- 19 Temmuz 2015
- 211
- 222
- 18
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.581
Hemşire 4 istedi sonra ben kaan hocaya msj attım 3 kere yeterli dedi sonra doktora gittim zaten kalp atışlarını duyduk şükürİnşallah canım 4 gün sonra trkrar yapılcak test..kac kan testi istediler sizden 4 mü kızlar???
Canım benim geçtiğimiz bu tedavi süreçleri doğal olarak adet düzensizliği, adet sancısı gibi sonuçlar doğurabiliyor. Bence olmaması anormal sonuçta bir sürü hormona maruz kalıyoruz. Sen gönlünü serin tut neden problem olsun ki... İnşallah en kısa zamanda kalınlaştırmaya başlarsın. Şu an senin kaç embiryon vardı?kızalar yarın randevumuz var bakalım ne olacak??? inşallah rahim kalınlaştırma aşamasına geçebiliriz iyice sabrım azaldı artık ama bu gün çok zor bir gün geçirdim dün adet oldum aslında olmamıştım bir an önce olayım diye baya bir bitki çayı içtim ve ensonunda dün akşam adet oldum ama bu gün sağ kasığımda felaket bir ağrı vardı sabah baş ağrısyla uyandım zaten sağ kasığıma kramp girer gibi bir ağrı saplanıyor ve canımı kesiyor resmen daha öncede böyle olmuştu ve acile gitmiştik ama muayne öncesi bir işlem olmasın diye dayanmaya çalışıyorum bir de yarın nasıl olsa gidecez kaan beye sorarım artık dedim allahım diyorum inşallah bu son adetim olur diyorum trasnferden sonra hamile kalırım da ....
inşallah canımm... ne güzel motive etmiş seni, inşallah benim de öyle güzel geçer transferim:) valla olabilir canım yaa ben de merak ediyorum tek mi ikiz mi acaba:) hayırlısı olsun inşallahh...Dünyanın en güzel sesini duyup ,en güzel kokusunu içimize çekeceğiz sonunda inşallah...dr bey bana transferin bitiminde artık hamile sayılırsın hadi hayırlısı demişti..o ses hiç gitmedi kulağımdan transferden sonra.. :))çok heyecanlıydı..rabbim sana da yaşatsın inşallah..bu arada 2 embriyoydu..ikiz olabilir evet:)))hakkımda hayırlısı artık..
inşallah güzel olacak her şey canım..hayırlısı artık..bekleme süresindeyiz hepimiz..:))inşallah canımm... ne güzel motive etmiş seni, inşallah benim de öyle güzel geçer transferim:) valla olabilir canım yaa ben de merak ediyorum tek mi ikiz mi acaba:) hayırlısı olsun inşallahh...
Tamam canım sağol..herhalde belli bi değeri görünce yaptırmaya gerek kalmıyor..Hemşire 4 istedi sonra ben kaan hocaya msj attım 3 kere yeterli dedi sonra doktora gittim zaten kalp atışlarını duyduk şükür
canım bu arada sen nasıl oldun? rahatladın mı biraz ağrı sızı durumları?Canım benim geçtiğimiz bu tedavi süreçleri doğal olarak adet düzensizliği, adet sancısı gibi sonuçlar doğurabiliyor. Bence olmaması anormal sonuçta bir sürü hormona maruz kalıyoruz. Sen gönlünü serin tut neden problem olsun ki... İnşallah en kısa zamanda kalınlaştırmaya başlarsın. Şu an senin kaç embiryon vardı?
Canım olmadı valla yine! rabbim sabrımi sınıyor heralde!ağrı ve kramplar Kistten oluyormuş transferden sonrada devam edecek olursa tutunmayı güçlestirir dedi o yüzden 2 ay Decapeptyl kullanacagiz transfer aralığa kaldı yaniCanım benim geçtiğimiz bu tedavi süreçleri doğal olarak adet düzensizliği, adet sancısı gibi sonuçlar doğurabiliyor. Bence olmaması anormal sonuçta bir sürü hormona maruz kalıyoruz. Sen gönlünü serin tut neden problem olsun ki... İnşallah en kısa zamanda kalınlaştırmaya başlarsın. Şu an senin kaç embiryon vardı?
