Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

okadar güzel pozıtıf yazıyorsunkı ınankı etkılenmıyorum dersem yalan olur bugun hastaneye gıttık kanımdakı mkrop ıcın 15 gun kullanacagım ılac verıldı ancak 6 ay hamıle kalma rıske atmıyalım aslında mıkro daha once atılırmıs vucudumdan ama rısk almıyalım dedı doktorum 6 ay sonra tup bebek yapabılırsın yada dogal yoldanda hamıle kalabılırsın dedı bu mıkrop varken hamıle kalmak cok rısklı degıl ama tartısılan konu bebek oluca rısk dedı hamıleyken bu mıkrop bulasırsa kişiye asıl o cok buyuk rıskmıs temmuzun 2. haftası heyet raporum cıkıcak bankamızdan onaylattıktan sonra beklıcem 6 ayın dolmasını raporda 6ay gecerlıymıs zaten zamanınıda gecırmeden tup bebek merkezıne teslıme dıcem ve tedavıye baslıcam ınsallah ırenbe ıle gorusemedm bugun bos vaktımız oldu gorusmek ıcın aradım ama cok yogunmus randevu veremedıler bugune onumuzdekı hafta ıcı arıcam tekrar ınsallah senın gıbı bende ınanıyorum hepımızın kucakları dolcak ınsallah cnım

bende irenbedeyim :) baştan bütün konuşmaları teker teker okudum.
Arkadaşlar bende paylaşmak istiyorum; gebe kalamıyorum diye doktora gittim,birşeyin yok herşey normal dedi.3 ay sonra tekrar gittim çukulata kistim çıktı.4 ay d.k kullandım hafif bir küçülme oldu.kist önemli değil bir de rahim filmi hsg çekelim dediler inanılmaz bir agrıyla cekıldım filmi veeee tek tupum kapalı çıktı laproskpi olmam gerekti hem kisti almak hemde kapalı olan tupu açmaya çalısmak ıcın genel anestezi altında laparoskopi oldum. 3 ay sonra gel bakalım amelıyat sonrası ne durumdasın dediler. Gittim rahım fılmı cekıldım.amelıyattan sonra hafif kapalı olan tupum ıyıce kapanmıs( amelıyat sonrası yapısıklık olabılıyormus normalmiş) ama tek tupum acık, bu sebeple irembe tüp bebek merkezine başvurdum ahmet zeki ışık beye, sımdı şöyle bir yola başladık; kapalı olan tupume vıda takacak tamamıyle kapansın ve içindeki sıvı akıp embrıyoyu döllenen yumurtayı düşürmesin diye sonra 3 ay dınlenecegım ve tüp bebek deneyeceğiz.haftaya bu operasyon yapılacak. ancak merak ettiğim tüp bebek öncesi benim gibi tüpünde sıvı olan( hidrosalpink) ve bu tupunu kapattıran varmı??? yoksada sorun değil,forumun diğer konularından bakıyorum,sizinle sohbet etmek güzel :)

yasadıgın durum hakkında bılgı sahıbı degılım cnım ama en kısa zamanda ınsallah once saglıgına sonra bebegıne kavusmanı dılıyorum ırenbe hakkında boyle olumlu yazılar gorunce cok mutlu oluyorum karar vermemde cok etkılı oluyor

Ben de bankacıyım. İrenbe raporu 1 günde çıkarıyor tatlım.

kızlar sonucum252 cıktı şükürler olsun cuma tekrar yapılacak rabbim sizlerede mutlu haberleri yazmayı nasip etsin

Hayırlısı olsun canım yaa valla güzel haberler duymak , mutlu haberler paylaşmak çok iyi geliyor hepimize de. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

aramıza hoşgeldin arkadaşım.başına neler gelmiş öyle çok çok geçmişler olsun.inşallah operasyonun başarılı geçer.aklıma bişey takıldı bu sefer kanallardan akamayan sıvı vida takılan diğer taraftaki kanalı genişletmez mi?hem sıvı akamayınca nerde birikecek??orada sıvı birikmesininde eminim ki riskleri vardır.bence bunları sor doktoruna sonradan yeni süprizlerle karşılaşma zaten bir sürü emek vermişsin .4-5 ay sonra sende umarım burdan hamile olduğunu bizlerle paylaşırsın.sana bu forumda yardımcı olamıyoruz belki ama gelişmelerini aktar bizleri meraklarda bırakma.unutma her başarılı sonuç ve tedavi diğer arkadaşlarımıza moral ve umut oluyor.kib

haklısın sormalıyım. Acık tupte zaten sıvı bırıkmıyor karın bosluguna dusuyor ya, ama kapalı tuptekı sıvı karın bosluguna dusmedıgı ıcın geri gelıyor,ama bu sıvıyı bosaltıp kapatacak tüpü,öyle biliyorum yinede soracagım haklısın. Gelişmeleri haftaya anlatırım 15.dklık bır operasyonmuş.

