Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

ewt kızlar yarın itibarıyle yüce rabbımde izin verırse irenbede aral beyle 5. tüp bebek denememe baslıyorum hayırlı ugurlu ola :)

hayırlı olsun ınsallah bu son tedavın olur benımde 2. denemem dondurulmuslarla ocak ayında olcak ınsallah mutlu haberlerımızıde paylasırız

hayırlı olsun ınsallah bu son tedavın olur benımde 2. denemem dondurulmuslarla ocak ayında olcak ınsallah mutlu haberlerımızıde paylasırız

insallh canım... dün gıttım druma baslayabılırz dedi dun aksam ıtıbari ile ıgnelere baslasdımm... insallh bu son olur :)

Evet canim herseyin hayirlisini versin Rabbim stres cok etkili insan ister istemez uzuluyo Allahim bisede hayirlisiyla bebislerimizi kucamizi aldirmaya nasip etsin

evet canım stres çok etkili. ilk denememde o kadar stresliydim ki gece 100 kere uyanıyodum karnımı ezdimmi ters bi hareket yaptım mı diye gündüz de stres topu gibiydim. tutmadı.. ikinci de transfer esnasında kanülden düşmediler bir türlü. üçüncüde yerleştirebildi Ahmet bey.. bu iş olmaz dedim.. evde dinleniyorum güya ama tutmadı nasıl olsa diye her işi yapıyorum..stres de yok tabi... tuttu.. ama 8 haftalıkken sonlandırıldı gebelik. üçüncü denememde de düşmediler kanülden :) bu seferde iş yerinde personel sıkıntısı yaşadım. transferden sonra 4 gün dinlenebildim. sonra sabah 8 akşam 8 bilfiil çalıştım.. düşünecek stres yapacak vaktim olmadı. şimdi 6 haftalık olduk..kalp atışlarımızı duymayı bekliyoruz.. inşallah.. üstelik antimüleryan hormonu 0.1 çıkmış 42 yaşında doktorların imkansız gibi bir şey dedikleri biriyim ben.. stres yapmayın arkadaşlar... inşallah hepimizin olacak bebeği.. sabır...

Cok sevindim canim senin aduna Allahim saglikli sihhatli kycsgina almaya nasip etsin bende ogunleri gorurmuyum acsba benim tedavi yarida kaldigi icin hadtaligim bittikten 3 hin sonra tekrar hafta oldun artik napcami iyice sasirdim bidaho gunu nasil hrsapliyacam ben sastim iyice Allahim evlat isteyrn herkrse nasip etsin sevgiler

Kumarika arkadasim so'n denemende ozel biseyler yaptinmi eher yaptiysan paylasirsan memnun olurum Allah evladina saglikla kucagina aldirsin

Kumarika arkadasim so'n denemende ozel biseyler yaptinmi eher yaptiysan paylasirsan memnun olurum Allah evladina saglikla kucagina aldirsin

sağol canım.yürüyüş mitokondrileri canlandırıyormuş. mitokondriler hücrenin enerji sağlayan bölümü olduğu için embriyonun yaşama şansını arttırıyormuş diye okudum bir yerde. haftada 5 gün 1 saat tempolu yürüdüm. bir de doktorumun verdiği ilaçlar dışında omega 3 kapsül kullandım.

Cok tesekkur ederim canim benim ben Biras kiloluyum bunda etkusi olabilirmi acaba yasim 36 yumurta sayim genelde 3.4 cikiyo gecenki tedavim yarida kakdi bir tane yumurta gelisti ve 7 deneydi ben gitt disindayim pek arastirmiyolar Burda turkiyede denedim ama olmadi demekti vakti saati var Allahim seni evladindan ayrmasin hayirli evlat eylesin MEVLAM Sen yurusu transferden sonra yaptinmi merak ettim

yumurta toplanana kadar yürüyorum. transferden sonra kıpırdamaya korkuyor insan :) zaten 4 gün sürekli yattım. benim de bir denemem yarım kaldı tek yumurtadan dolayı. ben onu deneme diye saymıyorum.. her şeyin vakti saati var doğru.. denemeye devam et canım.. inşallah olacak.. senin yaşın daha genç :) ben 42 yaşındayım ... ben de kiloluyum. tüpbebek öncesi rejim önermiyorlar ağır spor da önermiyorlar yumurtayı güçsüz bırakıyormuş.. beslenmeye dikkat etmek yeterli. özellikle tatlılardan ve yağlıdan uzak durmak lazım. türkiyedeki tedavini irenbede mi olmuştun

Tuanacim yeni gordum.masallhhh yaa ne guzel..yolun yarisini bitirdin:))benim9.haftada kanamam oldu biraz sonra10.haftada yine azicik 2 haftadir yok ama doktor istirahat verdi rahimde kanamali yerler varmis.dusuk riski dedi.yatiyorum gunlerdir.2 li taramamiz yapildi sonucbekliyorum tabi yatarak:)) iyiseyler dusunmeye olumlu bakmaya calisiyorum..kader kismet hersey ama dikkatide elden birakmiyorumm

