Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

süper ya ne güzel sorunsuz ilerliyo herşey.kalp atşını duyduğunda da paylaşmayı unutma bizlerle

Çok çok çok çok tebrik ederim. Yüce Allahım kucağına almayı da nasip etsin sağ salim İnşallah. Ama bizleri de unutma ardından sürükle hepimiz hamiş olalım İnşallah tez zamanda!!!

Selam hanımlar biz kese görmeye gittik kesecikleri gördük hayirlisiyla ikizler geliyor inşallah.
Gesmaa cnm ayni gun randevumuz var bizimde.saat 12 de sende o saatlerdeysen tanismak isterim.

Darisi sizlerin başına inşallah bu topikte herkes hamile çıkacak.

tuanacım arkandan geliyorum seni takipteyim biliyosun.çok sevindim senin adına .
herşey gönlünce olsun

tuanacım arkandan geliyorum seni takipteyim biliyosun.çok sevindim senin adına .
herşey gönlünce olsun

Sağol canim ya inşallah Rabbim senin de gönlüne gore versin inşallah saglikli ikiz bebisler nasib etsinn... bende sizlerin guzel haberlerini takip ediyorum her gun okuyorum giris yapmasamda.hep aklımda ve dualarimdasiniz.

Tatlım eşim de gelsin diye 16 sına çekmek zorunda kaldık biz saat 16:30 da orada olacağğım.Hayırlı haberlerimizle geliriz inşallah.

mrh arkadasım bende gecen sene ahmet zekı ısık da tup bebek yaptım kımyasal gebelık gecırdım ama benım hatamdı sanırım tup bebekten once kan sulandırıcı ılac vermıstı tup bebege baslıyınca sormadan bıraktım galıba bırakmamalıydım bence bu yuzde kımyasal gebelık gecırdım

mrh bende ırenbede tedavı gordum ahmet zekı ısıkta ama ılk dılek hanıma gıtmıstım cok umursamaz ve acımasız ısımız cok zor dedı hayal kırıklıgına ugradım oturdum agladım ama umrunda olmadı belkıde bana oyle geldı bılemıyorum ıyı bır dr ama ben degıstırdım ahmet zekı ısık a gıttım guler yuzlu bır ınsandı ama benım kıyasal gebelık oldu agustosta bıda denemeyı dusunuyorum israel aruh hangı merkezde memnun kalmıssın bende bı goruseyım :) aslinda ben 14 gun once asilama yaptirdim test yaptirdim tek cizgi vardi olumsuz yani

çok geçmiş olsun.inşallah bu sefer son tedavniz olur kucağınız bebişlerle dolar

kızlar adet oldum.o kadar stres oldum ama bayramdan önce olabilecek transferim çok mutluyum

Hadi gözün aydın cnm bende adet olmayi bekledigim ay 4 gun gecikmeli olmustum.sanada estrofem basliyacaklar benim transferim adetin 20.ci gunu olmustu.insallah seninde bayram hediyen evinizin nesesi gobusune gelmis olucak.Rabbim yardimcin olsun inşallah.

ayyy o kadar geç mi ben 15.gün falan olur diye düşünüyodum.tanrım yine yıkıldım.
inşallah o sevinci bende tadarım en kısa sürede
nasıl gidiyor hamilelik?hayatında değişen bişey oldu mu?
bişey daha soracağım yumurtaları dondururken sizden ekstra bi ücret istemişler miydi
ya da çözdürürken istediler mi
gittiğim zaman süprizlerle karşılaşmayım hazırlıklı gideyim

Son düzenleme:

:) banada 20. Gun cok gec değilmi dedim dr.ee embriyonun geldigi asamayla vucudu dengelemek gerekiyor demisti.benim ohss yuzunden iptal olduydu transfer zamani odemesini istediler.5 yil saklanabiliyor ilk yil 500 tl sonraki her yil 100$ biz 2 yillik odedik.zaten yil dolmadan tekrar haber veriyorlarmis devam etmek istersen parasini veriyosun devam ediyor.hamilelik iyi simdilik pek bir belirtim yok kokulari cabuk farkediyorum bide cok uyuyorum o kadar.ikizlerin birinin kesesinin yanında kanlanma var dr dinlen dedi dusebilirmis çünkü o.Rabbim ikisinide korusun sağlıkla kucağıma alayim inşallah. Kalp atışı duyunca biraz rahatlarim.Rabbim ins sanada nasib edecek saglikli bebisler..

Allahim korusun bebeklerini dikkat et kendine bir de pozitif dusun her zaman ne olursun ben kendimde gordum ne kadar iyi dusunursen o kdr isler yolunda gider

maşallah senin ikizlerine... inşallah ikiside sapasağlam annelerine kalp atışlarını duyurur..Çok sevindim canım Allah bu mübarek günde dualarımızı kabul edip bizlere de nasip etsin inşallah...

bu arada bende gittim randevuma kan testleri falan derken şükür hepsi güzel çıktı ama b12 vitaminim eksikmiş benexol başladık...30 unda tekrar randevu muayene ve inşallah doğum kontrol hapını bıraktırcaklar veee iğneler...hayırlısı hakkımızda inşallah...hamişler dışında kızlar oruç tutuyor musunuz? ben tutmuyorum emine hemşireye de sordum su ihtiyacını iftardan sonra karşılarsan tut dedi ama ben bir sürü ilaç içiyorum cesaret edemedim.Kendimide suçlu hissediyorum..Sırada pegasusunicorn senin güzel haberini bekliyoruz ..Bu mübarek günlerde inşalah hepimiz pozitif haberleri alırız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…