Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Ahmet zeki beye gittim ben.. güler yüzlü cevap vermekten bıkmayan bir doktor. gerçi bütün hastane güler yüzlü :)bir kadın doğumcu arkadaşımızın tavsiyesiyle bulduk Ahmet beyi. iyi ki de bulmuşuz :) Kaan bey hakkında bilgim fazla yok. sonradan öğrendim Kaan beyin 9 sene önce arkadaşımın tosuncuğunu kucağına veren doktor olduğunu :) o zaman başka hastanedeydi... ben de İzmir dışındayım. randevuları ayarlıyorlar senin gelişine göre hiç merak etme. bir önceki denemeyle ilgili bütün tahlillerini varsa filmlerini götür mutlaka...yoksa hepsini baştan yapmak zorunda kalırlar.. kafeini ve kimyasal olan her şeyi hayatından çıkarman gerekiyor. zaten az olan yumurta rezervimizi olumsuz etkiliyormuş.. şimdiden başla.. kahve ve kola tamamen çıkmalı. paketli her şey. bisküviler çikolatalar cipsler. bütün şarküteri ürünleri salam sucuk hepsini unut :) transferden önceki ay destek tedavi uyguladı Ahmet bey.. birinci de tutmamıştı ikinci de tuttu 2 aylık kaybettik. üçüncü yine tuttu çok şükür :) ki tedavinin başında yüzde bir ihtimal verilmişti bana... ben doktorumun transferden önce ki ay uyguladığı destek tedavinin çok doğru bir tedavi olduğuna inanıyorum. darısı senin başına inşallah

dün gece cevap yazıyordum eşim uyudum sanıp alt kattan modemi kapatmış. mesajımı laptopuma kopyalayıp uyudum.. şimdi eve geldim hemen yazımı göndereyim dedim.. ben henüz özel mesaj yazamıyorum.. azıcık daha mesaj yazmam gerekiyormuş.. az kaldı :) sana yardımcı olabilirsem çok sevinirim. küçücük bir umudun bile insanı nasıl mutlu ettiğini çok iyi biliyorum. şimdilik aklıma bunlar geldi. ama sen aklına takılanları sor bana olur mu ? geçen sene ekim ayında başlamıştım ben tedavilere.. ilk önce başka yere gitmiştim. 1 aşılama (ne gerek varsa bu yaşta) 1 deneme (embriyo oluşmadığı için transfer olamadı). sonra irenbe. yani 1 senedir 1 ay destek tedavi 1 ay denemeyle geçti :) gide gele izmiri yol ettim. ama değdi. kucağıma aldığım günü de görürüm inşallah. darısı senin başına... sevgilerimle :)

Merhaba,

Özelden telefon numaramı yazdım.Ararsanız çok sevinirim.Karar vermem gerekiyor sizin fikrinizi almak isterim.Tşk,

arkadaşlar ben izmirdeki en iyi merkezin irenbe olduğunu düşünüyorum.geçmişi okursanız eğer neredeyse bu topicte hamile kalmayan olmadı ben hariç.bende inanıyorum ki bu sefer olacak.2014 benim ve bebişlerimin yılı olacak (ikiz istiyorum da azcık )
4 tane doktoru var irenbenin ahmet beyi benim doktorum şiddetle tavsiye ederim .kaan beyler var ve de aral bey.şu zamana kadar memnun olmayan görmedim.eskiden kötü yorumlar vardı ama o da dilek hanım diye bir doktoru var onunla ilgiliydi.
ahmet bey çok yoğun sıra beklemeyi sevmiyorsanız tavsiye etmem.randevu almakta biraz daha sıkıntılı olabiliyor.ama randevu saatlerinde en fazla 20-30 dklık sarkmalar olabiliyor.ben her ahmet beye gittiğimde diğer doktorları hep boş görüyorum .
bende şimdi farlutal içmeye başladım bugün adet olunca gideceğim şubatta tedaviye başlamış olurum heralde.

bırde ben varımmm :) ılk denemem negatıof sonuclandı benımde hsıtereskopi yapıldı dun cok sukur sorun cıkmadı 15 gun sonra kontrolum var sonra dondurulmuslarımla denıyecegım benımde doktorum ahmet bey ve coook cooook cooook memnunum cok sevıyorum doktorumuda ınsallahh senınde ıkızler busefer gelır cnım dondurulmusu varmıydı?

