Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Kızlar benımde ahmet beyle randevum vardı.ofis histereskopi yapmıstı,kontrole gıttım,tupume takılan vıda yerınde duruyordu,sevındık,3.bir rahım fılmıne gerek kalmadı. Yumrta rezervım hala cok iyimiş,bazı kan tahlıllerı ıstedi,irenbede pahalı oldugu ıcın ssk da yaptıracagım veee eylul sonuna dogru tüp bebege gecececız. Cok heyecanlanıyorum.içim kıpır kıpır,hayal kırıklıgı yasamaktan korkuyorum ama bunu aklıma getırmıyorum. Olumlu düşünmeye calısıyorum. Merak ettiğim şu------> yumurta toplanmasından 3-5 gun sonra sanırım transfer yapılıyor,transferden sonra yada tranfer oncesı senelik iznimi alıp evde dısarda işten uzakta kafa dınlememi önerir misiniz ?çok korkuyorum stresten etkılenmekten.

canım hayırlısı ile başlarsınız iğnelere gelişmeleriniz güzel...Bence transferden itibaren iznini al stresten uzak kafan rahat bir şekilde kan tahlili sonucunu bekle..Bende transfer sonrası rapor almayı düşünüyorum..Hepimizin hakkında hayırlısı artık...

bende ırenbe düşünüyorum... ama ahmet beymı aralbeymı karar veremedım görüsenler hangısını tavsıye edrsınız

Merhaba canim tercihin kim olursa olsun sonucun pozitif olsun inşallah. Benim dr um Aral bey suan ilk denememizde ikizlerime hamileyim.ahmet bey benim dr um yumurta takibinde yurt dışına cikmisti benide bilgilendirmisti 1 muayene ni ahmet bey yapicak sizin icinde sakincasi yoksa demişti o vesileyle 1 sefer gormuslugum oldu ahmet bey de cok sicakkanli samimi hatta burda ona giden arkadaslarin dogru tabiriyle babacan birisi.Aral beyde ayni şekilde biraz daha arkadaşca olusu farki vardi benim gorusum tabiki.yas olarak ahmet bey olgun oldugu icindir buyuk ihtimal benim arada ki farkta tabir ettiğim durum.ikiside güler yüzlü ama Aral bey guldururken karnina agrilar giren birisi.tedavide pozitif yaklasim dersen merkezdeki tum dr ve hemşireler süper orasi sanki senin yillardir seni taniyanlarin ortami gibi.goruslerimi acikca belirttim.Rabbim hayırlı kapilarini acsin inşallah canim.

kızlar transfer tarihim belli oldu 29 TEMMUZ hayırlısıyla
endometrium kalınlığı 7.5 mm imiş Ahmet bey beklediğime göre daha ince ama çok güzel düzgün dedi.
adetin 20.günü oluyor malesef
yine bir sürü ilaç verdi içtiğim estrofem tableti günde 5 taneye çıkardı.
23 temmuzdan itibarende
prednol
tetradox
crinone jel
progestan kullanacakmışım.
10 tane dondurulmuş embriyom vardı 6.gün olanı tek dondurmuşlar diğerlerini 3 erli.
27 temmuzda 6 tanesini çözdürecekler ve pazartesiye 5.güne gitmeleri beklenecek.
sonra kalanlar transfer edilecek.eğer hiç biri 5.güne yaşamazsa 6.gün olan o gün çözdürülüp transfer edilecek.
ondan geriye sayım başladı

canım öncelıkle cevabın için cok tesekkur edrım.. ve tebrık edıyorum hamılelegın için... yanı git gör karar ver dıyosun sizde problem neydı masallh ılk denemede tutmus

ay ne güzel ya bende o günleri görebilecek miyim acaba.
keselerden birinin yanında kanlanma var diyordun bir sorun kalmadı herhalde.
çok sevindim senin adına sonuna kadar herşey güzel ve sorunsuz ilerler inşallah

