İzmir Ege Tüp Bebek (Tepecik teki) Merkezinde tedavi olan veya tedaviye başlayacaklar

tolunay raporun çıkmış, ne güzel iğnelerede başlıyorsun süperrrrrr.....,hadi herşeyi unut güzel bir moralle hayırlısıyla başla tedavine...

ahmet bey dün gece nöbetteydi dolayısıyla sabah yoktuuuu deniz hanım ile görüştüm sorun yok şükür ayın 3, de hapı bırakıp kırmızıları bekleyip iğnelere başlayacağım inşallah.bu arada genetik test yaptırıp benim sonuçlarını değerlendirebilecek biri var mıııı lütfen kafama takıldı sorun yok dediler ama yine de evham yapıyorum galiba nebileyim

faktör V leiden homozigot normal
faktör II g20210a homozigot normal
MTHFR c677t homozigot normal
MTHFR a1298c heterozigot

homozigot heterozigot ne bilmiyorum bunlar ne anlama geliyor allah allaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Cnm ne guzel başlıyorsun tedaviye hayrli olsun icin raht etsin ben de bakıldı sadece c677t eksik diğer 3 degerim de seninle aynı ve dr um dediki kan sulandiici iğne ye gerek yok tek deger de heterezigot oldugun icin dedi ama ben yine transfer sonrası kullandım cnm pozitif duşun bu sefer olucakkkk insallhhhh

canım allah razı olsun biraz rahatladım hiç bir yerde doğru dürüst açıklama göremedim dün o kadar saflığım mı desem salaklığım mı desem tuttu ki doktordan çıkıp genetiğe sonuç almaya gittim ama geri dönüp sonucu dosyaya koymadım doktorr önemli birşey yok dedi sadece folik asit kullanacaksın dedi ama içim rahat etmedi nedense.... sen kan sulandırıcı igneyi kendin mi kullandın doktor mu verdi canım ???

Bu arada senin bebiş te maşallah tutmuş yolu gidiyor az kalmış gelmesine annesinin kollarına Allahım şu mübarek aylarda dualarımızı kabul eder inşallah tüm isteyenlere nasip eder sağlıkla birer evlat Amin...

Cnm Allah senden de razı olsun ne demek icin rahat olsun cnm Benm ben 2 ayrı Dr a gitmiştim biri İstanbul da biri de irenbede biri iğne dedi biri gerek yok dedi kafam karıştı sonra Burdaki transfer yapan Dr U a dedim ki ben iğne kullanayım ok kullan icin rahat etsin ama gerek yok huzursuz olma dedi sonra cnm ben ilk 10 gun kullandım sonra benim öğrendiğim aksam 10. Gun lekenme oldu sonra o kanama ya dondü Dr um hemen iğneyi bırak dedi öyle bıraktım icim rahat etmedi 12. Haftada peritanologta muayene oldu. O da gerek yok dedi sen transferini yapacak Dr un la görüşürsün icin raht eder istersen kullanırsın ama gerek yok bencede ben de kanama oldu

Evet cnmm masallh Büyüdü Benm de bebeğim Rabbim herkese nasip etsin insallh emin ol ki biz hepimiz anne olucaz hep negatif aldığım da inandığım tek birşey vardı o da birgun olacağı hamdolsun Rabbim nasip etti insallh devamı da saglikla gelir hepimiz kucağımıza saglikla alırız bebeklerimizi sıra sende hayırlı uğurlu bol bebekli olsun tedavin nsallh

gezmekten moral depolamaktan interneti bile açamadım kaç gündür benim tedavim dün itibariyle başladı arkadaşlar allaha şükür .... menopur 225 ıu ile başladık bir de prednol eklediler neden anlamadım ama kullanmaya başladık bakalım....ilk iğnede de zorlandım hemşirenin yanında yaparken :)) eee kaç ay geçmiş unutmuşum dedim hahahahahahha bu arada kanda pıhtılaşma faktörlerinden biri heterozigot çıkmıştı onun için de transferden sonra kan sulandırıcı vereceğiz dediler onu da netleştirdik. salı günü yumoş kontrolüne gideceğiz hayırlısı bakalım .hastaneye gittiğim gün de bayağı bir gebeyle muhabbet edip bol bol dua aldım derler ya hamilelerin duası kabul olur diye ...şimdilik böyle kızlar.....bu yolda yürüyen arkadaşlara da hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah ....

Ohh ne güzel gezmişsin, keyifli olmana sevindim.Yeni tedavin başlamış, hayırlı olsun. İnşallah bu son tedavin olur.

Ohh ne güzel gezmişsin, keyifli olmana sevindim.Yeni tedavin başlamış, hayırlı olsun. İnşallah bu son tedavin olur.

canımmmm inşallah hepimizin son tedavisi olur da bebişlerimize kavuşuruz bir an önce......senin de az kalmış sonuca hayırlısıyla inşallah güzel haberlerle gelirsin aramıza :)))

merhaba kızlarrr

bugün iğneleri kullanalı 8 gün oluyor orgalutron sabah ve menopur akşam iki gündür devam ediyorum cumartes i tekrar kontrol , 10 u geçkin yumoşum oluşmuş irili ufaklı ..ama bugün biraz moralim bozuldu dr rahimde anomali mi var senin dedi bende evet vardı septum ameliyat oldum alındı ama çöküklük kaldı biraz dedim.gebe kalırsan zor geçer düşük ihtimalin var dedi serkraj da yaptırman gerekiyor dedi mutlka..benim de canım sıkıldı eşim de yanımdaydı ağlamamak için zor tuttum kendimi.Allahım yardımcım olsun inşallah ikinci kez nasıl dayanırım negatif görmeye bilmiyorum...................

