- 26 Temmuz 2015
- 49
- 49
- 8
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.641
Canım tekrar yumurta toplama yapılcak bir tane doldurumuş var kaan bey bugun küçük bir kis gördü estrofem kullanıp 12gün sonra tekrar görcekherkese günaydınlar;
bebitom02 canım hayırlısı olsun inşallah.. bol embriyon olacak inşallah:) annelerine de tutunurlar umarım:)
tablomuzun son hali ekte...
asctn arakadaşımızın da oğluşu olacakmış onu da düzelttim...
R Rezzan0606 arkadaşım ne durumda olduğunu bildirirsen tabloda düzeltme yapabilirim.
dream15 canım ben böyle yazdım ama ne durumdasın tam bilemedim, yazarsan düzeltirim:)
renklerimiz artsın inşallah...
Eki Görüntüle 1655744
Prednol sadece boğazımdan geçerken yakma yapıyor bol su içiyorum geçiyor şurubu kullanmıyorum previt positive gelince tam bir kabustu içtikten yarım saat sonra kus kus mahfediyodu beni kaan hocaya msj attım bunun yerine ne kullanabilirim diye decavit pronatal dedi bu ilaç bana daha iyi geldi mide bulantısı yapmıyo en azından sende bir sor istersn çünkü folik asit almalıyız bu zamanlardaArkadaşlar ben bu prednolü yutuyorum ama canım çıkıyor midem alt üst oluyor yakıyor boğazımı. Ben bunu bi yiyeceğin arasına koyup yutsam etkisinde bi değişme olur mu? Aynı şekilde duphalac diye bi şurup da var kabızlığa karşı onu da yutarken öğürüyorum çok kötüprevit positive de midemi çok bulandırıyor. Kaan bey bi süre ara ver dedi midem baya rahatladı ama içmek zorundayım aynı sıkıntıları siz de yaşadınız mı? Nasıl yapıyorsunuz?
Prednol çok acı bir hap ben boğazıma yakın koyup hemen su içiyordum. Dilime fazla değirmeden. Ama ufak bir lokma ekmeğin arasına koyabilirsin bence. Duphalac şurubu hala niye kullanıyorsun ki. Çok kabızlığın yoksa bence içme çok tatlı benim içimi bayıyordu. Ben transfer sonrası kullanıp bıraktım. Vitamin ilacı bende de çok bulantı yapıyordu. Yemeklerin arkasından hemen içmeye çalış. Tok olmaya çalış.Arkadaşlar ben bu prednolü yutuyorum ama canım çıkıyor midem alt üst oluyor yakıyor boğazımı. Ben bunu bi yiyeceğin arasına koyup yutsam etkisinde bi değişme olur mu? Aynı şekilde duphalac diye bi şurup da var kabızlığa karşı onu da yutarken öğürüyorum çok kötüprevit positive de midemi çok bulandırıyor. Kaan bey bi süre ara ver dedi midem baya rahatladı ama içmek zorundayım aynı sıkıntıları siz de yaşadınız mı? Nasıl yapıyorsunuz?
Canim ben prednolu icmek icin tam bogazima dogru koyuyorum bol su aliyorum gargara yapar gibi hap dilime veya damagima degmeden yutabiliyorum .Ama bazen dilime yapisiyor .O zaman kotu oluyor .Boyle bir durumda arkasindan hemen meyve atiyorum agzima .Ilaclari tok karnima aliyorum ve bol su ile .Buna dikkat edersen belki daha rahat edersin .Arkadaşlar ben bu prednolü yutuyorum ama canım çıkıyor midem alt üst oluyor yakıyor boğazımı. Ben bunu bi yiyeceğin arasına koyup yutsam etkisinde bi değişme olur mu? Aynı şekilde duphalac diye bi şurup da var kabızlığa karşı onu da yutarken öğürüyorum çok kötüprevit positive de midemi çok bulandırıyor. Kaan bey bi süre ara ver dedi midem baya rahatladı ama içmek zorundayım aynı sıkıntıları siz de yaşadınız mı? Nasıl yapıyorsunuz?
