- 22 Mart 2014
- 332
- 267
- 53
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.201
aaa doguma gırmıyo dıye bılıyordum hatta 12.haftadan sonra gebe takıbı yapmıyo dıye bılıyordum Ahmet beyı ben kaan beye bırkere muayene olmustum ben oda cok ıyı sakin bır doktor.ben 12.haftadan sonra refik bey bakıyo dıye bılıyorum
Arkadaşlar irenbede tüp bebek için ilk görüşmede muayene ücreti alınıyormu ?
Ahmet beyi düşünüyorum , iyi olduğunu söylüyorlar
hayır alınmıyor canım.benim doktorumda ahmet beydi tavsiye ederim
bana kendisinin yaptığını söyledi.bende ahmet beyde hiç bekleyen hamile görmemiştim bende ilk başta refik beyle devam ediliyor sanmıştım ama ahmet bey öyle söyleyince şaşırdım.ama ahmet bey olmazsa istemem zaten orda devam etmeyi
aynen bende oyle bılıyodum ıste :)) ayy ınsallahhh soylee sorunsuzz huzurla gecırırız hamılelıklerımızı ınsallah
Dr.Ahmet Zeki Işık için rezervi az olanlarda tecrübeli diyorlar. Benim yaşım 35 , yumurta rezervimde azalmış.
Tüp bebek tedavisi , tahliller , ilaç ücretleri dışında muayene-kontrol ücreti alınmıyor o zaman. Ayrıca doktor beyin yoğunluğu nasıl acaba , vakit ayırabiliyormu , herşeyiyle kendisimi ilgileniyor ?
Cevabın için teşekkürler canım
hayır alınmıyor canım.vakit ayırıyor sen sorularını bitirmeden göndermiyor.tabi böyle olunca bazen randevu saatleri kayabiliyor malesef.
kendisi ilgileniyor sadece şehir dışındaysa eğer kaan bey var onunla çalışıyorlar oda girebiliyor ama ahmet beyi arayıp telefonda bilgi veriyor.sıkıntı yaşamadım ben hiç.bazen yarım saati geçen muayeneler olabiliyor
Beta hcg 169,ağlıyorummmm))kaan bey hayırlı olsun dedi )(bide cuma yapcam test )
Kızlarrr cuma günüde yaptırcam bhcg,doktor istedi,umarım katlar,şimdide o korku sardı içimiii;((
butterfly seni merak edip girmiştim topiğe demek hamilesin. tebrikler.inşallah değerin katlanır sana demiştim kaan bey mükemmel bir doktor diye...
ben nisan sonu gibi adetimin ikinci gununde ignelere basliycam onun öncesinde bir ilaç falan kullaniliyor mu? Bir de transfer hemen mi yapılıyor yoksa hazirani bekleyebilir miyimsormak danışmak istediğin her ne varsa burdayız canım her zaman
ben nisan sonu gibi adetimin ikinci gununde ignelere basliycam onun öncesinde bir ilaç falan kullaniliyor mu? Bir de transfer hemen mi yapılıyor yoksa hazirani bekleyebilir miyim
Dr.Ahmet Zeki Işık için rezervi az olanlarda tecrübeli diyorlar. Benim yaşım 35 , yumurta rezervimde azalmış.
Tüp bebek tedavisi , tahliller , ilaç ücretleri dışında muayene-kontrol ücreti alınmıyor o zaman. Ayrıca doktor beyin yoğunluğu nasıl acaba , vakit ayırabiliyormu , herşeyiyle kendisimi ilgileniyor ?
Cevabın için teşekkürler canım
Çok teşekkür ederim ilginize... biran once olsun istiyorum inşallah ilk seferde olur Rabbim hayırlısini versin hepimize inşallah. Haftaya izmire gitcem ilk kez cok heyecanlıyımiğnelerden 1 ay önce yumurtaları baskılamak için 1 ay doğum kontrol hapı kullandırıyorlar.
senin durumuna göre ek vitamin falan verebilerler.
yumurtaların mayıs başı toplanırsa dondurup hazirana transfer edebilerler
ama kişiden kişiye göre değişiyor bazen az yumurta oluşuyor ve kalitesi dondurmak için yeterli olmayabilir.
böyle durumlarda embriyoyu hemen yerleştirmek istiyorlar çünkü dondurma-çözdürme sırasında da bozulma olabiliyor.
doktorunla görüşüp karar vermelisin bunlara
Arkadaşlar irenbede tüp bebek için ilk görüşmede muayene ücreti alınıyormu ?
Ahmet beyi düşünüyorum , iyi olduğunu söylüyorlar
merhaba arkadaşlar ben de tüpbebek tedavisine başlıyorum... ilk defa deneyeceğim. Aslen denizliliyim ama izmirde tedavi göreceğim çok heycanlıyım. 26 yaşındayım... orada tedavi görüp hamile kalanlar lütfen yardımcı olun :)
Beta hcg 169,ağlıyorummmm))kaan bey hayırlı olsun dedi )(bide cuma yapcam test )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?