- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Arkadaslar hepinize oncelikl saglikli hayirli evlatlar diliyorum . Bende haziran ayi gibi tup bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum . Irenbe kaan bozkurtta. Esimin sperm probleminden kaynakli. Benim adetlerim duzenli ama daha once hic dr a kontrol ettirmedim bendede bir sorun cikarmidiye endiseliyim.siz tecrubelisiniz Sizce haziran ayindan once ne zaman kaan beye gitmeliyim tahlil ve kontrol icin ?
Merhabalar,
Bende İrenbe Kaan beyde tedaviye başlıyorum.Hastası olan yada tecrübesi olan varmı acaba ?
Tşk,
merhaba arkadaşlar
irenbede 2 ay önce tedaviye başladım, doktorum kaan bozkurt,
tüp bebek için henüz hazırlık aşamasındayım, vebimde yaştan dolayı yumurta rezevr yetersizliğim var,
başkada bir sorun yok dedi, tahlillerimin hepsi üzel çıktı, bikaç ilaç verdi vitaminler, onları kullanıyorum.
şimdilik tedavimden ve doktorumdan memnunum. evet sorduğum her soruya yanıt alıyorum.
benim kendime göre tek sorunum, biraz fazla heyecanlı ve korku dolu olduğum. :) birde iğneden çok korkuyorum,
göbekten nasıl yapacağım bilmiyorum. tedavi sürecindede belimizi büken iki şey ücretler ve işyerinde izin almamız.
onun dışında bebek sahibi olma heyecanım dorukta. büyük allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, bizim gibi
zor süreçten geçenlere bebek isteyenlere de çifter çifter versin. buay reglimi bekliyorum, sanırım iğnelere ve yumurta
toplama işlemine başlayacağız. heyecanlıyım korkuyorum sabırsızım.
hepimiz kucağımıza ikiz bebeklerimi alırız inşallah (isteyen herkese versin allahım)
Arkadaslar hepinize oncelikl saglikli hayirli evlatlar diliyorum . Bende haziran ayi gibi tup bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum . Irenbe kaan bozkurtta. Esimin sperm probleminden kaynakli. Benim adetlerim duzenli ama daha once hic dr a kontrol ettirmedim bendede bir sorun cikarmidiye endiseliyim.siz tecrubelisiniz Sizce haziran ayindan once ne zaman kaan beye gitmeliyim tahlil ve kontrol icin ?
merhaba arkadaşlar
irenbede 2 ay önce tedaviye başladım, doktorum kaan bozkurt,
tüp bebek için henüz hazırlık aşamasındayım, vebimde yaştan dolayı yumurta rezevr yetersizliğim var,
başkada bir sorun yok dedi, tahlillerimin hepsi üzel çıktı, bikaç ilaç verdi vitaminler, onları kullanıyorum.
şimdilik tedavimden ve doktorumdan memnunum. evet sorduğum her soruya yanıt alıyorum.
benim kendime göre tek sorunum, biraz fazla heyecanlı ve korku dolu olduğum. :) birde iğneden çok korkuyorum,
göbekten nasıl yapacağım bilmiyorum. tedavi sürecindede belimizi büken iki şey ücretler ve işyerinde izin almamız.
onun dışında bebek sahibi olma heyecanım dorukta. büyük allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, bizim gibi
zor süreçten geçenlere bebek isteyenlere de çifter çifter versin. buay reglimi bekliyorum, sanırım iğnelere ve yumurta
toplama işlemine başlayacağız. heyecanlıyım korkuyorum sabırsızım.
