- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
kontrolüm bugün ve çok gergin hissediyorum umarım herşey yolundadır ve yolunda gider yarın yazarım gelişmeleri... sen ne aşamadasın???
kac gun gectı benılac bıttıkten 10 gun sonra olmustum.. bende sana bırsey sormak ıstıyorum dondurulmuslarla denerken e2 ve porgesteron nasıl gemıstı benım salı gunu transferım olucaktı ancak bugun sag tarafımda yumurta gorundu e2 ve progesteron hormonu bakıldı kan alınndı duruma gore yarın transfer olup olamıcagım bellı olcak
yazmadın merak ettim. nasıl geçti muayene
ancak fırsat bulabildim canım kusura bakma :) muayene iyi geçti yumurtalarım daha küçükmüş devam edicem ilaçlara büyümelerini bekliycez
ancak fırsat bulabildim canım kusura bakma :) muayene iyi geçti yumurtalarım daha küçükmüş devam edicem ilaçlara büyümelerini bekliycez
ilaçlarım aynı devam sanırım büyüyene kadar bu şekilde devam edicek.. amh ım düşüktü benim 0,4 dü en son ve önceki tüp bebek denememde 5 yumurta toplanmıştı 2 embriyo oluştu şimdi daha çok toplanır ve daha çok embriyo olur inşallah
inşallah çok embriyon olur. sen benden öndesin diye merak ediyorum :) iğneye devam o zaman peki tekrar ne zaman gidiceksin.
salı gunu transferım var suanda saatı bellı degıl daha arıyıp haber verıcekler dondurulmuslarımızla yolumuza devam edıyoruz ınsallah allahım busefer hayırlısıyla verır bebegımı bıraz heyecan bıraz korku ınsallah guzel gecsın 12 gun test gunum 9 subat olcak ama ben 7 subatta dogum gunumde kanda baktırmayı dusunuyorum ınsallah en guzel hedıyem olur bebegım :)
hayırlısıyla hamilelik haberini alırsın inşallah.
içinde ne olur en ufak bi şüphe ve korku taşıma .
güzel günler bizleri bekliyor
salı gunu transferım var suanda saatı bellı degıl daha arıyıp haber verıcekler dondurulmuslarımızla yolumuza devam edıyoruz ınsallah allahım busefer hayırlısıyla verır bebegımı bıraz heyecan bıraz korku ınsallah guzel gecsın 12 gun test gunum 9 subat olcak ama ben 7 subatta dogum gunumde kanda baktırmayı dusunuyorum ınsallah en guzel hedıyem olur bebegım :)
Cnm benim belli oldu demek transfer günün İnşallahh en güzel doğum günü hediyen gelir . Dondurulmuşlarına sonuna kadar güven . Benim bebişte dondurulmuştu biliyorsun . Güzel haberlerini bekliyoruz
inşallahh korkum hep sonrakı surecı dusunmekten oluyor busefrde olmassa dıye ınsallah guzel haberler verırım..sen nasılsın ne asamadasın suanda adet?
farlutalla adet olamayınca şimdi doğum kontrol hapı içiyorum
10 gün kullanıp bırakıcam
kontrolüm bugün ve çok gergin hissediyorum umarım herşey yolundadır ve yolunda gider yarın yazarım gelişmeleri... sen ne aşamadasın???
ne zaman toplanıyor yumurtalar :)
belli değil canım terslik varkimsenin moralini bozmamak olumsuz etkilememek için bir şey yazmıyorum ama olumlu gelişmeler olursa yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?