- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
kalp atışını ne zaman görmüştünüz siz. Ahmet beyin bana verdiği tarih 7+4 de denk geliyor ama bekleyemiyorum ben. daha öncekini tam bu dönede kaybetmiştim.. bu sefer bir an önce görmek istiyorum.. inşallah :)
Merhaba Kislar nasilsiniz biz tup bebek oncwsi randevumuz vardi Doktor busefer rahime cizik atcaklar gecen yumurta bulunamadigi icin tedavi yarida kaldi napabilirim Kislar Bana bir akil gerimvyumuta sayisi ve kalitesi Icinyesil cay iciyorum iyi diyolar ama bilmiyom artik neyler eyler MEVLAM en GUZELINI eyler
inşş canım bu sefer rabbim nasip eder emeklerinin karşılığını verir sabırlı ol yeteryumurta sayısı ve kalitesi için bal tarçın çörekotunu biliyorum çok kişi de yapıyo zaten inşş faydası olur canım
Gunaydin canim sagol cevabin icin tup bebek denemelrtin birinde yapmistim tekrar yapmak istiyorum hayirlisi artik bu yolda kimsryi yarida burakmasin Allahim Allah herseyi gonlune gonlumuze gore nasip etsin
amiiiin canım benim inş rabbim inş gönlündekini sana da nasip eder
Iyi akeamlar kizlar henim yumurta az ya Hayir hapi kullansam fayda edermi acaha
canım onu bılemıcem ama omega 3- dha bal tarcın corek otu karısım falan kullanırsan kesın faydasını gorursun hayıt tohumunuda kullananlar duydum ama ne kadar etkılı bılemıyorum kuzum
Iyi akeamlar kizlar henim yumurta az ya Hayir hapi kullansam fayda edermi acaha
kızlar trasferım gerceklestı 30 aralık test gunum banada dua edın
Canim hayit benim bildigim hormon dengeleyici.senin hormon tahlilinde bir sorun yoksa kullanma.yumurtalar icin bende incir kürü ve bal tarcin corekotu karisimini duydum.ama yan etkileri olurmu bilemiyorum.aslinda bu gnc urunleri var erkeklerde sperm sayisini fln artiriyor kadinlar icinde olani var arastir bakalim yumoslara faydali urunu varmi.erkek icin olan biz cok memnun kalmistik.hani marka olarak guvenilir oldugunu denedik.birde senin istediğin yumoslar icin urunu varsa mutlaka kullan canim.Rabbim yardimcin olsun insallah bol bol kaliteli Yumoşun olup onlar sana bebis olsun.
Merhaba canim insallah kocaman yazarsin hamileyim diye Allah gonlune gore versin kmeraba ben aranıza yeni katıldım bu ay tüp bebek tedavisine başladık ve 6.gün emriyosu 2 emriyo transfer ettiler bugün transferin 5. günü bu süreçte başarılı olanlar varmı
kızlar adetimi bekliyorum irenbede yeniden yola devam edeceğim tüm enerjimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?