- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.561
Canim ben previti içerken bildigin kafam kalkmıyordu hatta kaan beyi annem aramıştı bu kız komalik oldu yatıyor diye.sonra teki ilaca hecince bide bulanti ilacı verdi kaan bey ikisi azcikta azalttı.ben hiç kusmadim sadece bir kez.hep peynir ekmek ve haşlanmış yağsız makarna ve yoğurt yedim .özellikle makarnayi dene deri m çok bastırıyor migdeyi bide çubuk kraker:)Msj attım canım başka bi ilaç dedi dün ilk içtim o kadar kötü olmadım şimdilik buna devam edicem bakalım
öncelikle hayırlı olsun canım tedavin. eşininde ürolojiden alması gerekiyor bildiğim kadarıyla.inşallah herşey gönlünüzce olurKizlar tedaviye baslamdan once kaan bey tahliller istiyoya onlari yesil yurt dev.hast.yaptiricam.esim hangi bolumden randevu almali onunda yaptirmasi gereken tahliller var?
Cok sagol canim hepimiz icin hayirli olsun insallahöncelikle hayırlı olsun canım tedavin. eşininde ürolojiden alması gerekiyor bildiğim kadarıyla.inşallah herşey gönlünüzce olur
Canim hayirlisi olsun :) En kisa zamanda yumurtalarin buyusun ve kaliteli olsun.Hamileler kervanina katilirsin insallah :)kızlar bende dün itibariyle yumurta büyütmeye aşamasındayım.inşallah çok kısa bir süre sonra bende hamileyim diyebilirim :) şuanda 3 tane iğne ve 2 tane hapla başladık. bakalım inşallah herşeye değerdua edin kızlar sizde benim için :) haftaya cuma günü tekrar bekliyor sanırım boyutuna ve sayısına göre çatlatma toplama falan diye gelişcek... bakalım artık hayırlısı çok heyecanlı
İnşallah tatlım çok dua et banada... 2 gündür bile sebepsiz bi mutluyumCanim hayirlisi olsun :) En kisa zamanda yumurtalarin buyusun ve kaliteli olsun.Hamileler kervanina katilirsin insallah :)
Canım o kadar iğneye ilaca iyiyiz yine çok şükür... :))Canim ben Subatta basladim tedaviye .4-5 ay deca yapildi bana vitamin ilac ve igneler disinda .Asil kilo aldiran deca ignesi oldu .Yoksa cabuk kilo alabilen biri degilim aslinda .
Dünyanın en güzel sesini duyup ,en güzel kokusunu içimize çekeceğiz sonunda inşallah...dr bey bana transferin bitiminde artık hamile sayılırsın hadi hayırlısı demişti..o ses hiç gitmedi kulağımdan transferden sonra.. :))çok heyecanlıydı..rabbim sana da yaşatsın inşallah..bu arada 2 embriyoydu..ikiz olabilir evet:)))hakkımda hayırlısı artık..amin canım benim... hayırlısı olsun hakkımızda, çok pozitifim, inşallah emeklerimizin karşılığını dünyanın en güzel hediyesiyle alıcaz:)
bu arada değerin çok artmış canım:)) 2 embriyo mu konmuştu sana? ikiz geliyor olmasın:))
Canım hayırlı olsun tedavin..güzel yumurtaların olur inşallahİnşallah tatlım çok dua et banada... 2 gündür bile sebepsiz bi mutluyum
İnşallah canım 4 gün sonra trkrar yapılcak test..kac kan testi istediler sizden 4 mü kızlar???Maşallh değerin çok güzel artmış böyle kat ve kat artsın inşlh
:)) canım rüyamda tek olacakmış gördüm..ama degerim yüksek galiba.. bakalım haftaya gideceğiz kontrole..Çok güzel artmış...Çoğul gebelik gibi sanki..., Hadi bakalım keseye az kaldı....
İnşallah canım. .. senin yumurtalarının kaliteli ve cok olsun diye yaptığın dikkat ettiğin falan neler oldu?Canım hayırlı olsun tedavin..güzel yumurtaların olur inşallah
Haklısın canım yoğurt ayran peynir yani tuzlu şeylr iyi geliyorCanım haşlanmış patates ve beyaz Peynirli tost bana iyi geliyor... Denesene... Ama nedense beyaz emekli tost değil, kepek ekmekli yiyebiliyorum
Vallah canım çok iyi olur aslında ruh gibi dolanıyorum ama doktorlar öneriyomu acaba biraz baktım iyi şeyler yazıyo yan etkisi varmıdırki gerçi hamileler kullanıyomuşCanim benim kiyamam ben sana .Benim bile arada oluyor cok kotu bir durum .Ben biraz internette arastirdim midem hassastir bulanti cok baslarsa ne yaparim diye .Sea Band diye birseyle karsilastim mide bulantisini bi nebze azaltiyormus .İstersen sende bir arastir .Onun disinda saracoglu kok zencefil kurunu tavsiye etmis .Belki bir yardimi olur canim .
Canim hamile bayanlara ve kemoterapi goren kisilere iyi geldigini okudum .Sonucta ilac degil bileklik ama sen yinede daha fazla arastir istersen .Medikalci tanidigin birileri varsa sor istersen .Benim simdilik cok bulantim olmuyor sukur .İnsallah boyle devam eder .O azicik bulanti bile kotu oluyor .Cok iyi anliyorum seni .Vallah canım çok iyi olur aslında ruh gibi dolanıyorum ama doktorlar öneriyomu acaba biraz baktım iyi şeyler yazıyo yan etkisi varmıdırki gerçi hamileler kullanıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?