- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.601
Canim benimde ikinci toplamadan once igneleri kullandigimda olmustu .Bende sormustum .Sikinti olmadi .kızlar yumurta büyütmek için kullanılan iğnelere başladıktan sonra hiç koyu lekelenmesi olan oldumu aranızda? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. kaan beye sordum sorun değil o dedi ama sizinde oldumu merak ettim.
Ayy çok sevindim acaba catladimi sorun olurmu diye taktiydim.Canim benimde ikinci toplamadan once igneleri kullandigimda olmustu .Bende sormustum .Sikinti olmadi .
Canim sakin oyle dusunme .Herkeste belirti olacak diye bir sey yok .Sen stres yapma pozitif dusun .İnsallah guzel haberlerini aliriz :)Kızlar yaa bugün 7.günüm ama hiç belirti yok çok umutsuzum
Ben :))Kızlar ya ben bir yaramazlık yapmayı planlıyorum. Benim yarın iğne günüm ve sağlık ocağında vuruluyorum. Benim şimdi yarına 9. Günüm gitmişken kan dakika verivereyim diyorum. Aman Kaan Hoca duymasın.. Aranızda hiç 9. Gün testi yaptıran oldu mu?
Peki kaç çıktı test sonucun canım? 10. Ve 9. Gün arasında çok fark var mıdır bir de?Ben :))
Peki kaç çıktı test sonucun canım? 10. Ve 9. Gün arasında çok fark var mıdır bir de?
Canım ben kan değil ama 9.gün idrar testi yapmıstım evde..Kızlar ya ben bir yaramazlık yapmayı planlıyorum. Benim yarın iğne günüm ve sağlık ocağında vuruluyorum. Benim şimdi yarına 9. Günüm gitmişken kan dakika verivereyim diyorum. Aman Kaan Hoca duymasın.. Aranızda hiç 9. Gün testi yaptıran oldu mu?
insan sabredemiyor değil mi???Kızlar ya ben bir yaramazlık yapmayı planlıyorum. Benim yarın iğne günüm ve sağlık ocağında vuruluyorum. Benim şimdi yarına 9. Günüm gitmişken kan dakika verivereyim diyorum. Aman Kaan Hoca duymasın.. Aranızda hiç 9. Gün testi yaptıran oldu mu?
Evet canım sabretmek çok zor. Aslında yine dayanacaktım ama madem iğne vurunmaya gideceğim gitmişken yaptırayım diye düşündüm. Normalde dediğim gibi nedense içime olmadı gibi doğuyor. Biran evvel bu belirsizlik bitsin diyorum.insan sabredemiyor değil mi???
Ben 7.gün yaptırdım. Kaan beye de gönderdim sonucumu. Sonra 9. Gün yaptırdım.Kızlar ya ben bir yaramazlık yapmayı planlıyorum. Benim yarın iğne günüm ve sağlık ocağında vuruluyorum. Benim şimdi yarına 9. Günüm gitmişken kan dakika verivereyim diyorum. Aman Kaan Hoca duymasın.. Aranızda hiç 9. Gün testi yaptıran oldu mu?
ben bennKızlar ya ben bir yaramazlık yapmayı planlıyorum. Benim yarın iğne günüm ve sağlık ocağında vuruluyorum. Benim şimdi yarına 9. Günüm gitmişken kan dakika verivereyim diyorum. Aman Kaan Hoca duymasın.. Aranızda hiç 9. Gün testi yaptıran oldu mu?
Vallah canım bende ikiz bekliyorum ama benim başından beri süregelen kahve lekelenmem var hala daha devam ediyor üç günde bir proluton depot yarım doz kullanıuorum doktora bende msj atmıştım tüm ilaçlarına aynen devam dedi çok kırmızı olmadıkça sıkıntı görmüyolar herelde ama bende sürekli tedırgınım fırst buldukça yatmaya çalışıyorumMerhaba arkadaşlar ben şu an 8. Haftanın içindeyim ve ikiz bekliyorum. Bugün kendimi iyi hissediyorum diye dışarı çıktım dolaştım ama sanırım biraz fazla yordum kendimi. Az önce kasıklarım ağrımaya başladı ve pembe şekilde akıntı geldi. Kaan bey proluton yap dinlen dedi yaptırdım ama çok korkuyorum. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Düşükten çok korkuyorum
canım hayırlısı olsun içinden geldiği gibi davran sonuçta 1 gün önce inşallah sonuç güzel olur ama aklına kötü şeyler getirme herkeste belirti olcak diye birşey yok herkes farklı bak geçen de bir arkadaş adet olacam heralde adet belirtileri var diyordu sonra pozitif sonuç aldı inşallah sende de aynı olur sonuçtan bizi de haberdar et bakalımEvet canım sabretmek çok zor. Aslında yine dayanacaktım ama madem iğne vurunmaya gideceğim gitmişken yaptırayım diye düşündüm. Normalde dediğim gibi nedense içime olmadı gibi doğuyor. Biran evvel bu belirsizlik bitsin diyorum.
Canim nasil oldun durdu mu kanaman?bnimde 12.haftaya kadar sürekli lekelenmem oldu korkma ama yorma kendini dinlen bol bolMerhaba arkadaşlar ben şu an 8. Haftanın içindeyim ve ikiz bekliyorum. Bugün kendimi iyi hissediyorum diye dışarı çıktım dolaştım ama sanırım biraz fazla yordum kendimi. Az önce kasıklarım ağrımaya başladı ve pembe şekilde akıntı geldi. Kaan bey proluton yap dinlen dedi yaptırdım ama çok korkuyorum. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Düşükten çok korkuyorum
canım dur bakalım dün yaptırdığın kan testi sonucu mu olumsuz? gününü bekle bence 9. gün negatif görüp gününde pozitif alanlar var. bence sabret 1-2 gün daha, öyle tekrarla testini.. hemen umutsuzluğa da kapılmaKızlar olmadı. Bir dahaki sefere inşallah...
9. Gün testi nr cnmKızlar ya ben bir yaramazlık yapmayı planlıyorum. Benim yarın iğne günüm ve sağlık ocağında vuruluyorum. Benim şimdi yarına 9. Günüm gitmişken kan dakika verivereyim diyorum. Aman Kaan Hoca duymasın.. Aranızda hiç 9. Gün testi yaptıran oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?