- 14 Ağustos 2010
- 96
- 13
- 88
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Herşeyde vardır bir hayır olsun nasılsa embriyolarında sıkıntı yok bak çok şükür. Şimdilik iptal edilmiş ama nasılsa bu tedavi tamamlanacak öyle düşün moralsiz olma kötü etkileme kendini. Benimde yumurtalarımdan biri gelişti toplama işlemi iptal edildi. Önümüzdeki ay tekrar toplama için ilaç ve iğnelere başlayacağım. Bende ilk duyduğumda yıkıldım ama olsun demek ki sağlıklı değillerdi ki gelişmediler diyorum şimdi.
çok teşekkür ederim kardeşim amin canım inş.selamete ereceğiz ve bu güzel düşünceni benimle paylaştığın için de sağolçok haklısın ben de kendime teselli veriyorum bugun dr benimle konuştu yarın yanına gideceğim çok yıkıldım konuşurkende çok ağladım sağolsun desteğini esirgemiyor ben bekleyerek sadece zaman kaybettiğimi düşünüyrum o yüzden tekrar başlıycam ama dediğim gibi dr çok önemli burda ben güveniyorum ve bu sefer olucak inş..evet canım ıkı embriyo aslında cok iyi ama nasip işte naparsın benim tek seferde toplandı.7 yumurta çıktı 4 ü alındı üçü döllendi ikisi transfer oldu 3.sü gelişemediği için imha oldu dilerim rabbim bu yolda uğraşan bekleyen herkeze bana sağlıklı evlatlar nasip etsin evlerimizi kucaklarımızı doldursun inş.sen ne aşamadasın canım gebemisin peki
5.gün kullanmaya başladım. senin kaçıncı gün tedavinde. seninde 2 kez mi yumurta toplama yapılıcak.
bende öyle başladım ama yavaş gidiyorum. sen benden sonra başladın tedaviye diye hatırlıyorum düşün artık benimkilerin ne kadar yavaş büyüdüğünü moralim bozulmasın diye gün saymıyorumsenin bugün toplanacaktı galiba gelişmelerden haber ver olur mu.. benimde pazartesi gibi görünüyor toplama..iki kez toplanacak diye konuştuk ama sanırım topladıktan sonra bakacak yeni yumurta olursa toplayacak senin de iki kez mi toplanacak ?? umarım bugün herşey yolunda gider senin için kaliteli sağlıklı yumurtalar toplanır Allah yardımcın olsun canım...
Yumurta toplama oldu maalesef 1 tanesi saglikli cikti. İki kez yumurta toplanicak ama bakalim ikinci seferde yumurta cikicak mi bilmiyorum
hayırlısı olsun inşallah ikincide de olur yumurtan zaten bize lazım olan bir yumurta bir sperm değil mi... bugün toplandı demi....
Evet bugun toplandi. Senin ne zaman toplamicak. Bugun kontrolun vardi nasil gecti
yaaa galiba pazartesi toplanacak dedim ya benimkiler geç büyüyor .. senin ikinci toplama için bir şey dedimi iğnelere devam mı ediyorsun ikinci için yoksa bıraktın mı???
Paxartesi kontrole gidicem sonra belli olacak ama pazartesi toplanacaksa bugun belli olmasi gerekirdi yarin yine mi kontrolun var. Sen menapur mu kullaniyorsun sadece su anda
evet canım yarın kontrolüm var yarın belli olur inşallah bana sonradan menapurun yanına başka bir ilaç daha ilave etti ama adı aklımda değil şimdi neyse sen benden öndesin gelişmeleri haber verirsin.. bu ilaç paraları baya bi belimizi büktü bitsin artık istiyorum
merhaba canım her geçen gün daha iyi olacaksın Allahın izniyle yoluna devam etmeye bak yeni tedaviye başlıycaksan ona konsantre ol eskisini unutmaya çalış bakalım kaan bey bu gün ne diycek paylaşırsın bende merak ediyorum. ben ikinci dememi yapıyorum daha önce üniversitede yapmıştım ama olmadı.. benim yumurtalarım bir biraz geç büyüyor 3 tane var pazartesi toplanıcak umarım... iki kez toplama yapılacak umarım ikincisinde sayıyı arttırabilirim :) Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba canımbugun çok daha iyiyim doktorumla konuşunca daha çok rahatladım aslında dediklerinin hepsinin farkındayım ama insan başkasından duyunca daha çok rahatlıyor sanki tekrar yapıcaz oda çok üzüldü beni gördü zaten gözler şiş bitmiş bi vaziyette anladı halimi moralimi toplamam lazım bunun çok önemli olduğunu söyledi.bakalım tekrar hazırlıycak beni aslında yinede halimize şükretmemiz lazım ama maalesef işte benim bir arkadaşım var eşinin hiç spermi yok ameliyatta bile çıkmadı ve arkadaşım çok düşkün çocuklara oda sen azından umidin var benim oda yok diyo çok ta haklı inşeallah bol bol yumurtaların olur bu sefer hamile kalırsın canım rabbim çift çift versin hepimize kardeşim .amin canım amın bu 2.ci denemelerde güleceğiz inş. çok sağol
ırenbede yenı fıyatlar 3900 canım + ılacların oluyor 6 bını falan bulabılıyor ılacın dozu sana gore ayalanıyor cunku oncesı ve sonrasında kullandıgıklarında 6-7 cıvarı basvurduktan sonra nekadar surede baslanılacgı senın durumuna baglı oluyor doktor sorun gormez ıse hemen baslar.benım 2.denem suanda bekleme surecındeyım doktorum ahmet bey tavsıye ederım gercı merkezdekı btuun doktorlar basarılı ben tum merkez calısanlarından cok memnunum
canım şuna emin olabilirsin bu meselede olmaz diye birşey yok etrafımda kaç kişi var doktorların senin çocuğun olmaz tüpden başka şansın yok dediği arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı (kanalları tıkalıydı) menapoza girmiş bir akrabam hamile kaldı ve arkadaşınla aynı durumda olan bir arkadaşımın şu an ilkokula giden kızı var bunlar şuanda aklıma gelenler....biz tabiki biraz daha şanlıyız ama herşey rabbimin bi OL demesine bağlı aslında....umarım daha fazla üzülmeyiz canım...
ve sonunda 3 aydır beklediğim adetim geldi.yarın arayıp randevu alıcam hadi hayırlısı
malesef bugün randevu almak için aradım ahmet bey yarın yok biz sizi arayalım dediler.
sanki iş başvurusunda bulundum bi daha arayan olmadıben tekrar aradım teli açmadılar bu seferde.
sen 3 ay bekle adet olmak için olana bak şans işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?