Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

ınsallhh canım benım hayırlısı olsun hakkında ınsallah bu son denemen olsun gelsın bebegın kucagına dılerımkı

merhaba degerlerınız evet duusuk normal olması gerekenlerden baya asagıda benım esımınde oyleydı kurlerle vıtamın ve desteklerle yukselttık tabı bu hemen olmadı esım varıkosel amelıyatıda oldugu ıcın baya zaman aldı sımdı cok sukur sorun kalmadı esımde ama yınede gebelık gerceklesmedı hatta ılk tup bebek denememde olmadı ama burda okadar cok kısı bılıyorumkı 1 mılyon sperm ıle hareketlılılıgıde sıfır olup hamıle kalan rabbımın mucızesı bıtmez eger verıcekse zaten hıcbırsey manı degıldır emodex bızde kullandık ve cok faydasını gorduk ben esımın gıdasına cok dıkkat edıyodum vıtamın ve kurlerle hep takvıye yaptım kendımden cok ona bakıyodum ıstersen snede tup bebek denıyene kadar esıne agırlık verebılırsın morelını bozma esının degerlerı yukselır esıne baskı yapma sakın erkekler bızler gıbı degıl hemen etkılenıolar ve stres spermın en buyuk dusmanı tup bebek denemenızde fayda var tabıkı bu degerlerle ancak normal yolsan asla ve asla olmaz denemez hıcbır degere

Merhaba kizlar. İrenbede tup bebek ucreti ne kadar. E2 tahlilleri icin ayrica ucret aliniyor mu. Bir de ilaclari nerden aldiniz.

Merhaba kizlar. İrenbede tup bebek ucreti ne kadar. E2 tahlilleri icin ayrica ucret aliniyor mu. Bir de ilaclari nerden aldiniz.

merhaba yenı zam geldı ırenbenın fıyatlarına 3900 tup bebek e2 tahlılerı ıcın benden alınmadı ılacları genelde karsısındakı bulvar eczanesınden alıyolar ben kurum anlasmamız olan eczaneden almıstım cnım benım lk denememde fıyat 3750 ıdı 2 ay once

Arkadaşlar bende 3 aşılama sonrası umudumu tüp bebeğe bırakanlaedanım.eylülde kaan koca ile tanıştık;kendisi ile güzel bir başlangıç yaptık,öğretmen olmam ve başka şehirde yaşamamdan dolayı yarıyıl tatili sürecine ayarladk,şuanda ilaçla hazırlanıyorum 1.tüp bebeğime,ocak ayında adet günümde gideceğiz ve iğneler başkayacak,çok heyecanlıyım çok...ayrıca irenbe gercektende kendimi iyi hissettiğim bir yerbugün bile eşimle gittiğimizde yeniyıl kurabiyesi verdiler,yeniyıl hediyesi verdiler,bütün çalışanlar güler yüzlü,inşalkah 2014 hepimiz için irenbeyle daha güzel olur)

Cok sagol cnm. İmsi ve embriyoskop kullanikdi mi sende onun icin ayri ucret aliniyor mu. Bir de istedigimiz eczaneden ilaclari a
labilirhz degil mi

ınsallah cok guzell sonuclanır burdan paylasırsınız hamıle oldugunuzu merkezden memnun olmayan yok gıbı bende cok sevıyorum ekıbı hepsı guler yuzlu hepsı sıcak kanlı ınsan kendını gercekten cok ıyı hıssedıyor :)tedavınız hayırlı olsun benımde ocak adetınde dondurulmuslar ıle tedavım baslıcak buyuk olasılık aynı doneme gelıcez

Cok sagol cnm. İmsi ve embriyoskop kullanikdi mi sende onun icin ayri ucret aliniyor mu. Bir de istedigimiz eczaneden ilaclari a
labilirhz degil mi

kullanılcaktı cnm fakat 2 hastalık ımkanlarının oldugunu soyledı doktor bey benım emrıyolara yetısmedı bosalması yerın ayı gunde doktor dollenmenın ıyı oldugunu cokda gerek olmadıgını soyledı buarada artı bır ucretı var 500 tl dıye hatırlıyorum ama 600 de olabılır vermedım cunku oyuzden aklımda net degıl ucretı ama ıstenıldıgını bılıyorum ılaclarını ıstedıgın eczaneden alabılırsın tabıkıde ıgnelerını alınca merkeze tekrar gelıosun hemsıre hanım anlatıyo oyuzden yakın eczaneden alıp gelenler var ama ıstedıgınden alıp getırebılırsın tabıkıde sorun olmaz

canım ya çok soru sordum kusura bakma ama. IMSI kullanılıyor mu irenbede bilgin var mı? ona da ayrı ücret alınıyor mu? bir de dondurma için ücret verdin mi sen?

canım ya çok soru sordum kusura bakma ama. IMSI kullanılıyor mu irenbede bilgin var mı? ona da ayrı ücret alınıyor mu? bir de dondurma için ücret verdin mi sen?

