Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

hayırlı sonuçlarla dön buraya inşallah.irenbede vermedin kanı heralde en geç 2 saate çıkıyor çünkü.
sonuç iyide olsa kötüde olsa biz burdayız yanındayız

Ben balıkesirde yasıyorum ondan burda devlet hastanesinde verdim sonucumu:)bana olmadı gibi geliyor ama cevremdeki herkes cok umutlu,belkide umutlanmak istemiyorum yine hayal kırıklıgı yasayabilme ihtimalim oldugu için...

Ben balıkesirde yasıyorum ondan burda devlet hastanesinde verdim sonucumu:)bana olmadı gibi geliyor ama cevremdeki herkes cok umutlu,belkide umutlanmak istemiyorum yine hayal kırıklıgı yasayabilme ihtimalim oldugu için...

hakkında hayırlısı neyse o olsun.bende 3 kez denedim ilk denememde çok inanmıştım ve sonucu çok yıkıcı oldu aylarca depresyondan çıkamadım.2.denemeye başlamak için çok zaman kaybetmiştim.1 yıl sonra 2. denememde umutlanmadım ve daha az üzücü olmuştu.son denememde ise olacağını hissetmiştim çünkü psikolojim o kadar rahattı ki hiç tedaviyi düşünmedim kendimi hazır hissedince başladım.eşiminde bunda büyük katkısı vardı hep ağlardım umutsuzluktan,yine mi olmıcak diye ,bu sefer çok destekçiydi hiç üzülmedim.her safhada yanımdaydı.üzülsem hemen dışarı çıkardı alışveriş,yemek derken ben uzaklaştım hep kötü düşüncelerden.şimdi ise sen üzülme bebişimizde üzülmesin diyor.bir dediğimi ikiletmiyor.inşallah bu mutluluğu sizde tadarsınız.haberlerinizi bekliyorum

Aminnnn sevgili arkadaşım.Tşk,

Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Cumartesi günü Kaan hoca transferimi yapacak.Allahın izniyle bende güzel haberler verebilirim sizler.....

dualarım seninle inşallah sonuçların yüz güldürücü olur.transfer sonrası yapmayı planladığın şeyler var mı?
ben ananas ,hurma ve kavrulmamış kabakçekirdeği yemiştim.kabız olamamak içinde kuru kayısı aklında bulunsun

Beta hcg 169,ağlıyorummmm))kaan bey hayırlı olsun dedi)(bide cuma yapcam test)

ayyy hadı gozün aydın canımmm tebrıklerr kuzucugun sana sımsıkı tutunmus annesı ınsallah sorunsuz 9 ay gecırırsın Rabbım saglıkla huzurla kucagına almayı nasıp etsın

çok şükür bugun bebğimi ve kalp atıslarını gorduk bızde nasıl guzel bırduygu anlatamam rabbım tum ıstyenlere nasıp etsın hayırlısıyla ınsallah arkdaslar ınsallah 2 hafta sonra tekrar gıdıcem cok sukur sımdılık sorun yok 9ay boyle sorunsuz gecsın

Süperrr...

Allah 9 ay boyunca sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…