Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

bnm eşimin kendi işi başkasına yaptırıyor geliyor bnmle o şekilde servis işletmeciliği diyim senn eşin ne iş yapıyo

anladım cnım raaht ozaman ne guzel benım esım bankacı malesef izinler bıraz sıkıntılı oluyor neysekı mudure hanım bılıyo durumuda oyuzden sagolsun anlayıslı davranıyo

hep dua edıyorum,dualarımda isteyenler bu yolda emek verenler var. bılmezmıyım ne kadar zor...saglıklı olsun baska derdım yok,ama gercekten kalp atısını duymak herseyın o gun belli olması daha guzel,kafa yormamıs olacagım,kendımı uzmemiş olacagım. şuan işteyım, sabah kalkmak zor gelıyor ama sonra gun gecıyor,aksamda hemen uykum gelıyor :)) bakalım nasıl gececek gunler...sen calzısyormusun

aynen cnm ama olsun kucağıumızdolsunda yeterki biz 2 yıllık evliyiz cnm siz?

3yılımız doldu canım bızımde 1 yıl bız korunduk ( bılseydım korumazdım ) sonra esımde varıkosel cıktı zaten ondan sonrada evlılıgmızde 3.yılımızın domasını bekledık cunku 3 yıllık evlı olmadan esımn calıstıgı banka odemıyordu tup bebekle ılgılı masrafları 2 asılama yapıldı negatıf olunca devletten rapor cıkardım rapor olunca banka buyuk kısmını karsılıyor onmu bekledık ıste cnm 3,5 yıla geldık boylelıkle

Günaydın Kislar nasılsınız bizde bugun ilaçları sipariş ettik ne olur Kislar dua edin adetimle badliyacaz rahim kalın değilse daha var ama tedaviye .niye tutmuyo anlamıyorum bu 7 deneme eşimle psikolesimis bozuldu iyice

Cnm biz 4 aycik korunduk ama bizim zamsnmzi yanlis doktor ve yanlis tedaviler aldi hep bugunr kadar tek dogru tercihimiz nedim beydi simdide ahmet bey ins artik sag salim olur bu kez

Cnm vbzmde 3 yil sonra devlet oder dediler ama o zmn istedigimiz hastanede olmz yani mcbur devlette olck beklemdk bizde kendimiz odicez mecbuuuurr :)

Cnm vbzmde 3 yil sonra devlet oder dediler ama o zmn istedigimiz hastanede olmz yani mcbur devlette olck beklemdk bizde kendimiz odicez mecbuuuurr :)

evet sgk nın o sorunu var cnım bızım banka devletten rapor olunca ozelde yaptırmayı kabul edıyo bızden az bı fark cıkıo devlette yaptırsaydım ben hıc odemıcektım napalım gıden para olsun cnım bebıslerımız gelsın yeterkı sonra para kazanılır tekrar

Aynen cnm insann hic umrunda bile olmuyo inan ki bz hic dusinmedik doktor uc yili doldurup gelin istersnz dedi bz dedik hmn. baslylm iyikide baslamisiz allahim bizi iyiki oyle yonlendirmis yoksa bosa beklicektik cunku boz devletten memnun kalmadk ve buraya gectik

develtten ben bı rapor cıakrdım cnım canım cıktı gercekten cok kalabalık Allah bılıyo ıcımı hıc devlette yaptrımak ıstemedım bende ama ozeldede bankanın sartları vardı ıste neysekı basladık ınsallah bundan sonrası rahat gecer sorunsuz olur ve sonucumuz pozotof olur rabbım butun ısteyenlere versın

inş cnm bnm inş Ahmet bey bize uğurlu gelir ve bizimde kucağımız dolar inş ben o gün görüştüm çıktık eşime dedim ki baylcam ya Ahmet bey bugüne kadar nerdemiş yani nedim beyden zaten hep memnundum ama işlemlerimi yapan doktordan nefret ediyodum ki hiç ben onunla tanışmadan opuya girdim yani ama şimdi diyorum ki umarım sonundada böyle derim iyi ki Ahmet beyde var :)

inşşallah canım bende cok memnunum hıc bır sorun yanıtsız kalmıo onemlısı o zaten herseyı acıklıyor cok sukur ınsallah sonumuzda mutlu olur

inşşallah canım bende cok memnunum hıc bır sorun yanıtsız kalmıo onemlısı o zaten herseyı acıklıyor cok sukur ınsallah sonumuzda mutlu olur

inş cnm ya diyo ki bana biz elimizden gelenn en iyisini yapıyoruz ama allah ol dediyse olur inş allahım ol demiştir de bu kez bizde kucaklarız yavruşlarımızı :/

inş cnm ya diyo ki bana biz elimizden gelenn en iyisini yapıyoruz ama allah ol dediyse olur inş allahım ol demiştir de bu kez bizde kucaklarız yavruşlarımızı :/

evet cnım hep poztf konusyo bayılıyorum bende o tavrına bızede bız herseyın en ıyıısnı alcazz olusturcaz koycaz burda tutun bakalım dıcez dıyo ınsallah oda tutuncak dıyo :) alllahım hepımızın kucaklarını doldursun bıde anne olduk dıye topık acalım :)

ayy düşüncesi bile mükemmel ötesi cnm inş o günleri görcez bugünleride görmemişe döncez ama ben sadece yapmam gerekeni yapıyorum ilerisini düşünmüyorum çünkü geçen sefer çok yıkıldımm ((( şimdiye bebeğimi kucağıma almaya gün sayıyo olcaktım ama vardır bundada bi hayır allahım mutlaka bişeyleri göstermek için yaşatmıştır bugünleri bize

Selam canim naptin nasilsin kalp atislari icin gidicektin hersey yolundadir inşallah canim bizi haberdar etmeyi unutma.bu arada ben calismiyorum canım ev hanimiyim.güzel haberlerini bekliyorum.

İlaçların hayirli ugurlu olsun canim bu sefer bebişinin gelmesine vesile olsun insallah.ama sakin moralini bozma lutfen en onemli seyin moral oldugunu unutma.Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah.

gogii ve bebegimizolsun kizlar naptiniz nasılsiniz ne asamadasiniz merak ettim yazmamissiniz bayadir.insallah ikinizde hersey yolundadir Yumoşlar toplanmis yada bugun yarin toplanicaktir herhalde.Rabbim kolayliklar versin.haberlerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…