- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
erken tahlil yaptırıpta moralinizi bozmayın boşuna dr 12. Gün yaptırmıyorlar ben ilk tüp bebekte 8. Gün test yaptım çıkmadı dedim umutlar bitti 12. Gùn yaptıgımda 405 çhktı hemde ikizdi yani tahlilde bir gün bile fark ediyor rabbim mutlu haberler nasip etsin
merhaba hanımlar size güzel haberlerle geldim.Rabbime şükürler olsun HAMİLEYİMM. 11.ci gün kan değerim 148.inşallah darısı sizlere güzel haberlerinizi duymak ümidiyle dualarımdasınız canlar..
canım yaa çok ama çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...2014 bizim yılımız anne olacağız inşallah hepimiz.Ya anlatsana yediklerine içtiklerine dikkat ettin mi nasıl beslendin?Ananas tutunmayı kolaylaştırıyormuş sen de yedin mi bahsetsene bize biraz süreçten neler yaptın?bu sefer hiç bir şeyi atlamak istemiyorum.Sizleride duydukça çok ümitleniyorum.
merhaba hanımlar size güzel haberlerle geldim.Rabbime şükürler olsun HAMİLEYİMM. 11.ci gün kan değerim 148.inşallah darısı sizlere güzel haberlerinizi duymak ümidiyle dualarımdasınız canlar..
cnm idrar tahlili yapmıstım kan degil bekle sabır herseyin kapısıni açar
merhaba hanımlar size güzel haberlerle geldim.Rabbime şükürler olsun HAMİLEYİMM. 11.ci gün kan değerim 148.inşallah darısı sizlere güzel haberlerinizi duymak ümidiyle dualarımdasınız canlar..[/
ayyyy nasıl sevindiğimi anlatamam sanki kendim hamile kalmışım gibi sevindim walla.Allahım kucağınada almayı nasip eder inşallah
Amin inşallah canim tsk ederim.darisi en kisa zamanda tum bekleyen anne adaylarina inşallah. Ananas benim sonradan aklima geldi sanirim 6-7.ci gunler 2ser dilim anca yemisimdir.ben 9 gun annemdeydim yeme icme wc igne icin bunlar harici hicbir is yapmadım ama sureklide yatmadim evde gezindim 4.cu gunden sonra. Transferin 2.ci gunu banyo yaptim.transferin 1. Ci gununden 6.ci gune kadar tuzsuz kabak cekirdegi yedim bir avuc kadar hergun.asitli icecekler ve hazir gidalardan tuketmedim.nane maydanoz ve baharat bunlarida annem yemeklere koymadi.oyle iste baska aklina takilan bisey olursa yardimci olurum sorabilirsin.
Gesmaa naptin cnm bugun test yaptıracaktin? Guzel haberini duymak ümidiyle bekliyorum canim.
Ben İrenbede Funda Hanıma gitmiştim ilk deneme ve hamileyim.Benim zaten 6 yaşında normal yolla hamile kaldığım bir oğlum vardı 2. olmuyordu.24 haziranda hamile olduğumu öğrendim.Tek transfer istedim ikiz düşünmediğim için .5. gün blostakist transferi .Şuan HAMİLEYİM Allah herkese versin inşallah.
çok mutlu oldum. Sağlıkla dünyaya gelmesini dilerim.merhaba hanımlar size güzel haberlerle geldim.rabbime şükürler olsun hamileyimm. 11.ci gün kan değerim 148.inşallah darısı sizlere güzel haberlerinizi duymak ümidiyle dualarımdasınız canlar..
slm benımde cumartesı gunu saat 10.30 da ahmet bey ıle gorusmemız var ınsallah guzel seyler duyarızz cok heyecanlanıyorum ınsallah ıcıme sıner doktor ve merkezz
Eminim içine siner tatlım.Ahmet Bey iyi bir doktor. Hemireler ise birer melek. :) Ahmet bey telefonda hastalarını tam tanıyamayabiliyor, ama hemşireler sesinden tanıyor.
Doktorum benim de ben de cumartesi günü test için gideceğim. Ahmet Bey bence bu konuda İzmirin en iyisi...
Tedavin hayrlı sınu bol bebekli olsun inşllh bende irenbeliyim simdi kızım var hamd olsun bnm de donmuş embriyo ile oldu 2. Denemede oldu ben aral beyın hastasıym allh razı olsun cok farklı bir dr ben ahmet beyi tv de gordum fakat aral bey kadarraht olabileceğim bîrdr değil ilk kimyasal gebeliktebile çok ilgilendi sonuçtan sonra beni sürekliaradı moral için dogumuda iyiki onunla yaptım sayesınde eşimde vardı yanımda o anı ölümsüzleştrdik ama tedavi kîşiden kişiyedeğişir bizmsorun sebebsiDi hayrlı olsun
Merhabalar
ben de aral beyin hastasıyım. ondan önce 2 kez kent te israel beye gittim. üçüncü de irenbeye taşındık :)
aral beyle tanıştık. blast transfer oldu. kimyasal gebelik yaşadım. şimdi 4 tane dondurulmuş embriyomuz (yedek oyuncularımız diyoruz biz onlara) var. Kısmetse yakında dondurulmuşlarla aral bey ile birlikte 2. denememizi yapacağız. Siznde ilki kimyasal ve ikincisi dodurulmuşla olmuş. acaba bizim de tutar mı dersiniz?
İnşallah Ya Rabb"im İnşallah. O kadar istiyorum ki tarif edemem......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?