Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

arkadaşlar meraba,bu estrofem-progestan-climarayı hamileliğin kaçıncı haftasına kadar kullandınız ya da kullanacağız?

çok sağol cnm .ayy ne güzel ya sen 6 aylık olmuşsun maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin cnm benim opu olucağı zaman son sen transfer hazırlıklarına başlıcaktın zaman nasıl geçiyor inşallah bizlerde hepimiz o günleri sağ salim allahın izniyle görürüz cnm..

merhaba aynen hepimizin aklı o anda hiç birşey düşünmeden sadece oraya odaklanıyoruz çok güzel sevindim senin adına da 3 tane o zaman embriyon var seninde inşallah cnm senin de allah kacağına almayı nasip etsin ..

amin canım inşallah. çok şükür sıkıntılar illaki oluyor. ama bugünlere geldik. inşallah bekleyen tüm anne adaylarımızda bu güzel mucizevi duyguyu yaşar. dualarım hep bu yönde. seninde güzel haberini alacağımıza inanıyorum. Allahım gönlüne göre versin inşallah.

Kizlar merhaba .Size pek iyi haberler veremeyecegim .Hersey iyi gidiyordu ta ki bebisimin gelisimi ve kalbi durana kadar bugun bebis kurtajla alindi.hayirlisi buymus demekki. krc05 canim beni listeden silebilirsin ...

Kizlar merhaba .Size pek iyi haberler veremeyecegim .Hersey iyi gidiyordu ta ki bebisimin gelisimi ve kalbi durana kadar bugun bebis kurtajla alindi.hayirlisi buymus demekki. krc05 canim beni listeden silebilirsin ...
canımm!!! çok üzüldüm inan oturduğum yere çakıldım resmen! hayırlısı böyleymiş demek canım ya.. hay Allahım...

canımm!!! çok üzüldüm inan oturduğum yere çakıldım resmen! hayırlısı böyleymiş demek canım ya.. hay Allahım...
Evet canim bizde ilk duydugumuzda inanamadik ve esimle cok uzulduk .Hep saglikli ve hayirli bir evlat icin dua etmistim .Demekki rabbimin bildigi birsey var ...

Canım benim çok üzüldüm inan...ama dediğin gibi hayırlısı.hersey Allahtan. Başka yumosun varmıydi senin?

Inanki kelimelerin zor çıktığı zamanlardan biri bucook üzüldüm canim Allahım sabır versin .ne kadar guzel soylemissin hayırlısı buymuş demekki.Allahım tez vakitte bu acıyı hafifletecek guzellikler yasatsin inşallah B berlin74

Yazacak birşeyde bulamıyorum açıkçası Herşeyin Hayırlısı Dediğin gibi ve herşey Allah tan...Canım Allah'ın her şerrinde bir hayır vardır..Kendine çok dikkat et ve umudunu kaybetme...

Yazacak birşeyde bulamıyorum açıkçası Herşeyin Hayırlısı Dediğin gibi ve herşey Allah tan...Canım Allah'ın her şerrinde bir hayır vardır..Kendine çok dikkat et ve umudunu kaybetme...
Oyle canim hersey bizler icin .Allahim herseyin hayirlisini versin .

Evet canim bizde ilk duydugumuzda inanamadik ve esimle cok uzulduk .Hep saglikli ve hayirli bir evlat icin dua etmistim .Demekki rabbimin bildigi birsey var ...
vallahi canim dicek bisey bulamadim... Allahim hayirlisi versin diyoruz hep, boylesi de sizin icin hayirlidir insallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…