- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
slm cnm nasılsın nasıl gıdıyor ? benım pzt son kontrolum var kan da e2 progestan lh falan bakılcak ve bı aksılık cıkmassa carsamba gunu opu olup haftasonu transfer olcak ınsallah sonu guzel bıter
Ahh yok cnm yumos fln toplann benm tedavm agir seyradiyo baya igneyi bile 50 cc vuruyom dusun ama bundada vardr bi hayr ins boylesi daha iyidir hayrlidir bzm icn bnmde p.tesi asagi yukari belli olur heralde bakalm artk beklemedeiz guzel dualarn icinde saol ins bu tedavi bizi kuzularmza kavustururinss :)Selam canim naptin nasilsin kalp atislari icin gidicektin hersey yolundadir inşallah canim bizi haberdar etmeyi unutma.bu arada ben calismiyorum canım ev hanimiyim.güzel haberlerini bekliyorum.
İlaçların hayirli ugurlu olsun canim bu sefer bebişinin gelmesine vesile olsun insallah.ama sakin moralini bozma lutfen en onemli seyin moral oldugunu unutma.Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah.
gogii ve bebegimizolsun kizlar naptiniz nasılsiniz ne asamadasiniz merak ettim yazmamissiniz bayadir.insallah ikinizde hersey yolundadir Yumoşlar toplanmis yada bugun yarin toplanicaktir herhalde.Rabbim kolayliklar versin.haberlerinizi bekliyorum.
Selam canim naptin nasilsin kalp atislari icin gidicektin hersey yolundadir inşallah canim bizi haberdar etmeyi unutma.bu arada ben calismiyorum canım ev hanimiyim.güzel haberlerini bekliyorum.
bebeğim 7 hafta 3 günlük oldu bile. sesını duymadık ama atışını gorduk.harıka bırseydı allah ısteyenlere nasıp etsın yaa. biraz daha ırenbeye devam edecegım sonra başka yerde devam etmeyı planlıyorum egepolde gokalp beyde...sımdılık tuanacım hersey yolunda bulantılarım dışında:) işyerınde cok zor oluyor calısmak ve dık dınc durmaya calısmak:))çok şükür olsun..napalım...sen nasılsın kaç haftalık oldun ne gıbı gelısmeler var
Ahh yok cnm yumos fln toplann benm tedavm agir seyradiyo baya igneyi bile 50 cc vuruyom dusun ama bundada vardr bi hayr ins boylesi daha iyidir hayrlidir bzm icn bnmde p.tesi asagi yukari belli olur heralde bakalm artk beklemedeiz guzel dualarn icinde saol ins bu tedavi bizi kuzularmza kavustururinss :)
Bu arada sen naslsn bebisin nasil cinsiyeti fln belli miydi
Olsun canim agir seyretsin ama sonu guzel olsun insallah.ilacin dozunun da ortasi olmali cok yuksek dozda kaliteli yumurta olmuyor.insallah sende buraya hamileyimm yazicaksin tabiki gogii de insallah.benim bebisler iyi teyzesi vok sukur bir kiz bir erkek gelicekinşallah Rabbim sizlerede nasib etsin inşallah.
gogi senin yumoslar toplanmistir hersey yolunda insallah hep aklimdasiniz Rabbim kolaylik versin transferinde yavrularin once gobusunde sonra kucaginda buyuyecek Allahin izniyle.transfere girerken 7 defa ayetel kursi okumayi unutma canim.
ayleca alintilar karismis alamadim bende.cok sukur pit pitlar görülmüş olsun yeterki saglikli olsunda bidaki sefere gup gup atislari dinlersin canim.benim danalar kocaman oldu teyzesi artik beni zorluyor.23+4 olduk ikiside büyüdü masallah cokta hareketliler hem birbirlerini hemde beni tekmeliyolar.ama cok guzel bir duygu 11 hafta sonra sende yasiycaksin insallah bu guzel duygulari.Allaha emanet olun guzel haberlerle insallah.
4343 canim hayirliolsun ilaclarin.Insallah Rabbim bu sefer yuzunu guldurur evini bebek haberiyle senlendirir.sende Allaha emanet ol guzel haberlerini gormek uzere optm canim.