Ben 4. Deneme icin Irenbeyi dusunuyorum
hangi doktor karar veremiyorum
sizin deneyimlerinize ihtiyacım var

canım bende ırenbe de Ahmet beyın hastasıyım ve doktordan merkezden gercekten cok memnunum ılk denemem negatf oldu ancak bırakmadım dun kucuk bı operasyon yapıldı doktorum olsun merkez calsıanları olsun cok guler yuzlu cok ılgılıler arkdasımın dedıgı gıbı sadece ahmet beyde bıraz randevular kayıyor cok yogun oldugunu ıcın bende ızmırde basarılı bır merkz olarak dusunuyorum ve 2.denememde negatf olursa geende ahmet beyı bırakmayı dusunmuyorum sana tavsıyem elınde nekadar tahlıl test sonuc varsa hepsını gotur ahmet beye ılgısınden memnun kalıcagına ınanıyorum canım aral bey ve kaan beyde var aynı merkezde hepsı ıyı ancak ben aral bey yada ahmet bey derım :) ne zaman ıstersen ne sormak ıstersen bende cevaplarım dılersen canım

ben son denememi dondurulmuşlarla denemiştim zaten baştan başlayacak herşey

ben son denememi dondurulmuşlarla denemiştim zaten baştan başlayacak herşey

anladım cnım benımde sımdı dondurulmuslarla olucak sana bırsey danısayım dun benım hıstereskopım oldu 14 gun sonra dogum kontrol hapım bıtıyor bırgun once cagırdı ahmet bey 10 ocakta adet olcam transfer adetın kacıncı gunu oluyor dondurulmuslarda cnım rahım kalınlıgına gore degıısyormu?

Kızlar iyi akşamlar. Bende 5.tüp bebek denememi yine irenbede aral beyle gerçekleştiriyorum. Tedavime başladık. Kısmetse ayın 3ünde dondurulmuşlarla transferim gerçekleşecek. Dilerim allahtan isteyen herkez bebeklerine kavuşur. İnşallah allah yardımcımız olsunki bu denemelerimizde bebişlerimiz tutunsun.

rahim kalınlığı 8-10 mm arasında olunca gerçekleşiyo transfer benim 11.gün falan olmuştu.geçmişte yazar ama hatırlayamadım şimdi.
çokta geç bi zamana bırakmıyorlar rahim içi dokusu yaşlanmasın tutunma ihtimali azalmasın diye inşallah bu son olur.çift embriyomu konulacak peki.

ayyycanım tedavin güzel ve sorunsuz geçsin inşallah sonu mutlu bitsin.
nasıl bi tedavi uygulandı kısaca anlatırmısın herkes sebeplensin tecrübelerinden
bu son olsun inşallah

ayyycanım tedavin güzel ve sorunsuz geçsin inşallah sonu mutlu bitsin.
nasıl bi tedavi uygulandı kısaca anlatırmısın herkes sebeplensin tecrübelerinden
bu son olsun inşallah

İnşallah allah dualarımızı kabul eder ve sorunsuz kucağımıza alırız bebeklerimizi. Adetimin 3. Günü druma gittim. 1 2 3 4er olmak üzere estrofem- ecoprin-folic içiyorum. Ayın 24 kontrole gittim rahim kalınlığı 7 mmdi. Aral bey çok iyi dedi. Zaten 8- 12 arası transfer gerkleşiyor. İlaçlara devam ediyorum 30 aralıktan itibarende yeni ilaçlar eklendi. Ama beslenmeme dikkat ediyorum tabi. Şuan herşey yolunda. Sorunsuz herşey inşallah siLere iyi haberler veririm buradan.

Tesekkur ederım ınsallah hepimizin son olsun rahım kalınlasmasında gecen denememde sorun yasamamıstım rahım kalınlıgımın hep ıyı oldugunu soylemıstı ınssllah busefrde oyle olur bende kan pıhtılasması var oyuzden doktor iki emriyo ilk denemede risk demisti ama busefer iki transfer edicem kan sulandirici igneni yukselticem dedi insallah sonu guzel biter

İnşallah hayırlısı olur seninde canım. Allahın izniyle hamiş habereri vericez ve mutlu edicez herkesi.

Ben negatif sonuç aldım ve memnun kalmadım

kızlar kaan bey dün aradı esinizde sperm sayısı 1 milyon dedi. hareketililik ise 300 bin imiş.
eşime emodex cap verdi.ondan olmamış 2 aydır.
iyiki gitmişiz bir doktora ya!
tüp bebek dedi.
bu değerlerle normal yolla zor dedi.
doğru mu peki?
çok mu düşük değerler.?
biseyler deyin nolur?
yaşım 36 oldu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…