Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

kızlar pazartesi opuya giriyorum.2 tanecik yumurtam oluştu 18-19 mmdeler şu an.Ahmet bey olmazsa aşılama yapalım dedi.6.gün bi tanede blast embriyom var onuda 6 gün transfer edelim dedi ama çoğul gebelik riskine karşı vazgeçti.
pazartesi yumurtalarım toplanacak ve çift transfer yapılacak.3. ve 6. gün
bu akşam decapeptyl ve ovitrille yapıyorum bakalım.

hayırlı olsun ınsallah sonuda guzel bıter senın ıcın en hayırlısı olsun ınsallah

Ne güzel anlatmışsın. Yaşadıklarımız ne yazık ki kolay değil ama güçlü olmamız gerekiyor işte. Gerçekten de öyle güzel Rabbim bizim için her şeyin en iyisini en güzelini verecek diye düşünüyorum bende. Olacak ama hepsinin zamanı var inşallah evimiz bebek sesleri ile dolup taşacak arkadaşlar. :)

arkadaslar irenbeden cidden memnunmusunuz tatlı dil güleryüz mü ilgi cekici oluo yoksa

Sanırım kendinize bir yer arıyorsunuz. Ben özellikle doktorumdan memnun olduğumu belirtmek isterim. Kaan Bozkurt ile başladım tedavi sürecime ve çok ilgili bir doktor olduğunu söyleyebilirim. İrenbeden randevu alabilirsiniz ya da size özelden numarasını yollayabilirim telefondan bile sorabilir bilgi alabilirsiniz. Sonrasında memnun olup olmadığınızın kararını verirsiniz sizde...

yok hayır gebeyim de ben irenbeden cok sikayet var son olarakta arkadasımı resmen kobay yaptılar ondan sordum acaba abartıyormu die kız perişan oldu da tşk ederim ilginize

arkadaslar irenbeden cidden memnunmusunuz tatlı dil güleryüz mü ilgi cekici oluo yoksa

ben şahsen çok memnunum.güleryüz tabi ki artı ama tecrübeleri beni memnun eden.
bu tedavinin başarı şansı psikolojimize de bağlı tabi.ben oraya gittiğimde kendimi rahat hissedeceğim ki
rahatça soru sorabileyim. muayenede kendimi kasmayayım.
ben tabi ki sadece kendi doktorum hakkında yorum yapabilirim
diğer doktorları görmüyorum sonuçta.
bu benim 3.denemem negatifde olsa yine ordayım

Bende memnunum şahsen herhangi bir sıkıntı yaşamadım ne hastane ile ne de Kaan Bozkurt ile. Psikoloji en büyük etken gerçekten rahat olmadığınız bir yerde de bunu yaşamanız hele daha kötü. Ben doktorumla herşeyimi paylaşıyorum herşeyi sorabiliyorum hergün arasam da noldu demiyor çok şükür çok anlayışlı. İnşallah bu sefer tedavinizden olumlu sonuç alır kucağınıza bebeğinizi alırsınız.

yok hayır gebeyim de ben irenbeden cok sikayet var son olarakta arkadasımı resmen kobay yaptılar ondan sordum acaba abartıyormu die kız perişan oldu da tşk ederim ilginize

Hayırlı olsun gebeliğiniz. Valla oraya giden bir çok arkadaşla hem özelden hem de forum üzerinden görüşüyorum ki bizzat bende Kaan Bozkurt'un hastasıyım. Kesinlikle kimseden şikayet duymadım ki birçok test uygulandı yapıldı bana da böyle bir şeyle karşılaşmadım. Hatta o kadar ilgililer ki bunu diyen arkadaşınız gerçekten abartıyor gibi geldi bana. Nasıl kobay olarak kullanmışlar anlamadım zaten belli olan tedavi süreçleri uygulanıyor. Neyse sonuç itibari ile İrenbeden memnunum umarım burası bana da arkadaşlara da uğurlu gelir...

kobay olarak kullanma bence de kesinlikle söz konusu olmamıştır.bende ahmet beyle her gittiğimde olasılıkları ve yapılabilecekleri konuşuyorum.önerilerde bulunuyor beraber karar veriyoruz bir çok şeye.açıklamasını yapmadan gerekçelerini sunmadan hiç bir işlem asla yapmaz.arkadaşınız umarım kötü birşeyle karşılaşmamıştır ama izmirde doğru dürüst merkez yok malesef.

kesınlıkle memnunum dıyebılırım benım 2 denemen negatıf sonuıclandı ama tekrar orda denıyecegım 3 de olsa 4 de olsa doktorumdan ve ekıpten cok memnunum dıyebılırım tabıkı guler yuz artı oluyor bu surec bıraz streslı bızler ıcın guler yuz ıyı davrnaız cok onemlı stres ıcınde oldugumuz zmana kendımızı rahat hıssetmedııgmızde tamamen basarı oranını etkılıyor doktorum Ahmet bey ıcın kesınlıkle tavsıye edeblırım bırlıkte calıstıgı kaan koca danda memnuum bırkac muayaneme gırmıstı oda

Arkadaslar Balıkesirde yasıyorum 2 senedr burda tedavi gördüm o doktor bu doktor dolaştık 3 aşılama yaptık.ileri hareketli sperm sayısnda sıkıntı vardı,eylülde irenbede basladık.doktorumuz kaan koca gercektende cok ilgili ve calışkan.ocak ayında hormon tedavisine basladık,bu tedaviyle birlikte rahmimde polip oldugu ortaya cıktı.şimdiye kadar hiçbr dr görmemişti bunu.cmt günü polip ameliyatı oldm,3 tane polip alındı.embriyolarımız yarıyıl tatilinde oluşturulup donduruldu.haftaya kontrolüm var,bu kontrolden sonra transfer tarihi alacağız.irenbe hakkındaki olumsuz görüşlere katılmıyorum.cevremde orada tüp bebek tedavisi görüo basarıya ulasan cok çift var.inşallah hepimizin yüzü güler

Valla bende doktorumla karar veriyorum her şeye tek başına çıkıp şu yapılacak bu yapılacak demiyor. Önce güzelce neyin ne olduğunu anlatıyor sonra seçeneklerimizi gözden geçirip ona göre karar veriyoruz. Bence bu yorumları yapanlar karalama yapmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun. Ne yazık ki her tüp bebek merkezi detaylı bir şekilde incelemiyor. Buradaki en büyük şansımız da hem merkezin hem de doktorlarımızın ince eleyip sık dokuması. İnşallah kontrolünüz sonrasında güzel gelişmeleri bizlerle paylaşırsınız. :)

bugün 2 adet yumurtam toplandı kızlar.herhangi bir sorun yaşamadım.
yarın döllenme olup olmadığını haber verecekler.
azıcık sızı şeklinde ağrım var oda işlemden sonra koydukları tampon çok fazlaydı onun baskısından sanırım
bugün akşam ilaçlara başlıyorum hadi hayırlısı

hadı hayırlısı olsun cnım ınsallah sonucuda burdan paylasırsın bızımle guzel gelsın stres yapma bekleme surecınde rabbım emeklerını bosa cıkarmasın

kızlar bugün haber aldım yumurtalarımın ikiside döllenmiş takibe alınmış çok şükür

Merhaba,

Özelden numaramı yazdım ama arayan soran olmadı halen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…