Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

bol bol dinlen o zaman.aman bi sıkıntı çıkmaz inşallah.
kardeş kardeş dursunlar içerde yaramazlık yapmasınlar bakim.
sonuna kadar sorunsuz bi gebelik geçirirsin inşallah

hadi bakalım sende adım adım yaklaştın hamile olmaya
benimde tahlillerde b12 düşüktü benexol içiyorum bende.
ben oruç tutmuyorum malesef :26:ama 3-4 senedir tutmuyorum yeni değil yani insülin direncim olduğu için oruçken 2 kere şekerim düştü bayılıyodum nerdeyse riske atmıyorum .
inşallah bunca tedavinin ilacın sonu iyi biter

arkadaşlar bende bugün estrofeme başladım akşam yemeğinden önce aç karnına 3 tablet aynı anda içtim.Ahmet bey öyle tarif etmişti.
ama bu saatlerde inanılmaz bi mide bulantım var umarım geçer.
haftaya cuma 7 gün ilaç içtikten sonra kontrole gideceğim hayırlısıyla

merhabalar arkadaşlar.
Benim yarın (cmt) saat 1 de randevum. Daha önce yazmıştım hatırlar mısınız bilmem. Aral Bey e gidiyorum ben. 4 tane dondurulmuş bebeğimiz var. Onlarla yola devam etmeyi planlıyoruz ama bakalım yarın muayenede İnşallah herhangi bir sorun çıkmaz da bu mübarek ayda hayırlı ve olumlu haberleri alırım. o kadar çok istiyorum ki. buradaki arkadaşların hepsi gibi.
Ama çok korkuyorum. yine olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum. Allah ım hayırlısıyla bu sefer olumlu sonuçlansın yalvarırım. bu sefer ben de hamile kalayım lütfen.
bana da dua edin hamile arkadaşlar. bu topic çok güzel olumlu sonuçlarla gidiyo. sanırım benimle birlikte pegasusunicorn da bu ay başlıyor. bizlere de uğurlu gelsin ve bizim de bu ay yüzümüz gülsün İnşallah.

pegasusunicorn merhaba
senin de dondurulmuşlarla olacak değil mi öyle hatırlıyorum. Biz daha önce kent hast.ne israel aruh ta dondurulmuş ve ondan önce de bir kere fresh tüp bebek denemiştik. tabi sonuç olumsuz oldu. hatırlamıyorum da hangi ilaçları kullandığımı. Acaba ben de estrofem mi kullanacağım. adı yabancı gelmiyor aslında ama? bant mıydı yoksa bu? ya da burun spreyi mi?
Bu arada ikimizin de sonucu pozitif olur İnşallah

Son düzenleme:

amin canım ikimizde burdan mutlu haberlerimizi paylaşırız inşallah.estrofem tablet bi ilaç östrojen ve progesteron içeriyor.rahimin kalınlaşması için veriliyor embriyonun tutunmasını kolaylaştırmak amacıyla.onun dışında ektra bi ilaç vermedi bana.başından beri zaten
elevit-inofolic-coraspin-benexol b12-glifor içiyorum.ilacı 7 gün içtikten sonra gel dedi bana ahmet bey.haftaya cumaya gidicem bakalım gelişmeleri yazarım mutlaka

Evet ben de estrofeme başladım. Günde 1 sonra 2 sonra 3 diye artacakmış. Başka ilaç yok. folic olarak folidocei bir de ayrıca ecopirin kullanıyodum zaten onlara devam. Selenyum alıyodum onu kesti. haftaya pazartesi gitcem ben de tekrar. bende pıhtılaşma sorunu çıktı genetik tanıda. bunun için şimdilik ecopirin daha sonra göbekten iğnelere başlıcakmışım. Durum bu yani.

Ama bişiden bahsetmek istiyorum:
benim 4. denemem daha önce söylemiştim. İlk denememde birlikte herşeyi yaşadığım arkadaşımın şimdi 2.5 yaşında oğlu var. 3. denememi birlikte yaptığım yine birbaşka arkadaşım şu an doğum hazırlıklarında. Burada olmayı çok seviyorum. buradan hamile olduğum haberini vermeyi özlemle bekliyor ve istiyorum. Ama aynı şeyleri yaşamaktan birlikte herşeyi paylaştığım arkadaşlarımın (buradaki kişilerle yüzyüze görüşmüyor olsam da anlattığım duygularım tamamen gerçek. bu sebeple buradaki kişileri de gerçek arkadaşım olarak görüyorum) hamilelik haberini alıp yine ben kalamamaktan o kadar çok korkuyorum ki.

Tarif edemem. kabuslarım oldu bu his. Ya yine ben kalamazsam. ben herkesi tebrik edicem ama ben yine mi ağlıcam diye korkmaktan kendimi alamıyorum. Sanırım aynı şeyi 3 kez yaşamış olmak itiyo beni bu duyguya.

Allah ım yardım et. ağlamaktan yoruldum.
Bu sefer hem görüştüğüm paylaştığım arkadaşlarım hem de onlarla birlikte ben de hamile kalayım! bütün dualarım bunun için.
Allah"ım hiçbirimizin emeklerimizi boşa çıkarma!. Amin

bol bol dinlen o zaman.aman bi sıkıntı çıkmaz inşallah.
kardeş kardeş dursunlar içerde yaramazlık yapmasınlar bakim.
sonuna kadar sorunsuz bi gebelik geçirirsin inşallah

İnşallah cnm bugun 1 hafta oldu surekli yatiyorum.pers.gunu inşallah hersey yolunda olduğunu goruruz ikisinin de pit pitlarini duymak nasib olur.