Doktorların moral bozmakta üstlerine yok tolunaycım.İnşallah herşey yolunda gidecek. bu süreçte üzmemeye çalış kendini.moralini bozma. yumoşların üzülmesin:))

Slm kızlar ben size birsey sormak istiyorum siz bu merkeze kaç para oduyorsunuz bir arkadan var 37 yasında maddi durum sıfır tüp bebek icin ayıracak bütçeleri yok merak ettim ben bir öğreneyim senin icin arkadaslardan dedim eğer devlet karşılıyorsa ne yapılması gerekiyor prosedür nedir bilgi verirseniz sevinirim hepinizin tedavileri hayrli uğurlu ve bol bebisli olsun insallh

canım eğer sosyal güvencesi var ise ilk deneme 450 civarı hastaneye ödenen para.. ikincide 340 a düşüyor. ilaç yüzdesi de tüm tedavi süresinde yazılacak ilaçların yüzdesi olarak 1000 tl civarında tutacaktır..örnek vermem gerekirse benim yumurtlama için yazılan ilaçların yüzdesi 600 tuttu.ikinci bir reçete yazdılar transferden sonra kullanacağım 30 tuttu.bir reçete daha verecekler dosyada hazır onu da transferden sonra kullanmaya başlayacağım yine o da bir o kadar tutar.eğer hamile kalırsak ki inşallah allahım yardımcımız olsun yine yazılacak ufak tefek ilaçlar olacaktır o yüzden 1000 tl ye yuvarladım....eğer sosyal güvencesi yoksa hastane 2000 tl ye yakın yani bu rakamı geçmeyen bir para talep ediyor.ilaçlar 2500 veya 3000 civarı birşey tutuyor.ama hastane ile görüşsün özel yaptıracaksa çünki tedavisi sonuçlanıp ilaçlarını hastaneye bağışlayan çok hasta duydum.yetkililerle görüşürse yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.....birde ilaçları eczaneden alma durumunda eczaneler güzel indirimler yapıyormuş mesela sgk sisteminde 200 civarı olan bir ilacı nakitte 100 tl ye alan bir bayanla konuşmuştum... Allah yardımcımız olsun.inşallah o tanıdığın da ilk denemesinde bebeğine kavuşur.inan parası olana bile maddi yük. olmayan ne yapsın düşünen yok malesef...

raporlu olarak tedaviye başlayacaksa yani güvence varsa hastaneye başvurusunu yapsın çok güzel şekilde yönlendiriyorlar ve çok çok iyi yardımcı oluyorlar....orada gerekli evrakları film tahlil vs herşey için bilgilendiriyorlar atlama şansı yok yani...hastane olarak ta tavsiye ederim...

Son düzenleme:
kızlar bugün yumoşlar toplandı 7 tane olmuşlar maşallah inşallah güzel gelişirler yarından itibaren haber almaya başlayacağız gelişimleri ile ilgili...şimdilik beklemedeyiz.anladığım kadarıyla hastane 3,gün embriyo transferi yapıyor genelde.artık hayırlısı......

Oh ohh ne güzel 7 tane bebiş adayın var.İnşallah hepsi döllenir.En birinci kalite olurlar.Ve en şanslısı sımsıkı tutunur annesine. Yürekten diliyorum bu defada inşallah hamile olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Yumurta toplaman nasıl geçti? Memnun kaldınmı hastaneden? Ege de çok zorlanmamıştın diye hatırlıyorum. Burada anestezi ile mi yapıyolar?

kızlar bende şuan 2. aşılama için uğraşıyorum buda tutmazsa tüp bebek denicem benim merak ettiğim bu filmleri ve yumurta toplama işlemlerini yaparken anestezi veriyolarmı benim rahim filmi sonucu var ama başka merkezden acaba kabul ederlermi

Canım hayrli olsu. Bebelerin insallh transfer ne zaman canım

canımmm inşallah bebeğim herkese nasip etsin.senin sonucuna da üzüldüm ama ne olur takılma .demesi kolay tabi bende birinci denememde negatifi gördüm çok iyi anlıyorum seni ama vakti saati değilmiş diyelim olurmu tatlım pozitif olmak zorundayız ne olursa olsun...benim yumurta toplama genel anestezi ile oldu doktorlar bir zil takıp oynamıyorlar o kadar neşeli ve pozitifler...şarkı söylüyorlar sizlerle şakalaşıyorlar mükemmel desem az yani....olumsuz olursa yine buradan başlayacağım inşallah allah yaşatmaz ama kesinlikle özel yada başka bir yer düşünmüyorum bile. O kadar memnunum ve tavsiye ediyorum...

canım film olayını bilmiyorum sanırım anestezi vermiyorlar ama dışarda çektirdiğin filmler güncel ise yani ameliyat geçirdiysen sonrası veya yakın tarihli ise kabul ediyorlar..yumurta toplama da genel anestezi altında yani istesende uyuşturmadan uyutmadan toplamıyorlar yumoşları...

canım hayrli olsu. Bebelerin insallh transfer ne zaman canım

canımmmm teşekkür ederim bugün transferim oldu 2 tane 1,kalite 3. Gün embriyosu transfer edildi.bakalım 2 temmuz sonuç günü fazlasıyla pozitifim ama herşey de allahtan canım.hayırlısıyla olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…