merhaba canım yeniden hoşgeldin.bence transferden sonra kullan raporunu yıllık izninide raporun üstüne ekletirsin böylelikle ilk zamanlardaki düşük riskine karşı önlemini almış olursun.şahsen ben öyle yapacağım çünkü insan riske atmak istemiyor gerçekten.
iş yerin çok stresli değilse eğer iğneler sırasındaki stres kontolünde etkili olur kafan dağılır yoksa aklından sorular bir türlü eksik olmuyor malesef.bu topic de herkes hamile kalacak inşallah

bende ırenbe düşünüyorum... ama ahmet beymı aralbeymı karar veremedım görüsenler hangısını tavsıye edrsınız

bence ikiside çok iyi hekimler.ahmet bey tüp bebek koordinatörüymüş yani aral beyin yaptırdığı bütün tedavilerden ahmet beyinde haberi var.ikisi arasında bence bir fark yok önemli olan merkez seçimi diye düşünüyorum.ahmet bey biraz daha yoğun galiba aral beye göre bunuda aklında bulundur bence

canım ya hastanenın genel atmosferı nasıl... benım 5. denemem olacak... o yuzden merak edıyorum... esım azospermı... yanı erkek ınfertılesındede ıyı olması gerekıyor bı bılgın varmı

canım ya hastanenın genel atmosferı nasıl... benım 5. denemem olacak... o yuzden merak edıyorum... esım azospermı... yanı erkek ınfertılesındede ıyı olması gerekıyor bı bılgın varmı

bizde sorun pko canım eşimde bi sorun yok o yüzden bu konuda pek bi bilgim yok malesef.
ama başarı oranlarının %55 olduğunu biliyorum belki bu yol gösterir

Canim rahim kalinligina takilma daha 10 gun varmis 8 mm ile 12mm arasi transfer icin ideal olculer.crinone jel yerine bende progestan igne vardi.diger ilaclar ayni estrofem 8.ci haftama girdigim gun birakmis olucam.o yuzden o hapla barisik olmaya calis daha pesinde olucak cunku.ay hadi 22 gun sonra sende burda HAMILEYIMM diye haykir inşallah.
canım öncelıkle cevabın için cok tesekkur edrım.. ve tebrık edıyorum hamılelegın için... yanı git gör karar ver dıyosun sizde problem neydı masallh ılk denemede tutmus
Canim 2 yil oncesi esimde sperm sorun dediler yani 15milyon cikmisti morfoloji % 2 idi sanirim.ama sonra ilaclarla yukseldi 25e aral bey yeni teste gerek duymadi cok kotu degil dedi.bize gnc nin bi hapini verdi yani esime onu kullandi cok faydasi olucak demisti oyle iste.tsk ederim darisi insallah sanada nasib olsunn.ordaki dr larin transfer sonrasi gebelik elde ettikleri oranlar var ben aral beyin oraninin yuksek oldugunu ogrenmistim.
ay ne güzel ya bende o günleri görebilecek miyim acaba.
keselerden birinin yanında kanlanma var diyordun bir sorun kalmadı herhalde.
çok sevindim senin adına sonuna kadar herşey güzel ve sorunsuz ilerler inşallah
İnşallah goruceksin aynen boyle dedigim gibi pozitif dusun olucagina inan.evt ozellikle sordum hic birsey gorunmuyor gayet iyi dedi.rahatladim zaten gunlerdir diken uzerindeydim.cok şükür. Rabbim acilarini gostermesin.insallah sizlerede boyle guzel anlarinizi yazmak nasib etsin Rabbim.Allah razi olsun guzel dileklerin icin.Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah.

gerçekten geri sayımın başlamış nasıl geçecek derken bak zaman ne çabuk geçiyor..Bebişlerin konma zamanı belli olmuş.Sende bize güzel haberler vereceksin eminim çünkü artık ben bu topicin uğuruna inandım...İlaçların baya çoğalmış ne ilaç içiyoruz öyle hepsi bu yaramaz kuzular için...benimde 30unda randevum kurtulacam artık doğum kontro haplarından inşallah.Senden sonra sıra bende hayırlısıyla))

dua edıyorum hepimiz için. mutlu haberler alacagız tek tek.hiç birinizi tanımıyorum belki ama güzel şeyler olacagına inanıyorum.
gelişmeleri hergun takip edıyor,hergün okuyorum.sevgiyle kalın.

