Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Çok memnun oldum.Bende Muğla'da yaşıyorum:))))

Sizinle görüşmek isterim en azından telefonla.

Özelden numaramı yazıyorum.Görüşmek üzere,

Arkadaslar , zaman yaklaşıyor ve ben cok heyecanlıyım,suanda folidoce,inofolic,ginera(doğum kontrol hapı kullanıyorum haftaya adetim geldiğinde 2. günü irenbede tedaviye başlayacağızinanılmaz bir duygu umutlanıyorum ama bazen de bu da olmazsa diye umutsuzluğa kapılıyorum,daha önce irenbede tüp bebek tedavisi görenler yumurta toplama işlemi nasıl oluyor?acı oluyor mu mesela?yada embriyoyu içeri koyarlarken nasıl oluyor?nolur beni rahatlatacak bir seyler yazın,,,

tedavın oncelıkle hayrlı olsun cnım ınsallah hayırlada sonuclanır.. benım ılk denemem ırenbede oldu oncelıkle yumurta toplamı ıslemı genel anestezı altında oluyor kesınlıkle acı duymuyosun cnım 15 dakıka falan suruyo yatagına geldıgınde serum takıolar bır sıse zaten hızlı akıyor oda cok surmuyor bıtmesı opu sonrası bıraz kasıklarında agrı olabılıyor agrı kesıcı onerıyolar zaten soyluyolar kullanbılceklerını ogun ve ertesı gun bıraz kaanamanda olabılıyomus benım olmamıstı transfer ıse normal bır jnekolojık muayane gıbı oda opunun yapıldıgı yerde oluyor muayane eder gıbı spekulumu yerlestırıyor doktor o sırada hemsıre hanım yada bır baska doktor ( benım dıger doktor tuttmustu) karından ultrason cıhazıyla rahme bakıyor hıcbır acı yok katater yardımı ılede emrıyo verılıo zaten sen o sırada ekrandan emryonu gorebılıyosun hemsıre de oluyo yanında acı adına hıcbırsey duymuyosun kesınlıkle buna garantı verebılırım sana transfer sonrası ıse yatagında 2 saat dınlendırıyolar serum ıgne vs hıcbısey yok hemsıreler gelıp bundan sonra yapıcaklarını soyluyor ve ılaclarını anlatıyor sende bebısınle mutlu mesut evıne donuyorsun hıııc ama hıc stres yapma canım doktorun kımdı buarada ? benım ahmet bey

Güzel ve açıklayıcı anlatım için tesekkürler arkadasımbenim doktorum kaan kocasenin tuttu mu?neler yaptın yada yapmadın transfer sonrasında?ben cok heyecanlıyım stresde var,kendim öğretmenim,teansferden sonra izin alsam mı diye de düşünüyorum,çok kararsızım;(

benım ılk denemm tutmadı cnım daha dogrusu % 70 tutup dusus oldu dıyor doktorum stres endekslı olumsuz sonuclandıgnı soyluyor stresten uzak durmaya calıs lutfen gercekten stres basarımızı cok etkılıyor ahmet bey ogun bana cok kzdı bukadar streslı olursan 2.tedavıye baslamaam dedı ve gercekten 1 ay beklettı benı 2.ye dondurulmslarla devam edıcez ılk 3 gunu yatarak gecırdı daha sonra gunluk hayatıma dondum agır kaldırmadım uzanmadım kendımı yormadım.doktorumunda dedıgı buydu rabbım nasıp ettıyse zaten bız ne yaaprsak yapalım gıtmez eger olmıcaksada ne yaprsak yapalım bızımle kalmaz canım.. ogretmenlık sureklı ayakta olunan bır meslek bence rapor yada ızın al bence en azından evınde rahat gecrırısın ama evde daha cok sıkılıcam dusunucem stres olucam dıyosanda 3 gun dınlen sonra calıs derım canım ama en onemlısıı stresııı at gıtsınnnn uzak olsun senden :)transfer sonrası hergun 2 dılım ananas yedım kavrulmamıs kabak cekırdegı yedım ve proteın agrılık beslendım sutum ve yogurdum hıc eksık olmadı zaten normaldede hergun 2 bardak sut 1 kase yogurt tuketıyorum bebek ıcın degıl yanı :)duzenlı ve saglıklı beslenmen yeterlıdır dıye dusunuyorum ınsalllah ılk denemende gelır beebgın cnım olmassada hıc uzulmee pes etmek yok allahım hayırlısını hayırlı zamanda versın kucagımıza

her sey stres ki bu hayatta,,,olmamak için uzak durmaya calıssamda gelip beni buluyr sanki bu aralarinsanların merakları zaten cok rahatsız edici,biz balıkesiin bir ilçesinde yasıyoruz,haftasonları izmire gelip gittiğimiz için laf bile cıkmıs tüp bebek yaptırıyoruz diye,neyse ki haftaya yarıyıl tatili ve bir süreliğine de olsa uzak kalacağım,birde sigara kullanıyorum,bırakamıyorum ama izmirdeyken iğnelerim başladığı andan itibaren kesicem,çok stres olursam belki 1-2 tane içerim,çok sıkıntılıyım zaten nolcak ne bitcek diye,psikolojim pek iyi değil

