- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.681
Çok sevindim sizin için..çok da duygulandım okurken yazdıklarınızı..rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın..hayırlısı olsun hakkınızda..en yakın zamanda güzel haberlerinizi de alırız hep birlikte seviniriz inşallahherkeze merhaba arkadaşlar eski arkadaşlar beni hatırlar yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyorum ve 35 yaşındayım bende 4 denememiz oldu ve sonuncuda olmayınca psikolojim tabiki sıfırdı ve hiç bir şekilde siteye de girmedim uzaklaştım kendimi toparlamam gerekiyordu en son mayıs ayında son denemeyi yaptık opu yumurta toplama ve yine boş ve çok sağlıksız yumurtalarım çıktığı için hiç bir şekilde başlayamadık .yani nerdeyse 5 ayı geçti ve kendi olursa olsun demekki hayırlısı değilmiş benim hakkım da diye düşündüm .ama kendimi toparlayınca tekrardan denicem bu son şansım olsun dedim ve başladık yine iğneler hap falan ve salı günü yani 13/10/2015 te opu olucaktım ama yine boş çıkar diye çok korkuyordum çünkü artık son şansım olduğunu maddi manevi biliyordum ve opuyu oldum inanın gözümü açar açmaz oldumu sağlam mı yumurtalar dedim ve hemşire bana evet 2 tane alındı doktorunuz bilgi vericek dedi. ve 2 tane iyi görünüyor bakılıcak ve yarın bilgi verilicek dendi ve çarşamba günü aradılar güzel istediğimiz gibi gelişti ve cuma günü dondurulucak dendi ve sizi arıcaz kalitesiyle ilgili dedi hemşire ve dün aradılar 2,side çok sağlıklı 1,kalite embriyolar dedi ve ben telefonu kapattım ve belki 1 saat ağladım inanınki çünkü 5 sefer sonunda yumurtalarım sağlıklı çıktı ve şimdi beklicez bakalım inşallah hayırlısı ve sonuna kadar hepimizin gönlüne kalbine göre güzel allahım versin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor bir süreç bunu çekmeyen yaşamayan bilemez..yani hiç bir zaman umudumuzu yitirmememiz gerekiyor herşey bitti dediğimiz an güzel şeyler başlıyor herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar herkeze selamlar....
Ayy süper nasil duygulanmissindir şimdi ben aglamistim:) AllaHimm sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimize. Bu duyguyu isteyen herkese yasatsin Allahım. Bu arada is hiç umrumda olmadı zaten iki bebise bakıcı zor bide ben kendim büyütmek iatiyorum Alah nasip ederseEvet canım malesef acımasız davranıyorlar..en iyisini yapmışsın ayrılmakla.rahatca büyütürsün bebişlerini..bu arada canım ben de irenbeden dönüyorum..şükürler olsun meleğimi gördük:)) bir tane kese vardı..biri tutmamış..kalp atışını gördük..iki hafta sonra tekrar kontrol var
Hayırlı olsun canım gerçekten insan hem duygulanıyor hem bi şaşkınlık yaşıyor.Evet canım malesef acımasız davranıyorlar..en iyisini yapmışsın ayrılmakla.rahatca büyütürsün bebişlerini..bu arada canım ben de irenbeden dönüyorum..şükürler olsun meleğimi gördük:)) bir tane kese vardı..biri tutmamış..kalp atışını gördük..iki hafta sonra tekrar kontrol var
Benim özellikle öğleden sonra ara ara oluyor bulantı çok zorlamıyor şimdilik inşallah böyle devam eder. Sende durum nasıl canım?Eylülde transferi olan annecikler :) başladı mı bulantılar ???
Az kalmış hadi hayırlısıyla olsun bitsin transferin canım beklediğine değer inşallah.I izmirdilek Merhaba kolay seyler yasamiyoruz maalesef ve her asama istedigimiz gbi gitmiyor bazen ama umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor gercekten.. Allah gonlunuze gore versin insallah sizin de..
H hayado canim hadi bakalim kalp atislarini da gorduyseniz tamam bundan sonra buyusun bebis artik:))
ben de gittim bugun kontrole, 22 ekimde transferim olacak insallah kizlar:) geri sayima basladim gene bakalim..:)
insallah canim aminn.. hepimizin emeklerine deger insallah...Az kalmış hadi hayırlısıyla olsun bitsin transferin canım beklediğine değer inşallah.
