- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.701
sağol cnm çok teşekkürler inşallah devamıda dediğin gibi güzel olur ama umudunu kaybetmemek gerektiğini anladım.senin nasıl gidiyor hangi aşamadasın ben uzun süre girmedim ve bakmadım çünkü toparlanmak için cnmCanım çok sevindim. Bu sefer rabbim gönlüne göre verdi. İnşallah o 2 minik kardan bebeğin sımsıkı tutunacak annelerine. Herşeyin bir zamanı var. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak.
çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşeyÇok sevindim sizin için..çok da duygulandım okurken yazdıklarınızı..rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın..hayırlısı olsun hakkınızda..en yakın zamanda güzel haberlerinizi de alırız hep birlikte seviniriz inşallah
amin inşallah hepimizin yüzü gülsün birgünI izmirdilek Merhaba kolay seyler yasamiyoruz maalesef ve her asama istedigimiz gbi gitmiyor bazen ama umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor gercekten.. Allah gonlunuze gore versin insallah sizin de..
H hayado canim hadi bakalim kalp atislarini da gorduyseniz tamam bundan sonra buyusun bebis artik:))
ben de gittim bugun kontrole, 22 ekimde transferim olacak insallah kizlar:) geri sayima basladim gene bakalim..:)
çok umitsizdin çok üzülmüştüm burada aklımda kalan bir kaç kişiden biriydin. Ama şimdi çok sevindim. Geç olsun güç olmasın hayırlısı neyse o olsun canım. Bende iyiyim canım. 25 haftalık olduk. Kaan beyle devam ediyorum. Seninde transferin kasımda olur inşallah tutunurlar annelerine. İçimde olur olur diyen bir ses var. Bu kadar emek çaba mukafatini bir bebekle alacak inş. Allahım gönlüne göre versin.sağol cnm çok teşekkürler inşallah devamıda dediğin gibi güzel olur ama umudunu kaybetmemek gerektiğini anladım.senin nasıl gidiyor hangi aşamadasın ben uzun süre girmedim ve bakmadım çünkü toparlanmak için cnm
Hayırlısı olsun. Ya burada ne hatalar yapan arkadaşlarımız oldu. Sen nahide hemşireyi arayıp bir sor istersen içinin rahat etmesi için. Umarım herşey yolunda gider.günaydınnn
ben de kaan beyin hastasıyım. yarın yumurta toplama işlemi yapılacak. Dün son iğnemi ve gece de çatlatma iğnemi yaptım. Ancak merionalı sabah 9 da yapmam gerekirken 17:00 de yaptım. Çatlatma iğnemi söylenen saatte 23:00 de yaptım. Sizce bir sorun olur mu? içim içimi yiyor hastaneyi arayıp söylemeye bile cesaret edemiyorum
Canım benim çok teşekkür ederim..Senin yerine heyecanlandım inanki tabiki cinsiyet önemli değil Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin hepimize en önemli bu.Ama isim düşünmek içinde gerekli:)cok heyecanliyim yarin kontrolümüz var ve gösterirse eger bebisimin cinsiyetini de ögrenicez ins :) ne kadar önemli degil desekte (ki gercekten de öyle kiz erkek tabiki farketmez allah hayirli saglikli evlat nasip etsin öcelikle) insan merak ediyor ister istemez..ins hersey yolundadir..tek dilegim bebegimin saglikli olmasi.Onu kucagima sagsalim aldigim gün büyük bir ohh cekicem.endiseler hic bitmio cünkü .Bu arada arkadaslar daha önce sordum ama arada kaynadi sanirim,,kac haftada bir kontrole gidiyorsunuz ?bebitom02 canim herseyin yolunda gitmesine cok sevindim allah ins cok yakinda sana da anneligi nasip eder yuvaniza nese katar.O nese bize daha simdiden geldi.Her ultrasona girecegim gün bebegimi ilk defa görecekmisim gibi heyecanlaniyorum :) cok güzel bir duygu bebeginin seninle oldugunu bilmek..Allah sana ve diger bekleyen canlara nasip etsin ins.Yarin eger gösteririse cinsiyetinide burdan yazicam ins:)
