- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.721
Canim progestani ikiz gebelikte sonuna kadar kullaniyosun ama tek gebelikte bilniyirum.diğerlerini 10.haftada kesiyor genelde.arkadaşlar meraba,bu estrofem-progestan-climarayı hamileliğin kaçıncı haftasına kadar kullandınız ya da kullanacağız?
çok sağol cnm .ayy ne güzel ya sen 6 aylık olmuşsun maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin cnm benim opu olucağı zaman son sen transfer hazırlıklarına başlıcaktın zaman nasıl geçiyor inşallah bizlerde hepimiz o günleri sağ salim allahın izniyle görürüz cnm..çok umitsizdin çok üzülmüştüm burada aklımda kalan bir kaç kişiden biriydin. Ama şimdi çok sevindim. Geç olsun güç olmasın hayırlısı neyse o olsun canım. Bende iyiyim canım. 25 haftalık olduk. Kaan beyle devam ediyorum. Seninde transferin kasımda olur inşallah tutunurlar annelerine. İçimde olur olur diyen bir ses var. Bu kadar emek çaba mukafatini bir bebekle alacak inş. Allahım gönlüne göre versin.
merhaba aynen hepimizin aklı o anda hiç birşey düşünmeden sadece oraya odaklanıyoruz çok güzel sevindim senin adına da 3 tane o zaman embriyon var seninde inşallah cnm senin de allah kacağına almayı nasip etsin ..Canım merhaba,yazdıklarını okuyunca başladım ağlamaya..Benimde rezerv az ve bende Perşembe 3.opumu oldum ve narkozdayken çıkarken yani, hemşirelere kaç tane toplandı diye sormuşum..O anda baygınız ve düşünsene kafamız tek birşeye odaklı onu soruyoruz..Çok şükür benimde 2tane embriyolarım oluştu..Ikinci opumda da 1 tane embriyom oluşmuştu.Bende aynen telefonda daha başladım ağlamaya çıldırdım sevinçten.Allahım en kısa zamanda hamile kalmayı ve evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin hep duam bu..
sağol cnm benim inşallah çok teşekkür ederimmahh canım mesajını gördüm çok sevindim orijinalini aradım cevap yazmak için Rabbim inşallah o minnak kardan bebişlerini kucağına aldığın günleri görmeni nasip eder inşallah :)
amin canım inşallah. çok şükür sıkıntılar illaki oluyor. ama bugünlere geldik. inşallah bekleyen tüm anne adaylarımızda bu güzel mucizevi duyguyu yaşar. dualarım hep bu yönde. seninde güzel haberini alacağımıza inanıyorum. Allahım gönlüne göre versin inşallah.çok sağol cnm .ayy ne güzel ya sen 6 aylık olmuşsun maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin cnm benim opu olucağı zaman son sen transfer hazırlıklarına başlıcaktın zaman nasıl geçiyor inşallah bizlerde hepimiz o günleri sağ salim allahın izniyle görürüz cnm..
Âmin âmin canım..merhaba aynen hepimizin aklı o anda hiç birşey düşünmeden sadece oraya odaklanıyoruz çok güzel sevindim senin adına da 3 tane o zaman embriyon var seninde inşallah cnm senin de allah kacağına almayı nasip etsin ..
canım benim opu 8 ağustosta oldu, histo 31 ağustosta, transferim de 14 eylül olacaktı.Kızlar bi soru sordum arada kaynadı gitti yardimci olabilirmisiniz?
canımm!!! çok üzüldüm inan oturduğum yere çakıldım resmen! hayırlısı böyleymiş demek canım ya.. hay Allahım...Kizlar merhaba .Size pek iyi haberler veremeyecegim .Hersey iyi gidiyordu ta ki bebisimin gelisimi ve kalbi durana kadarbugun bebis kurtajla alindi.hayirlisi buymus demekki. krc05 canim beni listeden silebilirsin ...
Evet canim bizde ilk duydugumuzda inanamadik ve esimle cok uzulduk .Hep saglikli ve hayirli bir evlat icin dua etmistim .Demekki rabbimin bildigi birsey var ...canımm!!! çok üzüldüm inan oturduğum yere çakıldım resmen! hayırlısı böyleymiş demek canım ya.. hay Allahım...
Canım benim çok üzüldüm inan...ama dediğin gibi hayırlısı.hersey Allahtan. Başka yumosun varmıydi senin?Kizlar merhaba .Size pek iyi haberler veremeyecegim .Hersey iyi gidiyordu ta ki bebisimin gelisimi ve kalbi durana kadarbugun bebis kurtajla alindi.hayirlisi buymus demekki. krc05 canim beni listeden silebilirsin ...
Teşekkür ederim canım. İnşallah benimde her şey yolunda gider. . Sen hamilemisin canım?canım benim opu 8 ağustosta oldu, histo 31 ağustosta, transferim de 14 eylül olacaktı.
yani sanırım aşağı yukarı 5 hafta geçmiş..
Saol tatlim .Baska yumosum yok canim .Canım benim çok üzüldüm inan...ama dediğin gibi hayırlısı.hersey Allahtan. Başka yumosun varmıydi senin?
Yazacak birşeyde bulamıyorum açıkçası Herşeyin Hayırlısı Dediğin gibi ve herşey Allah tan...Canım Allah'ın her şerrinde bir hayır vardır..Kendine çok dikkat et ve umudunu kaybetme...Kizlar merhaba .Size pek iyi haberler veremeyecegim .Hersey iyi gidiyordu ta ki bebisimin gelisimi ve kalbi durana kadarbugun bebis kurtajla alindi.hayirlisi buymus demekki. krc05 canim beni listeden silebilirsin ...
Oyle canim hersey bizler icin .Allahim herseyin hayirlisini versin .Yazacak birşeyde bulamıyorum açıkçası Herşeyin Hayırlısı Dediğin gibi ve herşey Allah tan...Canım Allah'ın her şerrinde bir hayır vardır..Kendine çok dikkat et ve umudunu kaybetme...
vallahi canim dicek bisey bulamadim... Allahim hayirlisi versin diyoruz hep, boylesi de sizin icin hayirlidir insallah.....Evet canim bizde ilk duydugumuzda inanamadik ve esimle cok uzulduk .Hep saglikli ve hayirli bir evlat icin dua etmistim .Demekki rabbimin bildigi birsey var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?