Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

bir kez daha tebrik ederim canım.
sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah.görüntü kaç haftalıkla uyumluymuş.
neredeyse aynı zamanlarda olacak bizim doğumlar

Kızlarrr cuma günüde yaptırcam bhcg,doktor istedi,umarım katlar,şimdide o korku sardı içimiii;((

bu korkular hep sürüyor malesef geçmiyor.değer katlar mı derken kese görüncek mi? dış gebelik mi?
sonra kese dolu mu? boş gebelik mi ?
sonra kalbi atacak mı ? düşcek mi derken günler geçiyor içini rahat tut boşuna endişeleniyorsun herşey güzel olacak

Tesekkürler)allahım herkese nasip etsin bu duyguyu,Allahım bizlerin yanında olsun yardımcımız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir kez daha tebrik ederim canım.
sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah.görüntü kaç haftalıkla uyumluymuş.
neredeyse aynı zamanlarda olacak bizim doğumlar

tesekkur ederım canım ben 6+1 im aslında ama ultrason goruntusu 6+3 ıle uyumluymus ınsallah canım sorunsuzz gecırelım dılerımkı 12 .haftaya kadara bana gelebılırsın dedı Ahmet bey bende soyledım baska doktor edındıgımı tamam nasıl ıstersen dedı :) yarında dıger doktorda randevum var bundan sonra Mert bey ıle devam etmeyı dusunuyorum cnım sen madicalden memnun kaldınmı?

çok fazla bilgi vermediği için daha çok eşim çok memnun kalmadı .ahmet beyle devam edelim diyor sürekli .bende çınarlının yükünü kaldıramayız diye düşünüyorum.ama ahmet bey başka bir doktora gidersende desteğimi çekmem sizden bana da gelebilirsiniz dedi.
asıl kararımı 2 hafta sonra medicalparkta tekrar randevum var o zaman vereceğim sanırım.o zaman aramızda 1-2 gün fark var gibi ama benim ki 2 hafta sonra netleşecek

anladım canım ben Mert beyden memnunum oda medıcal ve kent hastanesınde yapıomus dogumları anlasmalı oldugu labrt. da var hemen bınanın altında dusunrsen gercı sen tanıyosun demı mert beyi

anladım canım ben Mert beyden memnunum oda medıcal ve kent hastanesınde yapıomus dogumları anlasmalı oldugu labrt. da var hemen bınanın altında dusunrsen gercı sen tanıyosun demı mert beyi

ben medicalparktayken hiç olumlu bir enerji alamamıştım kendisinden malesef o yüzden mert beyi düşünmüyorum..aslında zekeriya beyde var medicalparkta arkadaşım onda doğum yaptı çok memnundu.şunuda düşünmen lazım mert bey hastaneyle dışarıdan anlaşmalı olduğu için sen hem mert beye hemde hastaneye ayrı ayrı para ödeyeceksin buda oldukça tuzlu olur.medicalparkın son duyduğum doğum ücreti 2600 dü.mert bey ne kadar talep eder düşün.o yüzden ben çok çok çok kararsızım.daha zaman çok belki ama başından sonuna aynı doktorla devam etmek istiyorum

ne güzelll çok sevindim canım inşallah 9 ay sonunda allah kucağına almayı nasip eder

ne güzelll çok sevindim canım inşallah 9 ay sonunda allah kucağına almayı nasip eder

tesekkur ederım canım cok sagol ınsallah tum ısteyenler yasasın bu duyguyu

Mert beye bende medıcal parktayken 1 kere gıtmsıtım bıraz suratsızdı sımdı daha ıyı benım ıcın ıyı bı doktor olması onemlı sıcak davranıyo suandada canım benım esım bankada calısıyor dogum masraflarını karsılıyor medical ıle de bankanın anlasması var hastaneye hıc para odemıcem medıcal de yaaprsam dogumu doktor ucretınınde bır kısmını karsılıyo oyzden Mert beydn memnuda kaldııgm ıcın butarfından sorun cıkmadı bana ınsallah zekerıya beyı bende duydum gıden bır arkdası var oda cok memnun oldugunu soyledı

o zaman şanslısın bu konularda.benim her detayı maddi açıdan daha çok düşünmem gerekiyor.
2 hafta sonra bakıcaz olmazsa bir sonraki randevumu zekeriya beye alırım.

o zaman şanslısın bu konularda.benim her detayı maddi açıdan daha çok düşünmem gerekiyor.
2 hafta sonra bakıcaz olmazsa bir sonraki randevumu zekeriya beye alırım.

evet canım bu yonden sevıyorum bankayı sadece tup bebektede cok destek vermıstı. sen cok haklısın benım bu durum olmasa pasa pasa devlete gıderdım maddı gucum yetmezdı ozel doktora ınsallah memnun kalırsın canım maddı gucune gore bıyer olur kuzucugun hep ıyı olur ınsallah canım

merhaba arkadaşlar ben de tüpbebek tedavisine başlıyorum... ilk defa deneyeceğim. Aslen denizliliyim ama izmirde tedavi göreceğim çok heycanlıyım. 26 yaşındayım... orada tedavi görüp hamile kalanlar lütfen yardımcı olun :)

sormak danışmak istediğin her ne varsa burdayız canım her zaman

aslında maddi gücüm olmadığımızdan değil Allaha şükür.eşimde bu konuda sen neyi nasıl istersen diyor.malum meslek icabı bu konularla ilgili bilgim oldukça fazla.ama ben bebişimin herşeyi eksiksiz olsun istiyorum bakalım hayırlısıyla.

mutlaka canım kım ıstemezkı ınsallah ıcıne sınen bıyer olur senın bılgın zaten sna yeter herseyın en ıyısını yapmak ıstıyor ınsan ınsallah ıcıne sınen guvendıgın yer olur senın ıcınde ırenbede hamılelere refık bey bakıyormus demı? yanlısmı bılıyorum bılmıyorum ama oyle duymustum

ahmet bey takiplerini ben yaparım dedi.kaan beyle koordineli çalışıyoruz sezeryan olursa ben
normal doğum olursa kaan beyde girebilir dedi.refik bey tüp bebeğe bakmıyor sadece doğum takibi yapıyor onu doğru biliyosun

aaa doguma gırmıyo dıye bılıyordum hatta 12.haftadan sonra gebe takıbı yapmıyo dıye bılıyordum Ahmet beyı ben kaan beye bırkere muayene olmustum ben oda cok ıyı sakin bır doktor.ben 12.haftadan sonra refik bey bakıyo dıye bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…