- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.161
Kanımı verdim,,heyecanla bekliyorum)1 bucuk,2 gibi belli olacak )çok heyecanlıııı
arkadaşlar merhaba.bugün medicalparkta randevum vardı .bebişimizin kalp atışını duyduk çok heyecanlıydı.
2 hafta sonraya yeniden randevu verdi
Kanımı verdim,,heyecanla bekliyorum)1 bucuk,2 gibi belli olacak )çok heyecanlıııı
Çok güzelllll...
Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inş..
Darısı bizlerin başına:))
hayırlı sonuçlarla dön buraya inşallah.irenbede vermedin kanı heralde en geç 2 saate çıkıyor çünkü.
sonuç iyide olsa kötüde olsa biz burdayız yanındayız
Ben balıkesirde yasıyorum ondan burda devlet hastanesinde verdim sonucumu:)bana olmadı gibi geliyor ama cevremdeki herkes cok umutlu,belkide umutlanmak istemiyorum yine hayal kırıklıgı yasayabilme ihtimalim oldugu için...
İnşallah diyeyim,son 3 saatim var;((.)gülsem mi ağlasam mı modundayımm
inşallah en kısa sürede tadarsınız bu duyguları
Aminnnn sevgili arkadaşım.Tşk,
Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Cumartesi günü Kaan hoca transferimi yapacak.Allahın izniyle bende güzel haberler verebilirim sizler.....
dualarım seninle inşallah sonuçların yüz güldürücü olur.transfer sonrası yapmayı planladığın şeyler var mı?
ben ananas ,hurma ve kavrulmamış kabakçekirdeği yemiştim.kabız olamamak içinde kuru kayısı aklında bulunsun[/
Çok sağol arkadaşım.Hamilelerin duları kabul olurmuş:))))
Ben transfer sonrası bir hafta rapor almayı düşünüyorum.Geçen sefer çok fena kabız olmuştum.Bu sefer çok dikkat etmem lazım.
Kayısıda yerim:)
Ananası duymuştum.Hurma ve kavrulmamış kabak çekirdeğide yerim bol bol:))))
Sevgilerimle,
Beta hcg 169,ağlıyorummmm))kaan bey hayırlı olsun dedi )(bide cuma yapcam test )
Beta hcg 169,ağlıyorummmm))kaan bey hayırlı olsun dedi )(bide cuma yapcam test )
çok şükür bugun bebğimi ve kalp atıslarını gorduk bızde nasıl guzel bırduygu anlatamam rabbım tum ıstyenlere nasıp etsın hayırlısıyla ınsallah arkdaslar ınsallah 2 hafta sonra tekrar gıdıcem cok sukur sımdılık sorun yok 9ay boyle sorunsuz gecsın
Süperrr...
Allah 9 ay boyunca sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?