Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar merhaba .Size pek iyi haberler veremeyecegim .Hersey iyi gidiyordu ta ki bebisimin gelisimi ve kalbi durana kadar bugun bebis kurtajla alindi.hayirlisi buymus demekki. krc05 canim beni listeden silebilirsin ...
cnm bende çok üzüldüm ama her şer de bir hayır vardır derler ya gerçekten öyledir bunu unutma belki ileride daha canını yakıp üzücek birşey olucaktı o yüzden sabırlı ve güçlü olman gerekiyor ki kendini toparlayıp tekrar dan hamile kalabilmelisin cnm herşeyi allahım kalbine gönlüne göre hayırlısını versin..

Canım seni merak ediyordum ben de. Çok sevindim. İnşallah o iki kardan bebeğin tez vakitte mucizelerin olurlar. İyi ki Kaan bey de sen de pes etmediniz
evet inşallah cnm çok sağol zor oldu tabiki ama pes etmedik son şansım dedim ve oldu hayırlısı bakalım bundan sonra nolur ne biter görücez cnm adet olduğunda gel dedi kaan bey nasıl yol izlenicek bende görücem ama bence tekrar dan yumurta toplanabilir 2 tane olduğu için ama bilmiyorum yine tabi cnm

çok sayfa birikmiş okuyamadım B berlin74 canım çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla yeni bir mucizeye kavuşturur inşallah.
krc05 canım hayırlısı olur inşallah. kardan bebeklerin inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerinin sıcaklığında. artık bugünden itibaren sende anne sayılırsın. Allahım gönlüne göre versin.
bu arada ben ananas suyu içmedim veya yemedim. kasılmayı arttırıyor diye. tabi kullanan arkadaşlarımızda oldu hamile de kaldılar ama riske atamadım. bütün gün bol bol kabak çekirdeği yedim ve kuru dut. kabız olmamaya çalış. ben her sabah ılık suyun içine 2 tane gün kurusu koydum hem suyunu içtim hemde kendini yedim. doğal beslenmeye çalış. yoğurt süt ceviz tüket. çoğunlukla evdeydim ve 3. günden sonra evin içinde hareket ediyordum. rahme kan gitsin diye. ve kendini dinlememeye çalış. herkeste aynı tepkiler ortaya çıkmıyor neticede. dualarım seninle canım.

Saol tatlim .Bende hep oyle dusundum allahimin bir bildigi vardir .Belki ilerde yasayacaktim bu sikintiyi korudu beni .Herseyin hayirlisi diyorum .

canim benim cok tesekkur ederim aminn. soylediklerinizi mumkun oldugunca uygulayacagim, tek problem kafamdaki, ise baslasam mi pazrtsi, yoksa dinlenmeye devam mi etsem bilemedim.. onun disinda sizin soyledikleriniz dogrultusunda hareket edicem
krc05 canim transferin simdiden hayirli olsun bebis olarak sana geri donsun
tesekkur ederim berlincim insallah hayirlisiyla bakalim:)

kizlar aldim bebisleri bu arada, 1saat kadar sonra tuvalete kalktim, sonra 1 saat daha yatip ayaklandim artik. kaan hocayi bekliyorum gorusmek icin, sonra eve gidip dinlenmece:)
hakkimizda hayirlisi olsun, insallah hersey yolunda gider de guzel haberler verebilirim ben de...

İnşallah canım çok güzel olur hersey. Bebisleriniz tutunur sana
Kaç tane transfer etmişler? 10 gün sonra hersey çok çok güzel olucak insallah benide aradılar 5 tanesi döllenmiş. ..çarşambaya histo sonraki haftada transfer.çok az kaldı yani bakalım artık hayırlısı.

kızlar benim yumurtalar toplandı, yarın durumlarına bakılacak ve dondurulacakmış. transfer işlemi yapılacağı gün mü yapılıyor histeroskopi? bir de 1 tane yumurta transfer yapılır mı, 2-3 tane olması mı beklenir sizce?

Canım benim iyi olmana cok sevindim..sen iyi ol en önemli sey bu..bu ara cok hassasım etrafımda olan her şey cok etkiliyor beni..tamam ağlama faslı bitti :):)

Canım öncelikle hayırlı olsun kaç tane yumurtan toplandı.? Histo herkese göre değişebilir ama bnm mesela transferden 10 gün önce yapılacak canım. .

hayırlı olsun canıım transferin..melekler seninle şimdi..annelerine tutunurlar inşallah..hayırlı,mutlu haberlerini bekliyoruz canım..♡♡♡

Tatlım gözün aydın, ne güzel duymuşsun miniğinin kalp atışını. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol canım ..aminn inşallah kucağımıza da alabiliriz ..evet gördük kalp atısını..bidaha görmek için gün sayıyorum..Rabbim sana da göstersin inşallah..

Canim benim zoru atlattin allahim insallah pozitif almayi nasip eder :) Guzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar merhaba. Salı günü konrolüm vardı Kaan bey 3 hafta sonra ikili test yapacağız dedi. Biraz araştırdım da ikizlerde ikili taramada hatalı sonuç olabiliyormuş güvenilir bir yerde yapılmalıymış. Bodrum acıbademe giden ikizlere hamile bi arkadaşıma doktoru testi ben yapmayayım bi profa yaptır hata olabiliyor demiş. Benim de kafam karıştı Kaan beye çok güveniyorum ama size de sorayım dedim. Aranızda ikizlere hamile olup irenbede ikili tarama yaptıran var mı sonuçlar nasıl geldi güvenilir mi? Cevaplarınız benim için önemli cevap verirseniz sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…