- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
ilgi konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.herkes olabildiğince güler yüzlü davranmaya çalışıyor özellikle doktorum ahmet bey çok cana yakın.istediğine kavuşursun bir an önce inşallah ama yılmak yok bu yolda sonuna kadar dirençli olamamız lazımtedavilerimizin sonucu ne olursa olsun .ama ben inanaıyorum ki hepimiz hamile kalacağız belki bazılarımız bu tedavilerinde olmayabilir ama 2014 de hepimiz anne olacağız tek temennim bu
bende irenbedeyim :) baştan bütün konuşmaları teker teker okudum.
Arkadaşlar bende paylaşmak istiyorum; gebe kalamıyorum diye doktora gittim,birşeyin yok herşey normal dedi.3 ay sonra tekrar gittim çukulata kistim çıktı.4 ay d.k kullandım hafif bir küçülme oldu.kist önemli değil bir de rahim filmi hsg çekelim dediler inanılmaz bir agrıyla cekıldım filmi veeee tek tupum kapalı çıktı laproskpi olmam gerekti hem kisti almak hemde kapalı olan tupu açmaya çalısmak ıcın genel anestezi altında laparoskopi oldum. 3 ay sonra gel bakalım amelıyat sonrası ne durumdasın dediler. Gittim rahım fılmı cekıldım.amelıyattan sonra hafif kapalı olan tupum ıyıce kapanmıs( amelıyat sonrası yapısıklık olabılıyormus normalmiş) ama tek tupum acık, bu sebeple irembe tüp bebek merkezine başvurdum ahmet zeki ışık beye, sımdı şöyle bir yola başladık; kapalı olan tupume vıda takacak tamamıyle kapansın ve içindeki sıvı akıp embrıyoyu döllenen yumurtayı düşürmesin diye sonra 3 ay dınlenecegım ve tüp bebek deneyeceğiz.haftaya bu operasyon yapılacak. ancak merak ettiğim tüp bebek öncesi benim gibi tüpünde sıvı olan( hidrosalpink) ve bu tupunu kapattıran varmı??? yoksada sorun değil,forumun diğer konularından bakıyorum,sizinle sohbet etmek güzel :)
anladım cnm ben hısteroskopı olcam o kesın. 2 tane konulmasına cok sevındım bende 2 tane denemk ıstıyorum 2 . tup bebek tedavısını sankı bunyem kaldırmaz gıbı gelıyor bır rapor ıcın bıle nekadar cok ugrastım nekadar yorulduk tup bebk asamasını dusunemıyorum devletten cıkarıyorum raporu ama ozelı tercıh edıcem cunku devlette cok kotu davranıyolar ben hıc gelemıyorum osekılde olmasına bu surecte sanırım bıraz fazla ılgı ıstıyorum :26::26::26: buyuzdende ozel olsun stedım ınsallah ırenbe de bu ıstedıklerımı bulabılırım
kızlar sonucum252 cıktı şükürler olsun cuma tekrar yapılacak rabbim sizlerede mutlu haberleri yazmayı nasip etsin
Ben de bankacıyım. İrenbe raporu 1 günde çıkarıyor tatlım.
bende irenbedeyim :) baştan bütün konuşmaları teker teker okudum.
Arkadaşlar bende paylaşmak istiyorum; gebe kalamıyorum diye doktora gittim,birşeyin yok herşey normal dedi.3 ay sonra tekrar gittim çukulata kistim çıktı.4 ay d.k kullandım hafif bir küçülme oldu.kist önemli değil bir de rahim filmi hsg çekelim dediler inanılmaz bir agrıyla cekıldım filmi veeee tek tupum kapalı çıktı laproskpi olmam gerekti hem kisti almak hemde kapalı olan tupu açmaya çalısmak ıcın genel anestezi altında laparoskopi oldum. 3 ay sonra gel bakalım amelıyat sonrası ne durumdasın dediler. Gittim rahım fılmı cekıldım.amelıyattan sonra hafif kapalı olan tupum ıyıce kapanmıs( amelıyat sonrası yapısıklık olabılıyormus normalmiş) ama tek tupum acık, bu sebeple irembe tüp bebek merkezine başvurdum ahmet zeki ışık beye, sımdı şöyle bir yola başladık; kapalı olan tupume vıda takacak tamamıyle kapansın ve içindeki sıvı akıp embrıyoyu döllenen yumurtayı düşürmesin diye sonra 3 ay dınlenecegım ve tüp bebek deneyeceğiz.haftaya bu operasyon yapılacak. ancak merak ettiğim tüp bebek öncesi benim gibi tüpünde sıvı olan( hidrosalpink) ve bu tupunu kapattıran varmı??? yoksada sorun değil,forumun diğer konularından bakıyorum,sizinle sohbet etmek güzel :)
aramıza hoşgeldin arkadaşım.başına neler gelmiş öyle çok çok geçmişler olsun.inşallah operasyonun başarılı geçer.aklıma bişey takıldı bu sefer kanallardan akamayan sıvı vida takılan diğer taraftaki kanalı genişletmez mi?hem sıvı akamayınca nerde birikecek??orada sıvı birikmesininde eminim ki riskleri vardır.bence bunları sor doktoruna sonradan yeni süprizlerle karşılaşma zaten bir sürü emek vermişsin .4-5 ay sonra sende umarım burdan hamile olduğunu bizlerle paylaşırsın.sana bu forumda yardımcı olamıyoruz belki ama gelişmelerini aktar bizleri meraklarda bırakma.unutma her başarılı sonuç ve tedavi diğer arkadaşlarımıza moral ve umut oluyor.kib
canım ama esımın bankası devlet hastanesınden heyet raporu ıstıyor ozellerı kabul etmıyor esım akbank ta buarada ısbankası kabul edıyormus sanırım ozellerın raporunu
Evet canım iş bankası benim. Kabul ediyor. Sadece fazla ayrıntı istiyor :) Akbankı bilmiyorum. Ne alaka. O da rapor bu da rapor.
keşke kabul etseler ama etmıyo ılla devlet hastanesınden onaylı olcakmıs ozel kurumlar raporu bıraz daha cabuk verıyolar ya sanırım oyuzdne devlett hastanesı cok ırdelıyo ıyıkı ırdelemıs benı toxoplasma mıkrobu cıktı sımdı 6 ay koruncam 6 ay sonunda tup bebek yapıcam
keşke kabul etseler ama etmıyo ılla devlet hastanesınden onaylı olcakmıs ozel kurumlar raporu bıraz daha cabuk verıyolar ya sanırım oyuzdne devlett hastanesı cok ırdelıyo ıyıkı ırdelemıs benı toxoplasma mıkrobu cıktı sımdı 6 ay koruncam 6 ay sonunda tup bebek yapıcam
Hangi hastaneden alıyorsun raporunu ?
mrh cnm cuma günü 569 çıktı dr güzel salı günü tekrar istedi tahlil ona göre ultrasyon günü verecek umarım hersey yolunda gider
Ben dayanamadım gittim bugün test yaptım 7.93 çıktı beta hcg değerimUmutsuzca beklemedeyim ...
Ben dayanamadım gittim bugün test yaptım 7.93 çıktı beta hcg değerimUmutsuzca beklemedeyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?