- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Kızlar benımde ahmet beyle randevum vardı.ofis histereskopi yapmıstı,kontrole gıttım,tupume takılan vıda yerınde duruyordu,sevındık,3.bir rahım fılmıne gerek kalmadı. Yumrta rezervım hala cok iyimiş,bazı kan tahlıllerı ıstedi,irenbede pahalı oldugu ıcın ssk da yaptıracagım veee eylul sonuna dogru tüp bebege gecececız. Cok heyecanlanıyorum.içim kıpır kıpır,hayal kırıklıgı yasamaktan korkuyorum ama bunu aklıma getırmıyorum. Olumlu düşünmeye calısıyorum. Merak ettiğim şu------> yumurta toplanmasından 3-5 gun sonra sanırım transfer yapılıyor,transferden sonra yada tranfer oncesı senelik iznimi alıp evde dısarda işten uzakta kafa dınlememi önerir misiniz ?çok korkuyorum stresten etkılenmekten.
bende ırenbe düşünüyorum... ama ahmet beymı aralbeymı karar veremedım görüsenler hangısını tavsıye edrsınız
Merhaba canim tercihin kim olursa olsun sonucun pozitif olsun inşallah. Benim dr um Aral bey suan ilk denememizde ikizlerime hamileyim.ahmet bey benim dr um yumurta takibinde yurt dışına cikmisti benide bilgilendirmisti 1 muayene ni ahmet bey yapicak sizin icinde sakincasi yoksa demişti o vesileyle 1 sefer gormuslugum oldu ahmet bey de cok sicakkanli samimi hatta burda ona giden arkadaslarin dogru tabiriyle babacan birisi.Aral beyde ayni şekilde biraz daha arkadaşca olusu farki vardi benim gorusum tabiki.yas olarak ahmet bey olgun oldugu icindir buyuk ihtimal benim arada ki farkta tabir ettiğim durum.ikiside güler yüzlü ama Aral bey guldururken karnina agrilar giren birisi.tedavide pozitif yaklasim dersen merkezdeki tum dr ve hemşireler süper orasi sanki senin yillardir seni taniyanlarin ortami gibi.goruslerimi acikca belirttim.Rabbim hayırlı kapilarini acsin inşallah canim.
Canim estrofemi neredeyse 2 aydir kullaniyorum bende oyle bir etki yapmadi gebelik olduktan sonra basladi sulu gozluluk sanirim senin vucudun gebelige hazirlaniyor insallah transfer sonrası guzel haber vericeksin.bizde dun yavrularimizin pitpitlarini duyduk cok şükür ikiside saglikli kalp atislari keseleri fln.Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah.
Kızlar benımde ahmet beyle randevum vardı.ofis histereskopi yapmıstı,kontrole gıttım,tupume takılan vıda yerınde duruyordu,sevındık,3.bir rahım fılmıne gerek kalmadı. Yumrta rezervım hala cok iyimiş,bazı kan tahlıllerı ıstedi,irenbede pahalı oldugu ıcın ssk da yaptıracagım veee eylul sonuna dogru tüp bebege gecececız. Cok heyecanlanıyorum.içim kıpır kıpır,hayal kırıklıgı yasamaktan korkuyorum ama bunu aklıma getırmıyorum. Olumlu düşünmeye calısıyorum. Merak ettiğim şu------> yumurta toplanmasından 3-5 gun sonra sanırım transfer yapılıyor,transferden sonra yada tranfer oncesı senelik iznimi alıp evde dısarda işten uzakta kafa dınlememi önerir misiniz ?çok korkuyorum stresten etkılenmekten.
bende ırenbe düşünüyorum... ama ahmet beymı aralbeymı karar veremedım görüsenler hangısını tavsıye edrsınız
bence ikiside çok iyi hekimler.ahmet bey tüp bebek koordinatörüymüş yani aral beyin yaptırdığı bütün tedavilerden ahmet beyinde haberi var.ikisi arasında bence bir fark yok önemli olan merkez seçimi diye düşünüyorum.ahmet bey biraz daha yoğun galiba aral beye göre bunuda aklında bulundur bence
canım ya hastanenın genel atmosferı nasıl... benım 5. denemem olacak... o yuzden merak edıyorum... esım azospermı... yanı erkek ınfertılesındede ıyı olması gerekıyor bı bılgın varmı
Canim rahim kalinligina takilma daha 10 gun varmis 8 mm ile 12mm arasi transfer icin ideal olculer.crinone jel yerine bende progestan igne vardi.diger ilaclar ayni estrofem 8.ci haftama girdigim gun birakmis olucam.o yuzden o hapla barisik olmaya calis daha pesinde olucak cunku.ay hadi 22 gun sonra sende burda HAMILEYIMM diye haykir inşallah.kızlar transfer tarihim belli oldu 29 TEMMUZ hayırlısıyla
endometrium kalınlığı 7.5 mm imiş Ahmet bey beklediğime göre daha ince ama çok güzel düzgün dedi.
adetin 20.günü oluyor malesef
yine bir sürü ilaç verdi içtiğim estrofem tableti günde 5 taneye çıkardı.
