Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

merhaba kızlar canım çok sıkkın kaan bey transfere hazırlık için estrafem decapeptyl iğne verdi tarlusal verdi 11 ekimde adet olucaksın dedi ama ben olmadım histereskopi işlemimi kaan beyde yaptırdım normalde 15 ekimdi adet tarihim söyledim normal zamanımda olsam diye ama bu ilaçları kullan erken gelcek dedi gelmedi zaten bünyem kist üretiyor korkum kist oldumuda adet olmadım offfff

Kızlar öyle böyle düşük değil 0, 1 in altında tutunmaya bile çalışmamışlar yani... Ayrıca Kaan Bey ile görüştüm tekrarlanmaya gerek olsa söylerdi... Adet olmayı bekle olunca gel göreyim sebebini araştıralım dedi.

Hayirlisi olsun canim kafana takmamaya çalış sebebi bulunsun inşallah bi r dahaki sefere nasip olacak.

Canim kendini lutfen cok uzme .Insallah bir sonraki sefere sende hamilelik haberini alirsin

Kızlar merhaba 3.testimi yaptırdım..20. Günüm bugün..değerim 16.114 çıktı..tekrar yaptırmana gerek yok dediler..keseyi görmeye cmt gideceğiz ..az kaldı meleği görmeye:))heyecan yaptım
Masallah canim :) Cumartesi gunu bebislerini hayirlisiyla gorursun insallah :) Cok guzel bir duygu :)

Kızlar olmadı. Bir dahaki sefere inşallah...
Canım tahmin edebilyorum ne kadar üzücü olduğunu Allaha tevekkül etmekten ve hayırlısı dilemekten başka birşey gelmiyor elden bazen ne yazıkki... dondurulmuş embriyoların var diye biliyorum inşallah en kısa zamanda kendini toparlayıp yoluna devam edersin allah yardımcın olsun!

canım kisti o kadar düşünme biz ona odaklanmaktan ziyade bebişlere odaklanalım bende de çikolata kisti var hiç merak edip sormuyorum bile artık benim de kistler büyüdüğü için transfer aşaması 2 ay ertelendi bu süreçte sürekli horman ilaçları alıyoruz tabiki bu da kistleri büyütebiliyor ben o iğne ilaçlardan sonra adetim biraz gecikecek olursa kiraz sapı,nane ve kekik çayı yapıyorum 1-2 gün içinde hemen adet oluyrdum ben de etkili oldu sende bir dene istersen kaynamış suya hepsini birden atıyorum 5 dk demlenince içiyorum günde 1 defa

Arkadaslar merhaba.
öncelikle hamilelere saglikli bir dogum diliyorum tum tedavi asamasindaki arkadaslara da Allah yardimcilari olsun insallah hayirlisiyla guzel sonuca ulasirlar.
sanirim ben de tüp bebek yaptiricam. Gecenlerde kaan bey e hsg cekildim.
Bu 2.hsg ikisinin de sonucu farkli cikti kafam karisti neyse kaan beyin cektiginde tek tüpüm biraz tikali digeri açik cikti.
1 bucuk yildir deniyoruz hormonal falan bi sorun yok ama olmadi.
ben sizlerin neden tüp bebek yaptirdiginizi merak ediyorum.
Hangi problemler vardi sizde. Kaan beybana asilama deniyelim sende dedi sma ben 1 kere basarisuz bi asilama oldugum icin artik istemiyorum.
size ne önermisti?

Arkadaşlar herkese merhaba,
Uzun zamandır giremedim siteye ama hep aklımdasınız.İyi haber Alanları tebrik ediyorum.
Aksi durum yaşayanları okudum şimdi Allah'ım sabır ve hayırlısını versin hepimize..
Benim Perşembe günü opum olacak tekrar yumurta toplamaya başlamıştık hatırlayanlar vardır.
Dua edin benim için hayırlısıyla bu Süreci geçireyim..
Sevgiler..

Allah yardımcın olsun canım inşallah rabbim sana anneliği kısmet etsin en kısa zamanda!!!!!!

Allah yardımcın olsun canım inşallah rabbim sana anneliği kısmet etsin en kısa zamanda!!!!!!
Çok teşekkür ederim canım benim..Âmin inşallah..
Nisanda başladık tedaviye Allah'ım hayırlısıyla hayırlı zamanda en kısa sürede hamile kalmayı ve anne Olmayı nasip etsin bana ve benim gibi dua eden hepinize..
Bu seferde umutluyum içimde güzel his var birkaç tane daha embriyom oluşacak diye.

herkese günaydınlar;
bebitom02 canım hayırlısı olsun inşallah.. bol embriyon olacak inşallah:) annelerine de tutunurlar umarım:)
tablomuzun son hali ekte...
asctn arakadaşımızın da oğluşu olacakmış onu da düzelttim...
R Rezzan0606 arkadaşım ne durumda olduğunu bildirirsen tabloda düzeltme yapabilirim.
dream15 canım ben böyle yazdım ama ne durumdasın tam bilemedim, yazarsan düzeltirim:)
renklerimiz artsın inşallah...

Canim nasil oldun durdu mu kanaman?bnimde 12.haftaya kadar sürekli lekelenmem oldu korkma ama yorma kendini dinlen bol bol

Kanamam devam etti arttı biraz dün sabah hastaneye yattım bu sabah taburcu oldum iyiyim çok şükür teşekkür ederim :) sebebini bilememek kötü oluyor sadece. Doktora yoruldum yürüdüm ondan mıdır dedim sanmam yine de dinlen de felçli gibi de yatma yani arada gezin dedi. İnsan korkuyor yine de

canım biz de nisan başında başlamıştık tedaviye diyorum nerdeyse 1 yıl olcak bazen çok tükendiğimi yorulduğumu hissediyorum git-gel, muayneler,iğneler ilaçlar hep bi belirsiz bekleyiş.... ve sonra diyorum ki çok şükür ki umudumuz var ya hiç olacağına dair umudumuz da olmasaydı!çaresiz bekleyiş içinde olanlar var! ALLAH kimseyi çaresiz, dermansız, umutsuz bırakmasın! Ayrıca biliyorum ki çaresizler için de rabbimin mucizeleri var!!!

Canim ya çok geçmiş olsun çok şükür atlatmissin.ikizler genelde yaşıyormuş bu problemi hemen hemen hepsinde oluyor.bende ufak ufak hep gezdim bastan ama insan gecti derkwn üç dört kez aynı şeyi yaşayınca panik oluyor walla ben baya hasta gigibi yatiyodum korkudan.inşallah bi daha olmaz ama olursada panik yapma canim

Merhaba cnm, nasılsın nasıl gidiyor? Var mı şikayetlerin? Alışverişe başladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…