Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Merhabalar,

Bende İrenbe Kaan beyde tedaviye başlıyorum.Hastası olan yada tecrübesi olan varmı acaba ?

Tşk,

merhaba;
bende Kaan Bozkurt'un hastasıyım. şimdi hamileliğimin 15. haftasındayım. kesinlikle irenbede gideceğin en doğru doktor. her zaman ilgili, diğer doktorlar gibi değil. sürekli takip eder, tüm sorularını cevaplar. ve en büyük avantajın kaan bey yıllardır tüp bebek doktoru, izmirde en iyi tüp bebekçilerden biri. doğru yerdesin, hiç endişelenme. en kısa sürede güzel haberlerini alırız inşallah.. sevgiler:)

Benim doktorum kaan bozkurt.

Bu merkezde ımsı var diye biliyorum sen biliyormusun ?
İnofolik ecopirin i hiç duymadım ne için verildi bu ilaçlar ?
Bu arada bana özelden numaranı atarsan konuşmak isterim senle.Ben özelden numaramı yazıyorum sana.
Tşk,

Çok teşekkür ederim beni rahatlattınız.Tecrübelerimizi paylaşalım lüften.
Özelden mesaj attım size,

Çok teşekkür ederim beni rahatlattınız.Tecrübelerimizi paylaşalım lüften.
Özelden mesaj attım size,

rica ederim:) özelden yazamadığım için burdan cevap veriyorum. bugün yoğunluktan arayamadım seni ara yarın arayacağım. ama içini ferah tut, doğru kişidesin.. en kısa sürede bebeğini kucağına alman dileğiyle:)

Rabbim inşallah istediğini gönlüne göre verir. Benim doktorum Kaan Bozkurt çok memnunum kendisinden. Ahmet Bey'i tanımıyorum ancak umuyorum senin için mutlu sonla biten bir sürece başlıyorsundur. İçini ferah tut ve umutsuzluğa asla kapılma lütfen. Çünkü moral gerçekten oldukça önemli...

Bende Kaan Bozkurt'un hastasıyım.Tedavinin hangi aşamasındasın acaba ?
Ben Reglimi bekliyorum bir kaç olur içinde olur diye düşünüyorum. O zaman tekrar gideceğim.
Tecrübelerimizi paylaşalım.

Sevgilerimle,

merhaba arkadaşlar bende kaan bozkurtun hastasıyım yaklaşık iki aydır hazırlık aşamasındaydık çeşitli ilaçlar kullandım bu arada benim sorunum erken yumurta yetmezliği ama kaan bey tek yumurtayla bile hamile kalan hastası olduğunu söyledi benim durumum o kadar da vahim değilmiş :) bu sefer umutluyum inşallah Allahım yüzümüzü güldürür. yaklaşık 10 gün sonra hastalanıcam ve tedaviye başlıycaz. bu arada dondurulmuş yumurta transferinde başarı oranının yüksek olduğunu söyledi kaan bey ve bende dondurulmuş transferi yapmaya karar verdim.

Bende Kaan Bozkurt'un hastasıyım.Hangi ilden yaş kaçtı ?
İlk deneme mi? özelden telefon numaranızı yazarsanız görüşmek isterim.
Tşk,

Tşk,

Tşk,

canım 36 yaşındayım ve izmirdeyim...özelden mesaj atamıyorum o yüzden telefonumu veremiycem ne yazıkki...ama buradan da konuşabiliriz yada özelden sen yazabiliyorsan yaz telefonunu ben seni ararım..

canım 36 yaşındayım ve izmirdeyim...özelden mesaj atamıyorum o yüzden telefonumu veremiycem ne yazıkki...ama buradan da konuşabiliriz yada özelden sen yazabiliyorsan yaz telefonunu ben seni ararım..
yazmayı unuttun sendeki problem neydi ??? ben daha önce 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım üniversitede ama olmadı orada doktorlarla hiç görüşemiyordum bu yüzden özeli tercih ettim bu sefer ve kaan bey sağolsun her soruma cevap veriyor bu yüzden de çok memnunun

Özelden mesaj attım size....

