Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Arkadaslarrr hamilelik olduktan sonra kontrol ücretlendirmeleri nasıl ve. Ne kadar oluyor?bilgi yazar mısınızzz???bugün dr um kaan koca ile görüştük,12 nisanda kontrolümüz var,ayrıca 4 hafta 3 günlükmüş)kasıklarda ve belimde hafif agrı var,göğüsler şişkin ve cok hassas,,bu kadar

Dondurma çözme başarısı düşük olan hastaneler laboratuarlarına güvenemeyince bunu göze alamıyorlar ne yazık ki. İrenbe de bu durum söz konusu değil ayrıca Kaan Bozkurt yumurta rezervi düşük olan hastalarında bu tedaviyi uyguluyor. Bir de belirteyim ki dondurma işlemi için ekstra bir ücret almıyor İrenbe, tüp bebek tedavisinin içerisinde hepsi.

Benim yumurta rezervleri düşük olunca iğne ilaç kullandık. Hem rahmimin dinlenmesi ve ilaçların iğnelerin etkisinin geçmesini beklemek Kaan Beye daha mantıklı geldi. Çünkü rahim içi tabaka ilaç etkisinde kalmadığı zaman embriyoyu tutma şansını artıyor. Dondurup sonra transfer zamanı çözünen embriyoda gebelik oranı da daha fazla oluyor. Tabi bütün bu nedenlerde Kaan Beyin uygun gördüğü şeyi yapmayı onaylamama neden oldu diyebilirim.

Tek seferde 10 adet yumurta topladık ve 3 adet embriyo oluştu. Aslında bana ardışık uyarma işlemi uygulayacaktı Kaan Bozkurt. Yani bir ayda iki sefer yumurta toplanarak embriyo oluşturulacaktı. Ancak sonuç beklediğimizden iyi olunca ikinci yumurta toplama işleminden vazgeçtik. Kaan Bey yumurta rezervleri düşük olan kadınlarda bu tedaviyi tercih ettiğini söylemişti ve bildiğim kadarıyla İzmirde şu anda bunu yapan tek doktor. İrenbede de genelde yumurta dondurup transferi sonra yapan doktorlar arasında önde gidiyor yani en azından burada okuduklarımdan öyle gözüküyor. Kısaca şunu söyleyebilirim ki İrenbe gerçekten doğru bir adres sizin için doktorunuza karar verirken de bu yazdıklarımızın sizin için faydalı olacağını düşünüyorum. Yine belirtmek isterim ki Kaan Bozkurt gerçekten iyi bir doktor, sizi dinler, destek olur, cesaretlendirir. Sağolsun bugün çoğu şeyi ona borçluyum. Sizin için hayırlısı olsun inşallah….

merhabalar tekrardan transfer yumurta toplama işleminden hemen sonra mı oluyor yoksa biraz beklenip 2 hafata sonra trasfer edilse oluyor mu?

Merhabalar biraz önce başka bir arkadaşta buna benzer bir soru sormuştu ona da uzun uzadıya bir cevap vermiştim :) Kaan Bozkurt benim doktorum ve transferi hemen yapmıyor. Nedenine gelirsem de ilki yumurtaların gelişmesi için kullandığımız ilaç ve iğnelerinin rahimdeki etkisinin geçmesini beklemek. Çünkü iğne ve ilaçların etkisinin geçmesiyle embriyonun tutunma şansı artıyor. Bir diğer neden ise bir süre dondurduktan sonra transfer edilmesi gebelik şansını artırıyor. Tabi bunu iyi bir hastanede yaptırmak önemli çünkü dondurup çözme işleminde labaratuvarlara büyük iş düşüyor. İrenbe de bunu iyi bir şekilde yapıyor.

Bu hastaneyi tercih etmemede ki en büyük etken Kaan Bozkurt oldu. Çünkü başta yumurta rezervi düşük olan kadınlarda uyguladığı tedavi yöntemi oldukça etkili. Benimde yumurta rezervlerimde sıkıntı vardı ancak şimdi 3 adet embriyomuzu dondurduk ve transfer zamanımızı bekliyoruz. Size de önerim kesinlikle transfer konusunda acele etmemeniz. Bizler bir an önce bebeklerimize kavuşalım diye acele diyoruz ve bazen doktorlarında işine geliyor açıkçası neden dondurup uğraşsın ki hemen transfer etsin nasılsa parasını alıyor. Kaan Beye bu konuda çok güvendiğim için ki açıklamaları da çok mantıklı geldiği için transfer zamanımı bekliyorum. Hayırlısı olur inşallah. Zaten gelişmeleri buradan sık sık sizlerle paylaşacağım. Yine sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin. Seve seve cevaplarım. :)

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için... Allah hepinizden razı olsun.... rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Yazdıklarınız doğrudur mutlaka. Tabiki doktor olmadığım için konuya hakim olmam mümkün değil , ama internette yazan birşey var...
Şöyleki ; tüp bebek uygulamalarının en önemli komplikasyonlarından birisi olup, ölüme kadar giden bir tablo olan ovarian hiperstimülasyon sendromu denen bir durum var. İnternetten okuduğum kadarıyla östrojen hormon düzeyi yüksek olan hastalarda ovarian hiperstimülasyon sendromu gelişme riski artmaktadır. Bu sendromdan korkulduğu için transfer işlemi bekletiliyor olabilirmi acaba

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için... Allah hepinizden razı olsun.... rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Rica ederim sormak istediğin olursa seve seve cevaplarım yine. Amin inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza :)

