- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
İnşallah canım ya inşallah hepimiz iyi mutlu haberler alalım. Bugün tekrar test istemişti doktorum 553 çıktı. 2 hafta sonra bugün kontrole çağırdı ultrosonda görmek için. İnşallah o gün kalp atışını da duyarım. İşte o zaman kendimi bir hamile gibi hissederim sanırım canım :)Şu an için birşey hissetmiyorum. Bazen unutup hoplayıp zıplıyorum bile... Sonra diyorum napıyorum ben ! :)
Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım yine 218 e fırlamış resmennn... İnanamadıımmmm :)
Balstosist transferinden sonra 7. gün 7.92, 8. gün 9.11 , 9. gün 11.35 , 12. gün 32.93 ( virgülden sonrası çok net hatırlanmıyor genelde hatırladığım kadarı ile :))
ve 15. gün bugün 218 .. :) Hala inanamıyorum !!
Selam hanımlar biz kese görmeye gittik kesecikleri gördük hayirlisiyla ikizler geliyor inşallah.
Gesmaa cnm ayni gun randevumuz var bizimde.saat 12 de sende o saatlerdeysen tanismak isterim.
Darisi sizlerin başına inşallah bu topikte herkes hamile çıkacak.
tuanacım arkandan geliyorum seni takipteyim biliyosun.çok sevindim senin adına .
herşey gönlünce olsun
Selam hanımlar biz kese görmeye gittik kesecikleri gördük hayirlisiyla ikizler geliyor inşallah.
Gesmaa cnm ayni gun randevumuz var bizimde.saat 12 de sende o saatlerdeysen tanismak isterim.
Darisi sizlerin başına inşallah bu topikte herkes hamile çıkacak.
arkadaşlar merhaba.ben pko sendromu yüzünden 3 yıldır bebek sahibi olamıyorum.geçen yıl bir kez smyrnada olumsuz bir denemem oldu
bu yılda irenbede şansımı denemek istiyorum.bu yolda irenbede tedavi görenlerle birlikte ilerliyebileceğimizi düşünüyorum.
cuma günü ilk görüşmeme gidiyorum doktorum AHMET ZEKİ IŞIK olacak hadi buyrun sohbete başlayalım
canım kafanı karıştırmak istemem ama uyarmadan geçmek istemedim 2008 yılında irenbeye tüp bebek için başvvurdum doktorum dilek aslandı bana birçok tahliller vs. yapıldı ve bana sebebpsiz infertilite dendi ve tüp bebek için start verildi uzun protokol neyse iğneler transfer derken sıra geldi test günüme hiç unutamıyorum o konuşmayı dilek hanım odaya aldı beni sonuç negatif dedi direk allahım dünya başıma yıkıldı ben sorular soruyorum neden tutmamdığıyla ilgili kibarca kapı dışarı edildim yanıt alamadan salya sümük eve dönüşümü hayatta unutmam . gelelim yapılan hataya bu sene ocak ayında dr. israel beyi buldum ve tüp bebek için start verdik tahliller falan derken sebepsiz infertilite olmadığımı yumurta sayımın azaldığını öğrendim ve bana kısa protokol uyguladı kent hastanesinde harika bir doktor dilek hanım gibi parayı alıncaya kadar şen şakrak değil ve bana hiç umut vermedi ve şükürler olsunki doğru tedavi sonucu ikizlerime hamileyim.... arkadaşım beni dinlersin dinlemezsin bilemem ama ne olursun gitme yanlış tedaviden hem yıllarım geçti hem param sokağa gitti dr. israel aruh harika derim git görüş öyle karar ver derim sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun...
mrh arkadasım bende gecen sene ahmet zekı ısık da tup bebek yaptım kımyasal gebelık gecırdım ama benım hatamdı sanırım tup bebekten once kan sulandırıcı ılac vermıstı tup bebege baslıyınca sormadan bıraktım galıba bırakmamalıydım bence bu yuzde kımyasal gebelık gecırdım
kızlar adet oldum.o kadar stres oldum ama bayramdan önce olabilecek transferim çok mutluyum
Hadi gözün aydın cnm bende adet olmayi bekledigim ay 4 gun gecikmeli olmustum.sanada estrofem basliyacaklar benim transferim adetin 20.ci gunu olmustu.insallah seninde bayram hediyen evinizin nesesi gobusune gelmis olucak.Rabbim yardimcin olsun inşallah.
Kızlar hayirlisiyla baslayin su ramazan ayi badlamak size ugur getrsin irenbede hangi hocaya gidiyorsunuz
ayyy o kadar geç mi ben 15.gün falan olur diye düşünüyodum.tanrım yine yıkıldım.
inşallah o sevinci bende tadarım en kısa sürede
nasıl gidiyor hamilelik?hayatında değişen bişey oldu mu?
bişey daha soracağım yumurtaları dondururken sizden ekstra bi ücret istemişler miydi
ya da çözdürürken istediler mi
gittiğim zaman süprizlerle karşılaşmayım hazırlıklı gideyim
:) banada 20. Gun cok gec değilmi dedim dr.ee embriyonun geldigi asamayla vucudu dengelemek gerekiyor demisti.benim ohss yuzunden iptal olduydu transfer zamani odemesini istediler.5 yil saklanabiliyor ilk yil 500 tl sonraki her yil 100$ biz 2 yillik odedik.zaten yil dolmadan tekrar haber veriyorlarmis devam etmek istersen parasini veriyosun devam ediyor.hamilelik iyi simdilik pek bir belirtim yok kokulari cabuk farkediyorum bide cok uyuyorum o kadar.ikizlerin birinin kesesinin yanında kanlanma var dr dinlen dedi dusebilirmis çünkü o.Rabbim ikisinide korusun sağlıkla kucağıma alayim inşallah. Kalp atışı duyunca biraz rahatlarim.Rabbim ins sanada nasib edecek saglikli bebisler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?