- 1 Mart 2015
- 285
- 236
- 103
- 41
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.761
Canım ya çok tuhaf oldum okuyunca Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlh üzülme nolur ben senin çok mutlu olacağına inanıyorum..Kizlar merhaba .Size pek iyi haberler veremeyecegim .Hersey iyi gidiyordu ta ki bebisimin gelisimi ve kalbi durana kadarbugun bebis kurtajla alindi.hayirlisi buymus demekki. krc05 canim beni listeden silebilirsin ...
Saol bitanem .Herseyin hayirlisi .Allahim herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin .Beni merak ta etmeyin iyiyim ben .Bu durumu olgunlukla karsilamaya calistim .Rabbim ne isterse o olur ...Canım ya çok tuhaf oldum okuyunca Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlh üzülme nolur ben senin çok mutlu olacağına inanıyorum..
Canım ne güzel demişsin rabbim ol demeden olmaz Bizim de sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olacak inşallah İlk önce biz iyi olalım yoksa bebişlerimiz bizsiz ne yaparSaol bitanem .Herseyin hayirlisi .Allahim herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin .Beni merak ta etmeyin iyiyim ben .Bu durumu olgunlukla karsilamaya calistim .Rabbim ne isterse o olur ...
Evet genel Anesteziyle yapılıyor bi çok kısa süren bi işlemArkadaslar histo nasıl yapılıyor? Nekadar sürüyor? Gene anestezİlimi oluyo
Canım çok teşekür ederim.bişey daha sorcam, doktor bana adet olacaksın falan demedi, siz olunca mi histo oldunuz?Evet genel Anesteziyle yapılıyor bi çok kısa süren bi işlem
Adet olunca arıyorsun sana randevu verecekler hemşireler adet bitiminden bikaç gün sonra yapılıyor histoCanım çok teşekür ederim.bişey daha sorcam, doktor bana adet olacaksın falan demedi, siz olunca mi histo oldunuz?
Allah sabır versin Rabbim ne eylerse güzel eyler demişler hyirlisi boyleymis ümidini kaybetme bende yaşadım aynı şeyleri sabırlı ol.Kizlar merhaba .Size pek iyi haberler veremeyecegim .Hersey iyi gidiyordu ta ki bebisimin gelisimi ve kalbi durana kadarbugun bebis kurtajla alindi.hayirlisi buymus demekki. krc05 canim beni listeden silebilirsin ...
Hayirlisiyla al gel minigini :*kızlar herkese selam,
yarın transferim var biliyorsunuz. çok olmasa da, azcık heyecan var haliyle.
berlin'e o kadar üzüldüm ki, aslında içimden hiç gelmiyor bile yazmak falan... ama gene de sormak istedim, sakın yapma, mutlaka yap diyeceğiniz birşey olur mu diye...
kabızlık sorunum genelde olmaz ama, onun için suda bekletilmiş kayısı mı yemeli...
herşeyin hayırlısı hakkımızda...
canim benim ya kiyamam sana hem duygusalsin hem de hamilelik *2 yaniBuradaki her şey bizi çok etkiliyor..ben zaten cok duygusalım..rabbim en hayırlı zamanda arkadasımızı sevindirecek inşallah..ben de su içmezdm cok ama günde 2 ltye yakın içmeye calıstım.transferden odaya alındığımda sürgüye yaptım idrarımı sıkmadım kendmi çok..hatta bir saat sonra tuvalete gittim geldim..2 saat merkezde yattım..sonra 2 saate yakın yolculuk yapıp eve gelebildim..illa olsun demedim hayırlısını istedim hep..o yuzden olabilir de olmayabilirde diye düşündüm olmazsa bi daha deneriz dedim,kendimi rahatlattım..cok belirti yasamama ragmen eşime çok bişy söylemedim umutlanmasın diye..kendimizi kaptırmayalım diye ve son günden önce evde test yapmadım..eşim de benim hamile olduğumu anlamış ama bana bşy dememiş:)))bizim hikayemiz de böyle canımm...insallah hakkında hayırlısı olur kavuşursun bebişine..dualarım seninle
