- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
çok üzüldüm cnm. aşılamayacak bir terslik mi? tedavin devam ediyor mu?
şimdilik devam ama tamam mı devam mı yarın belli olur sanırım.... hayırlısı....
Peki sen hangi ilaclari kullandin. Nasil bir tevadi uygulandi
Merhabalar Merional, Duphaston, Pregnyl kullandım. Tabi bunların haricinde Kaan Bey'in kullanmamı istediği bazı vitaminler de vardı. Tedavime gelirsek bendeki yumurta sayısı az olduğu için önce yumurtaları toplamaya karar verdik. Bunun için kullandığım ilaçlar yukarıdaki paylaştıklarım. Ancak istediğimiz sayı ne yazık ki çıkmadı bundan dolayı da önümüzdeki aya ertelemeye karar verdik.
Kac yumurta olustu ki?
ne yaptın. umarım bir sorun yoktur.
merhaba sorun yok şimdilik tek sorun az yumurtamın olmasıama umarım kaliteli olurlarda az da olsa işe yararlar haftasonu toplanır diye tahmin ediyorum ama bakalım kaan bey daha bir şey demedi ilaçlara devam ediyorum şimdilik...sen ne yaptın ???
merhaba arkadaşlar
bende kaan bozkurt hastasıyım evet dr kaan bey çok ilgili biri ama bunlar nasip işi benim18 ocakta transfer oldu dun 10 .gunumdu tahlil yaptırdım hiç bişey çıkmadı çift embriyo konuldu 4 ay gibi bir donemde hazırlandım bekledim ve dondurulmuşlarla gebelik daha yüksek olduğundan onu yapmaya karar verdik. fakat bugun ağlamaktan gözümde yaş kalmadı bittim perişan haldeyim ilk denememizdi kesin tutar gözüyle bakmıştım ama maleseftekrar yine deneyeceğim aynı dr gidicem doktoruma güveniyorum ama bu işler nasip işi arkadaşlar ve çok stresli zor bi süreç maddi manevi benim nerdeyse 7.500 tl mal oldu herşey dahil 4 yumurtam toplandı 3 ü döllendi ikisi konuldu diğeride gelişmediği için imha edildi tekrar sil baştan anlayacağınız rabbim bu yolda uğrşan herkeze hepimize yardım etsin kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun inş.hamile görmeye dymaya dayanamıyorum kimi görsem duysam çok üzülüyorum 6 yıllık evliyim hiç bir problemimiz yok ama bekliyoruz işte birbirimizedua edelim canlar .çok daraldım burda paylaşmak istedim çünkü kimseyle paylaşamıyorsun etrafımda böyle bi sıkıntısı olan da yok herkez çocuklu bıktım senin çocuk yok mu sorusundan yok napayım benim elimde değil ya hamile kardeşlerim bizlere dua etsinler.hepinize sevgiler....
benim 2 tane yumurtam gelişti cnm. yarın toplanıcak. senin yumurta sayın kaç peki
aaa ne kadar hızlısın beni geçmişsin :)) benimde 2 si iyi gidiyor bir tanesi daha küçük olan toplam 3 yumurta görünüyor şimdilik. bir şey sorucam menapuru ne zaman başladın kullanmaya
Slm arkadaslar,iğnelerinin 7.gününde bugün kontrole gittim ve rahmimde polip görüldü;(normakde haftaya yapılacak olan transferim iptal oldu;((pzt yumurta toplama işlemi yapılacak,diğer ayda polipler için küçük bir operasyon olacağım;(sonrasında konulacak embriyo;(ama bugün çok ağladm çok;(((
iyii aksamlarr acaba ücret ne kadar ne kadar tutuyor toplam
bide basvurdukdan ne kadar süre sonra tüp bebek yapılıor
canım Allah sabır versin bende ilk dememde çok yıkılmıştım ve 1 sene boyunca tekrar yaptıramadım...yeniden aynı şeyleri yaşamak istemedim ama sen böyle bir psikolojiye girmemişsin çok şükür çünkü benim 1 yılım boşa gittigüçlü olmaktan ve dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok...ben şöyle düşünüyorum bir gün bebeğim olacak Allah izin verirse ve her geçen gün o güne yaklaşıyorum :) tabi insan her zaman aynı psikolojide olmuyor bazen de dibe vuruyorum ama napalım buda bizim sınavımız...benimde yumurtam az ve kaan bey iki kez toplama yapacak seninde iki seferde mi toplandı??? birde 4 de 2 transfer oldukça başarılı bence benimde daha önce 4 yumurtam toplanıp 2 si transfer edilmişti diğer ikiside sizlere ömür...İstanbulda gittiğim doktor bunun oldukça iyi bir yüzde olduğunu söylemişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?