amannn ınsanlara zaten laf lazı canım en ufacık bıseyde hemen ustuste soru yagmuru bırde cevapları anlasalar ıcım yanmıcak ama sacma sapan sorular pesı ardına gelıyor hıc takma ınsanları bosver kac yıllık evlısınızkı esınde yada sende sorun varmı?bak bende soru yagmuruna tttum senı :)))) sıgarayı bırakabılsen ne guzel olur cnım ya transfer sonrası hıc ıcmemeye calıs derım ben tabıkı sen bılırsın psıkolojnı duzletmeye calıs kafandakı btuun soruları doktoruna sor streyle acabalar ve soru sıaretlerıyle durma kafandakıler cevap buldukca rahatlıcaksındır cunku.. transfer sonrası 3 saatten fazla yolculuk ıstemıyor doktorlar o gun orda kalabılme ımkanın var bunuda konus ıstersen doktorunla en fazla 3 saat yol gıdın dıyoalrdı cunku doktorun detayları soylıcektır zaten ben kontrollerıme gıdene kadar hep sorularımı yazıyorum gıdıncede koyuverıyorum doktorun onune once guluyo sonra tek tek cevaplıyo sagolsunn :)tavısye ederım

Benim ailem izmirde 10 gün rapor kullanıcam transferden sonra..bizim sorunumuz ileri hareketli sperm sayısının az olması,onun haricinde problem yok,suanda hayatmda hiç kullanmadıgım dogum kontrol hapı kullanıyorum galiba sinirli olmamı onada bırcluyum;((adetime gün sayıyorum işte;(((bol bol merakla,,,

ınsallah emeklerın bosa gıtmıcek cnım eve dogum kontrol hapı bazı bunyelere yapıyor ben cok uzun yıllar kullandım malesef pco dan dolayı sanırım aynı doneme gelıcez benımde bu ay olcak transferım cumrtesı gunu kontrolum var

Bakarsınız irenbede karsılasırızben 24 ünden sonra bol bol hastanede olurum muhtemeleninşallah hepimiz için çok güzel olur,hepimizi hayata baglayan umutlarımız yeşerir,,,

Bakarsınız irenbede karsılasırızben 24 ünden sonra bol bol hastanede olurum muhtemeleninşallah hepimiz için çok güzel olur,hepimizi hayata baglayan umutlarımız yeşerir,,,

inşallahh sonu guzel olsun benımde 18 ınde bellı olcak tam oalrak ne zaman transfer olcagı 27 sının haftası gıbı gorunuyordu en son bakalım cumrtesı gunu ne olcak mutlaka karsılasırız ırenbede :) tanımasakta bırbırmızı

kızlar bende adet olmayı bekleye bekleye bir hal oldum .oda naz yaptı walla.
farlutala başladım dün inşallah yakın zamanda adet olurum.
2 haftadır kasığımda ağrı vardı dün ultrason çekindim
yumurtalığım normalden büyükmüş inşallah adetle birlikte küçülür
sizlerinde tedavisi hayırlısı olsun

normaldede gecıkyomuydu cnm benımde ılk denememde adetı beklerken gecıkmıstım yumurtam catlamadıgı ıcın olamamıstım farlutal ıctım 10.gun adet oldum ılac bıttıkten sonra cnım hemen olmassanda panık yapma stres cok etkılıyor ınsallah bıraonce hersey yoluna gırer

bende bu ay erken hastalandım sabırsızlanıyordum tedaviye başlamak için ondan mı oldu bilemedim :) neyse sonuç olarak başladık bakalım iki kez yumurta toplama yapılacak tedavide önden giden arkadaşlar aşamaları paylaşırlarsa çok sevinirim ben 1 hafta ilaçları kullanıp kontrole gidicem....

olsun cnm heyecandan erken cıkmıs gelmıs demekkı :) tedavın hayırlı olsun ınsallah sonuda cok guzell olur aynı zmaana gelen bır kac kısıı olcaz csanırım benımde kontrolum cumrtes gunu transfer gunum bellı olcak

hangi ilaçları kullanıcaksın. bir hafta ara çok değil mi kontrol için

Ben başladım bakalım hayırlısıyla işte yumurtalarımı hazırlıyoruz. Ne zaman toplama yapacağız bilmiyorum Cumartesi günü tekrar muayeneye gideceğim. İnşallah Kaan Bey size uğur getirir hayırlısıyla kucağınıza alırsınız :) Ben kendisinden çok memnunum yani güvenimi kazandı. Aklınıza takılan her soruyu rahatlıkla Kaan Beye sorabilirsiniz. Çok anlayışlı o konuda sağolsun. Tabi bana sorma istediğin birşey olursa da sorabilirsin. Mutlaka dediğin gibi paylaşalım gelişmeleri...

Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Görüşmek üzere :)

Hanımlar rahmimden derin bir septum varmış (perde ) bu tüp bebek merkezinde histeroskopiyi lakaroskopi olan varmıdır ...perdenin alınması lazım mış ..birde fiyatları nasıl ...
Yardımcı olabilecek biri varmıdır aramızda ..şimdiden çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…