- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Bugün yumurtalarım toplandı,,,o ameliyathNede olmak bile gercekten zır Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaslarkasık agrım ve bel agrım dısında iyiyim.transferim rahmimdeki poliplerde alındıktan sonra olacak embriyomuz dondurulup bizi bekleyecek artık )
merhaba arkadaşlar ben bugün randevuya gittim ahmet bey cumartesiye kadar yokmuş.
kaan beye muayene oldum.oda zaten geçen tedavimin ilk zamanları ahmet beyin yanında muayenelerime hep katılmıştı tanıyodu beni.
tedaviye başladık doğum kontrol hapı içmeme gerek olmadığını söyledi .sabahtanda kan tetkiklerimi yaptırmıştım onlarada baktı.gonal-f le başladık bakalım pazartesiye 2. kontrole gidicem.haydi hayırlısı
Merhabalr yeniden arkadaslar,rahmimde polip oluştugu için toplanan yumurtalar sperm ile birleştirilip embriyo olarak dondurulacak.40 yumurta toplandı,36 tanesi uygun büyüklükte..21 tane embriyo oluşturuldu büyümeleri gözlemlenecek ve persembe günü dondurulacak.aklımda olan sey aranızda cevrenizde dondurulmjş embriyo ile ilgili pozitif negatif duyumlarınızı paylaşır musınız??
Merhabalr yeniden arkadaslar,rahmimde polip oluştugu için toplanan yumurtalar sperm ile birleştirilip embriyo olarak dondurulacak.40 yumurta toplandı,36 tanesi uygun büyüklükte..21 tane embriyo oluşturuldu büyümeleri gözlemlenecek ve persembe günü dondurulacak.aklımda olan sey aranızda cevrenizde dondurulmjş embriyo ile ilgili pozitif negatif duyumlarınızı paylaşır musınız??
Merhabalar arkadaşlar,
Bende İrenbe Tüp bebek merkezinde tedavi oldum.Çikolata kistim olduğu için hamile kalamıyordum.
Doktorum Kaan Bozkurt'un uygulamış olduğu tedavi sayesinde ilk beta sonuçlarıma göre şuan hamileyim.
İnşallah herşey çok güzel olur ve sahip olmak isteyen herkese nasip olur.Bu konuda sorunları olanlar lütfen korkmayın
ve umudunuzu kaybetmeyin imkanınız varsa doktorumla görüşmenizi tavsiye ediyorum.Herkese bol şans.
Sizi merak ettim gerçekten.Reklam kokuyor bu mesaj.
Telefonunuz varsa gerçekseniz konuşmak isterim sizinle
malesef dondurulmuslar denememde negatıf sonuclandı bugun sanırım bır sure ara verıcem bıraz daha toparlanmam gerek 3. tedavı ıcın hazır hıssetmıyorum kendımı
offf ya isyan etmek istemiyorum ama bizler ne zaman anne olacağız.
yüce rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı bebiklerle doldursun.
çok geçmiş olsun ama dediğim gibi geçti bitti.
eğer maddi bi sıkıntınız yoksa çok fazla ara verme bence daha sonra zorlanıyor insan.
sıkıldığında yazışmak isediğinde yaz ben hergün giriyorum topiğe.görüşürüz
malesef dondurulmuslar denememde negatıf sonuclandı bugun sanırım bır sure ara verıcem bıraz daha toparlanmam gerek 3. tedavı ıcın hazır hıssetmıyorum kendımı
sevgili gogi,bizler Allah katında özel olarak seçilmiş kişileriz,,,,sabrımız deneniyor su anda,,,Asla bu zor günlrimizde moralsiz olmayacağız,bizim işimiz dualarla,bol bol dua edeceğiz,,,bende her seyi ayarlayıp yarıyıl tatiline bırakmıştım öğretmen olduğum için ama hormon iğnelerinden sonra polip oluştu.bu cmt ameliyatım var,inşallah mart ayında transfer gerçekleşecek.üzlmüyor muyum üzülüyorum,bende üzülüyorum sende üzülüyorsun,o da üzülüyor,herkeste var dertler,rabbim imtihan ediyor ve hayırlısı ile inşallah hepimiz bu imtihanı geçeceğiz,,,bizlerde mutlu günler göreceğiz inşallah,,,nerdesin bilmiyorum ama ben Gördes in dalgır köyünde hocaya bile gitim,normalde kişiliğim sol görüştür bunu da belirteyim ama bir umut,,,muska verdi yyıldızım düşük olduğu için ve çevremde bir sürü insan var ona gidip de bebeğini kucağına almış olan,,,bunu yasamak kaderimizmiş,,,
offf ya isyan etmek istemiyorum ama bizler ne zaman anne olacağız.
yüce rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı bebiklerle doldursun.
çok geçmiş olsun ama dediğim gibi geçti bitti.
eğer maddi bi sıkıntınız yoksa çok fazla ara verme bence daha sonra zorlanıyor insan.
sıkıldığında yazışmak isediğinde yaz ben hergün giriyorum topiğe.görüşürüz
hayırlı olsun tedavin. sen hangi ilçları kullanarak bşladın tedavine dozlaerı ne şekilde idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?