dun bende ordaydim canim muanede ordaydim ogken 14.00 bitti isim benim uzerimde sari tisort wardi belki dikkat etmisindr[
canım ben saat 7,30 da ordaydım 8 de kayıt yaptırıp aşağıya sgk bürosuna indim sonra da saat 15,30 da gelin dendi o arada da bornovaya gittim gezmeyeinşallah tekrar görüşürüz bu arada ben bugün bir aksilik yaşadım gerçi umarım adı aksilik değildir ama doğum kontrol hapı kullanıyordum normalde 32 günde bir adet olurum olmam gereken gün yani bugün hap kullanmama rağmen silmekle kırmızıları gördüm azcık ve hemen hastaneyi aradım ne şans ki ahmet bey nöbetteymiş ilaçları kes yarın gel dedi zaten gidecektim iğnelerimi almıştım inşallah sorun olmaz sen hiç böyle birşey olan birini duydunmu çok korkuyorum ben bu arada tombik kot pantolonlu birini gördüysen o da benim
korkma canim bisi olmaz doktordan cikinca beni bilgilendir canim bende yarin gidicem ignelere basliyali bugun tam 7 gun oluyo benimde kontrolum yarin cok sanslisin ahmet beye denk geliyosun cok iyi bi doktor igneleri ne kadara aldin buarada izmirin neresinde oturuyosun
ahmet bey dün gece nöbetteydidolayısıyla sabah yoktuuuu deniz hanım ile görüştüm sorun yok şükür ayın 3, de hapı bırakıp kırmızıları bekleyip iğnelere başlayacağım inşallah.bu arada genetik test yaptırıp benim sonuçlarını değerlendirebilecek biri var mıııı lütfen kafama takıldı sorun yok dediler ama yine de evham yapıyorum galiba nebileyim
faktör V leiden homozigot normal
faktör II g20210a homozigot normal
MTHFR c677t homozigot normal
MTHFR a1298c heterozigot
homozigot heterozigot ne bilmiyorum bunlar ne anlama geliyor allah allaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Cnm ne guzel başlıyorsun tedaviye hayrli olsun icin raht etsin ben de bakıldı sadece c677t eksik diğer 3 degerim de seninle aynı ve dr um dediki kan sulandiici iğne ye gerek yok tek deger de heterezigot oldugun icin dedi ama ben yine transfer sonrası kullandım cnm pozitif duşun bu sefer olucakkkk insallhhhh
Cnm ne guzel başlıyorsun tedaviye hayrli olsun icin raht etsin ben de bakıldı sadece c677t eksik diğer 3 degerim de seninle aynı ve dr um dediki kan sulandiici iğne ye gerek yok tek deger de heterezigot oldugun icin dedi ama ben yine transfer sonrası kullandım cnm pozitif duşun bu sefer olucakkkk insallhhhh
canım allah razı olsun biraz rahatladım hiç bir yerde doğru dürüst açıklama göremedim dün o kadar saflığım mı desem salaklığım mı desem tuttu ki doktordan çıkıp genetiğe sonuç almaya gittim ama geri dönüp sonucu dosyaya koymadımdoktorr önemli birşey yok dedi sadece folik asit kullanacaksın dedi ama içim rahat etmedi nedense.... sen kan sulandırıcı igneyi kendin mi kullandın doktor mu verdi canım ???
Bu arada senin bebiş te maşallah tutmuş yolu gidiyoraz kalmış gelmesine annesinin kollarına Allahım şu mübarek aylarda dualarımızı kabul eder inşallah tüm isteyenlere nasip eder sağlıkla birer evlat Amin...
gezmekten moral depolamaktan interneti bile açamadım kaç gündürbenim tedavim dün itibariyle başladı arkadaşlar allaha şükür .... menopur 225 ıu ile başladık bir de prednol eklediler neden anlamadım ama kullanmaya başladık bakalım....ilk iğnede de zorlandım hemşirenin yanında yaparken :)) eee kaç ay geçmiş unutmuşum dedim hahahahahahha bu arada kanda pıhtılaşma faktörlerinden biri heterozigot çıkmıştı onun için de transferden sonra kan sulandırıcı vereceğiz dediler onu da netleştirdik. salı günü yumoş kontrolüne gideceğiz hayırlısı bakalım .hastaneye gittiğim gün de bayağı bir gebeyle muhabbet edip bol bol dua aldım derler ya hamilelerin duası kabul olur diye ...şimdilik böyle kızlar.....bu yolda yürüyen arkadaşlara da hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah ....
Ohh ne güzel gezmişsin, keyifli olmana sevindim.Yeni tedavin başlamış, hayırlı olsun. İnşallah bu son tedavin olur.
merhaba kızlarrr
bugün iğneleri kullanalı 8 gün oluyor orgalutron sabah ve menopur akşam iki gündür devam ediyorum cumartes i tekrar kontrol , 10 u geçkin yumoşum oluşmuş irili ufaklı ..ama bugün biraz moralim bozuldu dr rahimde anomali mi var senin dedi bende evet vardı septum ameliyat oldum alındı ama çöküklük kaldı biraz dedim.gebe kalırsan zor geçer düşük ihtimalin var dedi serkraj da yaptırman gerekiyor dedi mutlka..benim de canım sıkıldı eşim de yanımdaydı ağlamamak için zor tuttum kendimi.Allahım yardımcım olsun inşallah ikinci kez nasıl dayanırım negatif görmeye bilmiyorum...................
Slm kızlar ben size birsey sormak istiyorum siz bu merkeze kaç para oduyorsunuz bir arkadan var 37 yasında maddi durum sıfır tüp bebek icin ayıracak bütçeleri yok merak ettim ben bir öğreneyim senin icin arkadaslardan dedim eğer devlet karşılıyorsa ne yapılması gerekiyor prosedür nedir bilgi verirseniz sevinirim hepinizin tedavileri hayrli uğurlu ve bol bebisli olsun insallh
kızlar bugün yumoşlar toplandı 7 tane olmuşlar maşallahinşallah güzel gelişirler yarından itibaren haber almaya başlayacağız gelişimleri ile ilgili...şimdilik beklemedeyiz.anladığım kadarıyla hastane 3,gün embriyo transferi yapıyor genelde.artık hayırlısı......
kızlar bugün yumoşlar toplandı 7 tane olmuşlar maşallahinşallah güzel gelişirler yarından itibaren haber almaya başlayacağız gelişimleri ile ilgili...şimdilik beklemedeyiz.anladığım kadarıyla hastane 3,gün embriyo transferi yapıyor genelde.artık hayırlısı......
oh ohh ne güzel 7 tane bebiş adayın var.inşallah hepsi döllenir.en birinci kalite olurlar.ve en şanslısı sımsıkı tutunur annesine. Yürekten diliyorum bu defada inşallah hamile olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Yumurta toplaman nasıl geçti? Memnun kaldınmı hastaneden? Ege de çok zorlanmamıştın diye hatırlıyorum. Burada anestezi ile mi yapıyolar?
kızlar bende şuan 2. Aşılama için uğraşıyorum buda tutmazsa tüp bebek denicem benim merak ettiğim bu filmleri ve yumurta toplama işlemlerini yaparken anestezi veriyolarmı benim rahim filmi sonucu var ama başka merkezden acaba kabul ederlermi
canım hayrli olsu. Bebelerin insallh transfer ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?