıkı kahvaltayı bırak şuan ne görsem kaçıyorum 4 gundur herşeyden tiksinsim yarı aç yarı tok dolaşıyorum çok zormuş bu sürekli mide bulantısı hali geçsin diye bir umut bekliyorum seninde az kalmış tekrar başlamışsın ne güzel canım en kısa zamanda hayırlı sonuçlar inşlh
Ah canım ya sıkı kahvaltayı bırak şuan ne görsem kaçıyorum 4 gundur herşeyden tiksinsim yarı aç yarı tok dolaşıyorum çok zormuş bu sürekli mide bulantısı hali geçsin diye bir umut bekliyorum seninde az kalmış tekrar başlamışsın ne güzel canım en kısa zamanda hayırlı sonuçlar inşlh
Kızlar bugün 2.testimi yaptırdım 2480 çıktı..ilk yaptırdgm 217 ydi..baya artmış dimi?.??
Canim benim kiyamam ben sana .Benim bile arada oluyor cok kotu bir durum .Ben biraz internette arastirdim midem hassastir bulanti cok baslarsa ne yaparim diye .Sea Band diye birseyle karsilastim mide bulantisini bi nebze azaltiyormus .İstersen sende bir arastir .Onun disinda saracoglu kok zencefil kurunu tavsiye etmis .Belki bir yardimi olur canim .Ah canım ya sıkı kahvaltayı bırak şuan ne görsem kaçıyorum 4 gundur herşeyden tiksinsim yarı aç yarı tok dolaşıyorum çok zormuş bu sürekli mide bulantısı hali geçsin diye bir umut bekliyorum seninde az kalmış tekrar başlamışsın ne güzel canım en kısa zamanda hayırlı sonuçlar inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?