- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
kızlar yarın kontrolüm var bakalım neler diyecek ahmet bey
hadi hayırlısı inşallah canım sırada bebişleri göbeğe alma zamanı onlarda sıkı sıkı tutuncaklar annelerine ve senden de o güzel sözleri duycaz inşallah burdan hamileyim diye. bende pazartesi inşallah gitcem kontrole bakalım bana ne diyecek ahmet bey))
slm dün gorusme ıcın gıttım gercekten de ıyıkı gıtmısım dıyebılıyorum suanda okadar guzel bır karsılama ve doktor gorusmesı oldukı gıttıgım ıcın cok mutluyum Ahmet bey once butun elımdekı tahlıllerımın fotokopılerını aldı ve dosya actılar bıze ıyıce ınceledı tahlıllerımı bıze yapıcak bısey bırakmamıslar bızde tup bebek yapalım dedı gülüştük gercekten cok sıcak ve samımı bır doktor esımın ve benım durumumu degerlendırdı sonucunda mutlaka allah ızın verırse pozıtf sonuc alabılcegımız hasta grubusunuz sadece tozoplasma bıraz zaman alabılır dedı benı muayene ettı ve gercekten ben hıc bukadar hafıf dıyeeyım muaye eden doktor gormedım detaylı bır sekılde anlattı herseyı dogum kontrol hapına baslattı benı hapta 19. gunum 18 temmuzda tekrar gıdıcem bakıcak duruma toxoplasma ıcın bana ılac ve esımede azomax verdı sızlerın sayesınde gıtmeye karar vermıstım ıyıkı gıtmısım tesekkurler :) ınsallah sonucumuzda guzel olur kımsenın kucagı bos kalmasın ınsallah
belki karşılaşırız o zaman .benim randevum 14:30 da
Niye tutmasın ki hem rahim de opudan ve iğnelerden sonra dinlenmiş oluyor.:) Sen de tecrübeli oluyorsun. Olur sen içini ferah tut.
Sana birşey sormak istiyorum..Kimyasal gebelik yaşadığın denemede beta hcg değerlerin gün gün kaç çıkmıştı?
Canım sen hangi ilçeden geliyordun. Bundan sonraki süreç içerisinde irenbede mi devam edeceksin?
ben de irenbedeydim bu gun kızlar.
Ama benim tüp bebek ekime kaldı, çünkü hidrosalpinks var tüplerin kapanması gerekiyormuş.
Inşallah çok güzel haberler verirsiniz bana iannaın sizin kadar isterim ki biz başlayacaklara da ümit olursunuzz.
Yüce allahım hepimize yardım etsin.
histereskopi yaptıracaksın değil mi? Ben gecen hafta oldum.ahmet bey yaptı. Genel anestezi altında. Sonrasındada hersey yolunda oldu.,inşallah senınde oyle olur.benımde ekıme dogru kaldı tüp bebek.
Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım yine 218 e fırlamış resmennn... İnanamadıımmmm :)
Balstosist transferinden sonra 7. gün 7.92, 8. gün 9.11 , 9. gün 11.35 , 12. gün 32.93 ( virgülden sonrası çok net hatırlanmıyor genelde hatırladığım kadarı ile :))
ve 15. gün bugün 218 .. :) Hala inanamıyorum !!
Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım yine 218 e fırlamış resmennn... İnanamadıımmmm :)
Balstosist transferinden sonra 7. gün 7.92, 8. gün 9.11 , 9. gün 11.35 , 12. gün 32.93 ( virgülden sonrası çok net hatırlanmıyor genelde hatırladığım kadarı ile :))
gecmıs olsun hıstereskopı ıcın nekadar ucret odedınız yada faydalandıgınız herhangı bır saglık kurulusu varmıydı cnım bende ırenbede tedavıye basladım benımde ekım kasım gıbı olcak sanırım toxoplasma enfeksıyonu cıktı cunku
gesmaacım senin bebiş biraz keyfine düşkün olacak galiba .yavaş yavaş tutundu öle aceleye gelmeyecek baksana.
şmdide doğuracağın zamanda burası rahat çıkmak istemiyorum demesin
benim içimden hep seninki olacak gibi geçiyordu zaten Allahım gönlüne göre versin herşeyi
Allah kucagına almayı nasıp etsın canım bıze cok guzel umut oldun saglıkla gecsın bır 9 ayın ınsallah
Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim..3 te 3 gidiyoruz bakalım hep böyle devam eder .Bu site bize uğurlu gelecek heralde.Sırada topic sahibimiz pegasusunicorn var onunda iyi haberlerini alacaz inşallah...))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?