- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.741
rica ederim canim... amin... henuz degilim, persembe transferim olacak hayirlisiyla..Teşekkür ederim canım. İnşallah benimde her şey yolunda gider. . Sen hamilemisin canım?
Cnm geçmiş olsun. Çok üzüldümKizlar merhaba .Size pek iyi haberler veremeyecegim .Hersey iyi gidiyordu ta ki bebisimin gelisimi ve kalbi durana kadarbugun bebis kurtajla alindi.hayirlisi buymus demekki. krc05 canim beni listeden silebilirsin ...
Evet canim Kaan Hocada aynisini soyledi .Bundan sonrasi icinde herseyin hayirlisi diyorum ....Cnm geçmiş olsun. Çok üzüldümrabbimin takdiri böyleymiş demek ki. Bizim elimizden tevekkül etmekten başka birşey gelmiyor. Umudunu kaybetme. Allah yeniden sana bu güzelliği sonuna kadar yaşatsın inşallah. En azından tekrar şansın var. Hamile kalabiliyorsun. Yumurtan oluşuyor. Bunları düşünerek sabret ve bekle inşallah en yakın zamanda güzel haberler ver bize.
oyle canim.allah once can sagligi versin.
Ben de sabahtan beri ağlamaktan helak oldum berlinin durumundan cok ama cok etkilendim..ama her şeyi veren de Allah alan da Allah...canım heyecanlı olman cok normal..transfer anında bol bol dua etmiştim.. kabızlık olayını ananas ile çözmüştüm..bi dilim yiyordum.su içmiştim bol bol.kabak çekirdeği yedim.. ben ilk 3gün uzandım genelde ama geziyordum aralarda evin içinde..kendini dinleme bişyler bul mesgul olacak..hayırlısıyla al gel bebişlerini canım..her şey güzel olacak inşallahkızlar herkese selam,
yarın transferim var biliyorsunuz. çok olmasa da, azcık heyecan var haliyle.
berlin'e o kadar üzüldüm ki, aslında içimden hiç gelmiyor bile yazmak falan... ama gene de sormak istedim, sakın yapma, mutlaka yap diyeceğiniz birşey olur mu diye...
kabızlık sorunum genelde olmaz ama, onun için suda bekletilmiş kayısı mı yemeli...
herşeyin hayırlısı hakkımızda...
ah canım benim..öyle bir ortak noktamız var ki, güzel haberlerde hepimiz sevinçten deliye dönüyoruz, kötü haberlerde sanki kendimizde olmuş gibi üzülüyoruz... öyle canım, Allah böyle uygun görmüş demek ki... inşallah beklemdiği anda geliverir bebişleri berlinin de.....Ben de sabahtan beri ağlamaktan helak oldum berlinin durumundan cok ama cok etkilendim..ama her şeyi veren de Allah alan da Allah...canım heyecanlı olman cok normal..transfer anında bol bol dua etmiştim.. kabızlık olayını ananas ile çözmüştüm..bi dilim yiyordum.su içmiştim bol bol.kabak çekirdeği yedim.. ben ilk 3gün uzandım genelde ama geziyordum aralarda evin içinde..kendini dinleme bişyler bul mesgul olacak..hayırlısıyla al gel bebişlerini canım..her şey güzel olacak inşallah
kimse yardımcı olmuycak sanırımselam kızlar. ben geçen yıl temmuz ayıydı sanırım tüp bebek denemiştim. kimyasal ile sonuçlandı. sorun amh düşüklüğü ve yumurta rezervi azlığı. şimdi tekrar denemeye başlamak istiyorum. diğer denemem de kaan beyde olmuştu. şu anda tekrar gittiğimde yeniden tahlil ve vitamin vericek mi? bi de şu anki ücretler hakkında bilgi verebilir misin.z bu arada yaşım 37.