kızlar 2 gündür göğüslerim ağrıdan mahvoldu ya dokunamıyorum bile.
progesteron içeren ürünler bende oldukça hassasiyet yapıyor
zaman daraldıkça bende heyecan artıyor.
canım kocacım mertle efe geliyor diyor süreklii
ben hamile kaldım ikiside erkek oldu bide isimleri belli Allahım ya ..
ama bu sefer olacak içime öle doğuyor diyor gecen sene böle hissetmiyodum dedi.
gecen arkadasın birinede fal baktırdım oda ikiler geliyo dedi bakalım çok sabırsızlanmaya başladım artık

canım ya bu yasadıgın agrıların bıle keyfını cıkart dıcem ben sana bende senın hamıle kalacagına cok ıcten ınanıyorum gercekten ınsallah allah gonlune gore verır ıkız ıstıyorsan ıkız olsun ınsallah ama en onemlısı saglıkla gelsın bebısın bende beklemedeyım toxo ıcın ama hıc tup bebek yapıcakmısım gıbı gelmıyor banada Ahmet beyde dogal yoldan hamıle kalabılırsın dedı umdum yok ama kendımı tupede yakın hıssetmıyorum nedense ınsallah senden guzel haberler gelıcek hepımıze umut olcak

Canim alis bu belirtilere hele gogusler hamile kalinca dahada aciyor sizliyor sislik desen ben simdiden 1 beden buyuttum camasirimi yinede zor sigiyoruz :) guzel heycanlar bunlar inşallah hamilelik heycanlarini da yazicaksin az kaldi hatta yanlis hatirlamiyorsam bugunlerdeydi transfer.Rabbim yar ve yardimcin olsun bebislerin sımsıkı tutunsun sana inşallah. Esin hisleri dogru olabilir canim.benimkide hic ruya fln gormez transferden sonra 11.ci gun ben kan vericektim o sabah ama onun haberi yoktu.sabah bana cok guzel bir ruya anlatmisti bizim bebekler geldi herhalde demisti.2 transfer edildi esim ve bilen herkes ikiz gelicek dedi hickimse tek dusunmemis yani ultrasonda tek ciksa herkes sok olacakmis.annem bile keseleri mujdelemeye aradigimda hic sasirmadi zaten ikiz degilmiydi dedi bende dedim tutunamayabilirdi.tutucakti biz oyle hissettik alistirdik kendimizi dedi.hatta kayinvalidem daha transfer olmadan once ruyasinda ikiz bebikler gormustu ki hicbirimiz bilmiyorduk o zamanlar dr 2 transfer edeceğini. Rabbime şükürler olsun Allahim tum evlat isteyenlere nasib etsin aratmasin inşaallah. Guzel haberlerini dort gozle dua ile bekliyor canim. 29 mus kusura bakma canim hafizam pek iyi degil.ilaclarinin tarihi aklimda kalmis.simdi unutmam artik.transfere girerken ayetel kursi okumayi unutma ve Rabbim bana katindan hayirli evlatlar nasib et diye dua et.

Son düzenleme:
kızlar 1den fazla denenmiş olumsuz olmus ve 35 yasını gecmıs kişilerde fazla embrıyo transfer edılıyor dıye bır yazı okudum. dogrumu? yanı ben ılkkez deneyecegım 1 tanemı embrıyo transfer edecek ( ya tutmazsa 2 de sans daha yuksek degıl mi??? ıkız bebek bekleyenler bı fıkır verebılırmı nasıl oldu o süreç,sizmi ıstedınız 2 tane transfer edilmesini

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim
Yurt dışında yaşıyorum burada 5 defa tüp bebek denemesi
Yaptık olmadı bir kerede türkiyede denemeye karar verdik gelecek hafta turkiyeye gelecegizs adetimle baslicaz
Ben ilk başları smyrnada yaptırmayıdusundum tel ettim adam beni
Kovmaktan beter etti kizginlikla irembeyi aradim ve ordan randevu aldım doktoru tuba hanım bilgisi olanlar varsa yazarlarda memnunu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…