Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar merhaba .Size pek iyi haberler veremeyecegim .Hersey iyi gidiyordu ta ki bebisimin gelisimi ve kalbi durana kadar bugun bebis kurtajla alindi.hayirlisi buymus demekki. krc05 canim beni listeden silebilirsin ...
Canım ya çok tuhaf oldum okuyunca Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlh üzülme nolur ben senin çok mutlu olacağına inanıyorum..

Canım ya çok tuhaf oldum okuyunca Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlh üzülme nolur ben senin çok mutlu olacağına inanıyorum..
Saol bitanem .Herseyin hayirlisi .Allahim herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin .Beni merak ta etmeyin iyiyim ben .Bu durumu olgunlukla karsilamaya calistim .Rabbim ne isterse o olur ...

Saol bitanem .Herseyin hayirlisi .Allahim herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin .Beni merak ta etmeyin iyiyim ben .Bu durumu olgunlukla karsilamaya calistim .Rabbim ne isterse o olur ...
Canım ne güzel demişsin rabbim ol demeden olmaz Bizim de sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olacak inşallah İlk önce biz iyi olalım yoksa bebişlerimiz bizsiz ne yapar

Kizlar merhaba .Size pek iyi haberler veremeyecegim .Hersey iyi gidiyordu ta ki bebisimin gelisimi ve kalbi durana kadar bugun bebis kurtajla alindi.hayirlisi buymus demekki. krc05 canim beni listeden silebilirsin ...
Allah sabır versin Rabbim ne eylerse güzel eyler demişler hyirlisi boyleymis ümidini kaybetme bende yaşadım aynı şeyleri sabırlı ol.

Hayirlisiyla al gel minigini :*

canim benim ya kiyamam sana hem duygusalsin hem de hamilelik *2 yani dediklerini kulagima kupe yapicam canim insallah ben de guzel guzel geciririm cok dusunmeden bu donemi:) hayirlisi olsun insallah hakkimizda:)
canimm.. Allahim sana en kisa zamanda istedigin butun guzellikleri yasatsin insallah.. ne guzel yazmissin... 3-4 gun evde olucam is yapmam ya korkarim..kafaya takmazsam zaten, en onemlisi o... cok sagol canim benim...
Teşekkür ediyorum canım benim. .. senin de transferin çok başarılı geçer insallah sonuçta çok güzel olur inşallah canim.... krc05
rica ederim canim, insallah aminn..
Hayirlisiyla al gel minigini :*
insallah canim benim:))

ayy canım benim sen nasıl gönlü güzel, güçlü bir insansın öyle şu durumda bile insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsun boşuna denmiyor allah kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş bizim şer diye gördüğümüz her olaya bir hayır gizlermiş! inşallah allahım en kısa zamanda sana hamile kalmayı sağlıklı bebek sahibi olmayı nasip etsin!!!

Merhaba
Ozel mesaj aticaktim ama goremedim butonu.
ben seni morfoloji sorunuyla ilgili bir forumdagordum.
Izmirde metin bey diye birinden sanirim kür almişşi. Sormak istefigim memnun kaldiniz mi.
iyilesme oldu mu acaba?
Esimin morfolojisi 4 ay once %7 iken su an %2 olmus.
bu kisinin ileyisim adresini bana da verirsen cok sevinirim

C
canım gözün aydın. İşin en zor kısmı bitti. İnşallah en kısa zamanda önce göbeğinde, sonra kucağında görürsün bebişlerini

Canım seni merak ediyordum ben de. Çok sevindim. İnşallah o iki kardan bebeğin tez vakitte mucizelerin olurlar. İyi ki Kaan bey de sen de pes etmediniz

Tatlım gözün aydın, ne güzel duymuşsun miniğinin kalp atışını. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…