- 10 Nisan 2013
- 313
- 319
- 158
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.661
Cnm sen Kaan beyden başkasına bakma. Prednolü bağışıklık baskılayıcı olarak veriyor. Bize 4 gün verip bıraktırmıştı. Ama şimdi baya kullandırıyor. Normalde olsa tabi hamilelerin içmesi uygun değil ama normal hamile kalmadığımız için içmek zorunda olduğumuz çok ilaç var. Mesela estrofem x katagorisinde kesinlikle hamileyken içilmemesi gerekiyor. Ama biz içmek zorundayız.
Hadi gozun aydin mutlu sona az kaldi desene :) insallah cumartesi gunu hersey guzel gider :) benim de iyi gidiyor sukur .Yarin kontrol var bakalim bicir ne yapiyormus :)[/QUOTE]anladım canım, inşallah histo ile hallolur da hazırlık aşamasına da geçersin biran önce...
merhaba, hoşgeldin. durumumuz hemen hemen aynı. o yüzden yazma gereği duydum. benimde fsh:21 amh:0,13 idi. ve 1 sene boyunca tedavi gördüm. hiç kolay şeyler yaşamadım. sayısız iğneler, ilaçlar, alınan narkozlar. yanında zaman zaman yaşadığım üzüntüler, hayal kırıklıkları, umutsuzluğa kapıldığım anlar oldu. ama her seferinde kaan bey yanımdaydı. bu işin mutlu sonla sonuçlanması için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptı. abi gibi, baba gibi yaklaştı. benimle üzülüp benimle mutlu oldu. öyle paramı aldım deyip gerisini bir kalıba sıkıştıran bir doktor değil. kişiye göre tedavi uyguluyor. tek düze bir tedavisi yok. diyeceğim o ki diğer doktor hakkında bilgim yok. ama bizim durumumuz infertilite de en zor en zaman alan grup olmasına rağmen neticeye önce Allah.ın izniyle sonra Kaan Beyin tecrübesi, bilgisi ve ilgisiyle ulaşıyoruz. umarım en doğru kararı verirsin. ama kaan bey ile de bir ön görüşme yapmanı tavsiye ederim.merhaba arkadaşlar. öncelikler hepiniz inş sağlıklı sıhhatli bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. dualarım hepimiz için. ben de yeni tüp bebek tedavisine başlıcam. 1 haftadır doktor araştırmasındayım. aslında aklımda 2 yer var. biri dokuz eylülde prof dr ömer erbil doğan. diğeri ise kaan bozkurt. bu şüreçte neler yapılcak hiç bir bilgim yok o yuzden çok korkuyorum. erbil beyle görüştüm. bi kaç test istedi yaptırdım. fsh 15, amh 0,3 çıktı yani durum kötü.ayrıca hashimato da var. regl olduğumda randevu alıp gitcem ve işlemlere başlıyacaklar. sizin bana verceğiniz bilgiler benim için çok önemli. hala erbil bey e gidip gitmemekte de kararsızım. kaan bey hakkındaki yorumlar beni etkiledi. yardımlarınızı bekliyorum...
yaa çok teşekkür ederim. allahım bana da nasip eder inş bi bebiş. irenbe yi aradım en yakın zamanda dönüş yapcaklarını söylediler. cevap bekliyorum ama burda yazılanlar gerçekten beni kaan beye yakınlaştırdı.merhaba, hoşgeldin. durumumuz hemen hemen aynı. o yüzden yazma gereği duydum. benimde fsh:21 amh:0,13 idi. ve 1 sene boyunca tedavi gördüm. hiç kolay şeyler yaşamadım. sayısız iğneler, ilaçlar, alınan narkozlar. yanında zaman zaman yaşadığım üzüntüler, hayal kırıklıkları, umutsuzluğa kapıldığım anlar oldu. ama her seferinde kaan bey yanımdaydı. bu işin mutlu sonla sonuçlanması için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptı. abi gibi, baba gibi yaklaştı. benimle üzülüp benimle mutlu oldu. öyle paramı aldım deyip gerisini bir kalıba sıkıştıran bir doktor değil. kişiye göre tedavi uyguluyor. tek düze bir tedavisi yok. diyeceğim o ki diğer doktor hakkında bilgim yok. ama bizim durumumuz infertilite de en zor en zaman alan grup olmasına rağmen neticeye önce Allah.ın izniyle sonra Kaan Beyin tecrübesi, bilgisi ve ilgisiyle ulaşıyoruz. umarım en doğru kararı verirsin. ama kaan bey ile de bir ön görüşme yapmanı tavsiye ederim.
