- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Eve cnm sıkıntı yapma hormonlari oynatma.hap bitince 3 gun adet olursun.hadi hayirlisi olsun Rabbim yar ve yardimcin olsun
Tuana cım beni o kadar iyi anlıyorsun ki.
Aslında buradaki herkes anlıyodur. Hepimiz aynı şey için ağlıyor ve aynı şey için gece gündüz dua ediyoruz. hepimizin duası minicik bir yürek pıtpıt atan bir kalp sımsıcacık gülen bi evlat için .
umutlu olmaya çalışıyorum doktorumuz hakikaten çok pozitif onu çok da seviyorum. Ama vakit yaklaştıkça korku basıyo. ya yine olumsuz olursa o günü yaşıcam nasıl katlancam diye düşünüyorum hep.
Şu an sabah ezanı okunuyo. Allah ım şu mibarek ayda okunan ezanlar hürmetine dualarımızı kabul etsin.
Okumam için yazdığın duayı da bulup okucam canım. teşekkür ederim.
İçimi ferahlatmam lazım.
Dediğin gibi herşeyin hayırlısını diliyorum öyle dua ediyorum. Sırayla diyorum. bizim de sıramız gelecek inşallah. Nasıl minnacık bebek kıyafetlerini kendi bebeğime alır gibi içten beğenerek aldıysam arkadaşlarıma ben de anne olucam bi gün ve arkadaşlarım da bana gelicekler tebrik etmek için anneliğimi. o mutluluğu biz de tadalım İnşallah. Hayırlısıyla.
ahmet zeki ışık canım sende mi irenbede yaptırdın
Amin canım... inşallah bizde senin gibi güzel haberler alırız. Doktora teslim edecem kendimi artık...Sen çok sakin atlattın gibi görünüyor bu süreci en başından beri çok olumlu çok güzel şeyler yazıyorsun bize çok moral oldun Allah razı olsun canım.
kızlar cumaya randevu aldım.saat 16:30 da irenbedeyim.
dünden beri sağ kasığımda bi ağrı var umarım sıkıntılı bi durum yoktur.
hadi hayırlısı canım.sen doğum kontrol hapı kullanmışmıydın?belki ondandır sancı.bişey yoktur merak etme.
kızlar cumaya randevu aldım.saat 16:30 da irenbedeyim.
dünden beri sağ kasığımda bi ağrı var umarım sıkıntılı bi durum yoktur.
aklınıza kötü birşey getırme canım bence hıcbısey yoktur bebısın sımsıkı tutundu annesıne bende persembe 12 de gıdıcem bende gorebılsem su ıgnelere basladııgmı opu yu transferı off daha cok var
walla zaman geçmicek gibi geliyo en başta ama su gibi akıp geçti.önemli olan transferden sonra geçmesi bakalım.
sayılı günler kaldı transfere
ayy pardon ben sızın transferınız oldu sandım ozur dılerım buaralar toxoplazma ıle kafayı bozmus durumdayım :)))
inşallah canım sizlerde ve bu yolda mücadele eden herkeste annelik duygularını yaşasın inşallah.ben aslında sakin atlatmadım pek.tedavim baya uzun sürdü.ben ne kadar çabucak istedikçe hep aksilik çıktı.ben tüp bebek için şubatta gittim merkeze.üstelik 4 saatlik bir yol gittim her seferinde şehir dışından geldim çünkü.şubatta adetin 3.cü günü gittim dr tabiki muayene elimizdeki tahlil tetkik ne varsa inceledi.rahim filmim 2 sene öncesi olduğu için tekrar rahim filmi yerine histereskopi önerdi filmde ters bişey çıksa tekrar narkozla onu düzeltmeye çalışırız 2sefer narkoz alma histereskopi inceleme esnasında olası bi durumu tedavi edebilme rahatlığı var dedi.tmm dedim adetim bitti tekrar gittim histereskopi yapıldı çok şükür bi sorun çıkmadı.sonraki adetinin 3.cü günü gel dedi.heycanla bekledim ve yine gittim koşa koşa iğnelere başlıcaz umuduyla.ilk muayenede bile bende toplamda 6-8 arası yumurta görülmüştü.yaşım ve yumurtlamam çok iyiydi dr az ilaç kullanılır demişti.neyse o yumoşlar bu gittiğimde biri kist olarak gelmiş konmuşdr iğneye başlayamayız iğne bu kistide büyütecek dedi doğum kontrol hapı verdi gittim.diğer adete kaldı iğneler.yine adet oldum koşa koşa artık eminim bi engel yok çünkü hapı kullandım kist uçmuş olması lazım.şükür öylede oldu kist yok tertemiz iğneleri aldık başaldım kullanmaya 4 saatlik yolu 2 günde bir gittik geldik muayeneler herşey yolunda iğne dozları her gün düşürülüyor yumurtalar çok fazla çünkü hepside istenilen büyüklükte.adetimin 7.ci gününden itibaren çatlama önleyicide kullanıyorum.neyse gün geldi opu yapılıp yumoşlar toplanıcak dr um e2 değerimin yüksek oluşundan ötürü OHSS durumunu yaşıyacağımı söyledi.bu hem iyiydi çünkü çok fazla yumoş var baya dondurulacak.bi yöndende kötüymüş o durumda transfer yapmak istemedi.çünkü bu durum hcg(çatlama iğnesinden)5 gün sonra belirti vermeye başlıyor vucut şişip su topluyor ağrı sancı vs hatta daha ileri düzeyi sürekli vucuttan su çektirme fln fln.opu yapıcam eşinde sperm vericek döllendirip dondurucam dedi.yine ertelendi 2 adet geçirdik bu safhada ilaçlar fln ben 1 ayda anca toparlandım şişlikten.ve 2.ci adette mayıs sonu rahim kalınlaştırıcı hapa başladım aspirin ve folikasitte var.