Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

canım geç olsunda tutsun bebişlerin yeterki üzülme kendinide yıpratma olur inş.çok geçmiş olsun

merhaba canım her geçen gün daha iyi olacaksın Allahın izniyle yoluna devam etmeye bak yeni tedaviye başlıycaksan ona konsantre ol eskisini unutmaya çalış bakalım kaan bey bu gün ne diycek paylaşırsın bende merak ediyorum. ben ikinci dememi yapıyorum daha önce üniversitede yapmıştım ama olmadı.. benim yumurtalarım bir biraz geç büyüyor 3 tane var pazartesi toplanıcak umarım... iki kez toplama yapılacak umarım ikincisinde sayıyı arttırabilirim :) Allah hepimizin yardımcısı olsun...

5.gün kullanmaya başladım. senin kaçıncı gün tedavinde. seninde 2 kez mi yumurta toplama yapılıcak.

bende öyle başladım ama yavaş gidiyorum. sen benden sonra başladın tedaviye diye hatırlıyorum düşün artık benimkilerin ne kadar yavaş büyüdüğünü moralim bozulmasın diye gün saymıyorum senin bugün toplanacaktı galiba gelişmelerden haber ver olur mu.. benimde pazartesi gibi görünüyor toplama..iki kez toplanacak diye konuştuk ama sanırım topladıktan sonra bakacak yeni yumurta olursa toplayacak senin de iki kez mi toplanacak ?? umarım bugün herşey yolunda gider senin için kaliteli sağlıklı yumurtalar toplanır Allah yardımcın olsun canım...

Yumurta toplama oldu maalesef 1 tanesi saglikli cikti. İki kez yumurta toplanicak ama bakalim ikinci seferde yumurta cikicak mi bilmiyorum

yaaa galiba pazartesi toplanacak dedim ya benimkiler geç büyüyor .. senin ikinci toplama için bir şey dedimi iğnelere devam mı ediyorsun ikinci için yoksa bıraktın mı???

Paxartesi kontrole gidicem sonra belli olacak ama pazartesi toplanacaksa bugun belli olmasi gerekirdi yarin yine mi kontrolun var. Sen menapur mu kullaniyorsun sadece su anda

Paxartesi kontrole gidicem sonra belli olacak ama pazartesi toplanacaksa bugun belli olmasi gerekirdi yarin yine mi kontrolun var. Sen menapur mu kullaniyorsun sadece su anda

evet canım yarın kontrolüm var yarın belli olur inşallah bana sonradan menapurun yanına başka bir ilaç daha ilave etti ama adı aklımda değil şimdi neyse sen benden öndesin gelişmeleri haber verirsin.. bu ilaç paraları baya bi belimizi büktü bitsin artık istiyorum

İnsallah biran evvel toplanir ve biter

merhaba canım bugun çok daha iyiyim doktorumla konuşunca daha çok rahatladım aslında dediklerinin hepsinin farkındayım ama insan başkasından duyunca daha çok rahatlıyor sanki tekrar yapıcaz oda çok üzüldü beni gördü zaten gözler şiş bitmiş bi vaziyette anladı halimi moralimi toplamam lazım bunun çok önemli olduğunu söyledi.bakalım tekrar hazırlıycak beni aslında yinede halimize şükretmemiz lazım ama maalesef işte benim bir arkadaşım var eşinin hiç spermi yok ameliyatta bile çıkmadı ve arkadaşım çok düşkün çocuklara oda sen azından umidin var benim oda yok diyo çok ta haklıinşeallah bol bol yumurtaların olur bu sefer hamile kalırsın canım rabbim çift çift versin hepimize kardeşim .amin canım amın bu 2.ci denemelerde güleceğiz inş.çok sağol

canım şuna emin olabilirsin bu meselede olmaz diye birşey yok etrafımda kaç kişi var doktorların senin çocuğun olmaz tüpden başka şansın yok dediği arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı (kanalları tıkalıydı) menapoza girmiş bir akrabam hamile kaldı ve arkadaşınla aynı durumda olan bir arkadaşımın şu an ilkokula giden kızı var bunlar şuanda aklıma gelenler....biz tabiki biraz daha şanlıyız ama herşey rabbimin bi OL demesine bağlı aslında....umarım daha fazla üzülmeyiz canım...

hakkında hayırlısı olsun canım en kısa zamndaa allahım nasip etsin insallaahh
cok sagol canımm erol tanvergenle aynı fiyatlar demekkii
ben egede yaptırıcamm maddi acıdan gücüm oraya yeter
allahım herkeze hayırlı evlat nasip etsin insallah aratmasın

çok haklısın canım herşey yaradana bağlı ol dese olur inşeallah bu sefer olur kardeşim her zaman dua ediyorum bu yolda uğraşan cümle kardeşlerime de bana da evlatlar nasip etsin bu günlerimizi hatırlayıp güleriz .inşeallah üzülmeyiz daha fazla bu sefer bebişlerimizin haberlerini paylaşırız canım

ve sonunda 3 aydır beklediğim adetim geldi.yarın arayıp randevu alıcam hadi hayırlısı

benim yumurtalar toplanmıyor gelişmediler bir türlü önümüzdeki aylarda tekrar deniycez bakalım... şu aşamada sizleri takipteyim umarım herkesin tedavisi bebekle sonuçlanır :)

malesef bugün randevu almak için aradım ahmet bey yarın yok biz sizi arayalım dediler.
sanki iş başvurusunda bulundum bi daha arayan olmadı ben tekrar aradım teli açmadılar bu seferde.
sen 3 ay bekle adet olmak için olana bak şans işte

Bugün yumurtalarım toplandı,,,o ameliyathNede olmak bile gercekten zır Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaslarkasık agrım ve bel agrım dısında iyiyim.transferim rahmimdeki poliplerde alındıktan sonra olacakembriyomuz dondurulup bizi bekleyecek artık)

persemebe gunude gıtsen olur dıye dusunuyorum cnım adetın oldugun gunu saymıyodu emıne hemsıre bende oldugumun ertesı gununu 1 dıyodu adetın 2.3. gunude olur dıye dusunuyrum sen yarın tekrar ara mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…