Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

ben dr kaan bozkurt da gitdi kızım olacak çok anlaş lı kibar bir doktor her konuda açıklama yapıyor bilgi veriyor bilğiniz olsun

iren be hastanesi ekibi çok eyi başarılı dr kaan bozkurt beyde tedavimizi yapan doktor sayesinde allah kısmet ederse kızımız olacak dünyalar bizim oldu allah herkese nasip etsin

arkadaslar irenbeden cidden memnunmusunuz tatlı dil güleryüz mü ilgi cekici oluo yoksa

çok yer gezmedim ben ama istanbula gitme imkanım varken 3 denememi de Ahmet zeki beyde yaptım. şu an 2 gün sonra 43 yaşına girecek olan 5 aylık hamile anne adayıyım. bir iki hastaneye gittikten sonra bizim durumumuzda olanlar için güler yüzün ne kadar önemli olduğunu anlasak da... o kadar basit değil tercih etmemizin sebebi... iyi ki yolum kesişmiş Ahmet beyle

basit bi sebep demedim zten gğleryüz bence önemli bir sebep cok enteresan bir sekilde arkadasımın bu halde olması beni fazlasıyla üzdü ama sanırım onda bir sorun var neyse allahj hepinize göstersin inşallah emekleriniz boşa cıkmasın

kızlar bugün transferimi oldum bii kaç aksaklık yaşadım ama
12 de denmişti transfer bende 11:30 da ordaydım suyumu içmeye başlamıştım.
hemen yukarı aldılar ama ilk olarak aldıkları odayı beğenmedim.hemşireye söyledim odamı değiştirdi.
opu sırasında da aldıkları odanın perdesi yoktu.yan taraftaki hastanın eşi içeri girip çıktıkça rahatsız olmuştum
8 hücreli 3.gün embriyomu aldım geldim.12 de denilen transferim 14:10 da gerçekleşti.toplamda 4.5 litre su içtim 3 kere lavaboya gittim.sancılı bir bekleyişti.cumartesi 2.transferimi olacağım daha önceki tedavimden dondurulan bir adet 6.gün blast embriyom vardı onuda alıp geleceğim inşallah.

Allah pozitif haberler almayı nasip etsin inş.İki kez transferi ilk defa duyuyorum.Doktorunuz kimdi acaba ? Yaşınız kaçtı ?

Uzun zamandır bakmamıştım foruma,güzel haberleri alanları tebrik ediyorum darısı bizlerebende beklemedeyim poliplerim alındı.transfer adetten kaç gün sonra yapılıyor arkadaslar?çok merak ediyorum.yarın polip ameliyatı sonrası kontrolüm var,bir dahaki randevuda transfer olur herhalde.ardısık transferi ilk defa duydum,olasılıgı arttırıyor muymus???

transfere endometriumun kalınığına göre karar veriliyor.15-18 günü buluyor.
ardışık transfer herkeste şansı arttırır mı bilinmez ama Ahmet bey benim tedavimde iyi bir seçenek olduğunu söyledi

bugün 2.transferimi oldum geldim .dondurulmuş embriyomda herhangi bir bozulma olmamış çözülünce.
durumu gayet iyi dedi embriyolog.4 marta kadar beklemedeyiz artık

kimsecikler uğramıyor buraya oysa irenbeye gittiğimde hep kalabalık oluyor.herkes tecrübelerinin paylaşsa ne güzel olur

slm arkadaşlar ben de tüp bebek yaptıracağım ama hastanede kararsızdım yorumlarınızı okuyunca irenbeye daha yakın bakmaya başladım ahmet beyden çok söz etmişsiniz anlaşılan gerçekten iyi bir doktor ama beni korkutan bu tüp bebek süreci... nasıl çok zorlu geçiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…