- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
yarın transferim var 12 de
arkadaşlar merhaba.ben pko sendromu yüzünden 3 yıldır bebek sahibi olamıyorum.geçen yıl bir kez smyrnada olumsuz bir denemem oldu
bu yılda irenbede şansımı denemek istiyorum.bu yolda irenbede tedavi görenlerle birlikte ilerliyebileceğimizi düşünüyorum.
cuma günü ilk görüşmeme gidiyorum doktorum AHMET ZEKİ IŞIK olacak hadi buyrun sohbete başlayalım
arkadaslar irenbeden cidden memnunmusunuz tatlı dil güleryüz mü ilgi cekici oluo yoksa
basit bi sebep demedim zten gğleryüz bence önemli bir sebep cok enteresan bir sekilde arkadasımın bu halde olması beni fazlasıyla üzdü ama sanırım onda bir sorun var neyse allahj hepinize göstersin inşallah emekleriniz boşa cıkmasınçok yer gezmedim ben ama istanbula gitme imkanım varken 3 denememi de Ahmet zeki beyde yaptım. şu an 2 gün sonra 43 yaşına girecek olan 5 aylık hamile anne adayıyım. bir iki hastaneye gittikten sonra bizim durumumuzda olanlar için güler yüzün ne kadar önemli olduğunu anlasak da... o kadar basit değil tercih etmemizin sebebi... iyi ki yolum kesişmiş Ahmet beyle
kızlar bugün transferimi oldum bii kaç aksaklık yaşadım ama
12 de denmişti transfer bende 11:30 da ordaydım suyumu içmeye başlamıştım.
hemen yukarı aldılar ama ilk olarak aldıkları odayı beğenmedim.hemşireye söyledim odamı değiştirdi.
opu sırasında da aldıkları odanın perdesi yoktu.yan taraftaki hastanın eşi içeri girip çıktıkça rahatsız olmuştum
8 hücreli 3.gün embriyomu aldım geldim.12 de denilen transferim 14:10 da gerçekleşti.toplamda 4.5 litre su içtim 3 kere lavaboya gittim.sancılı bir bekleyişti.cumartesi 2.transferimi olacağım daha önceki tedavimden dondurulan bir adet 6.gün blast embriyom vardı onuda alıp geleceğim inşallah.
Allah pozitif haberler almayı nasip etsin inş.İki kez transferi ilk defa duyuyorum.Doktorunuz kimdi acaba ? Yaşınız kaçtı ?
yaşı 28 canım doktorumda Ahmet zeki ışık.ardışık transfer diye internetten arayabilirsin.
Anladım canım hayırlısı olsun.6. gün çok güzell .Test günün ne zaman ?
Olumlu sonuç alacağını düşünüyorum:)
Allah yardımcın olsun.
4 mart test günüm.
en çokta bu bekleme kısmı yoruyo insanı
teşekkür ederim
kimsecikler uğramıyor buraya oysa irenbeye gittiğimde hep kalabalık oluyor.herkes tecrübelerinin paylaşsa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?