canım çok sevindim senin adına.. inşallah sırada artık bebişlerini almak olsun:)Arkadaşlar Merhaba,
Dün opum oldu 3tane yumurtam toplandı.Bugünde aradılar 2tanesi istenilen kalitede döllenmiş çok şükür..Pazar günü Allah kısmet ederse inşallah doldurulacak.Dua edin bana..
krc05 canım sanada çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Hepinize sevgiler...
Hayırlı olsun canım çok sevindim..Arkadaşlar Merhaba,
Dün opum oldu 3tane yumurtam toplandı.Bugünde aradılar 2tanesi istenilen kalitede döllenmiş çok şükür..Pazar günü Allah kısmet ederse inşallah doldurulacak.Dua edin bana..
krc05 canım sanada çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Hepinize sevgiler...
Bende bi kaç kez hafif oldu..ama geçti..inşallah başlamaz:)) sende varmı peki?Eylülde transferi olan annecikler :) başladı mı bulantılar ???
Canım yatıyorum demişsin de ayrıldın mı doğum iznine??Canim iyiyim siz Napiyosunuz? Çok şükür gaz ve karinda sertlik dışında bi sıkıntım yok.yatıyorum sürekli.artik yatın dedi bize doktor kalbiminozu ve bana.doğuma kadar yaticam sanırım.senin nasill gidiyor?alışveriş çok fazla yapmadık bebek arabasi aldık kıyafetleri Netten alıyorum ufak ufak bide bizim ufaklık yeğenler var esimdede bendede ikisindende gelen çok şey var o yüzden fazlada eksiğimiz yok gibi çok şükür odada hazir gibi sadece gelip yerlesecek ama daha ev badana olacak vs.cok is var.sen basladinmi
Canim ben özel okuldaydim zaten komple ayrıldım malesef ozeller devlet gibi rahat değil bu konuda iki üç rapor aldım on kere aradılar ne zaman gelcen gelmiyceksen bilelim ...vs bende bıraktım ama baya oldu benim transfer sonrasi iki kez rapor aldım sonra doktor yatman gerek diyince bıraktım zatenCanım yatıyorum demişsin de ayrıldın mı doğum iznine??
Buradayım Canım çok bakamıyorum ara ara girip okuyup haberleri alıp çıkıyorum.yoğun ve yorgun geçiyor günler hazırlıklara başladık. Biran evvel bitsinde yatalım diyeGmat cım nerdesin? sesin çıkmadı merak ettim seni
evet canım ben de ordayım bugün 13,30da randevum. hadi bakalım keseni de gör bir adım daha ilerle canımm:))Kızlar merhaba..çoktandır giremedim foruma..habersiz kaldım sizlerden..çok yorgun düşüyorum bu ara..aksamları da erkenden uyuyorum..@berlin74 canım kontrolun nasıl gecti??bebişimiz nasıl??krc05 canım senin de yarın randevun varmış..benim de 11 bucukta yarın.keseyi göreceğiz insallah..ikimiZ için güzel haberler alacağımız bi gün olur insallah..
