Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Msj attım canım başka bi ilaç dedi dün ilk içtim o kadar kötü olmadım şimdilik buna devam edicem bakalım
Canim ben previti içerken bildigin kafam kalkmıyordu hatta kaan beyi annem aramıştı bu kız komalik oldu yatıyor diye.sonra teki ilaca hecince bide bulanti ilacı verdi kaan bey ikisi azcikta azalttı.ben hiç kusmadim sadece bir kez.hep peynir ekmek ve haşlanmış yağsız makarna ve yoğurt yedim .özellikle makarnayi dene deri m çok bastırıyor migdeyi bide çubuk kraker:)

kızlar embriyolar hakkında dr unuzla ne zaman görüştünüz 4 tane dondurulcak 1. tane si çok iyi diğerleri orta kalite dendi durumları iyi dendi. bu ne demek istediğimiz gibi olduğu için biz doldurmaya başladık dedi bu sonucu kaan beye iletmemiz gerekiyormu belki yine opu yapar sizden haber bekliyorum.

Kizlar tedaviye baslamdan once kaan bey tahliller istiyoya onlari yesil yurt dev.hast.yaptiricam.esim hangi bolumden randevu almali onunda yaptirmasi gereken tahliller var?

Kizlar tedaviye baslamdan once kaan bey tahliller istiyoya onlari yesil yurt dev.hast.yaptiricam.esim hangi bolumden randevu almali onunda yaptirmasi gereken tahliller var?
öncelikle hayırlı olsun canım tedavin. eşininde ürolojiden alması gerekiyor bildiğim kadarıyla.inşallah herşey gönlünüzce olur

kızlar bende dün itibariyle yumurta büyütmeye aşamasındayım.inşallah çok kısa bir süre sonra bende hamileyim diyebilirim :) şuanda 3 tane iğne ve 2 tane hapla başladık. bakalım inşallah herşeye değer dua edin kızlar sizde benim için :) haftaya cuma günü tekrar bekliyor sanırım boyutuna ve sayısına göre çatlatma toplama falan diye gelişcek... bakalım artık hayırlısı çok heyecanlı

Canim hayirlisi olsun :) En kisa zamanda yumurtalarin buyusun ve kaliteli olsun.Hamileler kervanina katilirsin insallah :)

Dünyanın en güzel sesini duyup ,en güzel kokusunu içimize çekeceğiz sonunda inşallah...dr bey bana transferin bitiminde artık hamile sayılırsın hadi hayırlısı demişti..o ses hiç gitmedi kulağımdan transferden sonra.. :))çok heyecanlıydı..rabbim sana da yaşatsın inşallah..bu arada 2 embriyoydu..ikiz olabilir evet:)))hakkımda hayırlısı artık..

Kızlar benim sol bacağımın üstü ve sol kasığım uyuşuyo gibi oluyo bir de aşağıya doğru kasılıyor resmen 3 gündür ara ara.. asağıdan asılıyorlar sanki..siz böyle bişy yasadınız mı??

Üst üste yazdım:))) pek vaktim olmuyo girmeye foruma..girdiğimde hepsini okuyup cevapladığımda da böyle oluyo.:)))

Bulantı yaşayan hamişler daha durun yeni başlıyorgiderek çoğalmıştı benim. Allah yardımcınız olsun. Ben çok zor günler geçirdim. Şimdi çok şükür iyiyim. Bi an hiç bitmicek doğurana kadar çekcem sandım. Ama herkesin bir olmuyor tabi. Bana iyi gelen tek şey açık peynir satan peynircilerden süzme yoğurt alıp kepek ekmeğinin üstüne bolca sürüp tuz ekleyip yedim. Çok iyi geliyordu ekşi ekşi tavsiye ederim.

Reactions: GTY
Vallah canım çok iyi olur aslında ruh gibi dolanıyorum ama doktorlar öneriyomu acaba biraz baktım iyi şeyler yazıyo yan etkisi varmıdırki gerçi hamileler kullanıyomuş

Vallah canım çok iyi olur aslında ruh gibi dolanıyorum ama doktorlar öneriyomu acaba biraz baktım iyi şeyler yazıyo yan etkisi varmıdırki gerçi hamileler kullanıyomuş
Canim hamile bayanlara ve kemoterapi goren kisilere iyi geldigini okudum .Sonucta ilac degil bileklik ama sen yinede daha fazla arastir istersen .Medikalci tanidigin birileri varsa sor istersen .Benim simdilik cok bulantim olmuyor sukur .İnsallah boyle devam eder .O azicik bulanti bile kotu oluyor .Cok iyi anliyorum seni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…