Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

bana kendisinin yaptığını söyledi.bende ahmet beyde hiç bekleyen hamile görmemiştim bende ilk başta refik beyle devam ediliyor sanmıştım ama ahmet bey öyle söyleyince şaşırdım.ama ahmet bey olmazsa istemem zaten orda devam etmeyi

hayır alınmıyor canım.benim doktorumda ahmet beydi tavsiye ederim

Dr.Ahmet Zeki Işık için rezervi az olanlarda tecrübeli diyorlar. Benim yaşım 35 , yumurta rezervimde azalmış.

Tüp bebek tedavisi , tahliller , ilaç ücretleri dışında muayene-kontrol ücreti alınmıyor o zaman. Ayrıca doktor beyin yoğunluğu nasıl acaba , vakit ayırabiliyormu , herşeyiyle kendisimi ilgileniyor ?

Cevabın için teşekkürler canım

aynen bende oyle bılıyodum ıste :)) ayy ınsallahhh soylee sorunsuzz huzurla gecırırız hamılelıklerımızı ınsallah

hayır alınmıyor canım.vakit ayırıyor sen sorularını bitirmeden göndermiyor.tabi böyle olunca bazen randevu saatleri kayabiliyor malesef.
kendisi ilgileniyor sadece şehir dışındaysa eğer kaan bey var onunla çalışıyorlar oda girebiliyor ama ahmet beyi arayıp telefonda bilgi veriyor.sıkıntı yaşamadım ben hiç.bazen yarım saati geçen muayeneler olabiliyor

Teşekkürler . Umarım hamileliğiniz sorunsuz geçer sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız kızlar .

butterfly seni merak edip girmiştim topiğe demek hamilesin. tebrikler.inşallah değerin katlanır sana demiştim kaan bey mükemmel bir doktor diye...

Sagol canım valla dünden beri rüyadayım gibi aslındayarın birdaha yaptıracagım inşallah iyi bir sonuç alırım yarındaheyecanla yarını bekliyorum zaten,sen ne alemdesin?

ben nisan sonu gibi adetimin ikinci gununde ignelere basliycam onun öncesinde bir ilaç falan kullaniliyor mu? Bir de transfer hemen mi yapılıyor yoksa hazirani bekleyebilir miyim

iğnelerden 1 ay önce yumurtaları baskılamak için 1 ay doğum kontrol hapı kullandırıyorlar.
senin durumuna göre ek vitamin falan verebilerler.
yumurtaların mayıs başı toplanırsa dondurup hazirana transfer edebilerler
ama kişiden kişiye göre değişiyor bazen az yumurta oluşuyor ve kalitesi dondurmak için yeterli olmayabilir.
böyle durumlarda embriyoyu hemen yerleştirmek istiyorlar çünkü dondurma-çözdürme sırasında da bozulma olabiliyor.
doktorunla görüşüp karar vermelisin bunlara

merhaba canım,
bende geçtiğimiz ay ahmet bey ile irenbede tedaviye başladım. 35 yaşındayım ve yumurta yetmezliğim var ilaç kullanmadan adet olamıyorum.Sana gönül rahatlığı ile izmirde birçok dr gezmiş biri olaraka söyleyebilirim ki doğru yerdesin. Ben şimdiye kadar 3 kez gittim ve çok uzun bir gecikme yaşamadım muayene de ve sağolsun Ahmet bey ne sorduysam sabırla cevap verdi.durumum itibariyle zor bir hastayım ve çoğu merkez beni kabul etmedi ama Ahmet bey sen de yardımcı olursan elimden geleni yaparım dedi.Sonuç olumlu yada olumsuz ne olursa olsun en azından içim rahat doktoruma güveniyorum ve elinden geleni yapacağına inanıyorum. geçen ay gittiğmde tüm tahliller için 700 tl ödedim muayne ücreti alınmadı.cylo progonova,omega içerikli bir destek ve q10 içeren bir vitamin verdi bir de dhea kullanmaya başladım.bunlarda toplamda 180 lira gibi bir rakam tuttu.ahmet bey özellikle bizim gibi rezerv sorunu olan hastaların tercih ettiği biri, benim izmir dışından gelen arkadaşlarım var birisi hamile diğeride 2 aydır tedavide.Dilerim sen de memnun kalırsın ama mutlaka bir görüşme yapmanı tavsiye ederim.Dediğim gibi kötü tecrübeleri olan biri olarak arada ki farkı çok net görebiliyorum,allah hepimiz için hayırlısını versin.

Çok teşekkür ederim ilginize... biran once olsun istiyorum inşallah ilk seferde olur Rabbim hayırlısini versin hepimize inşallah. Haftaya izmire gitcem ilk kez cok heyecanlıyım

Selam bende irenbede tedavi görüyorum doktorum Kaan Bozkurt 2 hafta sonrada transferim olacak.Kaan Bey çok bilgili,titiz ve başarılı bir doktor kendisiyle ilgili başarı oranının çok yüksek olduğunu duymuştum öncedende şimdi kendim yaşıyorum zaten .
Bendede rezerv sorunu vardı yaşım 37 buarada ,uyguladığı tedavi sayesinde 13 yumurta toplandı ve 4 embriyo donduruldu.Ben kesinlikle Doktor olarak irenbede Kaan Bey ile tanışmanızı öneriyorum .Benim tedavim başladığından bu yana birçok hastasının güzel haberlerini aldım ,bu da beni ayrıca motive ediyor umarım hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız.

Arkadaşlar irenbede tüp bebek için ilk görüşmede muayene ücreti alınıyormu ?
Ahmet beyi düşünüyorum , iyi olduğunu söylüyorlar

Merhabalar benim doktorumda Kaan Bozkurt bende çok memnunum kendisinden. Benim yumurta rezervim de çok düşüktü. Bu ay 10 adet yumurta topladık tek seferde 3 adette embriyom donduruldu. Muayenemden sonra transfere karar vereceğiz. Sizin içinde hayırlısı olsun. Sormak istediğiniz herhangi birşey olursa seve seve cevaplarım bende. İyi günler....

Merhabalar hayırlı olsun inşallah tedaviniz. Bende İrenbe de tedavi görüyorum henüz transferim gerçekleşmedi ancak yumurta rezervlerim azdı tek seferde 10 adet yumurta toplandı. Şimdi 3 adet embriyo donduruldu. Transfer zamanını bekliyorum. Sormak danışmak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…