Canım merhaba,yazdıklarını okuyunca başladım ağlamaya..Benimde rezerv az ve bende Perşembe 3.opumu oldum ve narkozdayken çıkarken yani, hemşirelere kaç tane toplandı diye sormuşum..O anda baygınız ve düşünsene kafamız tek birşeye odaklı onu soruyoruz..Çok şükür benimde 2tane embriyolarım oluştu..Ikinci opumda da 1 tane embriyom oluşmuştu.Bende aynen telefonda daha başladım ağlamaya çıldırdım sevinçten.Allahım en kısa zamanda hamile kalmayı ve evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin hep duam bu..herkeze merhaba arkadaşlar eski arkadaşlar beni hatırlar yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyorum ve 35 yaşındayım bende 4 denememiz oldu ve sonuncuda olmayınca psikolojim tabiki sıfırdı ve hiç bir şekilde siteye de girmedim uzaklaştım kendimi toparlamam gerekiyordu en son mayıs ayında son denemeyi yaptık opu yumurta toplama ve yine boş ve çok sağlıksız yumurtalarım çıktığı için hiç bir şekilde başlayamadık .yani nerdeyse 5 ayı geçti ve kendi olursa olsun demekki hayırlısı değilmiş benim hakkım da diye düşündüm .ama kendimi toparlayınca tekrardan denicem bu son şansım olsun dedim ve başladık yine iğneler hap falan ve salı günü yani 13/10/2015 te opu olucaktım ama yine boş çıkar diye çok korkuyordum çünkü artık son şansım olduğunu maddi manevi biliyordum ve opuyu oldum inanın gözümü açar açmaz oldumu sağlam mı yumurtalar dedim ve hemşire bana evet 2 tane alındı doktorunuz bilgi vericek dedi. ve 2 tane iyi görünüyor bakılıcak ve yarın bilgi verilicek dendi ve çarşamba günü aradılar güzel istediğimiz gibi gelişti ve cuma günü dondurulucak dendi ve sizi arıcaz kalitesiyle ilgili dedi hemşire ve dün aradılar 2,side çok sağlıklı 1,kalite embriyolar dedi ve ben telefonu kapattım ve belki 1 saat ağladım inanınki çünkü 5 sefer sonunda yumurtalarım sağlıklı çıktı ve şimdi beklicez bakalım inşallah hayırlısı ve sonuna kadar hepimizin gönlüne kalbine göre güzel allahım versin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor bir süreç bunu çekmeyen yaşamayan bilemez..yani hiç bir zaman umudumuzu yitirmememiz gerekiyor herşey bitti dediğimiz an güzel şeyler başlıyor herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar herkeze selamlar....
Merhaba,bildiğim kadarıyla merional yumurta geliştirici iğne bende kullanıyorum.Çatlatma iğnesinin saati çok çok önemli,onu tam saatinde yaptıysan çok büyük bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama muhakkak Nahide hemşireyi ara ve bilgilendir derim canım.günaydınnn
ben de kaan beyin hastasıyım. yarın yumurta toplama işlemi yapılacak. Dün son iğnemi ve gece de çatlatma iğnemi yaptım. Ancak merionalı sabah 9 da yapmam gerekirken 17:00 de yaptım. Çatlatma iğnemi söylenen saatte 23:00 de yaptım. Sizce bir sorun olur mu? içim içimi yiyor hastaneyi arayıp söylemeye bile cesaret edemiyorum
Merhaba defzer,bu bir risk yada sorun değil üzülme rutin işlem bu şekilde oluyor canım.Ne güzel 2tanesi kaliteli döllenmiş Salı Günü'de dondurduk diye arayacaklar inşallah içini rahat tut:) Tabii Allahtan herşey farklı bir durum olduğundada gelişim bozulursa eğer haber veriyorlar.Herkese iyi aksamlar kaan beyde tedavi goruyorum dun 5 adet yumurtam toplandi bugun telefon geldi 2 adet embriyo saglikli olusmus yanliz sali gunu tekrar ariycaz bizden haber bekleyin demisler esime dondurma sirasinda insallah bi aksilik cikmaz ama bu konuda biraz tedirginim ... sizlerde bole bi sorun yasayan oldumu. Veya riski varmi kaan beyude boyle bi konu icin rahatsiz etmek istemiyorum ...
