- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Merhabalar,
Bende İrenbe Kaan beyde tedaviye başlıyorum.Hastası olan yada tecrübesi olan varmı acaba ?
Tşk,
merhaba bende Kaan beyde tedavi görüyorum ama hani kaan:)2 tane kaan var irenbede.benim doktorum kaan koca,ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum,şu ana kadar 3 yıldır hiçbir doktorun vermediği ilaçları verdi,testleri yaptırdı,benimde ocak ayında başlayacak,suanda inofolik,ecopirin,doğum kontrol hapı ve folik asit kullanıyorum:)ocakta adetimin 2.günü tedavi başlayacak nasipse,aynı zamana mı denk geliyoruz?
merhaba;
bende Kaan Bozkurt'un hastasıyım. şimdi hamileliğimin 15. haftasındayım. kesinlikle irenbede gideceğin en doğru doktor. her zaman ilgili, diğer doktorlar gibi değil. sürekli takip eder, tüm sorularını cevaplar. ve en büyük avantajın kaan bey yıllardır tüp bebek doktoru, izmirde en iyi tüp bebekçilerden biri. doğru yerdesin, hiç endişelenme. en kısa sürede güzel haberlerini alırız inşallah.. sevgiler:)
Çok teşekkür ederim beni rahatlattınız.Tecrübelerimizi paylaşalım lüften.
Özelden mesaj attım size,
arkadaşlar merhaba.ben pko sendromu yüzünden 3 yıldır bebek sahibi olamıyorum.geçen yıl bir kez smyrnada olumsuz bir denemem oldu
bu yılda irenbede şansımı denemek istiyorum.bu yolda irenbede tedavi görenlerle birlikte ilerliyebileceğimizi düşünüyorum.
cuma günü ilk görüşmeme gidiyorum doktorum AHMET ZEKİ IŞIK olacak hadi buyrun sohbete başlayalım
Rabbim inşallah istediğini gönlüne göre verir. Benim doktorum Kaan Bozkurt çok memnunum kendisinden. Ahmet Bey'i tanımıyorum ancak umuyorum senin için mutlu sonla biten bir sürece başlıyorsundur. İçini ferah tut ve umutsuzluğa asla kapılma lütfen. Çünkü moral gerçekten oldukça önemli...
merhaba arkadaşlar bende kaan bozkurtun hastasıyım yaklaşık iki aydır hazırlık aşamasındaydık çeşitli ilaçlar kullandım bu arada benim sorunum erken yumurta yetmezliğiama kaan bey tek yumurtayla bile hamile kalan hastası olduğunu söyledi benim durumum o kadar da vahim değilmiş :) bu sefer umutluyum inşallah Allahım yüzümüzü güldürür. yaklaşık 10 gün sonra hastalanıcam ve tedaviye başlıycaz. bu arada dondurulmuş yumurta transferinde başarı oranının yüksek olduğunu söyledi kaan bey ve bende dondurulmuş transferi yapmaya karar verdim.
merhaba arkadaşlar bende kaan bozkurtun hastasıyım yaklaşık iki aydır hazırlık aşamasındaydık çeşitli ilaçlar kullandım bu arada benim sorunum erken yumurta yetmezliğiama kaan bey tek yumurtayla bile hamile kalan hastası olduğunu söyledi benim durumum o kadar da vahim değilmiş :) bu sefer umutluyum inşallah Allahım yüzümüzü güldürür. yaklaşık 10 gün sonra hastalanıcam ve tedaviye başlıycaz. bu arada dondurulmuş yumurta transferinde başarı oranının yüksek olduğunu söyledi kaan bey ve bende dondurulmuş transferi yapmaya karar verdim.
Bende Kaan Bozkurt'un hastasıyım.Hangi ilden yaş kaçtı ?
İlk deneme mi? özelden telefon numaranızı yazarsanız görüşmek isterim.