canimm.. Allahim sana en kisa zamanda istedigin butun guzellikleri yasatsin insallah.. ne guzel yazmissin... 3-4 gun evde olucam is yapmam ya korkarim..kafaya takmazsam zaten, en onemlisi o... cok sagol canim benim...Canim benim oncelikle moral bozmak yok .Ben daha iyiyim .Rabbim vermediyse bildigi vardir .Ayrica daha sonraki zamanlarda bisey olsaydi cok daha kotu olurdu .En azindan daha yolun basindaydim .Sen gonlunu rahat tut .Allahim sana hayirli transferler nasip etsin guzel haberlerini aliriz insallah .Ben cok yatmadim .Kuru dut , kuru kayisi , kabak cekirdegi yedim .İlk 3 gun ananas suyu ictim .Yukari uzanmadim .Ev islerinde hafif seyleri yaptim gerisine esim yardim etti .Ozellikle supurgeden uzak dur sakin yapma .İlaclarini zamaninda al pozitif dusun oyalancak seyler bul .Benden bu kadar canim :)
rica ederim canim, insallah aminn..Teşekkür ediyorum canım benim. .. senin de transferin çok başarılı geçer insallah sonuçta çok güzel olur inşallah canim....krc05
insallah canim benim:))Hayirlisiyla al gel minigini :*
ayy canım benim sen nasıl gönlü güzel, güçlü bir insansın öyle şu durumda bile insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsun boşuna denmiyor allah kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş bizim şer diye gördüğümüz her olaya bir hayır gizlermiş! inşallah allahım en kısa zamanda sana hamile kalmayı sağlıklı bebek sahibi olmayı nasip etsin!!!Cok tesekkur ederim canim .Ben mantikli bir insan oldum hep .İlk duydugumda cok uzuldum ama sonra dedim allahim bana can sagligi versin gerisi bos .Ben iyi olmaliyim ki tekrar hamile kalabileyim .Nasip ederse guzel olur olmazsada hayatimdaki degerler yeter bana .
Merhabacanim benim ya kiyamam sana hem duygusalsin hem de hamilelik *2 yanidediklerini kulagima kupe yapicam canim insallah ben de guzel guzel geciririm cok dusunmeden bu donemi:) hayirlisi olsun insallah hakkimizda:)
canimm.. Allahim sana en kisa zamanda istedigin butun guzellikleri yasatsin insallah.. ne guzel yazmissin... 3-4 gun evde olucam is yapmam ya korkarim..kafaya takmazsam zaten, en onemlisi o... cok sagol canim benim...
rica ederim canim, insallah aminn..
insallah canim benim:))
Canım senin de dediğin gibi hakkında hayırlı olan buymuş. İnşallah tez vakitte mucizene kavuşursun.Evet canim bizde ilk duydugumuzda inanamadik ve esimle cok uzulduk .Hep saglikli ve hayirli bir evlat icin dua etmistim .Demekki rabbimin bildigi birsey var ...
Canım bugün büyük gün. Bebişlerini sağlıkla al gel, bir daha da hiç ayrılmayın inşallahrica ederim canim... amin... henuz degilim, persembe transferim olacak hayirlisiyla..
canım gözün aydın. İşin en zor kısmı bitti. İnşallah en kısa zamanda önce göbeğinde, sonra kucağında görürsün bebişleriniCanım merhaba,yazdıklarını okuyunca başladım ağlamaya..Benimde rezerv az ve bende Perşembe 3.opumu oldum ve narkozdayken çıkarken yani, hemşirelere kaç tane toplandı diye sormuşum..O anda baygınız ve düşünsene kafamız tek birşeye odaklı onu soruyoruz..Çok şükür benimde 2tane embriyolarım oluştu..Ikinci opumda da 1 tane embriyom oluşmuştu.Bende aynen telefonda daha başladım ağlamaya çıldırdım sevinçten.Allahım en kısa zamanda hamile kalmayı ve evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin hep duam bu..
Canım seni merak ediyordum ben de. Çok sevindim. İnşallah o iki kardan bebeğin tez vakitte mucizelerin olurlar. İyi ki Kaan bey de sen de pes etmedinizsağol cnm çok teşekkürler inşallah devamıda dediğin gibi güzel olur ama umudunu kaybetmemek gerektiğini anladım.senin nasıl gidiyor hangi aşamadasın ben uzun süre girmedim ve bakmadım çünkü toparlanmak için cnm
Tatlım gözün aydın, ne güzel duymuşsun miniğinin kalp atışını. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım malesef acımasız davranıyorlar..en iyisini yapmışsın ayrılmakla.rahatca büyütürsün bebişlerini..bu arada canım ben de irenbeden dönüyorum..şükürler olsun meleğimi gördük:)) bir tane kese vardı..biri tutmamış..kalp atışını gördük..iki hafta sonra tekrar kontrol var
eveet canim buyuk gun bugun:)) insallah canim amin hepimiz insallahh..Canım bugün büyük gün. Bebişlerini sağlıkla al gel, bir daha da hiç ayrılmayın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?