- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
merhaba cnn evet yarın test günüm ama transferin 10.günü kalamam geldi yani dün çok üzüldüm doktor ilaçlara devam et yarın testini yaptır dedi bakalım çok stresini ne olacak bilmiyorum umarım güzel haberler alırız
kızlar sonucum252 cıktı şükürler olsun cuma tekrar yapılacak rabbim sizlerede mutlu haberleri yazmayı nasip etsin
kızlar sonucum252 cıktı şükürler olsun cuma tekrar yapılacak rabbim sizlerede mutlu haberleri yazmayı nasip etsin
ızmırde 2 merkez arasında gıdıp gelırken yazdıklarınızı okudum ve etkılenmedım dıyemem nekadar guzel anlatmıssınız ırenbe ıle gorusmeden baslamıcam bende kesınlıkle suanda tepecık ege dogum evınden rapor cıkartıyorum esım bankacı oldugundan banka karsılıyacak bızım tup bebek masrfalarının bellı kısmını esım varıkosel amelıyatı olmustu degerler yuksekldı ama bende sorun cıktı bır mıkrop varmıs kanımda oda bebegın olusmasına engel olurmus sımdı antıbıyotık kullanıyorum ınsallah gecıcek ılacla. ırenbe de ahmet dıye bahsettıgınız doktor ahmet zeki.. demi arkdaslar baska ahmet adında doktor yok dıye bılıyorum raporum cıkmadan once gıdıp gorusmek ıstıyorum bende ınsallah sızın gıbı pozıtıf yaklasırım ve sonu mutlu bıter.. Allah ısteyen herkesın kucagını bos bırakmasın
doğrudur arkadaşım ahmet zeki ışık.hayatta her işimize pozitif yaklaşmalıyız zaten.evrene pozitif enerji yolluyoruz
sende en kısa sürede kararını veririsin umut dolu bu yolculuğa çıkarsın.soracağın herşeye cevap vermeye hazırım
aminn cok tesekkur ederım ilgine cok sağol en kısa zamanda randevu alıp esımle gıdıp gorusmek ıstıyorum cumrtesı gunune verırler ınsallah gorusme randevusu bırde gorusmeler ucretlımı?
öngörüşme ücretsiz.diğer muayenelerde tüp bebeğin söylenilen fiyatı içine dahil zaten.ben ik başta istenilen tahlillerimi dış merkezde yaptırdım o yüzden yumurta toplama gününe kadar merkeze hiç para ödemedim canım.ama ilk dosya açılırkn 300 lira istiyolarmış önceden ama bizden istemeyi unuttular heralde sonradan hepsini beraber ödedik
benımde banka odeyecegı ıcın en son almaları gerekıyor ayrı ayrı odemeyı kabul etmıyor banka tek bır odeme ayrtınılı fatura almam gerekıyor senın sonucun nasıl sonucladı? okumus olabılırım ama kusura bakma
benim e2 değerim çok yükseldiği için ohss olma riskimde olduğu için transferim iptal oldu.
önümüzdeki adetimle yapılacak transferim dondurulmuş 10 tane bebişim anneciklerini beklemekte.
ayy ne guzel dondurulmuslarının olması 10 tane super ya cnım ınsallah bebegın sımsıkı tutunur sana kac tane transfer yapılcak bırsey soyledılermı bırde hıstereskopı yapıldımı sana? sorularım ıcın kusura bakma
gecen sene yapılmıştı histeroskopi bu yıl gerek duymadı ahmet bey sorun yoktu çünkü.bu 2. tedavim birincide 2 konulmuştu ahmet beyde 2 tutmamışsa ben tek koyarım demek biraz iddaalı olur dedi.bizde çift koyarız dedi.
anladım cnm ben hısteroskopı olcam o kesın. 2 tane konulmasına cok sevındım bende 2 tane denemk ıstıyorum 2 . tup bebek tedavısını sankı bunyem kaldırmaz gıbı gelıyor bır rapor ıcın bıle nekadar cok ugrastım nekadar yorulduk tup bebk asamasını dusunemıyorum devletten cıkarıyorum raporu ama ozelı tercıh edıcem cunku devlette cok kotu davranıyolar ben hıc gelemıyorum osekılde olmasına bu surecte sanırım bıraz fazla ılgı ıstıyorum :26::26::26: buyuzdende ozel olsun stedım ınsallah ırenbe de bu ıstedıklerımı bulabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?