- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
:) banada 20. Gun cok gec değilmi dedim dr.ee embriyonun geldigi asamayla vucudu dengelemek gerekiyor demisti.benim ohss yuzunden iptal olduydu transfer zamani odemesini istediler.5 yil saklanabiliyor ilk yil 500 tl sonraki her yil 100$ biz 2 yillik odedik.zaten yil dolmadan tekrar haber veriyorlarmis devam etmek istersen parasini veriyosun devam ediyor.hamilelik iyi simdilik pek bir belirtim yok kokulari cabuk farkediyorum bide cok uyuyorum o kadar.ikizlerin birinin kesesinin yanında kanlanma var dr dinlen dedi dusebilirmis çünkü o.Rabbim ikisinide korusun sağlıkla kucağıma alayim inşallah. Kalp atışı duyunca biraz rahatlarim.Rabbim ins sanada nasib edecek saglikli bebisler..
bu arada bende gittim randevuma kan testleri falan derken şükür hepsi güzel çıktı ama b12 vitaminim eksikmiş benexol başladık...30 unda tekrar randevu muayene ve inşallah doğum kontrol hapını bıraktırcaklar veee iğneler...hayırlısı hakkımızda inşallah...hamişler dışında kızlar oruç tutuyor musunuz? ben tutmuyorum emine hemşireye de sordum su ihtiyacını iftardan sonra karşılarsan tut dedi ama ben bir sürü ilaç içiyorum cesaret edemedim.Kendimide suçlu hissediyorum..Sırada pegasusunicorn senin güzel haberini bekliyoruz ..Bu mübarek günlerde inşalah hepimiz pozitif haberleri alırız ..
arkadaşlar bende bugün estrofeme başladım akşam yemeğinden önce aç karnına 3 tablet aynı anda içtim.Ahmet bey öyle tarif etmişti.
ama bu saatlerde inanılmaz bi mide bulantım var umarım geçer.
haftaya cuma 7 gün ilaç içtikten sonra kontrole gideceğim hayırlısıyla
pegasusunicorn merhaba
senin de dondurulmuşlarla olacak değil mi öyle hatırlıyorum. Biz daha önce kent hast.ne israel aruh ta dondurulmuş ve ondan önce de bir kere fresh tüp bebek denemiştik. tabi sonuç olumsuz oldu. hatırlamıyorum da hangi ilaçları kullandığımı. Acaba ben de estrofem mi kullanacağım. adı yabancı gelmiyor aslında ama? bant mıydı yoksa bu? ya da burun spreyi mi?
Bu arada ikimizin de sonucu pozitif olur İnşallah
amin canım ikimizde burdan mutlu haberlerimizi paylaşırız inşallah.estrofem tablet bi ilaç östrojen ve progesteron içeriyor.rahimin kalınlaşması için veriliyor embriyonun tutunmasını kolaylaştırmak amacıyla.onun dışında ektra bi ilaç vermedi bana.başından beri zaten
elevit-inofolic-coraspin-benexol b12-glifor içiyorum.ilacı 7 gün içtikten sonra gel dedi bana ahmet bey.haftaya cumaya gidicem bakalım gelişmeleri yazarım mutlaka
bol bol dinlen o zaman.aman bi sıkıntı çıkmaz inşallah.
kardeş kardeş dursunlar içerde yaramazlık yapmasınlar bakim.
sonuna kadar sorunsuz bi gebelik geçirirsin inşallah
selam arkadaşlar ben de irenbede ilk tüp bebek denememi yaptım.sonucumu bekliyorum 20 temmuzu:)
Kızlar bu doğum kontrol hapını bıraktıktan kaç gün sonra adet olunuyor???Tam ramazan bayramına denk gelecek diye korkuyorum doktor ben ayarlıcam sen hiç sıkıntı yapma dedi ama ben tedirgin olmaya başladım...
Canım senin de güzel haberlerini alırız inşallah burdan..Az kalmış hakkında hayırlısı..Doktorun kimdi senin???
Kızlar bu doğum kontrol hapını bıraktıktan kaç gün sonra adet olunuyor???Tam ramazan bayramına denk gelecek diye korkuyorum doktor ben ayarlıcam sen hiç sıkıntı yapma dedi ama ben tedirgin olmaya başladım...
İnşallah cnm bugun 1 hafta oldu surekli yatiyorum.pers.gunu inşallah hersey yolunda olduğunu goruruz ikisinin de pit pitlarini duymak nasib olur.
Canım hic kendini strese sokma Rabbime her an dua et bu sefer duani kabul edicegine inan.internetten arastir sekine duasini bul tarif edildigi gibi oku.2 rekat namaz kil dua ederken gozunden yaslar suzulup icinin titredigini goruceksin.hep saglikli hayirli evlat Diledim Rabbim den.bende 4 senedir bebek kiyafeti alip bebek görmeye gittim.dedimki Allahim birgunde kendi bebisim icin alayim bunlardan.Rabbime sukurler olsun nasib oldu.Allahim tum anna olmak isteyenlere annelik duygusunu nasib etsin inşallah. Rabbim geeceklestirmeyecegi dua icin kuluna ellerini actirmaz.sadece inan ve sadece Rabbimin ol demesiyle olacagina inan.
Canim tabiki bizim yasadiklarimizi yaşamayan nerden anlasın bizi.Rabbim kimseyede yasatmasin bu zorlu sureci.ama bu hayat bir sinav ve inşallah bu sinavi layikiyla vermek nasib olur.herkes bir sekilde sinaniyor yeterki her durumda isyan etmeden sabretmeyi bilelim.ve kim ne ile teselli ederse etsin hicbirsey seni rahatlatmaz sadece dualari okudukca ferahlayacaksin.eger istersen birde dilegin olmasi icin salat-i tefriciye duasini oku 4444 adet.bu surecte hem zamanin nasıl gectigini anlamazsin hemde dilegin icin bir adim atmis olursun.ozellikle transfer sonrasi biliyosun zaman gecmek bilmiyo.bu dua bunu hic sıkıntı yapmadan ferah bir surecle zamanini doldurmus olursun.
Bende kalp atislarini duysam yavrularimin biraz rahatliycam ruyalarima bike girdi dr um muayene ediyordu tam uyandirdi esimpersembe gununu iple cekiyorum..Rabbim hepimize hayırlı kapilarini acsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?