Canım hic kendini strese sokma Rabbime her an dua et bu sefer duani kabul edicegine inan.internetten arastir sekine duasini bul tarif edildigi gibi oku.2 rekat namaz kil dua ederken gozunden yaslar suzulup icinin titredigini goruceksin.hep saglikli hayirli evlat Diledim Rabbim den.bende 4 senedir bebek kiyafeti alip bebek görmeye gittim.dedimki Allahim birgunde kendi bebisim icin alayim bunlardan.Rabbime sukurler olsun nasib oldu.Allahim tum anna olmak isteyenlere annelik duygusunu nasib etsin inşallah. Rabbim geeceklestirmeyecegi dua icin kuluna ellerini actirmaz.sadece inan ve sadece Rabbimin ol demesiyle olacagina inan.

Son düzenleme:
Kızlar bu doğum kontrol hapını bıraktıktan kaç gün sonra adet olunuyor???Tam ramazan bayramına denk gelecek diye korkuyorum doktor ben ayarlıcam sen hiç sıkıntı yapma dedi ama ben tedirgin olmaya başladım...

Eve cnm sıkıntı yapma hormonlari oynatma.hap bitince 3 gun adet olursun.hadi hayirlisi olsun Rabbim yar ve yardimcin olsun

merhaba canım
ben doğumkontrol ilacını bırakalı 7 yıl oldu ama yanlış hatırlamıyorsam 4.gün regl olmalısın. Doktor ayarlıcam dediyse ayarlıcaktır. mutlaka bi b planı vardır diyorum ben. İçini ferah tut Allah ım hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

İnşallah cnm bugun 1 hafta oldu surekli yatiyorum.pers.gunu inşallah hersey yolunda olduğunu goruruz ikisinin de pit pitlarini duymak nasib olur.

Allh ım ne kadar güzel bekleyişler bunlar. İnşallah herşey yolunda olur o dünyanın en güzel "ilk" sesini hatta seslerini o "güzel ritmik pıtpıtları" duyarsınız inşallah. O kadar içerden söylüyorum ki. Herşey gönlünüzce olsun. Allah bize de bu bekleyişleri nasip etsin çarçabuk zamanda. Amin

Tuana cım beni o kadar iyi anlıyorsun ki.
Aslında buradaki herkes anlıyodur. Hepimiz aynı şey için ağlıyor ve aynı şey için gece gündüz dua ediyoruz. hepimizin duası minicik bir yürek pıtpıt atan bir kalp sımsıcacık gülen bi evlat için .
umutlu olmaya çalışıyorum doktorumuz hakikaten çok pozitif onu çok da seviyorum. Ama vakit yaklaştıkça korku basıyo. ya yine olumsuz olursa o günü yaşıcam nasıl katlancam diye düşünüyorum hep.

Şu an sabah ezanı okunuyo. Allah ım şu mibarek ayda okunan ezanlar hürmetine dualarımızı kabul etsin.
Okumam için yazdığın duayı da bulup okucam canım. teşekkür ederim.
İçimi ferahlatmam lazım.

Dediğin gibi herşeyin hayırlısını diliyorum öyle dua ediyorum. Sırayla diyorum. bizim de sıramız gelecek inşallah. Nasıl minnacık bebek kıyafetlerini kendi bebeğime alır gibi içten beğenerek aldıysam arkadaşlarıma ben de anne olucam bi gün ve arkadaşlarım da bana gelicekler tebrik etmek için anneliğimi. o mutluluğu biz de tadalım İnşallah. Hayırlısıyla.

Canim tabiki bizim yasadiklarimizi yaşamayan nerden anlasın bizi.Rabbim kimseyede yasatmasin bu zorlu sureci.ama bu hayat bir sinav ve inşallah bu sinavi layikiyla vermek nasib olur.herkes bir sekilde sinaniyor yeterki her durumda isyan etmeden sabretmeyi bilelim.ve kim ne ile teselli ederse etsin hicbirsey seni rahatlatmaz sadece dualari okudukca ferahlayacaksin.eger istersen birde dilegin olmasi icin salat-i tefriciye duasini oku 4444 adet.bu surecte hem zamanin nasıl gectigini anlamazsin hemde dilegin icin bir adim atmis olursun.ozellikle transfer sonrasi biliyosun zaman gecmek bilmiyo.bu dua bunu hic sıkıntı yapmadan ferah bir surecle zamanini doldurmus olursun.
Bende kalp atislarini duysam yavrularimin biraz rahatliycam ruyalarima bike girdi dr um muayene ediyordu tam uyandirdi esim persembe gununu iple cekiyorum..Rabbim hepimize hayırlı kapilarini acsin inşallah.

Amin canım. herşey Allah tan. İnşallah biz de geçeriz bu sınavı.
Salaat-ı tefriciyeyi bir kez ben benden önce de benim sonradan haberim oldu kayınvalidem okumuş. Allah bu dualarımızı duyuyor. Sadece zamanını bekliyor "OL" demek için. Tez zamanda Ben ve benim gibi bütün isteyip de bekleyenler hamile kalalım İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…