Canim iyiyim siz Napiyosunuz? Çok şükür gaz ve karinda sertlik dışında bi sıkıntım yok.yatıyorum sürekli.artik yatın dedi bize doktor kalbiminozu ve bana.doğuma kadar yaticam sanırım.senin nasill gidiyor?alışveriş çok fazla yapmadık bebek arabasi aldık kıyafetleri Netten alıyorum ufak ufak bide bizim ufaklık yeğenler var esimdede bendede ikisindende gelen çok şey var o yüzden fazlada eksiğimiz yok gibi çok şükür odada hazir gibi sadece gelip yerlesecek ama daha ev badana olacak vs.cok is var.sen basladinmiMerhaba cnm, nasılsın nasıl gidiyor? Var mı şikayetlerin? Alışverişe başladınız mı?
canım ben bu tarz konularda şöyle düşünüyorum. bi kere biz tüp bebek yapıyoruz sağlık ocağındakiler bu konuda uzman değiller. normal yolla hamile kalmış biriyle aynı yoldan geçmiyoruz belli bir süreye kadar. haklısın insan başkasından başka birşey duyunca arada kalıyor ama ben çok kulak asmamanı, kendini ve bebişini strese sokmamanı tavsiye ederim. sen direkt Kaan Hoca'yla konuş aklına takılan şeyleri. canını da sıkma benceKızlar sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı ?? Ben bugün gittim ve bütün ilaçlarımıda götürdüm prednole şaşırdı neden vermiş ki bunu bu kortizon dedi gittiğinde muhakkak sor dedi ve previt positive yi 12 haftadan sonra veriyoruz şimdilik sana ağır gelir bu dedi başka ilaç verdi ayriyetten de folic asit yazdı..insan arada kalıyor bu şekilde
canım ben bu tarz konularda şöyle düşünüyorum. bi kere biz tüp bebek yapıyoruz sağlık ocağındakiler bu konuda uzman değiller. normal yolla hamile kalmış biriyle aynı yoldan geçmiyoruz belli bir süreye kadar. haklısın insan başkasından başka birşey duyunca arada kalıyor ama ben çok kulak asmamanı, kendini ve bebişini strese sokmamanı tavsiye ederim. sen direkt Kaan Hoca'yla konuş aklına takılan şeyleri. canını da sıkma bence
tabii canım belki de. kulak asmamak lazım her duyduğumuza:)Evet canım
Evet canım doğru söylüyorsun zaten Kaan bey bi dahaki geldiğinde ilaçlarını değiştircez demişti belki de kescek onları
Biz de iyiyiz çok şükür. Erken doğum riskine karşı yatırıyordur. Bebeklerimiz için katlancaz herşeye. Benim tek olduğu için şimdilik bir sıkıntım yok. Sadece astımım var o zorluyor beni ciğerlerim sıkışmaya başladı şimdiden. Ben yavaş yavaş alıyorum birşeyler. Hediyede geliyor sağdan soldan. Odayı biraz daha geçcin o zaman hazırlıcam. Tatlı telaşlar işte. Al al bitmiyor. Minik minik herşey zevkli oluyor. Yardımcı olanın varsa halledersin. Daha doğuma var. Bana şimdi zaman geçmek bilmiyor. İnşallah sağ sağlim olalım kucağımıza da rahatlayalım.Canim iyiyim siz Napiyosunuz? Çok şükür gaz ve karinda sertlik dışında bi sıkıntım yok.yatıyorum sürekli.artik yatın dedi bize doktor kalbiminozu ve bana.doğuma kadar yaticam sanırım.senin nasill gidiyor?alışveriş çok fazla yapmadık bebek arabasi aldık kıyafetleri Netten alıyorum ufak ufak bide bizim ufaklık yeğenler var esimdede bendede ikisindende gelen çok şey var o yüzden fazlada eksiğimiz yok gibi çok şükür odada hazir gibi sadece gelip yerlesecek ama daha ev badana olacak vs.cok is var.sen basladinmi
