Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Selam hanımlar.benimde hayirlisiyla cuma transfer olacak.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Pegasusunicorn seninde bugundu randevun umarim hersey yolundadir.eger ohss riski varsa gec olup guzel olmasinda fayda var hakkında hayirlisi inşallah.

merhaba arkadaşlar dünkü randevumda kan değerim 4047 çıktı .bir sürü yumurtam oluşmuş.puregonu kestik.
ahmet bey iki seçeneğimizin olduğunu söyledi çatlama iğnesini önden vurup toplayabiliriz dedi.eğer yeterli yumurta elde edersek de çatlama iğnesini sonradan vurup transferi önümüzdeki aya erteleyebiliriz dedi.
bugün için bir daha çağırdı beni.tekrara kan verdim inanılmaz bir şekilde kanda e2 değerim 6370 çıktı
perşembe günü yumurtalarım toplanacak.bu gece 23:30 da decapeptyl yapıcam 2 tane.orgalutranında son dozunu yapıcam bugün.
yarın tekrardan kan değerimi görmek istediler sadece kan vericem.
perşembe saat 10 da alacaklar duşunuzu alıp parfüm koku sürmeden rahat kıyafetlerle gelin dediler
yumurtalar toplanmadan hiç bir şey belli değil.
en sinir olduğum şeyde bu hayatta belirsizliktir.ama perşembeden önce belirsizlik devam edecek
görüşürüz kızlar

Canim e2 baya yükselmiş benimde transfer ertelendi ama son deger 4500 uzeriydi bence yumoslar toplanip dollendirilsin dondurulup daha sonra transfer yaptir.cunku ohss sendromu catlama ignesinden 5-6 gun sonra kotu yönünü gostermeye basliyor.nacizane benim fikrim tabiki yaşadığım durumu anlatmak istedim.ben ertelenmesine canim sıkıldı ama baktimki ben gercekte 2.ci adetten sonra rahatlamistim bide transfer olsaydi gebelik te olsaydi vucut cok daha fazla sisip su toplayacakti ve ben surekli kontrol ettirip gerekirse vucuttaki suyu enjeksiyonla cektirecektim.ben o kadar zahmeti çekerken bebis benimle kalirmiydi oda mechul.bu konuda dr u na guven canim.hakkinda hayirlisi insallah hangi sekilde saglikli evlat kucagina almak nasibse Rabbim o sekilde yolunu acsin inşallah. Benim transfer cuma gunu hayırlısiyla.

merhaba kızlar...Gerçekten zor bir süreç geçiriyoruz bizim sınavımınzda buymuş.Allah herkese bu yolda bolca sabırlar versin başta sizlere...Belirsizlikler çok zor ama ben inanıyorum ki her kışın ardından bahar gelir.hem bebeklerinzin hem de sizin sağlıklı bir şekilde devam edeceği bir tedavi olur inşallah..Dualarım sizinle Allah yardımcımız olsun...Tuana26 inşallah transferin başarılı olur ve bebeğin ya da bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur....

Sağol canim Allah razi olsun insallah guzel haberler nasib olur.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin inşaallah. Saglikli yavrum yada yavrularim olsun 2 embriyo transfer edilecek.

Son düzenleme:

dediğinde doğru arkadaşım ohss olduktan sonra hiç birşeyin anlamı yok malesef.
ama geçen seneki tedavimle karşılaştırdığımda hiçbir şikayetim yok yürüyemiyordum 1. tedavimde karın ağrımdan.
ben birazcık stres yaptım galiba yoksa hiç olmayacağına geç olsun napalım.
cuma günü seninde inşalllah herşey yolunda gider tutunur bebişin

kızlar 2 gündür kasık ağrısı göğüslerimin ağrısı mahvoldum ya.
dün bide yol yürürken nefesim kesildi az sonra kan vermek için çıkıyorum evden acaba yükseldi mi düştü mü merak içindeyim
transfer olabilecek mi bakalım dünden beri çok stres yaptım kendime
bir an önce hamile kalabilmeyi o duyguları yaşamayı istiyorum
idrar testinde bi çift çizgiyi görebilmek nasip olmadı walla

bugün yine kan verdim arkadaşlar.değerim fırlamış gitmiş yine 7400 olmuş
progesteronumda yükselmiş bu yumurtaların çatlamaya başladığının göstergesiymiş
yarın opuya giriyorum eğer 20 yumurtadan fazla toplanırsa dondurularak önümüzdeki ay transfer yapılacak
ama azsa büyük ihtimalle pazarteside transfer yapılacak.
yarın beni neler bekliyor bilemiyorum:18::18:

