Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Peki sen hangi ilaclari kullandin. Nasil bir tevadi uygulandi

Merhabalar Merional, Duphaston, Pregnyl kullandım. Tabi bunların haricinde Kaan Bey'in kullanmamı istediği bazı vitaminler de vardı. Tedavime gelirsek bendeki yumurta sayısı az olduğu için önce yumurtaları toplamaya karar verdik. Bunun için kullandığım ilaçlar yukarıdaki paylaştıklarım. Ancak istediğimiz sayı ne yazık ki çıkmadı bundan dolayı da önümüzdeki aya ertelemeye karar verdik.

selam arkadaslar,
iğneler üçlendi,merional ve puregonun yanına birde yumurtanın çatlamasını önlemek için bir iğne daha verildi,dengem acayipleşti,cok tuvalete cıkar oldum,karnım şişmeye basladı,allah nasip ederse prs kontrol var,herhalde sonra 1 kontrol daha olur ve günümüzü alırız kaan beyden:)yumurtaların sağlam ve büyük olması için yediğiniz özel bir seyler var mııı???

Kac yumurta olustu ki?

merhaba arkadaşlar

bende kaan bozkurt hastasıyım evet dr kaan bey çok ilgili biri ama bunlar nasip işi benim18 ocakta transfer oldu dun 10 .gunumdu tahlil yaptırdım hiç bişey çıkmadı çift embriyo konuldu 4 ay gibi bir donemde hazırlandım bekledim ve dondurulmuşlarla gebelik daha yüksek olduğundan onu yapmaya karar verdik. fakat bugun ağlamaktan gözümde yaş kalmadı bittim perişan haldeyim ilk denememizdi kesin tutar gözüyle bakmıştım ama malesef tekrar yine deneyeceğim aynı dr gidicem doktoruma güveniyorum ama bu işler nasip işi arkadaşlar ve çok stresli zor bi süreç maddi manevi benim nerdeyse 7.500 tl mal oldu herşey dahil 4 yumurtam toplandı 3 ü döllendi ikisi konuldu diğeride gelişmediği için imha edildi tekrar sil baştan anlayacağınız rabbim bu yolda uğrşan herkeze hepimize yardım etsin kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun inş.hamile görmeye dymaya dayanamıyorum kimi görsem duysam çok üzülüyorum 6 yıllık evliyim hiç bir problemimiz yok ama bekliyoruz işte birbirimizedua edelim canlar .çok daraldım burda paylaşmak istedim çünkü kimseyle paylaşamıyorsun etrafımda böyle bi sıkıntısı olan da yok herkez çocuklu bıktım senin çocuk yok mu sorusundan yok napayım benim elimde değil yahamile kardeşlerim bizlere dua etsinler.hepinize sevgiler....

benim 2 tane yumurtam gelişti cnm. yarın toplanıcak. senin yumurta sayın kaç peki

canım Allah sabır versin bende ilk dememde çok yıkılmıştım ve 1 sene boyunca tekrar yaptıramadım...yeniden aynı şeyleri yaşamak istemedim ama sen böyle bir psikolojiye girmemişsin çok şükür çünkü benim 1 yılım boşa gitti güçlü olmaktan ve dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok...ben şöyle düşünüyorum bir gün bebeğim olacak Allah izin verirse ve her geçen gün o güne yaklaşıyorum :) tabi insan her zaman aynı psikolojide olmuyor bazen de dibe vuruyorum ama napalım buda bizim sınavımız...benimde yumurtam az ve kaan bey iki kez toplama yapacak seninde iki seferde mi toplandı??? birde 4 de 2 transfer oldukça başarılı bence benimde daha önce 4 yumurtam toplanıp 2 si transfer edilmişti diğer ikiside sizlere ömür...İstanbulda gittiğim doktor bunun oldukça iyi bir yüzde olduğunu söylemişti...

aaa ne kadar hızlısın beni geçmişsin :)) benimde 2 si iyi gidiyor bir tanesi daha küçük olan toplam 3 yumurta görünüyor şimdilik. bir şey sorucam menapuru ne zaman başladın kullanmaya

5.gün kullanmaya başladım. senin kaçıncı gün tedavinde. seninde 2 kez mi yumurta toplama yapılıcak.

Slm arkadaslar,iğnelerinin 7.gününde bugün kontrole gittim ve rahmimde polip görüldü;(normakde haftaya yapılacak olan transferim iptal oldu;((pzt yumurta toplama işlemi yapılacak,diğer ayda polipler için küçük bir operasyon olacağım;(sonrasında konulacak embriyo;(ama bugün çok ağladm çok;(((

Herşeyde vardır bir hayır olsun nasılsa embriyolarında sıkıntı yok bak çok şükür. Şimdilik iptal edilmiş ama nasılsa bu tedavi tamamlanacak öyle düşün moralsiz olma kötü etkileme kendini. Benimde yumurtalarımdan biri gelişti toplama işlemi iptal edildi. Önümüzdeki ay tekrar toplama için ilaç ve iğnelere başlayacağım. Bende ilk duyduğumda yıkıldım ama olsun demek ki sağlıklı değillerdi ki gelişmediler diyorum şimdi.

Sizin durumunuza da üzüldüm;((hala ara ara ağlıyorum.biz izmir dısında yasıyoruz,izmirde ailem var.kendin öğretmenim bilhassa yarıyılda olmasını çok istemiştim;(((şimdi artık pzt yumurta toplanacak sonrasında polipler için ayrıca operasyon;((korkuyorum ister istemez hemde çok;(şimdiye kadar yoktu polip falan;(ilaç dozları yüksek geldi;(

iyii aksamlarr acaba ücret ne kadar ne kadar tutuyor toplam
bide basvurdukdan ne kadar süre sonra tüp bebek yapılıor

ırenbede yenı fıyatlar 3900 canım + ılacların oluyor 6 bını falan bulabılıyor ılacın dozu sana gore ayalanıyor cunku oncesı ve sonrasında kullandıgıklarında 6-7 cıvarı basvurduktan sonra nekadar surede baslanılacgı senın durumuna baglı oluyor doktor sorun gormez ıse hemen baslar.benım 2.denem suanda bekleme surecındeyım doktorum ahmet bey tavsıye ederım gercı merkezdekı btuun doktorlar basarılı ben tum merkez calısanlarından cok memnunum

çok teşekkür ederim kardeşim amin canım inş.selamete ereceğiz ve bu güzel düşünceni benimle paylaştığın için de sağol çok haklısın ben de kendime teselli veriyorum bugun dr benimle konuştu yarın yanına gideceğim çok yıkıldım konuşurkende çok ağladım sağolsun desteğini esirgemiyor ben bekleyerek sadece zaman kaybettiğimi düşünüyrum o yüzden tekrar başlıycam ama dediğim gibi dr çok önemli burda ben güveniyorum ve bu sefer olucak inş..evet canım ıkı embriyo aslında cok iyi ama nasip işte naparsın benim tek seferde toplandı.7 yumurta çıktı 4 ü alındı üçü döllendi ikisi transfer oldu 3.sü gelişemediği için imha oldudilerim rabbim bu yolda uğraşan bekleyen herkeze bana sağlıklı evlatlar nasip etsin evlerimizi kucaklarımızı doldursun inş.sen ne aşamadasın canım gebemisin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…