Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

benimde oldu baya 2.5 ay oldu adet olmayalı iyice gerildim strese girdim.dün doğum kontrol hapına başladım 10 gün kullanıp birakıcam.daha önce ahmet beyde yapmıştı bana öyle 15 gün kullandırıp bıraktırmıştı transferden önce.hayırlısı bakalım son çarem

ilaçlarım aynı devam sanırım büyüyene kadar bu şekilde devam edicek.. amh ım düşüktü benim 0,4 dü en son ve önceki tüp bebek denememde 5 yumurta toplanmıştı 2 embriyo oluştu şimdi daha çok toplanır ve daha çok embriyo olur inşallah

inşallah çok embriyon olur. sen benden öndesin diye merak ediyorum :) iğneye devam o zaman peki tekrar ne zaman gidiceksin.

Dünden itibaren 175 Lik puregon ve 75 lik merionak iğnelerin basladı arkadaslar,çok heyecanlıyım.sigara kullanıcısıydım dünden beri sigarayıda bıraktım))bu süreci cok güzel sağlıklı bir sekilde yasamak istiyorum...hepimiz için hayırlısı olsun

salı gunu transferım var suanda saatı bellı degıl daha arıyıp haber verıcekler dondurulmuslarımızla yolumuza devam edıyoruz ınsallah allahım busefer hayırlısıyla verır bebegımı bıraz heyecan bıraz korku ınsallah guzel gecsın 12 gun test gunum 9 subat olcak ama ben 7 subatta dogum gunumde kanda baktırmayı dusunuyorum ınsallah en guzel hedıyem olur bebegım :)

hayırlısıyla hamilelik haberini alırsın inşallah.
içinde ne olur en ufak bi şüphe ve korku taşıma .
güzel günler bizleri bekliyor

hayırlısıyla hamilelik haberini alırsın inşallah.
içinde ne olur en ufak bi şüphe ve korku taşıma .
güzel günler bizleri bekliyor

inşallahh korkum hep sonrakı surecı dusunmekten oluyor busefrde olmassa dıye ınsallah guzel haberler verırım..sen nasılsın ne asamadasın suanda adet?

Cnm benim belli oldu demek transfer günün İnşallahh en güzel doğum günü hediyen gelir . Dondurulmuşlarına sonuna kadar güven . Benim bebişte dondurulmuştu biliyorsun . Güzel haberlerini bekliyoruz

Cnm benim belli oldu demek transfer günün İnşallahh en güzel doğum günü hediyen gelir . Dondurulmuşlarına sonuna kadar güven . Benim bebişte dondurulmuştu biliyorsun . Güzel haberlerini bekliyoruz

canımmm ay senın yazdııgnı gorunce ne cok mutlu oldummmm :) sagol cnm ınsallah busefer olcak guzel haberler verıcem bende

inşallahh korkum hep sonrakı surecı dusunmekten oluyor busefrde olmassa dıye ınsallah guzel haberler verırım..sen nasılsın ne asamadasın suanda adet?

farlutalla adet olamayınca şimdi doğum kontrol hapı içiyorum
10 gün kullanıp bırakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…