kızlar benim bugün randevum vardı yine.ultrasona bakıldı hala 2 tane yumurtam var sağda 15 mm solda 18 mm.ama yumurtalıklarımın kendini gayet iyi toparladığını söylediler.ahmet bey 15 gün doğum kontrol hapı kullanmamı sonra 1 temmuzda tekrar kontrole gelmemi istedi.önlem amaçlıda ecopirin başladık.şu an içtiğim ilaçlar;
elevit
inofolic
benexol b12
ecopirin ve desolett.
15 gün sonra gittiğimde tekrardan yeni bir ilaç başlayacakmış adet olduktan sonrada.7-8 gün ilaç kullanıp transfer yapılacakmış.
benden gelişmeler bu kadar.işe gitmem gerekiyor görüşürüz

canım ama esımın bankası devlet hastanesınden heyet raporu ıstıyor ozellerı kabul etmıyor esım akbank ta buarada ısbankası kabul edıyormus sanırım ozellerın raporunu

Evet canım iş bankası benim. Kabul ediyor. Sadece fazla ayrıntı istiyor :) Akbankı bilmiyorum. Ne alaka. O da rapor bu da rapor.

Evet canım iş bankası benim. Kabul ediyor. Sadece fazla ayrıntı istiyor :) Akbankı bilmiyorum. Ne alaka. O da rapor bu da rapor.

keşke kabul etseler ama etmıyo ılla devlet hastanesınden onaylı olcakmıs ozel kurumlar raporu bıraz daha cabuk verıyolar ya sanırım oyuzdne devlett hastanesı cok ırdelıyo ıyıkı ırdelemıs benı toxoplasma mıkrobu cıktı sımdı 6 ay koruncam 6 ay sonunda tup bebek yapıcam

Aaaa nasıl bulaşmış tatlım o sana yaaa. Çok düşük bir ihtimal aslındaa. Ama farkedilmesi çok önemli. Bebekte kalıcı hasarlara sebep olabilir diye biliyorum Herşeyde bir hayır vardır. Belki sonrasında kendiliğinden olur bebişin :)

Hangi hastaneden alıyorsun raporunu ?

Hangi hastaneden alıyorsun raporunu ?

daha oncedende bulasmıs olabılırmıs cocuklukta falan yanı rapor ıcın yapılcak olan testlerın arasında varmıs bu test cnım doktorda ıyıkı onumuze cıktı dedı suanda hamıle kalırsam sorun degılmıs aslında hamıleyken bu mıkrobun gecmesı bebekte kalıcı hasara yol acıyomus ama doktorum garantıye alalım 4-6 ay korun sen dedı bırde kanım asırı sulu cıktı aptt degerım 18 asprın kullansam anca bukadar olurmus yanı doktorumda bu mıkroptan sonra kendı kendıne hamıle kalabılırsın belkı dedı ama raporumun suresı ucu ucun ayetısıcem tepecık egıtım arastırma ege dogum evınden alıyorum raporu 6 ay gecerlıymıs gercı banka onayladıktan sonra sorun olmıcak ama rıske atmak ıstemıyorum onuda onumuzdekı cumrteesı kadın dogumcuya gıdıp dogum kontrol hapına baslıcam tupe kadarda yumurtalıkllar dınlensın dıyolar bundada vardır bı hayır dıyorum ınsallah

Ben dayanamadım gittim bugün test yaptım 7.93 çıktı beta hcg değerim Umutsuzca beklemedeyim ...

erken tahlil yaptırıpta moralinizi bozmayın boşuna dr 12. Gün yaptırmıyorlar ben ilk tüp bebekte 8. Gün test yaptım çıkmadı dedim umutlar bitti 12. Gùn yaptıgımda 405 çhktı hemde ikizdi yani tahlilde bir gün bile fark ediyor rabbim mutlu haberler nasip etsin

Ben dayanamadım gittim bugün test yaptım 7.93 çıktı beta hcg değerim Umutsuzca beklemedeyim ...

diğer topicte okudum canım .12.günü beklemekten başka çaren yok malesef.
herkeste aynı olmuyor belki seninkisi geç tutunmuştur
dua edelimde seni bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…