Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

gecmıs olsun ben hıstereskopı gecırdım ancak lakaroskopi olmadım bılmıyorum hıstereskopı ıcın 800 tl demıslerdı uygulanan ıslemler ıcın artıyor fıyatlar benım rahmım traslanmıstı 50 tl ek olarak ucret cıkardılar doktoruna rahatlıkla fıyatları sorabılırsın azda olsa ındırımde yapıolar genel anestezı altında oluyor acı falan duymuyorsun..

hangi ilaçları kullanıcaksın. bir hafta ara çok değil mi kontrol için

çok fazla ilaç vermedi bana menopur verdi ama yarın başlıycam 4 gün kullanıcam saizen verdi büyüme hormonu buda 4 defalık ama gün aşırı, önceki ilaçlara devam, bir ilaç daha verdi ama onu hatırlayamadım benim önceki gördüğüm tedavilerden farklı iğnelere hemen başlamışlardı daha önce bu sefer 6. günde başlıyor...kontrol bana da bir hafta uzun geldi ama malum muayene meselesi can sıkıcı olduğundan bunun üstünde çok durmadım :) sen ne aşamadasın ???

irenbede muayene ne kadar ilk kez tedaviye başlayacaklar için?Bir de orada rahim filmi cektiren oldu mu?ücreti nedir?

irenbede muayene ne kadar ilk kez tedaviye başlayacaklar için?Bir de orada rahim filmi cektiren oldu mu?ücreti nedir?

kendı doktorum ııcın dıyorum Ahmet bey doktorum 200 tl ılk muayane tup bebek surecınde bır kez verılıyor.. rahım fılmı ıcın ıcretı bılemıyorum orda cektırmemıstım ben

kendı doktorum ııcın dıyorum Ahmet bey doktorum 200 tl ılk muayane tup bebek surecınde bır kez verılıyor.. rahım fılmı ıcın ıcretı bılemıyorum orda cektırmemıstım ben

tüp bebek tedavisine başlarkan ilk 350 tl yi peşin alıyoruz demişlerdi bir de 200 tl mi veriyoruz

tüp bebek tedavisine başlarkan ilk 350 tl yi peşin alıyoruz demişlerdi bir de 200 tl mi veriyoruz

hyr 200 tl 350 nın ıcınde canım benım ılk denememde 350 de pesın verdım 3400 ude opu gunu verdım toplam 3750ıdı sımdı 3900 olmus fıyatları ama ındırım yaparlarmı bılmıyorum doktorunla konus onlar belırlıyo fıyatları cunku bılgısayardan yazıyolar veznede goruyo kızlar doktorun yazdıgı fıyatı onu alıyolar kredı kartı falan gecıyo

Öncelikle çok teşekkür ederim.Allah size ve tüm isteyenlere versin inş.
Bende Çarşamba İrenbedeydim.İlk iğnemi oldum.Bugün de E2 için kan verdim.Doz ayarlaması yapılacak.
Yumurta toplama işlemini ne zaman yapar bilmiyorum.
Sizin de tek seferde mi toplanacak.? Yaş ve sorun neydi acaba ? Tşk

Sevgiler,

çok sağol cnm. peki ilk ay transfer olmazda yumurtaları dondururlarsa bir sonraki ay transfer ettiklerinde dondurma ücreti alıyorlar mı*

Slm arkadaslar..
Bende gecen ay irenbe'de tedaviye basladım 6 senelik evliyim ve korunmadıgımız halde cocugumuz olmadı.bir yakınımın tavsiyesi üzerine dr.aral özbal'a gittim.ilk aralıkta gittim birsürü tahlil yapıldı hiç bi sorun cıkmadı;çok şükür. Bunun üzerine dr. Bey ilaç verdi (klomen) kullandım gecen ay ama bi faydası olmadı.bu ay baska bi ilaç verdi (femara) onu kullanıyom yumurtalık takibi yapacak bu ay dr bey salı günü kontrole gidecegim inşallah faydası olur da bu ay bebek sahibi oluruz dr. Aral beyin yardımları sayesinde.kendisinden cok memnunum çok iyi bir dr.allahım gönülden isteyen tüm kullarına nasip etsin.

