- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Hanımlar rahmimden derin bir septum varmış (perde ) bu tüp bebek merkezinde histeroskopiyi lakaroskopi olan varmıdır ...perdenin alınması lazım mış ..birde fiyatları nasıl ...
Yardımcı olabilecek biri varmıdır aramızda ..şimdiden çok sağolun
hangi ilaçları kullanıcaksın. bir hafta ara çok değil mi kontrol için
irenbede muayene ne kadar ilk kez tedaviye başlayacaklar için?Bir de orada rahim filmi cektiren oldu mu?ücreti nedir?
kendı doktorum ııcın dıyorum Ahmet bey doktorum 200 tl ılk muayane tup bebek surecınde bır kez verılıyor.. rahım fılmı ıcın ıcretı bılemıyorum orda cektırmemıstım ben
tüp bebek tedavisine başlarkan ilk 350 tl yi peşin alıyoruz demişlerdi bir de 200 tl mi veriyoruz
Ben başladım bakalım hayırlısıyla işte yumurtalarımı hazırlıyoruz. Ne zaman toplama yapacağız bilmiyorum Cumartesi günü tekrar muayeneye gideceğim. İnşallah Kaan Bey size uğur getirir hayırlısıyla kucağınıza alırsınız :) Ben kendisinden çok memnunum yani güvenimi kazandı. Aklınıza takılan her soruyu rahatlıkla Kaan Beye sorabilirsiniz. Çok anlayışlı o konuda sağolsun. Tabi bana sorma istediğin birşey olursa da sorabilirsin. Mutlaka dediğin gibi paylaşalım gelişmeleri...
Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Görüşmek üzere :)
hyr 200 tl 350 nın ıcınde canım benım ılk denememde 350 de pesın verdım 3400 ude opu gunu verdım toplam 3750ıdı sımdı 3900 olmus fıyatları ama ındırım yaparlarmı bılmıyorum doktorunla konus onlar belırlıyo fıyatları cunku bılgısayardan yazıyolar veznede goruyo kızlar doktorun yazdıgı fıyatı onu alıyolar kredı kartı falan gecıyo
çok sağol cnm. peki ilk ay transfer olmazda yumurtaları dondururlarsa bir sonraki ay transfer ettiklerinde dondurma ücreti alıyorlar mı*
alıyorlar malesef benim ki öyle olmuştu 750 lira dondurma ücreti zam gelmediyse eğer
çok sağol cnm. peki ilk ay transfer olmazda yumurtaları dondururlarsa bir sonraki ay transfer ettiklerinde dondurma ücreti alıyorlar mı*
benım ılk denemem olumsuz olmustu 6 tane dondurdugumuz emrıyoların ucretını ne zaman transfer yapılırsa ozaman alırısız dedıler almadılar dondurduklarımdan ozaman sımdı dondurulmuslarla denıyecegım ıcın dondurma-cozdurme ucretı 2 bın lıra dedı ahemt bey 1750 ye ındırdı lkınde transfer olmasaydıda dondurma ucretını gene almıcaklardı 3750 ıcınde 1 transfer ucretı var cunku..
o zaman transfer olmazsa ilkinde dondurma ücreti almıyorlar öyle anlıyorum.
bence oyle ama arkdastan almıslar cnım yanı nasıl bır uygulama yapılıyo bılmıyorum tam olarak benım yasadıgım bu onu paylasmak ıstedım bence bunların hepsını doktoruna sor derım en garantı cevabı o verır cunku doktorlar kendılerıne gore hastalarına bıseyler uygulıyabılıyo..buarada arastırdımda bıraz kent hastanesıne gore falan fıyat gercekten cok ıyı ırenbede kentte 2500 dolar alıyolarmıs oda 5.500-6 bın arası oluyo 3900 gene ıyı geldı bana onun yanında senın doktorun kımdı?
benim doktorum kaan bozkurt cnm. ben muhasebeye sorduğumda transfer yapılmazsa dondurma ücreti almıyoruz dediler ama sizlere de sormak istedim.
benim doktorum kaan bozkurt cnm. ben muhasebeye sorduğumda transfer yapılmazsa dondurma ücreti almıyoruz dediler ama sizlere de sormak istedim.
Güzel ve açıklayıcı anlatım için tesekkürler arkadasımbenim doktorum kaan koca senin tuttu mu?neler yaptın yada yapmadın transfer sonrasında?ben cok heyecanlıyım stresde var,kendim öğretmenim,teansferden sonra izin alsam mı diye de düşünüyorum,çok kararsızım;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?