kıyamam canım sana tabii ikiz olunca daha zor geçiyordur senin:) olsun ama güzel yorgunluklar bunlarBuradayım Canım çok bakamıyorum ara ara girip okuyup haberleri alıp çıkıyorum.yoğun ve yorgun geçiyor günler hazırlıklara başladık. Biran evvel bitsinde yatalım diyeEn başta sen ve bekleyen bütün arkadaşlarımıza bu telaşları nasip etsin Allah bize de sağsalim kucağımıza almayı. Seni takipteyim inşallah güzel şeyler olacak az kaldı sona geldin
Canım çok sevindim. Bu sefer rabbim gönlüne göre verdi. İnşallah o 2 minik kardan bebeğin sımsıkı tutunacak annelerine. Herşeyin bir zamanı var. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak.herkeze merhaba arkadaşlar eski arkadaşlar beni hatırlar yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyorum ve 35 yaşındayım bende 4 denememiz oldu ve sonuncuda olmayınca psikolojim tabiki sıfırdı ve hiç bir şekilde siteye de girmedim uzaklaştım kendimi toparlamam gerekiyordu en son mayıs ayında son denemeyi yaptık opu yumurta toplama ve yine boş ve çok sağlıksız yumurtalarım çıktığı için hiç bir şekilde başlayamadık .yani nerdeyse 5 ayı geçti ve kendi olursa olsun demekki hayırlısı değilmiş benim hakkım da diye düşündüm .ama kendimi toparlayınca tekrardan denicem bu son şansım olsun dedim ve başladık yine iğneler hap falan ve salı günü yani 13/10/2015 te opu olucaktım ama yine boş çıkar diye çok korkuyordum çünkü artık son şansım olduğunu maddi manevi biliyordum ve opuyu oldum inanın gözümü açar açmaz oldumu sağlam mı yumurtalar dedim ve hemşire bana evet 2 tane alındı doktorunuz bilgi vericek dedi. ve 2 tane iyi görünüyor bakılıcak ve yarın bilgi verilicek dendi ve çarşamba günü aradılar güzel istediğimiz gibi gelişti ve cuma günü dondurulucak dendi ve sizi arıcaz kalitesiyle ilgili dedi hemşire ve dün aradılar 2,side çok sağlıklı 1,kalite embriyolar dedi ve ben telefonu kapattım ve belki 1 saat ağladım inanınki çünkü 5 sefer sonunda yumurtalarım sağlıklı çıktı ve şimdi beklicez bakalım inşallah hayırlısı ve sonuna kadar hepimizin gönlüne kalbine göre güzel allahım versin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor bir süreç bunu çekmeyen yaşamayan bilemez..yani hiç bir zaman umudumuzu yitirmememiz gerekiyor herşey bitti dediğimiz an güzel şeyler başlıyor herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar herkeze selamlar....
Canim nbr? Nasil gidiyor bebekler nasil? Hazırlıklar ne alemdeBuradayım Canım çok bakamıyorum ara ara girip okuyup haberleri alıp çıkıyorum.yoğun ve yorgun geçiyor günler hazırlıklara başladık. Biran evvel bitsinde yatalım diyeEn başta sen ve bekleyen bütün arkadaşlarımıza bu telaşları nasip etsin Allah bize de sağsalim kucağımıza almayı. Seni takipteyim inşallah güzel şeyler olacak az kaldı sona geldin
Evet canım malesef acımasız davranıyorlar..en iyisini yapmışsın ayrılmakla.rahatca büyütürsün bebişlerini..bu arada canım ben de irenbeden dönüyorum..şükürler olsun meleğimi gördük:)) bir tane kese vardı..biri tutmamış..kalp atışını gördük..iki hafta sonra tekrar kontrol varCanim ben özel okuldaydim zaten komple ayrıldım malesef ozeller devlet gibi rahat değil bu konuda iki üç rapor aldım on kere aradılar ne zaman gelcen gelmiyceksen bilelim ...vs bende bıraktım ama baya oldu benim transfer sonrasi iki kez rapor aldım sonra doktor yatman gerek diyince bıraktım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?