Canım çok duygulandım..ağlamamak için zor tuttum kendimi..gözlerim doldu çok..bi başlayınca çok dağılanlardanım...buara daha bi duygusalım zaten.merkezden cıkınca arabada giderken ağladım baya.. çok güzel bi duygu..rabbim herkese yaşatsın inşallah..herkes için hem ağlayıp hem dua ettim bol bol..Ayy süper nasil duygulanmissindir şimdi ben aglamistim:) AllaHimm sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimize. Bu duyguyu isteyen herkese yasatsin Allahım. Bu arada is hiç umrumda olmadı zaten iki bebise bakıcı zor bide ben kendim büyütmek iatiyorum Alah nasip ederse
Aynen tarifsiz bi duyguydu..sağol canım..Allah kucağımıza da almayı göstersin inşallahHayırlı olsun canım gerçekten insan hem duygulanıyor hem bi şaşkınlık yaşıyor.
Canım benim de 22siydi transfer:)) sana da uğur getirsin..evet gördük kalp atısını.hersey normal dedi kaan bey..darısı sana inşallah..tüm bekleyen,isteyenlerin başına..çok güzel bi duyguI izmirdilek Merhaba kolay seyler yasamiyoruz maalesef ve her asama istedigimiz gbi gitmiyor bazen ama umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor gercekten.. Allah gonlunuze gore versin insallah sizin de..
H hayado canim hadi bakalim kalp atislarini da gorduyseniz tamam bundan sonra buyusun bebis artik:))
ben de gittim bugun kontrole, 22 ekimde transferim olacak insallah kizlar:) geri sayima basladim gene bakalim..:)
aa canim ne guzel denk gelmis insallah bana da ugur getirir 22'si:)) coo sevindim canim hadi bakalim saglikla devam etsin insallah bundan sonra da:))Canım benim de 22siydi transfer:)) sana da uğur getirsin..evet gördük kalp atısını.hersey normal dedi kaan bey..darısı sana inşallah..tüm bekleyen,isteyenlerin başına..çok güzel bi duygu
canin benim cok sevindim valla hadi bakalim guzelliklerin baslangici olsun insallah hamilelik haberlerini de vericeksin burdan..:))Kızlaaar İrenbeden aradılar bugün çok şükür 2tane kardan bebeğim olmuş donduruldu diye:)
Bende rezerv azdı biliyorsunuz ve şu durum bizim için çok çok mutluluk verici,inşallah transferim olduğundada hamile haberimi burdan sizlerle paylaşırım..
Desteğiniz ve paylaşımlarınız benim için çok özel çok Anlamlı..Hepinizden iyi dilekleriniz için Allah Razı olsun..
Âmin âmin canım,aynı dilekler benden sana:))canin benim cok sevindim valla hadi bakalim guzelliklerin baslangici olsun insallah hamilelik haberlerini de vericeksin burdan..:))
Can'ım transfer saatine göre ayarlıyorlar. Dedikleri saatte yaptır. Zaten bi aksilik olsa da saatte hiç önemli değil bence. Düşük önleyici ya o iğne. Sonrasında zaten 3 günde 1 istediğin saatte olacaksın. Hadi gözünaydın Allah yardımcın olsun bebiş haberini ver inşallah burdankizlar cok acil bisi sorcam
gcen sefer proluton depotu bana aksam 9-10 da vurul dediler, bu sefer 6 da dediler. sizin de oyle degisik saatlerde olmus muydu? sordum gerci dun ama 6 da olcak dediler. insallah gorursuniz mesajimi
Bana da saat tam 22.00 da yaptır demişlerdi ilkini sonrakiler zaten istedigin saatte oluyor. transfer saatine göre belirliyorlar galiba bilemedim.kizlar cok acil bisi sorcam
gcen sefer proluton depotu bana aksam 9-10 da vurul dediler, bu sefer 6 da dediler. sizin de oyle degisik saatlerde olmus muydu? sordum gerci dun ama 6 da olcak dediler. insallah gorursuniz mesajimi
iste aslinda ona da kafam takildi canim, gecen sefer 13.30daydi transferim, 21-22arasi dediler igne icin. simdi de 12.30da transferim ama 6da dediler igne icin. hani cok farketti. insallah problem yoktur.. amin canim benim insallahh:))Can'ım transfer saatine göre ayarlıyorlar. Dedikleri saatte yaptır. Zaten bi aksilik olsa da saatte hiç önemli değil bence. Düşük önleyici ya o iğne. Sonrasında zaten 3 günde 1 istediğin saatte olacaksın. Hadi gözünaydın Allah yardımcın olsun bebiş haberini ver inşallah burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?