Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

cok heyecanliyim yarin kontrolümüz var ve gösterirse eger bebisimin cinsiyetini de ögrenicez ins :) ne kadar önemli degil desekte (ki gercekten de öyle kiz erkek tabiki farketmez allah hayirli saglikli evlat nasip etsin öcelikle) insan merak ediyor ister istemez..ins hersey yolundadir..tek dilegim bebegimin saglikli olmasi.Onu kucagima sagsalim aldigim gün büyük bir ohh cekicem.endiseler hic bitmio cünkü .Bu arada arkadaslar daha önce sordum ama arada kaynadi sanirim,,kac haftada bir kontrole gidiyorsunuz ? bebitom02 canim herseyin yolunda gitmesine cok sevindim allah ins cok yakinda sana da anneligi nasip eder yuvaniza nese katar.O nese bize daha simdiden geldi.Her ultrasona girecegim gün bebegimi ilk defa görecekmisim gibi heyecanlaniyorum :) cok güzel bir duygu bebeginin seninle oldugunu bilmek..Allah sana ve diger bekleyen canlara nasip etsin ins.Yarin eger gösteririse cinsiyetinide burdan yazicam ins:)

Herkese iyi aksamlar kaan beyde tedavi goruyorum dun 5 adet yumurtam toplandi bugun telefon geldi 2 adet embriyo saglikli olusmus yanliz sali gunu tekrar ariycaz bizden haber bekleyin demisler esime dondurma sirasinda insallah bi aksilik cikmaz ama bu konuda biraz tedirginim ... sizlerde bole bi sorun yasayan oldumu. Veya riski varmi kaan beyude boyle bi konu icin rahatsiz etmek istemiyorum ...

D defzer yüreğini ferah tut 2 tanesi sağlıklı denildiyse onların gelişimleri izlenecek ve herşey yolunda giderse aradıklarında da 2 taneyi kalitesini de söyleyerek dondurduk diyecekler. Hakkında hayırlısı olsun.

günaydınnn
ben de kaan beyin hastasıyım. yarın yumurta toplama işlemi yapılacak. Dün son iğnemi ve gece de çatlatma iğnemi yaptım. Ancak merionalı sabah 9 da yapmam gerekirken 17:00 de yaptım. Çatlatma iğnemi söylenen saatte 23:00 de yaptım. Sizce bir sorun olur mu? içim içimi yiyor hastaneyi arayıp söylemeye bile cesaret edemiyorum

Canım çok sevindim. Bu sefer rabbim gönlüne göre verdi. İnşallah o 2 minik kardan bebeğin sımsıkı tutunacak annelerine. Herşeyin bir zamanı var. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak.
sağol cnm çok teşekkürler inşallah devamıda dediğin gibi güzel olur ama umudunu kaybetmemek gerektiğini anladım.senin nasıl gidiyor hangi aşamadasın ben uzun süre girmedim ve bakmadım çünkü toparlanmak için cnm

çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey

amin inşallah hepimizin yüzü gülsün birgün

çok umitsizdin çok üzülmüştüm burada aklımda kalan bir kaç kişiden biriydin. Ama şimdi çok sevindim. Geç olsun güç olmasın hayırlısı neyse o olsun canım. Bende iyiyim canım. 25 haftalık olduk. Kaan beyle devam ediyorum. Seninde transferin kasımda olur inşallah tutunurlar annelerine. İçimde olur olur diyen bir ses var. Bu kadar emek çaba mukafatini bir bebekle alacak inş. Allahım gönlüne göre versin.

Hayırlısı olsun. Ya burada ne hatalar yapan arkadaşlarımız oldu. Sen nahide hemşireyi arayıp bir sor istersen içinin rahat etmesi için. Umarım herşey yolunda gider.

Canım benim çok teşekkür ederim..Senin yerine heyecanlandım inanki tabiki cinsiyet önemli değil Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin hepimize en önemli bu.Ama isim düşünmek içinde gerekli:)

Son düzenleme:
Canım merhaba,yazdıklarını okuyunca başladım ağlamaya..Benimde rezerv az ve bende Perşembe 3.opumu oldum ve narkozdayken çıkarken yani, hemşirelere kaç tane toplandı diye sormuşum..O anda baygınız ve düşünsene kafamız tek birşeye odaklı onu soruyoruz..Çok şükür benimde 2tane embriyolarım oluştu..Ikinci opumda da 1 tane embriyom oluşmuştu.Bende aynen telefonda daha başladım ağlamaya çıldırdım sevinçten.Allahım en kısa zamanda hamile kalmayı ve evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin hep duam bu..

Merhaba,bildiğim kadarıyla merional yumurta geliştirici iğne bende kullanıyorum.Çatlatma iğnesinin saati çok çok önemli,onu tam saatinde yaptıysan çok büyük bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama muhakkak Nahide hemşireyi ara ve bilgilendir derim canım.

Merhaba defzer,bu bir risk yada sorun değil üzülme rutin işlem bu şekilde oluyor canım.Ne güzel 2tanesi kaliteli döllenmiş Salı Günü'de dondurduk diye arayacaklar inşallah içini rahat tut:) Tabii Allahtan herşey farklı bir durum olduğundada gelişim bozulursa eğer haber veriyorlar.

çok teşekkür ederim inşllah hayırlısı ile herşey yolunda gider ...

canım nickinmi değiştirdin transfer tarihin belli olmuş hayırlısı olsun :) ayy geçen sene bu zamanlar bantlar haplar iğneler bende transfere hazırlanıyorum inşallah hayırlısı ile minnoşlara kavuşursunuz :)

ahh canım mesajını gördüm çok sevindim orijinalini aradım cevap yazmak için Rabbim inşallah o minnak kardan bebişlerini kucağına aldığın günleri görmeni nasip eder inşallah :)

evet canım değişiklik yaptım:)) evet belli oldu bakalım hayırlısıyla herşey yolunda giderse perşembe olacak inşallah:) inşallah biz de mimiklerimizi önce göbeğimize sonra kucağımıza alacağımız günleri görürüz canımm:))

Canım hayırlı olsun inşallah..ben de senin gibi daha ameliyathanedeyken sordum kac tane diye..hayal meyal hatrlıyorum..insan sayıya odaklanıyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…