Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Ahh yok cnm yumos fln toplann benm tedavm agir seyradiyo baya igneyi bile 50 cc vuruyom dusun ama bundada vardr bi hayr ins boylesi daha iyidir hayrlidir bzm icn bnmde p.tesi asagi yukari belli olur heralde bakalm artk beklemedeiz guzel dualarn icinde saol ins bu tedavi bizi kuzularmza kavustururinss :)
Bu arada sen naslsn bebisin nasil cinsiyeti fln belli miydi

Son düzenleme:

Kislar nasilsiniz coktan beri girmiyodum insallah hepinis hamis olursunuz bende dahil benim bugun ilaclari basladim Allahin insallah bu seferder ol Ferse oluverrir sizlerinde poztif gorenlerhayirlusiyla kucaklarina alurlar insallah Allaha emanet olun

Olsun canim agir seyretsin ama sonu guzel olsun insallah.ilacin dozunun da ortasi olmali cok yuksek dozda kaliteli yumurta olmuyor.insallah sende buraya hamileyimm yazicaksin tabiki gogii de insallah.benim bebisler iyi teyzesi vok sukur bir kiz bir erkek gelicekinşallah Rabbim sizlerede nasib etsin inşallah.

gogi senin yumoslar toplanmistir hersey yolunda insallah hep aklimdasiniz Rabbim kolaylik versin transferinde yavrularin once gobusunde sonra kucaginda buyuyecek Allahin izniyle.transfere girerken 7 defa ayetel kursi okumayi unutma canim.

ayleca alintilar karismis alamadim bende.cok sukur pit pitlar görülmüş olsun yeterki saglikli olsunda bidaki sefere gup gup atislari dinlersin canim.benim danalar kocaman oldu teyzesi artik beni zorluyor.23+4 olduk ikiside büyüdü masallah cokta hareketliler hem birbirlerini hemde beni tekmeliyolar.ama cok guzel bir duygu 11 hafta sonra sende yasiycaksin insallah bu guzel duygulari.Allaha emanet olun guzel haberlerle insallah.

4343 canim hayirliolsun ilaclarin.Insallah Rabbim bu sefer yuzunu guldurur evini bebek haberiyle senlendirir.sende Allaha emanet ol guzel haberlerini gormek uzere optm canim.

Ay ins cnm bnm saol guzel dilklern icin ins bizde gecelim sizin gectiginz yollardn bnm yarn opum var ins hayrlisi olur 2-3-4yumurta toplanck tam doktorumun istedigi gibi

bende salı günü allahın izniye bebişimin kalp atışlarını duydum nasıl harika bi duygu anlatamam rabbim herkeze yaşatsın inşş

Ay ins cnm bnm saol guzel dilklern icin ins bizde gecelim sizin gectiginz yollardn bnm yarn opum var ins hayrlisi olur 2-3-4yumurta toplanck tam doktorumun istedigi gibi

yarın için allah yardımcın olsun canım inş hepsi kaliteli yumoşlar olur döllenip sana sıkı sıkı tutunurlar

dun toplandı cnım 20 yumurta bugunde haber geldı 17 tanesını ısleme almıslar 14 tanesıde dollenmıs cumrtesı olabılır transfer dedı emrıyolog tekrar arıcaz bız sızı yarın dedı suanda durum gayet ıyı dedı ınsallah canım hepımıızın son dnemelerı olsun kucakları dolsun ınsallah

arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun bir aradan sonra ben yine burdayım.2 ay sonra falan tekrar tüp bebek deneyeceğiz.bu arada 10 kilo kadar vermem lazım onun için uğraşıyorum şimdilerde.tedavisi olanların herşey yolunda gider inşallah ben yokken hamile kalan arkadaşlarda bebişlerini kucağına almak nasip olsun hepinizi öptüm görüşürüz

iyi olmana çok sevindim canım maşallah kendini toparlamışsın da çok iyi inşş bu sefer rabbim bebişini sana bağışlar kucağına almayı nasip eder canım hayırlara vesile olsun yeni tedaviniz hayırlı uğurlu olur inşş

Merhaba canim guzel dileklerin icin cok sagol insallah hayirlisiyla sende kucagina alirsin saglikla sihatle benim bugun ilaclarin 5 gunu Allahim evlat sahibi olmak isteyenlerin hayirlisiyla yuzunu guldursun Allaha emanet olun

arkadaşlar hsg çekindim sol tüp kapalı çıktı.. doktorum şimdi klomen sonra çatlatma iğnesi olack dedi. bu sürede olma ihtimali ne kadar yani yaşayanlar varmı biri bi bilgi verse...

Kislar çoktan beri buraya girmemiştim benim tedavim yarıda bıraktı doktor birtane yumurta var dedi ne olduğu belli değil dedi ilaçları bırakmamalı söyledi beyninden vurulmusa Dóndum aradan 3 gun geçmeden tekrar hasta oldum okadar cok kanamam geliyoki anlatamam ya bende bir ugursuzlukmu var acaba anliyom artik omuzlarına kaldırmıyor bu yükü olupte dinlenrsim var artik kızlar herşeyden korkar oldum isyan etmiyorum haşa amma yinede gelecekten korkar oldum yavaş yavaş yaş kemale eriyo tedavilerede basliyamiyoruz artik neyler eyler MEVLAM enguzelini eyler

canım hayırlsıı olsun bende ılk tedavımden negatıf aldım sımdı hıstereskopı yapılcak daha sonrada dondurulmuslarla devam edıcez ınsalla bend aynı sen gıbıyım doktorumun dmesı %70 psıkolojık olarak etkın cok dıo senı gorunce yazmak ıstedım normalde artık yazmıyorum okumuyorum cok fazla cok etkıelnıyorum cunku bırde kendını bılmez bır kac kııs yuzunden cok sınırlendım ınsallah hakımızda hayırlısı olsun cnım sıkma canını rabbım nasıp etsın yeterkı

Evet canim herseyin hayirlisini versin Rabbim stres cok etkili insan ister istemez uzuluyo Allahim bisede hayirlisiyla bebislerimizi kucamizi aldirmaya nasip etsin

Iyi geceler canim nasilsin insallah bizde ogunleri goruruz hayirdir seni uzmelerine izin verme canim Bosvwr neyler eyler MEVLAM enguselini eyler

canım tedavin yarıda kalmış çok üzüldüm geç olsun da güç olmasın herşeyin hayırlısı Allahtan bizim istememizle hiç bişey olmuyo işte vakti zamanı gelince inş olur canım

Iyi geceler canim nasilsin insallah bizde ogunleri goruruz hayirdir seni uzmelerine izin verme canim Bosvwr neyler eyler MEVLAM enguselini eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…