Merhaba defzer,bu bir risk yada sorun değil üzülme rutin işlem bu şekilde oluyor canım.Ne güzel 2tanesi kaliteli döllenmiş Salı Günü'de dondurduk diye arayacaklar inşallah içini rahat tut:) Tabii Allahtan herşey farklı bir durum olduğundada gelişim bozulursa eğer haber veriyorlar.
canım nickinmi değiştirdin transfer tarihin belli olmuş hayırlısı olsun :) ayy geçen sene bu zamanlar bantlar haplar iğneler bende transfere hazırlanıyorum inşallah hayırlısı ile minnoşlara kavuşursunuz :)I izmirdilek Merhaba kolay seyler yasamiyoruz maalesef ve her asama istedigimiz gbi gitmiyor bazen ama umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor gercekten.. Allah gonlunuze gore versin insallah sizin de..
H hayado canim hadi bakalim kalp atislarini da gorduyseniz tamam bundan sonra buyusun bebis artik:))
ben de gittim bugun kontrole, 22 ekimde transferim olacak insallah kizlar:) geri sayima basladim gene bakalim..:)
ahh canım mesajını gördüm çok sevindim orijinalini aradım cevap yazmak için Rabbim inşallah o minnak kardan bebişlerini kucağına aldığın günleri görmeni nasip eder inşallah :)herkeze merhaba arkadaşlar eski arkadaşlar beni hatırlar yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyorum ve 35 yaşındayım bende 4 denememiz oldu ve sonuncuda olmayınca psikolojim tabiki sıfırdı ve hiç bir şekilde siteye de girmedim uzaklaştım kendimi toparlamam gerekiyordu en son mayıs ayında son denemeyi yaptık opu yumurta toplama ve yine boş ve çok sağlıksız yumurtalarım çıktığı için hiç bir şekilde başlayamadık .yani nerdeyse 5 ayı geçti ve kendi olursa olsun demekki hayırlısı değilmiş benim hakkım da diye düşündüm .ama kendimi toparlayınca tekrardan denicem bu son şansım olsun dedim ve başladık yine iğneler hap falan ve salı günü yani 13/10/2015 te opu olucaktım ama yine boş çıkar diye çok korkuyordum çünkü artık son şansım olduğunu maddi manevi biliyordum ve opuyu oldum inanın gözümü açar açmaz oldumu sağlam mı yumurtalar dedim ve hemşire bana evet 2 tane alındı doktorunuz bilgi vericek dedi. ve 2 tane iyi görünüyor bakılıcak ve yarın bilgi verilicek dendi ve çarşamba günü aradılar güzel istediğimiz gibi gelişti ve cuma günü dondurulucak dendi ve sizi arıcaz kalitesiyle ilgili dedi hemşire ve dün aradılar 2,side çok sağlıklı 1,kalite embriyolar dedi ve ben telefonu kapattım ve belki 1 saat ağladım inanınki çünkü 5 sefer sonunda yumurtalarım sağlıklı çıktı ve şimdi beklicez bakalım inşallah hayırlısı ve sonuna kadar hepimizin gönlüne kalbine göre güzel allahım versin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor bir süreç bunu çekmeyen yaşamayan bilemez..yani hiç bir zaman umudumuzu yitirmememiz gerekiyor herşey bitti dediğimiz an güzel şeyler başlıyor herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar herkeze selamlar....
evet canım değişiklik yaptım:)) evet belli oldu bakalım hayırlısıyla herşey yolunda giderse perşembe olacak inşallah:) inşallah biz de mimiklerimizi önce göbeğimize sonra kucağımıza alacağımız günleri görürüz canımm:))canım nickinmi değiştirdin transfer tarihin belli olmuş hayırlısı olsun :) ayy geçen sene bu zamanlar bantlar haplar iğneler bende transfere hazırlanıyorum inşallah hayırlısı ile minnoşlara kavuşursunuz :)
Canım hayırlı olsun inşallah..ben de senin gibi daha ameliyathanedeyken sordum kac tane diye..hayal meyal hatrlıyorum..insan sayıya odaklanıyor ister istemezCanım merhaba,yazdıklarını okuyunca başladım ağlamaya..Benimde rezerv az ve bende Perşembe 3.opumu oldum ve narkozdayken çıkarken yani, hemşirelere kaç tane toplandı diye sormuşum..O anda baygınız ve düşünsene kafamız tek birşeye odaklı onu soruyoruz..Çok şükür benimde 2tane embriyolarım oluştu..Ikinci opumda da 1 tane embriyom oluşmuştu.Bende aynen telefonda daha başladım ağlamaya çıldırdım sevinçten.Allahım en kısa zamanda hamile kalmayı ve evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin hep duam bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?