Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

en az iki ay önce git bence çünkü bende dahil bir çok kişiye bir ön hazırlık yaptı benim ki iki ay sürdü...

Merhabalar,

Bende İrenbe Kaan beyde tedaviye başlıyorum.Hastası olan yada tecrübesi olan varmı acaba ?

Tşk,

merhaba arkadaşlar
irenbede 2 ay önce tedaviye başladım, doktorum kaan bozkurt,
tüp bebek için henüz hazırlık aşamasındayım, vebimde yaştan dolayı yumurta rezevr yetersizliğim var,
başkada bir sorun yok dedi, tahlillerimin hepsi üzel çıktı, bikaç ilaç verdi vitaminler, onları kullanıyorum.
şimdilik tedavimden ve doktorumdan memnunum. evet sorduğum her soruya yanıt alıyorum.
benim kendime göre tek sorunum, biraz fazla heyecanlı ve korku dolu olduğum. :) birde iğneden çok korkuyorum,
göbekten nasıl yapacağım bilmiyorum. tedavi sürecindede belimizi büken iki şey ücretler ve işyerinde izin almamız.
onun dışında bebek sahibi olma heyecanım dorukta. büyük allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, bizim gibi
zor süreçten geçenlere bebek isteyenlere de çifter çifter versin. buay reglimi bekliyorum, sanırım iğnelere ve yumurta
toplama işlemine başlayacağız. heyecanlıyım korkuyorum sabırsızım.
hepimiz kucağımıza ikiz bebeklerimi alırız inşallah (isteyen herkese versin allahım)

Allah çıktığımız bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsun:)

merhaba bencede en az 2-3 ay oncesınden gıt cunku en basıtınden sana mutlaka folıkaıst baslatıcaktır hemde esının sperm testı bırkerede orda yapılcaktır esınede kullanması ıcın ılac verılebılır bızım o sekılde olmustu ınsallah ılk denemende pozıtıf sonuc alırsınız hersey gonlunuze gore olur

merhaba sorunlarımız tamamen ortak :) benimde yumurta rezervim az iki aylık hazırlık aşamasını tamamladım ve tedaviye başladık.. iğnelerden korkmana gerek yok başlarda bende korkuyordum önce kendim yapamadım ama sonra alışıyor insan, işin maddi kısmına gelince o tam bir muamma Allahtan ilk aldığım ilaçlar fazla tutmadı kaan bey bir eczaneye yönlendirdi onlarda baya indirim yaptılar Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Amin insallah hepimizin yuzu guler insallah. Allah hepimize isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin . Esim bir urologa gidiyor simdilik onda biraz artis olmasini bekliyoruz hazirana kadar hemde maddi acidan da rahatlamayi bekliyoruz acikcasi. Zaten psikolojimiz gergin olacaktir o donem bir de maddi acidan sikintiyi kaldiramicaz gibi geliyor. O zaman ben martta ben muayeneye geleyim kaan beye. Cok tesekkur ederim .

İnşallah allah işimizi kolaylaştırsın.
korkularımız ve heyecanımızı beklentimizi biraz aza indirgesek herşey daha kolay olacak eminim.
allah bizlere önce sabır ve bu yolda kolaylık versin. umutlarımızı tüketmesin.
bu siteyi hergün okuyorum, ve hergün enaz 3kez hamile kalmak isteyen herkesede kendimede dua ediyorum.

doktoru kaan bozkurt olan tüp bebek yaptıran arkadaşlarım
öntedavi sürecinden sonra tüp bebeğe başlayan
tek tek aşama aşama mens döneminden kaçıncı gün neler yapılıyo bi anlatsada
:) bizde öğrenip gitsek doktora daha az soru sorsak mı acaba :))
bilmek mi iyi olur .. bilmemek mi iyi olur .. tecrübeli arkadaşlar siz söyleyin

benım fıkrım bılmemek gercekten ben herseyı cok fazla detaylı olarak bılıyodum ılk denememde busefer cok ıncelenıyor hersey hemsırenın bır kelımesınden bıle etkılenıyodum bıraz doktora guvenıp rabbımıze teslım olup baslamak en guzel dıyorum cnım tabıkı bu benım fıkrım ılk deneyımımden dolayı etkılendıgım ıcn soyluyorum bılınce kafaya takıcak cok sey oluyo streste bızım en buyuk dusmanımız hersey gonlunce olsun ınsallah ılk denemnde gelır bebısın

merhaba cnm. gittin mi kontrole ne aşamadasın şu anda. ikinci aşamada yeni ilaç var mı?

Amin hepimize versin inşallah benim yaş 32 yumurta sayısında azlık var normalde bu hafta toplama yapılacaktı ancak yumurtalardan biri çok gelişti diğerleri geriden geliyor. Kaan beyde şimdilik toplama işlemini ertelememizin daha iyi olacağını söyledi. Yani bir sonraki aya bırakacağız işlemi. Yumurta sayısının ve kalitesinin daha iyi olduğu zamanda toplanması daha mantıklı tabi ki. Umarım sizinkinde bir sorun yaşanmaz ve işleminize hayırlısıyla başlarsınız.

Peki sen hangi ilaclari kullandin. Nasil bir tevadi uygulandi

teşekkür ederim
benimde bitarafım bilmek istiyo, bitarafım aman allah yardım eder bilme diyo
sağolasın arkadaşım

arkadaşlar ben farlutala rağmen adet olamadım malesef

kac gun gectı benılac bıttıkten 10 gun sonra olmustum.. bende sana bırsey sormak ıstıyorum dondurulmuslarla denerken e2 ve porgesteron nasıl gemıstı benım salı gunu transferım olucaktı ancak bugun sag tarafımda yumurta gorundu e2 ve progesteron hormonu bakıldı kan alınndı duruma gore yarın transfer olup olamıcagım bellı olcak

Aylardır adetim gelmesin diye bekleyen ben,bu ay dört gözle beklediğim adetim geldi:)yarına nasipse randevumu alacağım,tedaviye start verecğiz:)inşallah hersey yolunda gider:)

Merhaba,senin yüzün gülmüş darısı bmm basıma inşbenim doktorum kaan koca,aynı dr san mı bahsdiyoruz?genelde kaan bozkurttan çok bahsediyorlarda ama ben kaan kocadan cok memnunum

merhaba butterfly evet kaan kocadan bahsediyorum bende.ben onunla 2011 de tanışmıştım.kaan beyden memnun olmamak imkansız.tek kelimeyle mükemmel bir insan.zaten doktorluğu tartışılmaz bile.inşallah kaan bey vasıtasıyla sende anne olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…