Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Canım ben de denizliliyim hayırlı olsun tedavin ne zaman basliyorsunuz

Dün gece uyuyamadım,bugün 2. Bhcg testini verdim heyecanla sonuç bekliyorumartık bugün gercekten hamile olduguma inanacağım herhalde,1.si 169 oldugu halde hala inanamıyorum ki,,,)

İlginiz için teşekkür ederim.
Okuduğum kadarıyla İrenbede yumurta toplandıktan sonra hemen transfer yapılmayıp dondurarak bekliyorlar. Diğer tüp bebek merkezleri için yazılanlara bakıyorum bekleyen yok gibi. İrenbe neden dondurup bekliyor acaba merak ettim ?

Sagol canım valla dünden beri rüyadayım gibi aslındayarın birdaha yaptıracagım inşallah iyi bir sonuç alırım yarındaheyecanla yarını bekliyorum zaten,sen ne alemdesin?

bende ikinci teste gitmeden sabaha kadar uyuyamamıştım seni çok iyi anlıyorum o yüzden. umarım değerin yüksek çıkar ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin .zaten doktor konusunda çok şanslısın .bu arada bende iyiyim kızımı büyütüyorum haziran ayında izmire doktorumu ziyarete gelmek için gün sayıyorum...

merhabalar tekrardan transfer yumurta toplama işleminden hemen sonra mı oluyor yoksa biraz beklenip 2 hafata sonra trasfer edilse oluyor mu?

bir şey daha sorabilir miyim? transfer adet döneminde olmuyor değil mi adet bitiminden sonra mı oluyor

Ilaca ihtiyaci olan varmi acaba elimde decapeptly menopur ovitrelle crinone jel porgestan var ihtiyaci olan bana ulasabilir

Arkadaşlarr inşallah herkes için hayırlı ve cok güzel haberler alırsınız...benim işlemimi Kaan Koca gercekleştirdi..bu forumda cok hastası yok gibi ama çok basarılı,psikolojik olarak rahatlatan,alakalı bir doktor..Allahım yolunu acık tutsun inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…