Ay ins cnm bnm saol guzel dilklern icin ins bizde gecelim sizin gectiginz yollardn bnm yarn opum var ins hayrlisi olur 2-3-4yumurta toplanck tam doktorumun istedigi gibi
Olsun canim agir seyretsin ama sonu guzel olsun insallah.ilacin dozunun da ortasi olmali cok yuksek dozda kaliteli yumurta olmuyor.insallah sende buraya hamileyimm yazicaksin tabiki gogii de insallah.benim bebisler iyi teyzesi vok sukur bir kiz bir erkek gelicekinşallah Rabbim sizlerede nasib etsin inşallah.
gogi senin yumoslar toplanmistir hersey yolunda insallah hep aklimdasiniz Rabbim kolaylik versin transferinde yavrularin once gobusunde sonra kucaginda buyuyecek Allahin izniyle.transfere girerken 7 defa ayetel kursi okumayi unutma canim.
ayleca alintilar karismis alamadim bende.cok sukur pit pitlar görülmüş olsun yeterki saglikli olsunda bidaki sefere gup gup atislari dinlersin canim.benim danalar kocaman oldu teyzesi artik beni zorluyor.23+4 olduk ikiside büyüdü masallah cokta hareketliler hem birbirlerini hemde beni tekmeliyolar.ama cok guzel bir duygu 11 hafta sonra sende yasiycaksin insallah bu guzel duygulari.Allaha emanet olun guzel haberlerle insallah.
4343 canim hayirliolsun ilaclarin.Insallah Rabbim bu sefer yuzunu guldurur evini bebek haberiyle senlendirir.sende Allaha emanet ol guzel haberlerini gormek uzere optm canim.
arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun bir aradan sonra ben yine burdayım.2 ay sonra falan tekrar tüp bebek deneyeceğiz.bu arada 10 kilo kadar vermem lazım onun için uğraşıyorum şimdilerde.tedavisi olanların herşey yolunda gider inşallah ben yokken hamile kalan arkadaşlarda bebişlerini kucağına almak nasip olsun hepinizi öptüm görüşürüz
Kislar çoktan beri buraya girmemiştim benim tedavim yarıda bıraktı doktor birtane yumurta var dedi ne olduğu belli değil dedi ilaçları bırakmamalı söyledi beyninden vurulmusa Dóndum aradan 3 gun geçmeden tekrar hasta oldum okadar cok kanamam geliyoki anlatamam ya bende bir ugursuzlukmu var acaba anliyom artik omuzlarına kaldırmıyor bu yükü olupte dinlenrsim var artik kızlar herşeyden korkar oldum isyan etmiyorum haşa amma yinede gelecekten korkar oldum yavaş yavaş yaş kemale eriyo tedavilerede basliyamiyoruz artik neyler eyler MEVLAM enguzelini eyler
canım hayırlsıı olsun bende ılk tedavımden negatıf aldım sımdı hıstereskopı yapılcak daha sonrada dondurulmuslarla devam edıcez ınsalla bend aynı sen gıbıyım doktorumun dmesı %70 psıkolojık olarak etkın cok dıo senı gorunce yazmak ıstedım normalde artık yazmıyorum okumuyorum cok fazla cok etkıelnıyorum cunku bırde kendını bılmez bır kac kııs yuzunden cok sınırlendım ınsallah hakımızda hayırlısı olsun cnım sıkma canını rabbım nasıp etsın yeterkı
canım hayırlsıı olsun bende ılk tedavımden negatıf aldım sımdı hıstereskopı yapılcak daha sonrada dondurulmuslarla devam edıcez ınsalla bend aynı sen gıbıyım doktorumun dmesı %70 psıkolojık olarak etkın cok dıo senı gorunce yazmak ıstedım normalde artık yazmıyorum okumuyorum cok fazla cok etkıelnıyorum cunku bırde kendını bılmez bır kac kııs yuzunden cok sınırlendım ınsallah hakımızda hayırlısı olsun cnım sıkma canını rabbım nasıp etsın yeterkı
Kislar çoktan beri buraya girmemiştim benim tedavim yarıda bıraktı doktor birtane yumurta var dedi ne olduğu belli değil dedi ilaçları bırakmamalı söyledi beyninden vurulmusa Dóndum aradan 3 gun geçmeden tekrar hasta oldum okadar cok kanamam geliyoki anlatamam ya bende bir ugursuzlukmu var acaba anliyom artik omuzlarına kaldırmıyor bu yükü olupte dinlenrsim var artik kızlar herşeyden korkar oldum isyan etmiyorum haşa amma yinede gelecekten korkar oldum yavaş yavaş yaş kemale eriyo tedavilerede basliyamiyoruz artik neyler eyler MEVLAM enguzelini eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?