tolunay ben bugün reglimin ilk günü.salı randevu,reglimin 3. güünü oluyo.bakalım inşallah bi şeyler olur.
merhaba,
benim ege dogumda gecen ay yapilan asilamam negatif. hemen tup bebege basladik, daha once baska bir asilamam vardi eskiden. biz de nisan 17 gibi genetik testleri yaptirdik. demek mayıs 17de sonucu gelse haziran adetimle tedavi baslayabilir. yoksa bir ay dogum kontrol hapı kullanılıyor mu tupe baslamadan ?
bilginiz var mı, dogum kontrol hapına sımdıden baslıyayım mı hazıranda tup yapabılmek ıcın ?
heeeeeeeeeeeeeeyy ses soluk ver neyaptın anlatsana meraktan öldüm burda
arkadaşım ben gittim o gün çok kalabalıktı.ayılanlar,bayılanlar.doktorla zor görüştüm.ayakta dışarda fiş aldığım halde.hiç hoşlanmadım.ben orda bişey beceremem...
canım sen direkt 2. kata çıkacaktın ve oradan sıra alacaktın öyle düşünmene çok üzüldüm randevu aldım demiştin sanıyorum kalabalık olduğu doğru ama tüp bebek bölümü oldukça iyi... şaşırdım ve üzüldüm canım...
o gün biraz motivedeğildim galiba.gidecek olanlara mani olmak istemem.ben biraz çekingen olduğum için bu konuda başımı kurtaramadım.en iyisi devlet hastanesi olmalı,insana güven vermeli.
orası da devletin hastanesi.biraz kafanı dinle tekrar gel direkt 2. kata çık.yok orası olmaz diyorsan da en azından bir görüşme yap derim arada seçim yapabilmen için.ben özel dahil tümüyle teker teker görüşmiştüm aklımda kalmasın diye.ama karar senin hayırlısı :)))
doğru söylüyorsun arkadaşım,herşeyin hayırlısı.sen ne yaptın ben kaçırdım.
canım tabii ki herşeyin hayırlısı kısmetten öteye geçilmiyor.ben salı günü sis yani sulu ultrason çektirdim haftaya salı da arayacaklar heyet için sanırım karar anı yaklaşıyor hayırlısıyla...
merhaba kızlar bizde haziran sonunda umut tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavimize başlayacağız...
bu ilk denememiz olacak...
eşim ege üniversitesinde lenf kanseri tedavisi görmüştü şükür atlattı...
sonrasındada gördüğü tedaviler sonucunda azosperm oldu...
tedavinin üstünden 2 sene geçti ve yaklaşık 7 aydır eşide azda olsa çıkış var...
ben bu hafta izmirden tüp bebek raporu çıkarttırıcam...
hep ege üniversitesinde hallederiz diye düşünmüştüm...
ama bazı yerlerde ege üniversitesinin özelde tedavi olacaklara rapor vermekte sorun çıkardıklarını okudum...
bana rapor için nereyi önerirsiniz ege üniversitesine mi gideyim yine herşeye rağmen yoksa tepeciğe mi ??
eşimin ege üniversitesi hastası olduğu için belki bi kolaylık sağlarlar mı düşünüyorum ama bilemiyorum...
lütfen bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum...
bu konuda bi sayfada açtım dün ama kimse yorum dahi yapmadı...
lütfen izmirli arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
öncelikle geçmiş olsun diliyorum.ege üniversitesi rapor olayında tedaviyi yaptıktan sonra onay veriyor bunun ceremesini çok çektim.tedavim negatif le sonuçlandı ama ben reçetem eczane sistemine girebilsin diye negatif sonucu aldıktan sonra başhekimlikle uğraştım canım anla yani.diğerlerini de bilmiyorum açıkçası ama ben şu anda ege kadın doğum a gidiyorum tepecikte özel gibi çok memnunum birde rapor çıkarıp ta özele gitmek te çok mantıklı gelmiyor bana.zaten devlet iki hak veriyor bunu da onlar ticari kaygılarla nasılsa ikinciye de çok istiyorlarsa parasını verip üçüncüye de gelirler mantığıyla kobay yerine koyuyorlar ilgisiz davranıyorlar tabi kaliteli yerleri tenzi ediyorum..ama devlet hakkını kafana yatan bir devlet hastanesinde yaptır derim ben.haa eşinin de ege de tedavi gördüğünü söylüyorsun kolaylık olacaktır umuyorum ama yine eşinin dosyalarını arşivden alıp tüp bebek dosyasına koymak senin işin.şahsen ben ameliyat oldum kimse elime belge vermedi koştur koştur binbir sıkıntıyla edindiğim evrakları fotokopi çektirip kendime de yedekleyip dosyama koymuştum ege üniversitesinde yani kendi bünyelerinde hastaları üniteler arasında bilgi alışverişi yok malesef,,,
Bnde ege dogum ewinde transfer yaptrdim bugun 4gunum cok memnunum herkeze tavsiyeederim
Arkadaşlar merhaba. ben bu ay tüp bebekte ikinci denemem için izmir ege doğum hastanesine başvurdum ve tüp bebek raporumu yeniletiyorum.burada tedavisi olan veya burada tedavi yaptırmayı düşünen arkadaşlar izlenimlerinizi paylaşabilirmisiniz.topiklerde hiç bu hastane ile ilgili bir şeye rastlamadım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?