Hasretim nasilsin kacinci haftadasin ben 12 icindeyim bebek saglikli ama dusuk riski var dinlencen dedi irenbeyi bu hafta itibariyle biraktim malesef sen hala ordamisin?? Yeni doktorumda ilgili iiyi biri. Sen napiyosun cinsiyet belli oldumu:)

Cok tesekkur ederim canim benim Evet irenbede kaan beydeolmusttun cok memnun kaldim ama nasip degilmis ben tedaviye baslamadan once 7.8 Kilo vermistim onunda bir eksisi oldumu bilmem sadece 1 tane yumurta Transfer edildi nasipden oteso yok ama onerine uyucam tedaviye baslaya bilirsem tabiii cok sagol Allah herkesin yardimcisi olsun

Kislar ben bide gebelik asisi diye bisey buldum internette ama kimleri uyguluyorlar bilmiyorum benim gibi fazlsa denemeso olupta badari saglanamayan kusilerde uygulaniyomu bilmiyorum Icons bi Umit Dogdů ama anneden alinan kam ayristilip transferden yaRin Saat once annenin rahmine enjekte ediyolamis oda embriyonun tutuasini sagliypmus Allah ol demince olmaz ama yinede bi Umit hayrlisi Allahtan bilgiso olan Varsa paylasorsa sevinirim yada deneyenAllaha emanet olun

bebeğim 7 hafta 3 günlük oldu bile. sesını duymadık ama atışını gorduk.harıka bırseydı allah ısteyenlere nasıp etsın yaa. biraz daha ırenbeye devam edecegım sonra başka yerde devam etmeyı planlıyorum egepolde gokalp beyde...sımdılık tuanacım hersey yolunda bulantılarım dışında:) işyerınde cok zor oluyor calısmak ve dık dınc durmaya calısmak:))çok şükür olsun..napalım...sen nasılsın kaç haftalık oldun ne gıbı gelısmeler var[/QUOTE]

kalp atışını ne zaman görmüştünüz siz. Ahmet beyin bana verdiği tarih 7+4 de denk geliyor ama bekleyemiyorum ben. daha öncekini tam bu dönede kaybetmiştim.. bu sefer bir an önce görmek istiyorum.. inşallah :)

Evet canim cok şükür darisi sizlere inşallah.zaman gecermi gecermi derken simdi dogum korkusu sariyor bile.Rabbim hamilelerede hamile olmak icin mucadele eden herkesede yardimci olsun.zaman gectikce iyice agirlasiyor insan ben simdiden 14 kg aldim.tabi kilo benim icin onemli degil ama dr kızıyor ki bende oturup kalkmakta zorlaniyorum.sana tavsiyem dengeli ilerle ki agirlasinca zorluk cekmezsin.ayrica kanama icin sakin moralini bozma.benimde 9.cu hafta usg de kanama görüldü ama disarda bisey yoktu zaten tup oldugu icin drlarimiz her turlu ilaci kullandiriyordu onlem icin bana sadece yat dinlen dedi 1 hafta sonrasinda hicbisey kalmamıştı.12.ci haftayi doldurdum dr bakti hersey cok iyi normal progestan igne ilacıni kesebilirsin dedi bende tam oh be dedim 3 gun sonra şakır şakır adet oldum sancida var tabi kivraniyorum.dr usg bakti hersey cok iyi icerde bi problem yok dedi yine iğnelere istirahate devam 1 hafta yogun kanama 2 haftada azalmis lekelenme ile 3 hafta gecirdim.Rabbime şükürler olsun evlatlarim sagligi yerinde hersey yolunda maşallah.boyle durumlarda tedbirini al dua ile bekle.bu dunyada nasibi varsa hicbirsey bunu değiştiremez.arada haberdar et canim.Allaha emanet olun.

tedaviye yeniden baslayanlar Rabbim yardimciniz olsun.insallah hayirlisiyla evlat sevincini sizlere de tattirsin Allahım.

gogi canim negatif sonuc almissin.artik toparlanmissindir.İnşallah Rabbim daha fazla bekletmeden seni de sevindirir.bi soz duymuştum.Rabbim bir şeyi nasib etmiyorsa mutlaka daha guzeli icin bekletiyordur.insallah sende daha guzeliyle mükafatlandirilirsin.Allaha emanet ol canim.

Oo baya bisey atlatmissin sende..bende rapor aldim 20 gundur yatiyorum.allhim bizi gorsun ve dualarimizi kabul etsin.zod is gebe olmak.korku hic bitmiyor.cokk sukurrr:))

kalp atışını ne zaman görmüştünüz siz. Ahmet beyin bana verdiği tarih 7+4 de denk geliyor ama bekleyemiyorum ben. daha öncekini tam bu dönede kaybetmiştim.. bu sefer bir an önce görmek istiyorum.. inşallah :)[/QUOTE]

Kumarika tanismamistik.:))bende irenbeden ayrildim.gokakp beyle devam ediyorum.12.haftam biticek nasipse..sende kalp atisini duy,ondan sonra risklerin varmi ogrenmeni oneririm yoksa.senide bekleriz egepole:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…