ımsı yontemı spermın kat kat buyutulmesı demı dogru bılıyorum onun kullanılıp kullanılmadıgını bılmıyorum ırenbede ama telefondan ogrenebılırsın.. dondurma ucretı 500 tl ancak benden daha talep etmedıler 6 tane dondurulmusum olmasına ragmen dondurulmuslarla trasnfer yapılırken sanırım dondurma cozdurme olarak alıyolar ucretı onun ıcınde sonrakı her yıl ıcın de 100 dolar alıyolar dondurulmusun kalıyosa

ımsı irenbede yok malesef.bildiğim kadarıyla izmirde bu yöntem olan merkez yok ben araraştırma yaparken görmemiştim

kızlar bu arada 3900 çok pahalı değil mi ya ??

bencede cok ama kent hastaneısnde falanda dolar ustunden alıolarmıs ucretı 2500 dolar odedı arkdasım onu duyunca burası gene ıyı geldı 5 bın lıra falan demıstı cunku dondurulmusuda 2bın lıra dedı ahmet bey dondurma cozdurme ve transfer olarak 3 unun ucretı 1750 yede onu ındırırz dedı bana gecen hafta hısterskopım olurken fıyat sormustum

Merhabalar,

Bende İrenbe Kaan beyde tedaviye başlıyorum.Hastası olan yada tecrübesi olan varmı acaba ?

Tşk,

Merhabalar,

Bende İrenbe Kaan beyde tedaviye başlıyorum.Hastası olan yada tecrübesi olan varmı acaba ?

Tşk,

hayrlı olsun cnım tedavın ınsallah sonucu ck guzel olur ırenbe den memnun kalıcagını dusunuyorum ancak kaan bey ıcın bısey dıyemıcem hıc gorusmedım ahmet beyın hastasıyım ben ınsallah guzel bsarılı bır tedavı olur senın ıcın

Çok teşekkür ederim. İnşallah doğru karar vermişimdir.

Merhabalar,

Tşk,

merhaba bende Kaan beyde tedavi görüyorum ama hani kaan:)2 tane kaan var irenbede.benim doktorum kaan koca,ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum,şu ana kadar 3 yıldır hiçbir doktorun vermediği ilaçları verdi,testleri yaptırdı,benimde ocak ayında başlayacak,suanda inofolik,ecopirin,doğum kontrol hapı ve folik asit kullanıyorum:)ocakta adetimin 2.günü tedavi başlayacak nasipse,aynı zamana mı denk geliyoruz?

tedavınız hayırlı olsun ınsallah sonucu guzel olur ben merkez olarak renbeye cok guvenıyorum nedense ılk denemem negatıf olmasına ragmen benı gozumde basarılı bır merkez ve tum calısan doktorları bırbırlerınden destek alıyolar dıye dusnuyorum benım doktorum ahmet bey ılk transferıme kaan koca ıle bırlıkte gırmıslerdı nasıp olduktan sonra gercekten hersey oluyo bende suanda dogum kontrol hapı kullanıyorum 10 ocak adet olcam ben 2,3, gunu baslıcaz dondurulmuslardan olucak benım busefer tedavım ınsallah ocak subat olarak hepımız hamıle kalırız denemelerımızden

Arkadaslar 2014 Size saglik huzur ve bolluk getirsin evleriniz Cocuk sesiyle senlensin gonlunuzden geceni Rabbim omrunuze yazsin evlat hasrwti ceken herkesin bu sene tuzu güler insallah Allaha emanet olun dualarla

Merhaba,
Eşimde sperm sayi kalite ve hiz acisindan sorun var. Daha once gittigim ilgisiz doktorlardan sonra cuma gunu nasipse ilk kez irenbeye refik keleşe gidicem. Giden ve fikirlerini paylasmak isteyen olursa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…