Canım bende doktor değilim hastayım ama tabi durumum biraz sıkıntılı olunca ister istemez herşeyi araştırıyorum gerektiğinde soruyorum öğreniyorum. Ovarian hiperstimülasyon da yumurtaların aşırı uyarılma riski oluyor. Tabi dondurma çözme işleminde aşırı uyarılma riski ortadan kalkıyor ayrıca gebelik oranı artıyor. Dünyada birçok merkez daha doğrusu labaratuvarına güvenen merkezler dondurma çözme işlemini uyguluyor. Çünkü gebelik oranı daha artıyor. Kaan Bozkurtun da dondurulmuş transferde gebelik oranı %50 nin üstünde. Bende aşırı uyarılmadan dolayı dondurulma işlemi yapılmadı. Yumurta toplanmadan önce progesteron salgılanmasından rahim içi tabaka bozulmasın diye Kaan Bey uygun gördü. Ayrıca belirteyim ki labaratuvarına güvenmeyen merkezler bunu yapmadan direk transfer yapıyorlar. Sizin görüştüğünüz merkezler sanırım labaratuvarlarına güvenmedikleri için hemen transferi yapıyorlardır.

Doğrudur tabiki.
Sizlere Omega 3 olarak yada başka vitamin olarak önerdikleri ilaçların isimleri nedir acaba?

Merhabalar,
Bende Dr.Kaan Bozkurt'un hastasıyım.Çikolata kistim olduğu için uzun uğraşlar sonucu doktorum sayesinde mutlu sona ulaşmak
için hafta hafta ilerliyorum.Şuan 12. haftadayız ikizlerimle.Herşey yolunda gidiyor.Umarım böyle devam eder.
13 yıllık evliyim.Normal yollardan hamile kalamadığım için İzmir'de yaptığımız araştırmalar sonucu birçok kişinin tavsiyesi üzerine
Dr.Kaan Beyle tanıştık.Bu yola çıktık.Tabikide stresli bir dönem ve ailenizin olduğu kadar burada doktorunuzunda desteği çok önemli.
Çikolata kisti olup hamile kalamayanlar genelde ameliyatla kistlerini aldırma yoluna gidiyorlar.Çünkü doktorları bu şekilde öneriyor.
Ama Kaan Bey hamilelik için bunu şart olmadığını söyledi ve bunu çok şükür ispatladı.Eğer Kaan Beyle tanışmayıp ameliyat olsaydım,
belki çok daha fazla uğraşıp belkide hiç mutlu sona ulaşamayabilirdim.Lütfen sizinde böyle bir sorununuz varsa önce doktoruma danışın
uygulamış olduğu yöntem (menepoz tedavisi) sayesinde şuan çok mutluyuz.Sormak istediğiniz birşeyler olursa ben buradayım.
Herkese bol şans.

Arkadaslar 4 hafta 5 günlüğüm artık bugünhafift hafif kasık agrılarım oluyor,kanama lekelenme falan yok ama.birde belimde her sabah uyandıgımda agrıyor,kasık agrısıda adet agrısı gibi...dün seçimde görevliydim çok yorulmuştum dün bayag agrıdı,çok korktum ağladm bebeğime birsey olacak diye;((sizlerde de böyle agrılar var mıı acaba??

Merhaba,
Benim de dr um kaan koca bugün transferim yapildi 2 adet embriyo transfer edildi.bundan sonrası icin bir tavsiyen var mı?
Bir de hamilelik durumu oluştuktan sonra da devamı geliyor mu yani kaan bey doğuma kadar bakiyor mu acaba?
Yardımcı olursan çok sevinirim.
Umarım sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin ve bebişine kavuşursun

Öncelikle hayırlı olsun arkadasımsenin için heyecanlı bi 10 gün var,cok zor gececek ama kafanı dagıtacak seyler yap,ben
Çalıştıgım için rapor aldım,10 gün dinlendim.beslenmeme çok dikkat ettim.hergün bir dilim ananas yedim.stres olmamaya calıştım ama oldugum günlerde cok oldu.oluruna bırdktımzsenin içinde hayrlısı olsn

Sağol canim inşallah:))
Şimdi 3.günümdeyim ilk 2 gün yattim biraz sancim vardi ama bugun fazla bir ağri yok acikcasi korktum biraz normal midir acaba? En cok da belim ağriyor
Ben de çalışıyorum ve rapor aldim 1 hafta beslenmeme dikkat ediyorum ve bn de ananas yiyorum ve kayisi ama icimde hep bir endişe. ..

Bunlar hep normalben alışverişe bile gittim araba kullandım,yoksa evde ilj 5 gün çok bunalmıştım.ama 6. Gün cıktım dısarınumaramı gönderecektim ama msj atamıyırum.kim yaptı transferi??

Doğrudur tabiki.
Sizlere Omega 3 olarak yada başka vitamin olarak önerdikleri ilaçların isimleri nedir acaba?

Omega 3 kullandım tabi ek olarak dha ve antioksidanlar kullandım. Bunların çok fazla faydalarını gördüm ama her hastaya aynı ilaçlar kullanılmıyordur tabi. Herkesin durumuna göre farklı tedavi uygulanıyor.

canım gözünaydın hamilelik kesinleşmiş 5 haftalık olmuş bile.hele bir kalp atışını duy o zaman dünyalar senin olacak. bu arada ağrılarına dikkat et sakın iletişimini koparma kaan beyle. inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini...

O günden beri kasık agrım ve bel ağrım kesildigöğüslerim şişti hafif agrı vardı onlarda kalmadı..böyle belirtiler azalıncada ben bi acayip oldum acaba değil miyim diye)sadece cok uyuyorum ve cok cabuk yoruluyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…