Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

hadı hayırlııs olsun canım guzel guzel kalıtelı kalıtelı yumosların saglıklı bebıs olarak beklesınler senı ınsallah geldıklerındede sımsıkı tutunsunlarr :) amelıyathanenın soguklugu herseye yeter zaten ben tıtıryorum oraya gırınce :)

merhaba arkadaşlar ben bugün randevuya gittim ahmet bey cumartesiye kadar yokmuş.
kaan beye muayene oldum.oda zaten geçen tedavimin ilk zamanları ahmet beyin yanında muayenelerime hep katılmıştı tanıyodu beni.
tedaviye başladık doğum kontrol hapı içmeme gerek olmadığını söyledi .sabahtanda kan tetkiklerimi yaptırmıştım onlarada baktı.gonal-f le başladık bakalım pazartesiye 2. kontrole gidicem.haydi hayırlısı

baslamıs olmana cok sevındım ınsallah bır solukta hızla ılerler ve guzel haberlerle sonuclanır..

Merhabalr yeniden arkadaslar,rahmimde polip oluştugu için toplanan yumurtalar sperm ile birleştirilip embriyo olarak dondurulacak.40 yumurta toplandı,36 tanesi uygun büyüklükte..21 tane embriyo oluşturuldu büyümeleri gözlemlenecek ve persembe günü dondurulacak.aklımda olan sey aranızda cevrenizde dondurulmjş embriyo ile ilgili pozitif negatif duyumlarınızı paylaşır musınız??

hayırlısı olsun cnım hakkında ınsallah hepsı saglıklı ve kalıtelı olur emrıyolarının ben dondurulmuslardan transfer oldum sımdı beklemedeyım test gunumu sonucu alınca yazarım mutlaka ama ahmet beyın bana demesı dondurulmuslarla asla sans dusmuyo bua emın ol demıstı ıcım rahattı yanı farklı sehırde 2 arkdasımda dondurulmuslarla hamıle kalıp dunyaya getırdıler bebeklerını ıcını ferah tut bence

dondurulmuşlar tamamen kişiye bağlı bi durum.iğneler sırasında yorulan yumurta ve rahmi transfer için dinlendirmek aslında çok mantıklı ama embriyoların çözülürken kalitesini yitirmesi gibi bir durumda söz konusu..çoğu doktor dondurup transfer yapmayı daha uygun buluyor tutunma şansını arttırdığı söyleniyor.ama benim tranferimdede dondurulan embriyoların kalitesinin çok fazla bozulduğu söylendi.kısmet işi yani

Merhaba, Dun itibariyle yumurta toplama işleminide atlattim 13 yumurta toplandi 0,5 Amh ile .Kaan Bozkurt ve uyguladigi tedavi sayesindebu kadar sağlıkli yumurta elde edilebildi irenbe, guleryuzlu hemşireleri en bastada mükemmel doktor Kaan B ozkurt a teşekkürler ,şimdilik dondurulmus yumurtalarim ve ben transfer günümüzü bekliyoruz

Merhabalar arkadaşlar,
Bende İrenbe Tüp bebek merkezinde tedavi oldum.Çikolata kistim olduğu için hamile kalamıyordum.
Doktorum Kaan Bozkurt'un uygulamış olduğu tedavi sayesinde ilk beta sonuçlarıma göre şuan hamileyim.
İnşallah herşey çok güzel olur ve sahip olmak isteyen herkese nasip olur.Bu konuda sorunları olanlar lütfen korkmayın
ve umudunuzu kaybetmeyin imkanınız varsa doktorumla görüşmenizi tavsiye ediyorum.Herkese bol şans.

Sizi merak ettim gerçekten.Reklam kokuyor bu mesaj.
Telefonunuz varsa gerçekseniz konuşmak isterim sizinle

Sizi merak ettim gerçekten.Reklam kokuyor bu mesaj.
Telefonunuz varsa gerçekseniz konuşmak isterim sizinle

Tabikide görüşebiliriz.bana tlf numaranızı mail atabilirsiniz.Bu forumda olduğunuza göre sizinde
bizler gibi sorunlarınız olduğunu düşünüyorum.Buraya yazmaktaki amaç benim yaşadığım sorunları
başkalarıda yaşıyor ise yardımcı olmak.Sizede yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım.

pazartesi kontrolüm var ama ben nedense hiç umutlu olamıyorum.duygularım biraz karışık.
sanırım gonal-f ve femara yaptı beni böyle.ağlamaklıyım sürekli
.neyse bu arada era testi diye bi test var duyanınız var mı yada yakınında yaptıran ?