Cnm sen Kaan beyden başkasına bakma. Prednolü bağışıklık baskılayıcı olarak veriyor. Bize 4 gün verip bıraktırmıştı. Ama şimdi baya kullandırıyor. Normalde olsa tabi hamilelerin içmesi uygun değil ama normal hamile kalmadığımız için içmek zorunda olduğumuz çok ilaç var. Mesela estrofem x katagorisinde kesinlikle hamileyken içilmemesi gerekiyor. Ama biz içmek zorundayız.Evet canım
Evet canım doğru söylüyorsun zaten Kaan bey bi dahaki geldiğinde ilaçlarını değiştircez demişti belki de kescek onları
Geçmiş olsun canim inşallah çok sıkıntıya sokmaz seni ama dediğin gibi bebislere can feda:) en çok korktuğum şey erken doğum Allah korusun.walla eşim isten vakit bulup bişey yapamiyor annem yavaştan yapmaya çalışıyor.aman olacak inşallah bebekler sağlıkla dogsun gerisi kolayBiz de iyiyiz çok şükür. Erken doğum riskine karşı yatırıyordur. Bebeklerimiz için katlancaz herşeye. Benim tek olduğu için şimdilik bir sıkıntım yok. Sadece astımım var o zorluyor beni ciğerlerim sıkışmaya başladı şimdiden. Ben yavaş yavaş alıyorum birşeyler. Hediyede geliyor sağdan soldan. Odayı biraz daha geçcin o zaman hazırlıcam. Tatlı telaşlar işte. Al al bitmiyor. Minik minik herşey zevkli oluyor. Yardımcı olanın varsa halledersin. Daha doğuma var. Bana şimdi zaman geçmek bilmiyor. İnşallah sağ sağlim olalım kucağımıza da rahatlayalım.
herkese günaydınlar;
bebitom02 canım hayırlısı olsun inşallah.. bol embriyon olacak inşallah:) annelerine de tutunurlar umarım:)
R Rezzan0606 arkadaşım ne durumda olduğunu bildirirsen tabloda düzeltme yapabilirim.
dream15 canım ben böyle yazdım ama ne durumdasın tam bilemedim, yazarsan düzeltirim:)
Eki Görüntüle 1655744
Sağol cnm. Önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak. Gerisi bir şekilde hallolur. İnşallah sorunsuz atlatırız bu dönemleri.Geçmiş olsun canim inşallah çok sıkıntıya sokmaz seni ama dediğin gibi bebislere can feda:) en çok korktuğum şey erken doğum Allah korusun.walla eşim isten vakit bulup bişey yapamiyor annem yavaştan yapmaya çalışıyor.aman olacak inşallah bebekler sağlıkla dogsun gerisi kolay
günaydın canım:) bu cumartesi kontrolüm var, herşey yolunda giderse, transfer günümü söyler belki. bakalım ne durumda rahim görcez.. sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyorr:)krc05 canim nasil gidiyor ? Ne zaman kontrolun ?
Şu anda rahimle ilgili problemleri halletmeye çalışıyoruz rahimden parça alınacaktı alınamadı rahim ağzı kapalıymış şimdi adetimi bekliyorum histeroskopiyle rahim ağzı açılmaya çalışılacak yani hazırlık aşamasını geçemiyoruz malesef[/QUOTE]5, member: 430833"]herkese günaydınlar;
Eki Görüntüle 1655744
anladım canım, inşallah histo ile hallolur da hazırlık aşamasına da geçersin biran önce...[/QUOTE]günaydın canım:) bu cumartesi kontrolüm var, herşey yolunda giderse, transfer günümü söyler belki. bakalım ne durumda rahim görcez.. sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyorr:)
Şu anda rahimle ilgili problemleri halletmeye çalışıyoruz rahimden parça alınacaktı alınamadı rahim ağzı kapalıymış şimdi adetimi bekliyorum histeroskopiyle rahim ağzı açılmaya çalışılacak yani hazırlık aşamasını geçemiyoruz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?