23 temmuzdan itibarende
prednol
tetradox
crinone jel
progestan kullanacakmışım.
10 tane dondurulmuş embriyom vardı 6.gün olanı tek dondurmuşlar diğerlerini 3 erli.
27 temmuzda 6 tanesini çözdürecekler ve pazartesiye 5.güne gitmeleri beklenecek.
sonra kalanlar transfer edilecek.eğer hiç biri 5.güne yaşamazsa 6.gün olan o gün çözdürülüp transfer edilecek.
ondan geriye sayım başladı
Canim 2 yil oncesi esimde sperm sorun dediler yani 15milyon cikmisti morfoloji % 2 idi sanirim.ama sonra ilaclarla yukseldi 25e aral bey yeni teste gerek duymadi cok kotu degil dedi.bize gnc nin bi hapini verdi yani esime onu kullandi cok faydasi olucak demisti oyle iste.tsk ederim darisi insallah sanada nasib olsunn.ordaki dr larin transfer sonrasi gebelik elde ettikleri oranlar var ben aral beyin oraninin yuksek oldugunu ogrenmistim.canım öncelıkle cevabın için cok tesekkur edrım.. ve tebrık edıyorum hamılelegın için... yanı git gör karar ver dıyosunsizde problem neydı masallh ılk denemede tutmus
İnşallah goruceksin aynen boyle dedigim gibi pozitif dusun olucagina inan.evt ozellikle sordum hic birsey gorunmuyor gayet iyi dedi.rahatladim zaten gunlerdir diken uzerindeydim.cok şükür. Rabbim acilarini gostermesin.insallah sizlerede boyle guzel anlarinizi yazmak nasib etsin Rabbim.Allah razi olsun guzel dileklerin icin.Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah.ay ne güzel ya bende o günleri görebilecek miyim acaba.
keselerden birinin yanında kanlanma var diyordun bir sorun kalmadı herhalde.
çok sevindim senin adına sonuna kadar herşey güzel ve sorunsuz ilerler inşallah
kızlar transfer tarihim belli oldu 29 TEMMUZ hayırlısıyla
endometrium kalınlığı 7.5 mm imiş Ahmet bey beklediğime göre daha ince ama çok güzel düzgün dedi.
23 temmuzdan itibarende
prednol
tetradox
crinone jel
10 tane dondurulmuş embriyom vardı 6.gün olanı tek dondurmuşlar diğerlerini 3 erli.
27 temmuzda 6 tanesini çözdürecekler ve pazartesiye 5.güne gitmeleri beklenecek.
sonra kalanlar transfer edilecek.eğer hiç biri 5.güne yaşamazsa 6.gün olan o gün çözdürülüp transfer edilecek.
kızlar transfer tarihim belli oldu 29 TEMMUZ hayırlısıyla
23 temmuzdan itibarende
prednol
tetradox
crinone jel
kızlar 2 gündür göğüslerim ağrıdan mahvoldu ya dokunamıyorum bile.
progesteron içeren ürünler bende oldukça hassasiyet yapıyor
zaman daraldıkça bende heyecan artıyor.
canım kocacım mertle efe geliyor diyor süreklii
ben hamile kaldım ikiside erkek oldu bide isimleri belli Allahım ya ..
ama bu sefer olacak içime öle doğuyor diyor gecen sene böle hissetmiyodum dedi.
gecen arkadasın birinede fal baktırdım oda ikiler geliyo dedi bakalım çok sabırsızlanmaya başladım artık
kızlar 2 gündür göğüslerim ağrıdan mahvoldu ya dokunamıyorum bile.
progesteron içeren ürünler bende oldukça hassasiyet yapıyor
zaman daraldıkça bende heyecan artıyor.
canım kocacım mertle efe geliyor diyor süreklii
ben hamile kaldım ikiside erkek oldu bide isimleri belli Allahım ya ..
ama bu sefer olacak içime öle doğuyor diyor gecen sene böle hissetmiyodum dedi.
gecen arkadasın birinede fal baktırdım oda ikiler geliyo dedi bakalım çok sabırsızlanmaya başladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?