malesef dondurulmuslar denememde negatıf sonuclandı bugun sanırım bır sure ara verıcem bıraz daha toparlanmam gerek 3. tedavı ıcın hazır hıssetmıyorum kendımı

malesef dondurulmuslar denememde negatıf sonuclandı bugun sanırım bır sure ara verıcem bıraz daha toparlanmam gerek 3. tedavı ıcın hazır hıssetmıyorum kendımı

offf ya isyan etmek istemiyorum ama bizler ne zaman anne olacağız.
yüce rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı bebiklerle doldursun.
çok geçmiş olsun ama dediğim gibi geçti bitti.
eğer maddi bi sıkıntınız yoksa çok fazla ara verme bence daha sonra zorlanıyor insan.
sıkıldığında yazışmak isediğinde yaz ben hergün giriyorum topiğe.görüşürüz

tesekkur ederım sagol evet gectı ama bılemıyorum suanda 4 tane daha dondurulmus emrıyomuz var orda acaba tazelerlemı denesem dıyorum yoksa bırkez dahamı donduurlmuslarla bılemıyorum bıraz ara vermemdekı sebeplerden bırıde rahmımı guclendırmek ıcın ıstıyorum ve bırazda kılo verıyım dıye pco dan dolayı kılom var bıraz bende gırıyorum takıpteyım sızlerı canım ınsallah sızlerın buseferkı emeklerı bosa gıtmıcek rabbım saglıkla hayırla verıcek

canım gerçekten çok üzüldüm inşş rabbim bi sonra ki denemen de nasip eder evladını...

sevgili gogi,bizler Allah katında özel olarak seçilmiş kişileriz,,,,sabrımız deneniyor su anda,,,Asla bu zor günlrimizde moralsiz olmayacağız,bizim işimiz dualarla,bol bol dua edeceğiz,,,bende her seyi ayarlayıp yarıyıl tatiline bırakmıştım öğretmen olduğum için ama hormon iğnelerinden sonra polip oluştu.bu cmt ameliyatım var,inşallah mart ayında transfer gerçekleşecek.üzlmüyor muyum üzülüyorum,bende üzülüyorum sende üzülüyorsun,o da üzülüyor,herkeste var dertler,rabbim imtihan ediyor ve hayırlısı ile inşallah hepimiz bu imtihanı geçeceğiz,,,bizlerde mutlu günler göreceğiz inşallah,,,nerdesin bilmiyorum ama ben Gördes in dalgır köyünde hocaya bile gitim,normalde kişiliğim sol görüştür bunu da belirteyim ama bir umut,,,muska verdi yyıldızım düşük olduğu için ve çevremde bir sürü insan var ona gidip de bebeğini kucağına almış olan,,,bunu yasamak kaderimizmiş,,,

haklısın cnım rabbım sınıyo bızı bızde sabırla bugunlerı gecırıcez ınsallah dua etmekten baska bısey gelmıyor elımızden ben ızmır deyım cnım senı cok ıyı anlıyabılıyorum heryerden herseyden umıt eder olduk ınsallah saglıkla hayırla zamanında gelır bebeklerımız.benımde yıldımzın cok dusuk oldugunu bılıyorum rabbım nasıp etsın yeterkı hıcbırsey onunde engel duramaz..ınsallah bızımde sıramız gelıcek

hayırlı olsun tedavin. sen hangi ilçları kullanarak bşladın tedavine dozlaerı ne şekilde idi.

hayırlı olsun tedavin. sen hangi ilçları kullanarak bşladın tedavine dozlaerı ne şekilde idi.

gonal-f ve femara ile başladık 5 gün kullandım femarayı bıraktım şimdi.gonal-f 150 devam ediyorum 6.günüm bugün.yarın kontrolüm var yine.bende pko olduğu için ve önceki tedavilerimde hep ohss olduğumdan böyle bir protokolü uygun gördü doktorum.

merhaba arkadaşlar dün kontrolüm vardı.3 tane 12 mm yumoşum var.diğerleri 9 mm cik sadece.cetrotide başladım bugünde.
cumartesi yine kontrol ve kan tahlili var.ahmet bey yumurtaların az ama en düşük dozdan gidiyoruz dedi.yumurtan az olsun ama kaliteli olsun dedi.pazartesi toplarız yumurtaları diyodu ama çarşambaya kalabilirmiş arkadan gelen yumurtaların gelişimine bağlıymış.iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…