hepimiz kucağımıza ikiz bebeklerimi alırız inşallah (isteyen herkese versin allahım)
merhaba bencede en az 2-3 ay oncesınden gıt cunku en basıtınden sana mutlaka folıkaıst baslatıcaktır hemde esının sperm testı bırkerede orda yapılcaktır esınede kullanması ıcın ılac verılebılır bızım o sekılde olmustu ınsallah ılk denemende pozıtıf sonuc alırsınız hersey gonlunuze gore olur
merhaba sorunlarımız tamamen ortak :) benimde yumurta rezervim az iki aylık hazırlık aşamasını tamamladım ve tedaviye başladık.. iğnelerden korkmana gerek yok başlarda bende korkuyordum önce kendim yapamadım ama sonra alışıyor insan, işin maddi kısmına gelince o tam bir muamma Allahtan ilk aldığım ilaçlar fazla tutmadı kaan bey bir eczaneye yönlendirdi onlarda baya indirim yaptılar Allah hepimizin yardımcısı olsun....
doktoru kaan bozkurt olan tüp bebek yaptıran arkadaşlarım
öntedavi sürecinden sonra tüp bebeğe başlayan
tek tek aşama aşama mens döneminden kaçıncı gün neler yapılıyo bi anlatsada
:) bizde öğrenip gitsek doktora daha az soru sorsak mı acaba :))
bilmek mi iyi olur .. bilmemek mi iyi olur .. tecrübeli arkadaşlar siz söyleyin
çok fazla ilaç vermedi bana menopur verdi ama yarın başlıycam 4 gün kullanıcam saizen verdi büyüme hormonu buda 4 defalık ama gün aşırı, önceki ilaçlara devam, bir ilaç daha verdi ama onu hatırlayamadımbenim önceki gördüğüm tedavilerden farklı iğnelere hemen başlamışlardı daha önce bu sefer 6. günde başlıyor...kontrol bana da bir hafta uzun geldi ama malum muayene meselesi can sıkıcı olduğundan bunun üstünde çok durmadım :) sen ne aşamadasın ???
merhaba cnm. gittin mi kontrole ne aşamadasın şu anda. ikinci aşamada yeni ilaç var mı?
Öncelikle çok teşekkür ederim.Allah size ve tüm isteyenlere versin inş.
Bende Çarşamba İrenbedeydim.İlk iğnemi oldum.Bugün de E2 için kan verdim.Doz ayarlaması yapılacak.
Yumurta toplama işlemini ne zaman yapar bilmiyorum.
Sizin de tek seferde mi toplanacak.? Yaş ve sorun neydi acaba ? Tşk
Sevgiler,
Amin hepimize versin inşallah benim yaş 32 yumurta sayısında azlık var normalde bu hafta toplama yapılacaktı ancak yumurtalardan biri çok gelişti diğerleri geriden geliyor. Kaan beyde şimdilik toplama işlemini ertelememizin daha iyi olacağını söyledi. Yani bir sonraki aya bırakacağız işlemi. Yumurta sayısının ve kalitesinin daha iyi olduğu zamanda toplanması daha mantıklı tabi ki. Umarım sizinkinde bir sorun yaşanmaz ve işleminize hayırlısıyla başlarsınız.
kontrolüm bugün ve çok gergin hissediyorum umarım herşey yolundadır ve yolunda gider yarın yazarım gelişmeleri... sen ne aşamadasın???
benım fıkrım bılmemek gercekten ben herseyı cok fazla detaylı olarak bılıyodum ılk denememde busefer cok ıncelenıyor hersey hemsırenın bır kelımesınden bıle etkılenıyodumbıraz doktora guvenıp rabbımıze teslım olup baslamak en guzel dıyorum cnım tabıkı bu benım fıkrım ılk deneyımımden dolayı etkılendıgım ıcn soyluyorum bılınce kafaya takıcak cok sey oluyo streste bızım en buyuk dusmanımız hersey gonlunce olsun ınsallah ılk denemnde gelır bebısın
arkadaşlar ben farlutala rağmen adet olamadım malesef
Merhaba,senin yüzün gülmüş darısı bmm basıma inşbenim doktorum kaan koca,aynı dr san mı bahsdiyoruz?genelde kaan bozkurttan çok bahsediyorlarda ama ben kaan kocadan cok memnunum
Aylardır adetim gelmesin diye bekleyen ben,bu ay dört gözle beklediğim adetim geldi:)yarına nasipse randevumu alacağım,tedaviye start verecğiz:)inşallah hersey yolunda gider:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?