ve beklenilen gün geldi çattı.sabah 10 da irenbedeydik.atılan imzalar ve ödemeden sonra odaya alındık hemen hazırlandım ameliyathaneye alındım.damaryolum sıkıntı oldu yine 2.de açılabildi malesef
toplama sırasında hiçbirşey hissetmedim haliyle.odaya geldiğimde sedyeye geçmem istendiğinde kendime gelmiştim.
birazcık ağrım oldu ama bu kadarıda normal zaten.ağrı kesici olarak birşey içme gereğinde bulunmadım.
10:30 da ameliyathanede hazırlıklar tamamlanmıştı anesteziyi almıştım odaya geldiğimde ise saat 11.20 idi.
500 ml lik bir serum taktılar bu kadar yumurta toplanmasına rağmen iyi durumda olduğumu söylediler.
serum bitince ahmet beyin yanına indim.yumurtaları donduracağız dedi 23 adet yumurtam varmış.aslında 30 a yakın toplardık ama dedi.
anesteziyi vücudun çabuk attı ve abdominal solunuma başladın dedi.oda yumurtaların çok fazla yukarı çıkmasını sağladı dedi.
iki kişi zor topladık dedi.:13: hastaneden çıktığımda 13:30 du
bir kısmını cumartesi bir kısmınıda pazartesi donduracaklarını söyledi.hepsini riske atmak istemediğini söyledi.
yarın aramamı ve durumumu haber vermemi istedi.zaten embriyologların yarın bilgi vermek için arayacaklarını söyledi.
salı günüde tekrar kontrole çağırdı.10 güne kadar adet olmamı beklediğini eğer olmazsam haber vermemi istedi.
23 adet yumoşum beni bekliyor şimdi
bakalım kaçı döllenecek sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum. ahmet bey bana oldukça samimi ve cana yakın davranıyor bu da benim için olumlu birşey sonuçta beni stresten uzak tutuyor ve de ben sormadan herşeyi açıklamasıda çok hoşuma gidiyor.
inşallah güvenim boşa çıkmaz sonucu olumlu olur

Canım geçmiş olsun bakalım zor kismi atlatmissin bundan sonrası icin hayırlısı vucut dinlensin transfer icin toparlan bebislerde saglikli vucuda gelsinler inşallah. Bende 32 toplandi 29 tanesi dolu ve istenilen büyüklükte cikti.tabi 15 tanesi dondurucuda.yeterki tutunsun sayisi cok onemli gelmiyor bana.yarin bende transfer icin gidicem.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

canım çokk geçmiş olsun..İşin zor kısmı bitmiş gerçekten şimdi bekleme kısmı var..En heyecanlı kısmı..Hakkında hayırlısı olsun .inşallah yumoşların kaliteli olur..Sizler atlattınız darısı bana inşallah.Hepimiz sağlıklı bir şekilde alalım minik kuzularımızı kucağımıza...

Son düzenleme:
inşallah seninde herşey yolunda gider tutunur bebişlerin sana.bol bol dinlenmeyi ihmal etme canını sıkan her türlü şeyden uzak dur
belirtilerinide yazmayı unutma

co umarım hersey güzel olur rabbim gönlümüzden geçenleri nasip hepimiz mutlu olacaz inanıyorum mutlu haberler

kızlar az önce aradılar irenbeden.toplanan 23 yumurtamın 22 si işleme alınmış 13 ü döllenmiş.şimdilik bir sıkıntı görünmüyormuş.
donduracakları zamanda bilgi vereceklermiş

Ben de İrenbede tedaviye başladım. Kadın Hast. Uzm. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ahmet Bey ile tedaviye başladım. Ahmet Bey ; bilgili ,sıcak kanlı, iyi biri. Çok yoğun olduğu için de bazen ilgisiz algılanabilir ama aslında alakası yok. Kaan Bey ile güzel bir ikili olmuşlar.12sinde çarşamba günü yumurtalarım toplandı. Transver için beni aramalarını bekliyorum. Zaten Ahmet Bey de pazartesi 5. gün transveri düşündüğünü belirtmişti.Hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun. Tedavi sürecinde hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar ben bebislerimi aldim geldim evime.12 gun sonra guzel haber almak ümidiyle bekliyorum.hepinize hayirli haberler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…