canım benim... çok iyi anlıyorum seni, tam olacak gibi oluyor, sonra bir aksilik çıkıyor.. ne diyim ki vardır bunda da bir hayır... gerçekten sabrımız sınanıyor, çok zorlanıyoruz... herşeyin hayırlısı olsun inşallah, üzülmemeye çalış...Canım olmadı valla yine! rabbim sabrımi sınıyor heralde!ağrı ve kramplar Kistten oluyormuş transferden sonrada devam edecek olursa tutunmayı güçlestirir dedi o yüzden 2 ay Decapeptyl kullanacagiz transfer aralığa kaldı yani
Tüh canım yaa inan ki çık üzüldümm... Gerçekten Allah sabrını sınıyor. Hayret yaa. Senin kistin kaç cm idi? Benim 2 cm di. Neden bu kadar etkiliymiş bu kist? Nasıl anladı kistin etkisinin devam ettiğini E2 tahlili mi yaptı?Canım olmadı valla yine! rabbim sabrımi sınıyor heralde!ağrı ve kramplar Kistten oluyormuş transferden sonrada devam edecek olursa tutunmayı güçlestirir dedi o yüzden 2 ay Decapeptyl kullanacagiz transfer aralığa kaldı yani
Canım olmadı valla yine! rabbim sabrımi sınıyor heralde!ağrı ve kramplar Kistten oluyormuş transferden sonrada devam edecek olursa tutunmayı güçlestirir dedi o yüzden 2 ay Decapeptyl kullanacagiz transfer aralığa kaldı yani
canım valla ilk önce muayne odasındayken yani muayneyi yaparken başlayalılm artık dedi perde olunca uzadı biraz tahlillerini ver dedi ben de bu adet dönemim çok zorlu geçiyor 2 gündür özellikle sağ kasığıma kramp şeklinde ağrı oluyor kıvranıyorum resmen dedim odasına gittiğimizde de kalınlaştırma için ilaçları yazıyordu sonra ben tekrar sordum bu ağrılar niye oluyor histereskobiden mi diye çünkü tam bir açıklama yapmadı sonra dedi ozaman sana decapeptyl yazalım biraz kistleri küçültelim ağrılar kistten oluyor transferden sonra da bu ağrı kramplar devam edecek olursa tutunmayı zorlaştırır dedi muayne esansında da hiç kisti falan sormadım transfere odaklandığım için tahlilleri önce yapalım demişti sonra iptal etti aralığın ilk haftası gelin tahlilleri de o zaman yaparız dedi muaynede büyümüş mü gördü bilmiyorum ki ama ben ağrıyı ısrarla sorunca sonradan fikrini değiştirdi sanki ben çok uzadı falan dedim bana derseniz hemen olsun diye hemende yaparım fark etmez ama önceden kaç tane olumsuz sonucunuz olmuş zaten bekledin madem biraz daha bekle temkinli hareket edelim dediTüh canım yaa inan ki çık üzüldümm... Gerçekten Allah sabrını sınıyor. Hayret yaa. Senin kistin kaç cm idi? Benim 2 cm di. Neden bu kadar etkiliymiş bu kist? Nasıl anladı kistin etkisinin devam ettiğini E2 tahlili mi yaptı?
valla canım biz kaan beyde tedaviye nisan ayında başladık ilk başlangıçta 2 ay menepoz süreci oldu zaten iğneyle ondan sonra da hep adetlerim ilaçla başlatıldı iğneyle kesildi o yüzden düzen falan kalmadı pek! bu tedavi sürecindeki ilaçlar da kistin büyümesine neden oluyor hep en son 2.5 falandı daha da büyümüştür mutlaka benim bi de kizst ameliyatım var 7.5 santim olmuştu o dönemde benimki çikolata kisti olduğu için kendiliğinden düşmüyor pek ameliyat bile çözüm olmuyor ameliyattan 1 ay sonra tekrarlamıştı zatenKlomen bende de kist yapti..5 cm kadar..duyunca pskolojim alt üst olmuştu. .sonra aşırı kanama yapti..kanamayla beraber düşmüş. .ama adet düzensizliğine neden oldu ve hala adet düzensizliğim var
Canim srnin dediğin bloğu ararken bunu buldum ve yazıyı özellikle KARDAN BEBEK kısmını biraz gulereke biraz ağlayarak okudum resmen:.( tavsiye ediyorumOoof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)
Manisa cbü tup bebek tayfun ozcakir canim..senin nerdeydi?insallahh hayirlisiyla son olur canim..sen izmirde mi yasiosun?
Bu Kaan Bey de ilginç yani. Ben de son günlerde farkediyorum bazı konularda bilgili olduğum için sormasam kendisinin anlatacağı olmuyor. Halbuki ben kontrolün birinde ultrason esnasında kistim küçülmüş mü dedim o da büyüyüp küçülmez ancak etkisi artar veya azalır dedi. Bunu anlamanın yolu hormon testi dedi. Sana nasıl bir tek sancıdan yola çıkarak yorum yapıyor ki?valla canım biz kaan beyde tedaviye nisan ayında başladık ilk başlangıçta 2 ay menepoz süreci oldu zaten iğneyle ondan sonra da hep adetlerim ilaçla başlatıldı iğneyle kesildi o yüzden düzen falan kalmadı pek! bu tedavi sürecindeki ilaçlar da kistin büyümesine neden oluyor hep en son 2.5 falandı daha da büyümüştür mutlaka benim bi de kizst ameliyatım var 7.5 santim olmuştu o dönemde benimki çikolata kisti olduğu için kendiliğinden düşmüyor pek ameliyat bile çözüm olmuyor ameliyattan 1 ay sonra tekrarlamıştı zaten
Ay hiç bilmiyorum ki canım ben de anlamadim gitti madem testi yapsaydı ne çıkacakti bakalım onlar doğru dürüst birşey açıklamıyor böyle olunca da insan acaba sormasaydim mı diyor... Ben baya uzadı nerdeyse 1 yıl olacak dedim benim için fark etmez şimdi dersen şimdide yaparım ben nasılsa paramı aldım oturuyorum seni niye tekrar tekrar çağırayimki ne sen git gel yaparsın ne de ben tekrar tekrar muayene yaparım hemen olması ikimizin de işine gelir ama öncesinde kaç defa denemişsiniz olmamış acele etmemek de fayda var dedi samimi geldi söyledikleri başından mı savıyor acaba diye düşünmustum ben. odasına girdiğimizde bilgisayardan bizim dosyaya bakıyordu valla artık gitgelden de yoruldum, muayenelerden de yoruldum, iğneden ilaçtan da yoruldum, beklemekten de yoruldum, ... Resmen tükenmişlik sendromu yaşıyorum yaniBu Kaan Bey de ilginç yani. Ben de son günlerde farkediyorum bazı konularda bilgili olduğum için sormasam kendisinin anlatacağı olmuyor. Halbuki ben kontrolün birinde ultrason esnasında kistim küçülmüş mü dedim o da büyüyüp küçülmez ancak etkisi artar veya azalır dedi. Bunu anlamanın yolu hormon testi dedi. Sana nasıl bir tek sancıdan yola çıkarak yorum yapıyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?