Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Kumarika tanismamistik.:))bende irenbeden ayrildim.gokakp beyle devam ediyorum.12.haftam biticek nasipse..sende kalp atisini duy,ondan sonra risklerin varmi ogrenmeni oneririm yoksa.senide bekleriz egepole:))[/QUOTE]

Iyi akşamlar Kislar nasilsiniz Allahim saglikla kucagina aldirsin egepol tup bebek merkezimi merak ett nasil bende suanda merkezdeyim tedavi oncesi kontrol var dualarinizi belliyom

Merhaba Kislar nasilsiniz biz tup bebek oncwsi randevumuz vardi Doktor busefer rahime cizik atcaklar gecen yumurta bulunamadigi icin tedavi yarida kaldi napabilirim Kislar Bana bir akil gerimvyumuta sayisi ve kalitesi Icinyesil cay iciyorum iyi diyolar ama bilmiyom artik neyler eyler MEVLAM en GUZELINI eyler

inşş canım bu sefer rabbim nasip eder emeklerinin karşılığını verir sabırlı ol yeter yumurta sayısı ve kalitesi için bal tarçın çörekotunu biliyorum çok kişi de yapıyo zaten inşş faydası olur canım

Gunaydin canim sagol cevabin icin tup bebek denemelrtin birinde yapmistim tekrar yapmak istiyorum hayirlisi artik bu yolda kimsryi yarida burakmasin Allahim Allah herseyi gonlune gonlumuze gore nasip etsin

Gunaydin canim sagol cevabin icin tup bebek denemelrtin birinde yapmistim tekrar yapmak istiyorum hayirlisi artik bu yolda kimsryi yarida burakmasin Allahim Allah herseyi gonlune gonlumuze gore nasip etsin

amiiiin canım benim inş rabbim inş gönlündekini sana da nasip eder

amiiiin canım benim inş rabbim inş gönlündekini sana da nasip eder

Insallah canim bendeli proplem yumurta azligi bidahilisinde neolur bilmiyom korluyorum artik tedavi baslamakda zor artik bide adetliyken Basim cok agriyo sinir oluyom ha Allahim Sen buyuksun

Iyi akeamlar kizlar henim yumurta az ya Hayir hapi kullansam fayda edermi acaha

canım onu bılemıcem ama omega 3- dha bal tarcın corek otu karısım falan kullanırsan kesın faydasını gorursun hayıt tohumunuda kullananlar duydum ama ne kadar etkılı bılemıyorum kuzum

canım onu bılemıcem ama omega 3- dha bal tarcın corek otu karısım falan kullanırsan kesın faydasını gorursun hayıt tohumunuda kullananlar duydum ama ne kadar etkılı bılemıyorum kuzum

Tesekkur ederim canim Allah razi olsun bende incir kuru denemisdim tedavi esnasinda Onu yapti bilmiyom ama kist olustu oyusden korkuyorum Allah gonlune gore versin kuzum

Iyi akeamlar kizlar henim yumurta az ya Hayir hapi kullansam fayda edermi acaha

Canim hayit benim bildigim hormon dengeleyici.senin hormon tahlilinde bir sorun yoksa kullanma.yumurtalar icin bende incir kürü ve bal tarcin corekotu karisimini duydum.ama yan etkileri olurmu bilemiyorum.aslinda bu gnc urunleri var erkeklerde sperm sayisini fln artiriyor kadinlar icinde olani var arastir bakalim yumoslara faydali urunu varmi.erkek icin olan biz cok memnun kalmistik.hani marka olarak guvenilir oldugunu denedik.birde senin istediğin yumoslar icin urunu varsa mutlaka kullan canim.Rabbim yardimcin olsun insallah bol bol kaliteli Yumoşun olup onlar sana bebis olsun.

meraba ben aranıza yeni katıldım bu ay tüp bebek tedavisine başladık ve 6.gün emriyosu 2 emriyo transfer ettiler bugün transferin 5. günü bu süreçte başarılı olanlar varmı

Bugun aldin eczaneden ama bilmiyom tereddudluyum korktum sen olevyazinca

meraba ben aranıza yeni katıldım bu ay tüp bebek tedavisine başladık ve 6.gün emriyosu 2 emriyo transfer ettiler bugün transferin 5. günü bu süreçte başarılı olanlar varmı
Merhaba canim insallah kocaman yazarsin hamileyim diye Allah gonlune gore versin k

Selam, Kumarika !

Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başına:)

Bende irenbede denemek istiyorum.Bu 2. denemem olacak benimde sorunum yaş.

Yaşlarımız yakın olduğu için senle görüşmek istedi.Kaan beyin iyi olduğunu söylediler.

Tecrübelerini paylaşabilirmiyiz lütfen ?
Ocak ayı başında adet olunca muayeneye gideceğim.İzmir de oturmuyorum.

Sevgiler,...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…