çok sağol cnm. peki ilk ay transfer olmazda yumurtaları dondururlarsa bir sonraki ay transfer ettiklerinde dondurma ücreti alıyorlar mı*

benım ılk denemem olumsuz olmustu 6 tane dondurdugumuz emrıyoların ucretını ne zaman transfer yapılırsa ozaman alırısız dedıler almadılar dondurduklarımdan ozaman sımdı dondurulmuslarla denıyecegım ıcın dondurma-cozdurme ucretı 2 bın lıra dedı ahemt bey 1750 ye ındırdı lkınde transfer olmasaydıda dondurma ucretını gene almıcaklardı 3750 ıcınde 1 transfer ucretı var cunku..

o zaman transfer olmazsa ilkinde dondurma ücreti almıyorlar öyle anlıyorum.

o zaman transfer olmazsa ilkinde dondurma ücreti almıyorlar öyle anlıyorum.

bence oyle ama arkdastan almıslar cnım yanı nasıl bır uygulama yapılıyo bılmıyorum tam olarak benım yasadıgım bu onu paylasmak ıstedım bence bunların hepsını doktoruna sor derım en garantı cevabı o verır cunku doktorlar kendılerıne gore hastalarına bıseyler uygulıyabılıyo..buarada arastırdımda bıraz kent hastanesıne gore falan fıyat gercekten cok ıyı ırenbede kentte 2500 dolar alıyolarmıs oda 5.500-6 bın arası oluyo 3900 gene ıyı geldı bana onun yanında senın doktorun kımdı?

benim doktorum kaan bozkurt cnm. ben muhasebeye sorduğumda transfer yapılmazsa dondurma ücreti almıyoruz dediler ama sizlere de sormak istedim.

benim doktorum kaan bozkurt cnm. ben muhasebeye sorduğumda transfer yapılmazsa dondurma ücreti almıyoruz dediler ama sizlere de sormak istedim.

benımde bılgım o sekıldeydı cnım dondurulmustan tarnsfer yapılırken dondurma cozdurme ucretı alıyor demek dogru bılıyomusum banada osekıdle uyguladılar cunku ınsallah emeklerımız bosa gıtmez bebıslere kavusuruz bu sefer benım 2.denemem bu cunku 3. ıcın kendımde guc bulamam gıbı gelıo rabbım aratmasın kımseye benım doktormda ahmet bey hepımızın once gobuslerı sonra kucakları dolsun ınsallah :)

Merhaba,

Aynı doktora gidiyoruz.Ben şu anda iğne oluyorum.Muhtemelen hafta sonu toplanacaktır.

Siz tedavinin hangi aşamasındasınız?

buttrfly öncelikle Allah yardımcın olsun bende tedaviyle anne oldum ve doktorum kaan beydi.Kaan bey gibi harika bir doktoru bir daha bulman imkansız.daha öncede bu topikte tavsiye etmiştim kaan beyi.inanılmaz ilgili ve sahiplenici bir doktor onu sakın bırakma ben onunla 3 aşılama geçirdim ve hamile kaldım .dilerim sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Merhaba,senin yüzün gülmüş darısı bmm basıma inşbenim doktorum kaan koca,aynı dr san mı bahsdiyoruz?genelde kaan bozkurttan çok bahsediyorlarda ama ben kaan kocadan cok memnunum

Arkadaslar hepinize oncelikl saglikli hayirli evlatlar diliyorum . Bende haziran ayi gibi tup bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum . Irenbe kaan bozkurtta. Esimin sperm probleminden kaynakli. Benim adetlerim duzenli ama daha once hic dr a kontrol ettirmedim bendede bir sorun cikarmidiye endiseliyim.siz tecrubelisiniz Sizce haziran ayindan once ne zaman kaan beye gitmeliyim tahlil ve kontrol icin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…