Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

kızlar yarın kontrolüm var bakalım neler diyecek ahmet bey

hadi hayırlısı inşallah canım sırada bebişleri göbeğe alma zamanı onlarda sıkı sıkı tutuncaklar annelerine ve senden de o güzel sözleri duycaz inşallah burdan hamileyim diye. bende pazartesi inşallah gitcem kontrole bakalım bana ne diyecek ahmet bey))

belki karşılaşırız o zaman .benim randevum 14:30 da

slm dün gorusme ıcın gıttım gercekten de ıyıkı gıtmısım dıyebılıyorum suanda okadar guzel bır karsılama ve doktor gorusmesı oldukı gıttıgım ıcın cok mutluyum Ahmet bey once butun elımdekı tahlıllerımın fotokopılerını aldı ve dosya actılar bıze ıyıce ınceledı tahlıllerımı bıze yapıcak bısey bırakmamıslar bızde tup bebek yapalım dedı gülüştük gercekten cok sıcak ve samımı bır doktor esımın ve benım durumumu degerlendırdı sonucunda mutlaka allah ızın verırse pozıtf sonuc alabılcegımız hasta grubusunuz sadece tozoplasma bıraz zaman alabılır dedı benı muayene ettı ve gercekten ben hıc bukadar hafıf dıyeeyım muaye eden doktor gormedım detaylı bır sekılde anlattı herseyı dogum kontrol hapına baslattı benı hapta 19. gunum 18 temmuzda tekrar gıdıcem bakıcak duruma toxoplasma ıcın bana ılac ve esımede azomax verdı sızlerın sayesınde gıtmeye karar vermıstım ıyıkı gıtmısım tesekkurler :) ınsallah sonucumuzda guzel olur kımsenın kucagı bos kalmasın ınsallah

görüşmenin güzel geçtiğine sevindim canım.dediğimiz kadar varmış değil mi ahmet bey bende çok seviyorum doktorumu.
her gittiğinde eminim daha da ısınacaksın .tedavi göreler hep pozitif sonuç aldı şimdiye kadar bakalım hayırlısı.bizlerin sonu ne olacak

belki karşılaşırız o zaman .benim randevum 14:30 da

bende çok isterdim ama pazartesi derken 8 temmuzda benim randevum Ama eminim ilerleyen günlerde denk gelir tanışırız seninle...ben şu an izmirde yaşamıyorum başka bir ilden geleceğim Ahmet Bey gelir gelmez hemen kontrole gel dedi bakalım bir pürüz çıkmazsa ağustos başı gibi başlarız bizde...

bugün kontrolden geldim.doğum kontrol hapını 15 tb e tamamlamamı istedi.adet oluncada 3. günü estrofem tb başlamamı 7 gün süreyle günde 3 tane içicem.sonra kontrole gideceğim transfer zamanı belirlenecek.bayramda rahat rahat yatarsın dedi ahmet bey.

ben de irenbedeydim bu gun kızlar.
ama benim tüp bebek ekime kaldı, çünkü hidrosalpinks var tüplerin kapanması gerekiyormuş.
inşallah çok güzel haberler verirsiniz bana iannaın sizin kadar isterim ki biz başlayacaklara da ümit olursunuzz.
Yüce Allahım hepimize yardım etsin.

İnşallah tutar canım. İnşallah hepimizin ki!!!!

Kimyasal gebelikte blast transferdi. 10. gün ilk beta hcg 9.76 çıktı. Maalesef hemen iki gün sonrasında ise (12. gün yani) 5 lere düştü. Yani uzamadı çok fazla. üzülmeli mi sevinmeli mi?
hayırlısı diyoruz sadece. HAYIRLISI..

Son düzenleme:
Canım sen hangi ilçeden geliyordun. Bundan sonraki süreç içerisinde irenbede mi devam edeceksin?

Cnm ben dnzli den geliyorum.ilk muayenemizi Irenbede olmasini dr umuza da teşekkürlerimizi iletmek icin gelicez.sonrasinda burada devam ederim 3 saatlik yol her muayene icin zor olur.tebrigimi diger topikte yazmistim.Rabbim tamamina erdirsin insallah cnm.

Hanimlar ben birkac gundur giremedim.cok halsiz ve uykusuzum. Kan degerim ikincide istenilen sekilde artti 11.ci gun 148 di 13.cu gun 299.nasibse persemb kese icin kontrolum var.

Pegasusunicorn canim hadi gözün aydin az kaldi ilaclar baslaninca arkasi corap sokugu gibi gelir. Rabbim hayırlısıyla senin de yuzunu guldursun inşallah hep dualarimdasin.sende pozitif haberini yazicaksin :)

histereskopi yaptıracaksın değil mi? Ben gecen hafta oldum.ahmet bey yaptı. Genel anestezi altında. Sonrasındada hersey yolunda oldu.,inşallah senınde oyle olur.benımde ekıme dogru kaldı tüp bebek.

histereskopi yaptıracaksın değil mi? Ben gecen hafta oldum.ahmet bey yaptı. Genel anestezi altında. Sonrasındada hersey yolunda oldu.,inşallah senınde oyle olur.benımde ekıme dogru kaldı tüp bebek.

gecmıs olsun hıstereskopı ıcın nekadar ucret odedınız yada faydalandıgınız herhangı bır saglık kurulusu varmıydı cnım bende ırenbede tedavıye basladım benımde ekım kasım gıbı olcak sanırım toxoplasma enfeksıyonu cıktı cunku

Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım yine 218 e fırlamış resmennn... İnanamadıımmmm :)
Balstosist transferinden sonra 7. gün 7.92, 8. gün 9.11 , 9. gün 11.35 , 12. gün 32.93 ( virgülden sonrası çok net hatırlanmıyor genelde hatırladığım kadarı ile :))
ve 15. gün bugün 218 .. :) Hala inanamıyorum !!

Allah kucagına almayı nasıp etsın canım bıze cok guzel umut oldun saglıkla gecsın bır 9 ayın ınsallah

gesmaacım senin bebiş biraz keyfine düşkün olacak galiba .yavaş yavaş tutundu öle aceleye gelmeyecek baksana.
şmdide doğuracağın zamanda burası rahat çıkmak istemiyorum demesin
benim içimden hep seninki olacak gibi geçiyordu zaten Allahım gönlüne göre versin herşeyi

arkadasım bu tuplere takılan vida pahalı birşey 350dolar+kdv gıbı,doktor ucretı vs.. Ben 1500 tl odedım. ıstersen ssk da laparoskopıyle tuplerını kapatabılırsın.ama ben amelıyatı tekrar kaldıramazdım 15 dk.lık bır operasyonla tek tupum kapandı amelıyata gerek kalmadan...

Tatlım bir babası var bebişin sorma gitsin. Hayatımda onun kadar rahatına keyfine düşkün bir insan görmedim!!! Babasına çekecek kesin..

Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim..3 te 3 gidiyoruz bakalım hep böyle devam eder .Bu site bize uğurlu gelecek heralde.Sırada topic sahibimiz pegasusunicorn var onunda iyi haberlerini alacaz inşallah...))

Son düzenleme:

İnşallah canım ya inşallah hepimiz iyi mutlu haberler alalım. Bugün tekrar test istemişti doktorum 553 çıktı. 2 hafta sonra bugün kontrole çağırdı ultrosonda görmek için. İnşallah o gün kalp atışını da duyarım. İşte o zaman kendimi bir hamile gibi hissederim sanırım canım :)Şu an için birşey hissetmiyorum. Bazen unutup hoplayıp zıplıyorum bile... Sonra diyorum napıyorum ben ! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…