üçünü kullandım yine 3-4 sefer gidip geldik kontrole ve herşey yolunda haziran ortasında transfer yapıldı.transferden sonra 9.cu gün lekelenme dedim ya adet başlıyor yada yerleşme kanaması dedikleri bu.hergünde progestan iğne yiyorum tabi canım çok yanıyo ama dayanıyorum.baktım 10.cu gün hala lekelenme var kafaya koydum 11.ci gün kan vericem ne olucaksa olsun 1 iğne eksik yerim diye acele ettim.sonuç çıktı sonucu beklerkende çok dua ettim ben hep Rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlatlar diledim.yine öyle düşündüm sağlıklılarsa tutundular değillerse tutmadılar dedim.ve sonuç 148 şok oldum gözümden yaşlar süzüldü ve ilk ettiğim dua Rabbim beni sevindirdin benim gibi bekleyen herkesi sevindir.halada önce böyle dua ediyorum sonra evlatlarımı sağlıkla bana bağışla diyorum.çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi sevinç gözyaşlarıyla eve geldim hemen şükür namazımı kıldım yine benim gibi isteyenler için dua ettim.Rabbim büyük inşallah herkesin kucağını doldurur.hikayem biraz uzun oldu ama uzun sürende bir tedaviydi.çok şükür isyan etmeden atlattım o günleri.
inşallah canım sizlerde ve bu yolda mücadele eden herkeste annelik duygularını yaşasın inşallah.ben aslında sakin atlatmadım pek.tedavim baya uzun sürdü.ben ne kadar çabucak istedikçe hep aksilik çıktı.ben tüp bebek için şubatta gittim merkeze.üstelik 4 saatlik bir yol gittim her seferinde şehir dışından geldim çünkü.şubatta adetin 3.cü günü gittim dr tabiki muayene elimizdeki tahlil tetkik ne varsa inceledi.rahim filmim 2 sene öncesi olduğu için tekrar rahim filmi yerine histereskopi önerdi filmde ters bişey çıksa tekrar narkozla onu düzeltmeye çalışırız 2sefer narkoz alma histereskopi inceleme esnasında olası bi durumu tedavi edebilme rahatlığı var dedi.tmm dedim adetim bitti tekrar gittim histereskopi yapıldı çok şükür bi sorun çıkmadı.sonraki adetinin 3.cü günü gel dedi.heycanla bekledim ve yine gittim koşa koşa iğnelere başlıcaz umuduyla.ilk muayenede bile bende toplamda 6-8 arası yumurta görülmüştü.yaşım ve yumurtlamam çok iyiydi dr az ilaç kullanılır demişti.neyse o yumoşlar bu gittiğimde biri kist olarak gelmiş konmuşdr iğneye başlayamayız iğne bu kistide büyütecek dedi doğum kontrol hapı verdi gittim.diğer adete kaldı iğneler.yine adet oldum koşa koşa artık eminim bi engel yok çünkü hapı kullandım kist uçmuş olması lazım.şükür öylede oldu kist yok tertemiz iğneleri aldık başaldım kullanmaya 4 saatlik yolu 2 günde bir gittik geldik muayeneler herşey yolunda iğne dozları her gün düşürülüyor yumurtalar çok fazla çünkü hepside istenilen büyüklükte.adetimin 7.ci gününden itibaren çatlama önleyicide kullanıyorum.neyse gün geldi opu yapılıp yumoşlar toplanıcak dr um e2 değerimin yüksek oluşundan ötürü OHSS durumunu yaşıyacağımı söyledi.bu hem iyiydi çünkü çok fazla yumoş var baya dondurulacak.bi yöndende kötüymüş o durumda transfer yapmak istemedi.çünkü bu durum hcg(çatlama iğnesinden)5 gün sonra belirti vermeye başlıyor vucut şişip su topluyor ağrı sancı vs hatta daha ileri düzeyi sürekli vucuttan su çektirme fln fln.opu yapıcam eşinde sperm vericek döllendirip dondurucam dedi.yine ertelendi 2 adet geçirdik bu safhada ilaçlar fln ben 1 ayda anca toparlandım şişlikten.ve 2.ci adette mayıs sonu rahim kalınlaştırıcı hapa başladım aspirin ve folikasitte var.üçünü kullandım yine 3-4 sefer gidip geldik kontrole ve herşey yolunda haziran ortasında transfer yapıldı.transferden sonra 9.cu gün lekelenme dedim ya adet başlıyor yada yerleşme kanaması dedikleri bu.hergünde progestan iğne yiyorum tabi canım çok yanıyo ama dayanıyorum.baktım 10.cu gün hala lekelenme var kafaya koydum 11.ci gün kan vericem ne olucaksa olsun 1 iğne eksik yerim diye acele ettim.sonuç çıktı sonucu beklerkende çok dua ettim ben hep Rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlatlar diledim.yine öyle düşündüm sağlıklılarsa tutundular değillerse tutmadılar dedim.ve sonuç 148 şok oldum gözümden yaşlar süzüldü ve ilk ettiğim dua Rabbim beni sevindirdin benim gibi bekleyen herkesi sevindir.halada önce böyle dua ediyorum sonra evlatlarımı sağlıkla bana bağışla diyorum.çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi sevinç gözyaşlarıyla eve geldim hemen şükür namazımı kıldım yine benim gibi isteyenler için dua ettim.Rabbim büyük inşallah herkesin kucağını doldurur.hikayem biraz uzun oldu ama uzun sürende bir tedaviydi.çok şükür isyan etmeden atlattım o günleri.