İzmirde irenbede doktor Kaan Bozkurt var arkadaşlar. Önceden Ege tüp bebek merkezindeydi. Artık İrenbede... Tüp bebek yapmayı düşünenlere önemle tavsiye ederim. 1 Ocak'ta dünyaya gelen kızımızı Doktor Kaan Bozkurt doğumunu gerçekleştirdi. Oldukça ağrınız ve rahat bir sezeryan oldu. Doğum sonrası kendisi beni telefonla arayarak bir problem olup olmadığını sordu ve kontrole çağırdı. İlgisi ve yaptığı sezeryan için kendisine çok şey borçluyum. Tüp bebek yapmak isteyenler İzmir de ise İrenbe Doktor Kaan Bozkurt ismini tek kalemde öneririm. İyi şanslar:)

Slm herkese , ben de dondurulmus embriyo transferini irenbe'de Dr. Kaan Bozkurt'la gerçekleştirdim. Izmir disinda yaşiyorum. Randevularimda da takip açisindan da hic sorun yaşamadim. Doktoruma herzaman ulaşabildim. Şimdi 16 haftalik olduk. Allah isteyen herkese bebeklerini saglikla kucağina almayi nasip etsin.

hayırlı olsun .darısı başımıza diyorum.kaan beyden memnun olanlarında sayısı gün geçtike artıyor

Allahım kucağınıza almayı nasip etsin .sonuna kadar sağlıkla bi hamilel,k geçrirsini inşallah

Hayırlı olsun.Hangi ildesiniz ? Kaçıncı denemeniz ? Yaşınız ?
Bende Kaan beyde yeni başlayacağım.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Ben bugün kontrolden geldim. Yumurta rezervim az olduğu için 1 ayda 2 kere yumurta toplayacağız, böylece sayıyı da arttırmış olacağız. Dondurulmuş embriyoları ise ilaçlar vücudumdan iyice atılacağı zaman iğnelerden etkilenmemiş rahim içine yerleştireceğini söyledi Kaan Bey. Bu şekilde hem doğal zamanda iğnelerden etkilenmemiş olacağım hem de tutunma şansı daha da artacak. Yumurtalar sanıyorum bir on gün sonra toplanır bakalım sonrasında neler olacak. :) Ben gelişmeleri sık sık paylaşacağım zaten burada. Sizin daha önce tüp bebek denemeniz oldumu ilk kez mi deneyeceksiniz?

Öncelikle tedavinizde başarılar dilerim.İnşallah herşey gönlünüzce olur.
Ben daha önce Ankara'da Prof. Recai beyde denedim ama tutunmadı.Yaşa bağlı yumurta kalitesi sorunu diyorlar.
Kaan beyde son kez denemek istiyorum.sanıyorum bugün regl olacağım.Doktoru arayacağım 2. yada 3. günü görecek beni.
Tedaviye başlarız diye düşünüyorum.Yeterli yumurta toplanmazsa bende 2 kez opu istiyorum.Şansımı yükseltmek için.

Gelişmeleri paylaşalım arkadaşım.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sevgilerimle,

Hayırlı olsun.Hangi ildesiniz ? Kaçıncı denemeniz ? Yaşınız ?
Bende Kaan beyde yeni başlayacağım.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Bir süredir yoğun olduğumdan bakamadım. Muğla'da yaşıyorum. Mayıs'ta tavsiye üzerine dışarda özel bir doktora gitmiştim. 10. haftada kalp atımı durdu ve kürtaj oldum. toplanan yumurtalar irenbede dondurulmuştu. Sonraki tedaviye orada devam etmeye karar verdim, kendim Kaan Bey'e gitmeyi tercih ettim. Kaan Bey rahat iletişim kurabileceğiniz iyi bir hekim bence. Size güven verecektir. En azından ben bunu hissettim. Bu arada 32 yaşındayım. İnşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. Allah isteyen herkese bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin.

Amin, Allah isteyen, özlemle bekleyen herkese nasip etsin. Darısı başınıza olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…