- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
kızlar pazartesi opuya giriyorum.2 tanecik yumurtam oluştu 18-19 mmdeler şu an.Ahmet bey olmazsa aşılama yapalım dedi.6.gün bi tanede blast embriyom var onuda 6 gün transfer edelim dedi ama çoğul gebelik riskine karşı vazgeçti.
pazartesi yumurtalarım toplanacak ve çift transfer yapılacak.3. ve 6. gün
bu akşam decapeptyl ve ovitrille yapıyorum bakalım.
sevgili gogi,bizler Allah katında özel olarak seçilmiş kişileriz,,,,sabrımız deneniyor su anda,,,Asla bu zor günlrimizde moralsiz olmayacağız,bizim işimiz dualarla,bol bol dua edeceğiz,,,bende her seyi ayarlayıp yarıyıl tatiline bırakmıştım öğretmen olduğum için ama hormon iğnelerinden sonra polip oluştu.bu cmt ameliyatım var,inşallah mart ayında transfer gerçekleşecek.üzlmüyor muyum üzülüyorum,bende üzülüyorum sende üzülüyorsun,o da üzülüyor,herkeste var dertler,rabbim imtihan ediyor ve hayırlısı ile inşallah hepimiz bu imtihanı geçeceğiz,,,bizlerde mutlu günler göreceğiz inşallah,,,nerdesin bilmiyorum ama ben Gördes in dalgır köyünde hocaya bile gitim,normalde kişiliğim sol görüştür bunu da belirteyim ama bir umut,,,muska verdi yyıldızım düşük olduğu için ve çevremde bir sürü insan var ona gidip de bebeğini kucağına almış olan,,,bunu yasamak kaderimizmiş,,,
arkadaslar irenbeden cidden memnunmusunuz tatlı dil güleryüz mü ilgi cekici oluo yoksa
Sanırım kendinize bir yer arıyorsunuz. Ben özellikle doktorumdan memnun olduğumu belirtmek isterim. Kaan Bozkurt ile başladım tedavi sürecime ve çok ilgili bir doktor olduğunu söyleyebilirim. İrenbeden randevu alabilirsiniz ya da size özelden numarasını yollayabilirim telefondan bile sorabilir bilgi alabilirsiniz. Sonrasında memnun olup olmadığınızın kararını verirsiniz sizde...
arkadaslar irenbeden cidden memnunmusunuz tatlı dil güleryüz mü ilgi cekici oluo yoksa
ben şahsen çok memnunum.güleryüz tabi ki artı ama tecrübeleri beni memnun eden.
bu tedavinin başarı şansı psikolojimize de bağlı tabi.ben oraya gittiğimde kendimi rahat hissedeceğim ki
rahatça soru sorabileyim. muayenede kendimi kasmayayım.
ben tabi ki sadece kendi doktorum hakkında yorum yapabilirim
diğer doktorları görmüyorum sonuçta.
bu benim 3.denemem negatifde olsa yine ordayım
yok hayır gebeyim de ben irenbeden cok sikayet var son olarakta arkadasımı resmen kobay yaptılar ondan sordum acaba abartıyormu die kız perişan oldu da tşk ederim ilginize
kobay olarak kullanma bence de kesinlikle söz konusu olmamıştır.bende ahmet beyle her gittiğimde olasılıkları ve yapılabilecekleri konuşuyorum.önerilerde bulunuyor beraber karar veriyoruz bir çok şeye.açıklamasını yapmadan gerekçelerini sunmadan hiç bir işlem asla yapmaz.arkadaşınız umarım kötü birşeyle karşılaşmamıştır ama izmirde doğru dürüst merkez yok malesef.
Arkadaslar Balıkesirde yasıyorum 2 senedr burda tedavi gördüm o doktor bu doktor dolaştık 3 aşılama yaptık.ileri hareketli sperm sayısnda sıkıntı vardı,eylülde irenbede basladık.doktorumuz kaan koca gercektende cok ilgili ve calışkan.ocak ayında hormon tedavisine basladık,bu tedaviyle birlikte rahmimde polip oldugu ortaya cıktı.şimdiye kadar hiçbr dr görmemişti bunu.cmt günü polip ameliyatı oldm,3 tane polip alındı.embriyolarımız yarıyıl tatilinde oluşturulup donduruldu.haftaya kontrolüm var,bu kontrolden sonra transfer tarihi alacağız.irenbe hakkındaki olumsuz görüşlere katılmıyorum.cevremde orada tüp bebek tedavisi görüo basarıya ulasan cok çift var.inşallah hepimizin yüzü güler
bugün 2 adet yumurtam toplandı kızlar.herhangi bir sorun yaşamadım.
yarın döllenme olup olmadığını haber verecekler.
azıcık sızı şeklinde ağrım var oda işlemden sonra koydukları tampon çok fazlaydı onun baskısından sanırım
bugün akşam ilaçlara başlıyorum hadi hayırlısı
kızlar bugün haber aldım yumurtalarımın ikiside döllenmiş takibe alınmış çok şükür
Tabikide görüşebiliriz.bana tlf numaranızı mail atabilirsiniz.Bu forumda olduğunuza göre sizinde
bizler gibi sorunlarınız olduğunu düşünüyorum.Buraya yazmaktaki amaç benim yaşadığım sorunları
başkalarıda yaşıyor ise yardımcı olmak.Sizede yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?