- 28 Ağustos 2012
- 81
- 7
- 298
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.221
Canım ben de denizliliyim hayırlı olsun tedavin ne zaman basliyorsunuzmerhaba arkadaşlar ben de tüpbebek tedavisine başlıyorum... ilk defa deneyeceğim. Aslen denizliliyim ama izmirde tedavi göreceğim çok heycanlıyım. 26 yaşındayım... orada tedavi görüp hamile kalanlar lütfen yardımcı olun :)
Merhabalar benim doktorumda Kaan Bozkurt bende çok memnunum kendisinden. Benim yumurta rezervim de çok düşüktü. Bu ay 10 adet yumurta topladık tek seferde 3 adette embriyom donduruldu. Muayenemden sonra transfere karar vereceğiz. Sizin içinde hayırlısı olsun. Sormak istediğiniz herhangi birşey olursa seve seve cevaplarım bende. İyi günler....
Dün gece uyuyamadım,bugün 2. Bhcg testini verdim heyecanla sonuç bekliyorumartık bugün gercekten hamile olduguma inanacağım herhalde,1.si 169 oldugu halde hala inanamıyorum ki,,, )
Canım ben de denizliliyim hayırlı olsun tedavin ne zaman basliyorsunuz
Dün gece uyuyamadım,bugün 2. Bhcg testini verdim heyecanla sonuç bekliyorumartık bugün gercekten hamile olduguma inanacağım herhalde,1.si 169 oldugu halde hala inanamıyorum ki,,, )
Sagol canım valla dünden beri rüyadayım gibi aslındayarın birdaha yaptıracagım inşallah iyi bir sonuç alırım yarında heyecanla yarını bekliyorum zaten,sen ne alemdesin?
2.bhcg de bittiii hayırlısıyla arkadaslarr471,6 sonucummm )çokkk mutluyummm darısı hepinizin basınaaa;Allahım isteyen herkese versin...
2.bhcg de bittiii hayırlısıyla arkadaslarr471,6 sonucummm )çokkk mutluyummm darısı hepinizin basınaaa;Allahım isteyen herkese versin...
Merhabalar hayırlı olsun inşallah tedaviniz. Bende İrenbe de tedavi görüyorum henüz transferim gerçekleşmedi ancak yumurta rezervlerim azdı tek seferde 10 adet yumurta toplandı. Şimdi 3 adet embriyo donduruldu. Transfer zamanını bekliyorum. Sormak danışmak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
iğnelerden 1 ay önce yumurtaları baskılamak için 1 ay doğum kontrol hapı kullandırıyorlar.
senin durumuna göre ek vitamin falan verebilerler.
yumurtaların mayıs başı toplanırsa dondurup hazirana transfer edebilerler
ama kişiden kişiye göre değişiyor bazen az yumurta oluşuyor ve kalitesi dondurmak için yeterli olmayabilir.
böyle durumlarda embriyoyu hemen yerleştirmek istiyorlar çünkü dondurma-çözdürme sırasında da bozulma olabiliyor.
doktorunla görüşüp karar vermelisin bunlara
Tebrik ederim:))çok güzellllltebrikler canım
Tebrik ederim:))
Benim de bugün irenbede opu yapildi 14 yumurta toplandi ama dr 7 tanesi olgun dedi.
Yarin da tekrar görüşücez, hayirlisi inş Allahim bize de bu mutluluğu ya§atir
Kaan koca doktorumcnm doktorun kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?