- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Kızlar iyi akşamlar. Bende 5.tüp bebek denememi yine irenbede aral beyle gerçekleştiriyorum. Tedavime başladık. Kısmetse ayın 3ünde dondurulmuşlarla transferim gerçekleşecek. Dilerim allahtan isteyen herkez bebeklerine kavuşur. İnşallah allah yardımcımız olsunki bu denemelerimizde bebişlerimiz tutunsun.
kızlar kaan bey dün aradı esinizde sperm sayısı 1 milyon dedi. hareketililik ise 300 bin imiş.
eşime emodex cap verdi.ondan olmamış 2 aydır.
iyiki gitmişiz bir doktora ya!
tüp bebek dedi.
bu değerlerle normal yolla zor dedi.
doğru mu peki?
çok mu düşük değerler.?
biseyler deyin nolur?
yaşım 36 oldu yani.
Merhaba kizlar. İrenbede tup bebek ucreti ne kadar. E2 tahlilleri icin ayrica ucret aliniyor mu. Bir de ilaclari nerden aldiniz.
merhaba yenı zam geldı ırenbenın fıyatlarına 3900 tup bebek e2 tahlılerı ıcın benden alınmadı ılacları genelde karsısındakı bulvar eczanesınden alıyolar ben kurum anlasmamız olan eczaneden almıstım cnım benım lk denememde fıyat 3750 ıdı 2 ay once
Arkadaşlar bende 3 aşılama sonrası umudumu tüp bebeğe bırakanlaedanım.eylülde kaan koca ile tanıştık;kendisi ile güzel bir başlangıç yaptık,öğretmen olmam ve başka şehirde yaşamamdan dolayı yarıyıl tatili sürecine ayarladk,şuanda ilaçla hazırlanıyorum 1.tüp bebeğime,ocak ayında adet günümde gideceğiz ve iğneler başkayacak,çok heyecanlıyım çok...ayrıca irenbe gercektende kendimi iyi hissettiğim bir yerbugün bile eşimle gittiğimizde yeniyıl kurabiyesi verdiler,yeniyıl hediyesi verdiler,bütün çalışanlar güler yüzlü,inşalkah 2014 hepimiz için irenbeyle daha güzel olur )
Cok sagol cnm. İmsi ve embriyoskop kullanikdi mi sende onun icin ayri ucret aliniyor mu. Bir de istedigimiz eczaneden ilaclari a
labilirhz degil mi
ınsallah cok guzell sonuclanır burdan paylasırsınız hamıle oldugunuzu merkezden memnun olmayan yok gıbı bende cok sevıyorum ekıbı hepsı guler yuzlu hepsı sıcak kanlı ınsan kendını gercekten cok ıyı hıssedıyor :)tedavınız hayırlı olsun benımde ocak adetınde dondurulmuslar ıle tedavım baslıcak buyuk olasılık aynı doneme gelıcez
kullanılcaktı cnm fakat 2 hastalık ımkanlarının oldugunu soyledı doktor bey benım emrıyolara yetısmedı bosalması yerın ayı gunde doktor dollenmenın ıyı oldugunu cokda gerek olmadıgını soyledı buarada artı bır ucretı var 500 tl dıye hatırlıyorum ama 600 de olabılır vermedım cunku oyuzden aklımda net degıl ucretı ama ıstenıldıgını bılıyorum ılaclarını ıstedıgın eczaneden alabılırsın tabıkıde ıgnelerını alınca merkeze tekrar gelıosun hemsıre hanım anlatıyo oyuzden yakın eczaneden alıp gelenler var ama ıstedıgınden alıp getırebılırsın tabıkıde sorun olmaz
canım ya çok soru sordum kusura bakma ama. IMSI kullanılıyor mu irenbede bilgin var mı? ona da ayrı ücret alınıyor mu? bir de dondurma için ücret verdin mi sen?
kızlar bu arada 3900 çok pahalı değil mi ya ??
kızlar bu arada 3900 çok pahalı değil mi ya ??
Merhabalar,
Bende İrenbe Kaan beyde tedaviye başlıyorum.Hastası olan yada tecrübesi olan varmı acaba ?
Tşk,
hayrlı olsun cnım tedavın ınsallah sonucu ck guzel olur ırenbe den memnun kalıcagını dusunuyorum ancak kaan bey ıcın bısey dıyemıcem hıc gorusmedım ahmet beyın hastasıyım ben ınsallah guzel bsarılı bır tedavı olur senın ıcın
Merhabalar,
Bende İrenbe Kaan beyde tedaviye başlıyorum.Hastası olan yada tecrübesi olan varmı acaba ?
Tşk,
merhaba bende Kaan beyde tedavi görüyorum ama hani kaan:)2 tane kaan var irenbede.benim doktorum kaan koca,ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum,şu ana kadar 3 yıldır hiçbir doktorun vermediği ilaçları verdi,testleri yaptırdı,benimde ocak ayında başlayacak,suanda inofolik,ecopirin,doğum kontrol hapı ve folik asit kullanıyorum:)ocakta adetimin 2.günü tedavi başlayacak nasipse,aynı zamana mı denk geliyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?