Evet canin hic kolay degil ama neticesinde evlat olunca annelik duygusu hepimizin icinde oldugu icin Rabbim annelik sabrini veriyor. İnşallah en kisa zamanda sende sabrinin ve emeklerinin mükafatıni alirsin.o mujdeyle yasadigin tum zorluk dilinde sadece hikaye olarak kaliyor.walla yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil.insanın kalbi taştan bile olsa bu süreçte yıpranmaması imkansız.
ama iyi açıdan bakalım burada birbirimize en büyük destekçi bizleriz.bizi bizden iyi anlayan yok bence
Canım yaa neler yaşamışsın öylee.Rabbim sabrını vermiş zaman nasıl geçecek derken sen kaç ay geçirmişsin öyle ..denizliden geliyordun galiba sen yanlış hatırlamıyorsam bende orda okudum bilirim izmire git gel sıkıntısını...Ama rabbim sonunda yüzünü güldürmüş.Gerçekten çok uğraşmışsın..Dualarını eksik etmemişsin ve bu sıkıntların hediyelerini almışsın..İnşallah sağsağlim kucağına aldığın haberlerinide okuyacağız burdan...benim kafama bişey takıldı bu progestan iğneyi ne kadar vuruldun...Beni geçen sene mahvetti ayaklarıma kramplar girdi yürüyemedim..test gününe kadar iğne mi olacak???
bugun Ahmet bey de kontrolum vardı kan sonuclarımı begendı hıc sorun yok pco oldugum ıcın cok fazla yumurtam var ancak ıntanıye doktorunun yarınkı kararına gore hareket edıcez ıntanıye doktorumuz tup bebek olabılır derse hemen baslcıaz yada ıstedıgı sure kadar korunucaz toxoplazma ıcın onun sonucları yarın cıkıcak zamanımızın dolmasına 1 ay kala gıdıcekmısım ahmet beye metebolızma ıcın ılac verdı esımede emodex dıye gıda takvıyesı verdı bunu esınde kullanan varmı acaba arkdaslar eczane grubu degıl arastırdım ılac olarak gecmıyor ırenbenın karsısındakı berna eczanesınde bulunuyormus kendı eczanemızde varıdr dıye almadım ordan sımdı yarın alıcam banada ecoprın verdı glıfor ve ınfolıc verdı
ayy intaniye inşallah izin verir seninde yüzün en kısa sürede güler ...
benim eşime vermemişti belki spermiyogramda bişey gördüyse sperm kalitesi için vermiştir.
dediğin ilaçları bende içiyorum.
benimde yarın kontrolüm var transfer için aşağı yukarı bi zaman belirlenir heralde
inşallah cnm ıntanıye bakalı ne kadar sure verıcek yarın haber beklıyor benden ahmet bey esımın zaten cıft taraflı varıkosel amelıyatı var cnm sperm hızımız ve morfolojımızde sorun var ınsallah ıyı gelır kullandıgı ılaclar ınofolıc ıcın kılo verdırır bıraz dedı sende kılo verdınmı kullanırken ?
ben zaten diyet yapıyordum inofolic e başladığımda o yüzen ekstra bi zayıflama hissetmedim.tedaviden önce bi 6 kilo vermiştim ama iğnelerden sonra geri aldım hepsini malesef.şu anda da şişkoyum yani
bu aralar bende bide sürekli bi ağlama isteği var estrofemden oluyor heralde ne de olsa içinde hormon var.
resmen kadınların hayatını hormonlar yönlendiriyor ya
ben zaten diyet yapıyordum inofolic e başladığımda o yüzen ekstra bi zayıflama hissetmedim.tedaviden önce bi 6 kilo vermiştim ama iğnelerden sonra geri aldım hepsini malesef.şu anda da şişkoyum yani
bu aralar bende bide sürekli bi ağlama isteği var estrofemden oluyor heralde ne de olsa içinde hormon var.
resmen kadınların hayatını hormonlar yönlendiriyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?