Tşk,
yazmayı unuttun sendeki problem neydi ??? ben daha önce 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım üniversitede ama olmadı orada doktorlarla hiç görüşemiyordum bu yüzden özeli tercih ettim bu sefer ve kaan bey sağolsun her soruma cevap veriyor bu yüzden de çok memnununcanım 36 yaşındayım ve izmirdeyim...özelden mesaj atamıyorum o yüzden telefonumu veremiycem ne yazıkki...ama buradan da konuşabiliriz yada özelden sen yazabiliyorsan yaz telefonunu ben seni ararım..
yazmayı unuttun sendeki problem neydi ??? ben daha önce 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım üniversitede ama olmadı orada doktorlarla hiç görüşemiyordum bu yüzden özeli tercih ettim bu sefer ve kaan bey sağolsun her soruma cevap veriyor bu yüzden de çok memnunun
İzmirde irenbede doktor Kaan Bozkurt var arkadaşlar. Önceden Ege tüp bebek merkezindeydi. Artık İrenbede... Tüp bebek yapmayı düşünenlere önemle tavsiye ederim. 1 Ocak'ta dünyaya gelen kızımızı Doktor Kaan Bozkurt doğumunu gerçekleştirdi. Oldukça ağrınız ve rahat bir sezeryan oldu. Doğum sonrası kendisi beni telefonla arayarak bir problem olup olmadığını sordu ve kontrole çağırdı. İlgisi ve yaptığı sezeryan için kendisine çok şey borçluyum. Tüp bebek yapmak isteyenler İzmir de ise İrenbe Doktor Kaan Bozkurt ismini tek kalemde öneririm. İyi şanslar:)
Slm herkese , ben de dondurulmus embriyo transferini irenbe'de Dr. Kaan Bozkurt'la gerçekleştirdim. Izmir disinda yaşiyorum. Randevularimda da takip açisindan da hic sorun yaşamadim. Doktoruma herzaman ulaşabildim. Şimdi 16 haftalik olduk. Allah isteyen herkese bebeklerini saglikla kucağina almayi nasip etsin.
Slm herkese , ben de dondurulmus embriyo transferini irenbe'de Dr. Kaan Bozkurt'la gerçekleştirdim. Izmir disinda yaşiyorum. Randevularimda da takip açisindan da hic sorun yaşamadim. Doktoruma herzaman ulaşabildim. Şimdi 16 haftalik olduk. Allah isteyen herkese bebeklerini saglikla kucağina almayi nasip etsin.
Bende Kaan Bozkurt'un hastasıyım.Tedavinin hangi aşamasındasın acaba ?
Ben Reglimi bekliyorum bir kaç olur içinde olur diye düşünüyorum. O zaman tekrar gideceğim.
Tecrübelerimizi paylaşalım.
Sevgilerimle,
Ben bugün kontrolden geldim. Yumurta rezervim az olduğu için 1 ayda 2 kere yumurta toplayacağız, böylece sayıyı da arttırmış olacağız. Dondurulmuş embriyoları ise ilaçlar vücudumdan iyice atılacağı zaman iğnelerden etkilenmemiş rahim içine yerleştireceğini söyledi Kaan Bey. Bu şekilde hem doğal zamanda iğnelerden etkilenmemiş olacağım hem de tutunma şansı daha da artacak. Yumurtalar sanıyorum bir on gün sonra toplanır bakalım sonrasında neler olacak. :) Ben gelişmeleri sık sık paylaşacağım zaten burada. Sizin daha önce tüp bebek denemeniz oldumu ilk kez mi deneyeceksiniz?
Hayırlı olsun.Hangi ildesiniz ? Kaçıncı denemeniz ? Yaşınız ?
Bende Kaan beyde yeni başlayacağım.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş.
hayırlı olsun .darısı başımıza diyorum.kaan beyden memnun olanlarında sayısı gün geçtike artıyor
Allahım kucağınıza almayı nasip etsin .sonuna kadar sağlıkla bi hamilel,k geçrirsini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?