hayırlı olsun canım. inşallah bol bol kaliteli embriyoların olur:) öneri anlamında benim söyleyeceğim bişey yok açıkçası azcık balık hafızalıyımdır, yapılması gereken bişiy yok diye düşünüyorum, stres yapma yeter:)Kızlar bugün opum oldu.16 tane yumosum alındı. Haftaya da histeroskopim var.bu aşamadan geçen arkadaşlarım varmı önerileriniz ? Çok az kaldı transfere,Hayirlisi olur inşallah
merhabalar. can sıkıcı haber alınca farketmedik sanırım kusura bakma.. aradan epey zaman geçmiş tahminim tekrar verir vitaminlerini falan. gerekli gördüğü testleri de mutlaka tekrarlatacaktır.. ücret konusuna gelince; 4500 tl tedavi ücreti var. ondan hariç biliyorsundur vitamin, iğne ilaç derken en az 2-3bin tl.'de oraya gider sanırımkimse yardımcı olmuycak sanırım
Buradaki her şey bizi çok etkiliyor..ben zaten cok duygusalım..rabbim en hayırlı zamanda arkadasımızı sevindirecek inşallah..ben de su içmezdm cok ama günde 2 ltye yakın içmeye calıstım.transferden odaya alındığımda sürgüye yaptım idrarımı sıkmadım kendmi çok..hatta bir saat sonra tuvalete gittim geldim..2 saat merkezde yattım..sonra 2 saate yakın yolculuk yapıp eve gelebildim..illa olsun demedim hayırlısını istedim hep..o yuzden olabilir de olmayabilirde diye düşündüm olmazsa bi daha deneriz dedim,kendimi rahatlattım..cok belirti yasamama ragmen eşime çok bişy söylemedim umutlanmasın diye..kendimizi kaptırmayalım diye ve son günden önce evde test yapmadım..eşim de benim hamile olduğumu anlamış ama bana bşy dememiş:)))bizim hikayemiz de böyle canımm...insallah hakkında hayırlısı olur kavuşursun bebişine..dualarım seninleah canım benim..öyle bir ortak noktamız var ki, güzel haberlerde hepimiz sevinçten deliye dönüyoruz, kötü haberlerde sanki kendimizde olmuş gibi üzülüyoruz... öyle canım, Allah böyle uygun görmüş demek ki... inşallah beklemdiği anda geliverir bebişleri berlinin de.....
anladım canım çok da takılmamak lazım haklısın. ananas aldım şimdiden, kabak çekirdeği de alıp bol bol çitliyim bakalım... çok su içen biri değilim ama ona da dikkat etmek şart... inşallah hayırlısıyla alayım bebişleri bakalım canlar... çok sağol canımm...
Canim benim oncelikle moral bozmak yok .Ben daha iyiyim .Rabbim vermediyse bildigi vardir .Ayrica daha sonraki zamanlarda bisey olsaydi cok daha kotu olurdu .En azindan daha yolun basindaydim .Sen gonlunu rahat tut .Allahim sana hayirli transferler nasip etsin guzel haberlerini aliriz insallah .Ben cok yatmadim .Kuru dut , kuru kayisi , kabak cekirdegi yedim .İlk 3 gun ananas suyu ictim .Yukari uzanmadim .Ev islerinde hafif seyleri yaptim gerisine esim yardim etti .Ozellikle supurgeden uzak dur sakin yapma .İlaclarini zamaninda al pozitif dusun oyalancak seyler bul .Benden bu kadar canim :)kızlar herkese selam,
yarın transferim var biliyorsunuz. çok olmasa da, azcık heyecan var haliyle.
berlin'e o kadar üzüldüm ki, aslında içimden hiç gelmiyor bile yazmak falan... ama gene de sormak istedim, sakın yapma, mutlaka yap diyeceğiniz birşey olur mu diye...
kabızlık sorunum genelde olmaz ama, onun için suda bekletilmiş kayısı mı yemeli...
herşeyin hayırlısı hakkımızda...
İnşallah cahayırlı olsun canım. inşallah bol bol kaliteli embriyoların olur:) öneri anlamında benim söyleyeceğim bişey yok açıkçası azcık balık hafızalıyımdır, yapılması gereken bişiy yok diye düşünüyorum, stres yapma yeter:)
Teşekkür ediyorum canım benim. .. senin de transferin çok başarılı geçer insallah sonuçta çok güzel olur inşallah canim....
merhabalar. can sıkıcı haber alınca farketmedik sanırım kusura bakma.. aradan epey zaman geçmiş tahminim tekrar verir vitaminlerini falan. gerekli gördüğü testleri de mutlaka tekrarlatacaktır.. ücret konusuna gelince; 4500 tl tedavi ücreti var. ondan hariç biliyorsundur vitamin, iğne ilaç derken en az 2-3bin tl.'de oraya gider sanırımhisto ister mi birdaha bilemiyorum, sanırım tekrar olabilir o da 1000tl şu anda.
hayırlısı olsun hakkınızda...
Cok tesekkur ederim canim .Ben mantikli bir insan oldum hep .İlk duydugumda cok uzuldum ama sonra dedim allahim bana can sagligi versin gerisi bos .Ben iyi olmaliyim ki tekrar hamile kalabileyim .Nasip ederse guzel olur olmazsada hayatimdaki degerler yeter bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?