Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok sevindim sizin için..çok da duygulandım okurken yazdıklarınızı..rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın..hayırlısı olsun hakkınızda..en yakın zamanda güzel haberlerinizi de alırız hep birlikte seviniriz inşallah

Merhaba arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum Kaan beyle basladigimiz tedavi olumlu sonuclandi tedaviden 2 ay sonra dönmem gerekiyordu artik. Izmirdeyken 2 haftada 1 kontrol ediliyordum ama Burda 3 haftada 1 hatta sanirim ayda 1 gidende Varmis kontrol icin .bana cok geliyor.3 yada 4 haftada 1 gitmek.cok Merak ediyorum bebegimin durumunu ve inanirmisiniz iple cekiyorum randevu günlerini.siz kac haftada 2 gidiyorsunuz kontrollerinize?

Ayy süper nasil duygulanmissindir şimdi ben aglamistim:) AllaHimm sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimize. Bu duyguyu isteyen herkese yasatsin Allahım. Bu arada is hiç umrumda olmadı zaten iki bebise bakıcı zor bide ben kendim büyütmek iatiyorum Alah nasip ederse

Hayırlı olsun canım gerçekten insan hem duygulanıyor hem bi şaşkınlık yaşıyor.

I izmirdilek Merhaba kolay seyler yasamiyoruz maalesef ve her asama istedigimiz gbi gitmiyor bazen ama umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor gercekten.. Allah gonlunuze gore versin insallah sizin de..
H hayado canim hadi bakalim kalp atislarini da gorduyseniz tamam bundan sonra buyusun bebis artik:))
ben de gittim bugun kontrole, 22 ekimde transferim olacak insallah kizlar:) geri sayima basladim gene bakalim..:)

Az kalmış hadi hayırlısıyla olsun bitsin transferin canım beklediğine değer inşallah.

Canım çok duygulandım..ağlamamak için zor tuttum kendimi..gözlerim doldu çok..bi başlayınca çok dağılanlardanım...buara daha bi duygusalım zaten.merkezden cıkınca arabada giderken ağladım baya.. çok güzel bi duygu..rabbim herkese yaşatsın inşallah..herkes için hem ağlayıp hem dua ettim bol bol..

Canım benim de 22siydi transfer:)) sana da uğur getirsin..evet gördük kalp atısını.hersey normal dedi kaan bey..darısı sana inşallah..tüm bekleyen,isteyenlerin başına..çok güzel bi duygu

Canım benim de 22siydi transfer:)) sana da uğur getirsin..evet gördük kalp atısını.hersey normal dedi kaan bey..darısı sana inşallah..tüm bekleyen,isteyenlerin başına..çok güzel bi duygu
aa canim ne guzel denk gelmis insallah bana da ugur getirir 22'si:)) coo sevindim canim hadi bakalim saglikla devam etsin insallah bundan sonra da:))

Kızlaaar İrenbeden aradılar bugün çok şükür 2tane kardan bebeğim olmuş donduruldu diye:)
Bende rezerv azdı biliyorsunuz ve şu durum bizim için çok çok mutluluk verici,inşallah transferim olduğundada hamile haberimi burdan sizlerle paylaşırım..
Desteğiniz ve paylaşımlarınız benim için çok özel çok Anlamlı..Hepinizden iyi dilekleriniz için Allah Razı olsun..

kizlar cok acil bisi sorcam
gcen sefer proluton depotu bana aksam 9-10 da vurul dediler, bu sefer 6 da dediler. sizin de oyle degisik saatlerde olmus muydu? sordum gerci dun ama 6 da olcak dediler. insallah gorursuniz mesajimi

Son düzenleme:
canin benim cok sevindim valla hadi bakalim guzelliklerin baslangici olsun insallah hamilelik haberlerini de vericeksin burdan..:))

gcen sefer proluton depotu bana aksam 9-10 da vurul dediler, bu sefer 6 da dediler. sizin de oyle degisik saatlerde olmus muydu? sordum gerci dun ama 6 da olcak dediler. insallah gorursuniz mesajimi
Can'ım transfer saatine göre ayarlıyorlar. Dedikleri saatte yaptır. Zaten bi aksilik olsa da saatte hiç önemli değil bence. Düşük önleyici ya o iğne. Sonrasında zaten 3 günde 1 istediğin saatte olacaksın. Hadi gözünaydın Allah yardımcın olsun bebiş haberini ver inşallah burdan

Bana da saat tam 22.00 da yaptır demişlerdi ilkini sonrakiler zaten istedigin saatte oluyor. transfer saatine göre belirliyorlar galiba bilemedim.

iste aslinda ona da kafam takildi canim, gecen sefer 13.30daydi transferim, 21-22arasi dediler igne icin. simdi de 12.30da transferim ama 6da dediler igne icin. hani cok farketti. insallah problem yoktur.. amin canim benim insallahh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…