- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.261
Selam ,
Doktorum Kaan Bozkurt geçen hafta transfer öncesi muayenemde rahim içi görüntüsünü beğenmediğini ve düzensizlikler olduğunu söyledi hsg çekmedende transferi yapmayacağını söyledi ve dün hsg çekildi iyiki bu kadar tecrübeli ve işini hakkıyla yapan bir doktorum var sayesinde polip yakalandı ve dün rahim içi temizlendi şimdi rahim içini kalınlaştırıyoruz ilaçlara devam transfere kadar..işin ilginç tarafı ben daha önce rahim filmi ve sıs çektırmiştim başka bir hastanede ve bunu görmemişler .neyse ki Kaan Bozkurt ne derse ne tedavi uygularsa doğruluğunu yaşayarak sonuçlarımlada görüyorum ,sabretmemin karşılığını alacağıma kalben o kadar inanıyorum ki moral bozmadan tedaviye devam son 2hafta transfere:)herkese başarılar....
Merhaba,
Benim de dr um kaan koca bugün transferim yapildi 2 adet embriyo transfer edildi.bundan sonrası icin bir tavsiyen var mı?
Bir de hamilelik durumu oluştuktan sonra da devamı geliyor mu yani kaan bey doğuma kadar bakiyor mu acaba?
Yardımcı olursan çok sevinirim.
Umarım sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin ve bebişine kavuşursun
Merhaba ,bizde 3 yıldır balıkesirde ugrstık.ekimde irenbede kaan kocada basladık tedaviyetransfer zamanında rahmimde polip cıkmıştı bnmde transferim iptal oldu o Zaman.çok ağlamış üzülmüştüm.oysa o zamana kadar kaan bey dısında kimse farketmemişti buny.şimdi 5 hafta 3 günlüğüm darıısı basınıza ))
Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Dr.um Kaan BOZKURT.Benimde transferim salı günü gerçekleşti.Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum :) en zor kısmı sanırım bu bekleme süresiymiş.Neyse 2si gitti 10u kaldı hayırlısıyla pozitif sonuçları alırım inşallah.Ama sonucum ne olursa olsun drumu kesinlikle değiştirmeyi düşünmem Dr Kaan bey mükemmel bi doktor hastasına karşı olan son derece anlayışlı yaklaşımı içten samimi tavırlarıyla insanda müthiş bir rahatlama ve güvendelik hissi uyandırıyor.Ve bu dönemdede bence en ihtiyacımız olan seyinde bu olduğunu düşünürsek diyosun ki evet kesinlikle doğru yerde doğru doktorla birlikteyim.Herkese gözüm kapalı Dr Kaan Bozkurt diyebilirim.hem işini bu kadar iyi ve titizlikle yapan ilgili alakalı hemde bizlerin bu zorlu dönemindeki psikolojisinden bu kadar anlayan,pozitif enerjisiyle karşısındakini de motive eden harika ve nadir bulunan drlardan :)
Sonucum cıkınca burda sizlerle paylaşıcam ve inşallah kutluycaz :) Allah hepimizin gönlündekini bizlere nasip etsin.Sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun kucaklarımızı ömrümüzü.
Merhabalar,
Bende Dr.Kaan Bozkurt'un hastasıyım.Çikolata kistim olduğu için uzun uğraşlar sonucu doktorum sayesinde mutlu sona ulaşmak
için hafta hafta ilerliyorum.Şuan 12. haftadayız ikizlerimle.Herşey yolunda gidiyor.Umarım böyle devam eder.
13 yıllık evliyim.Normal yollardan hamile kalamadığım için İzmir'de yaptığımız araştırmalar sonucu birçok kişinin tavsiyesi üzerine
Dr.Kaan Beyle tanıştık.Bu yola çıktık.Tabikide stresli bir dönem ve ailenizin olduğu kadar burada doktorunuzunda desteği çok önemli.
Çikolata kisti olup hamile kalamayanlar genelde ameliyatla kistlerini aldırma yoluna gidiyorlar.Çünkü doktorları bu şekilde öneriyor.
Ama Kaan Bey hamilelik için bunu şart olmadığını söyledi ve bunu çok şükür ispatladı.Eğer Kaan Beyle tanışmayıp ameliyat olsaydım,
belki çok daha fazla uğraşıp belkide hiç mutlu sona ulaşamayabilirdim.Lütfen sizinde böyle bir sorununuz varsa önce doktoruma danışın
uygulamış olduğu yöntem (menepoz tedavisi) sayesinde şuan çok mutluyuz.Sormak istediğiniz birşeyler olursa ben buradayım.
Herkese bol şans.
Sağol inşallah:) Ben de Kaan beyi çok sevdim çok sıcakkanlı birisi umarim hersey iyi olur.alminel inşallah transferin tutar ve bebeğine kavuşursun. bende kaan beyin eski hastalarındanım en azından için rahat olsun çok iyi bir doktorla tedavi görüyorsun...
Çok teşekkürler,kaç yaşındaydın canım sen?
Arkadaşlar dün kontrolüm vardı. Bebişimi gördük hayırlısıyla. Artık pirince değilde kocaman bir fasulye benziyor boyu koskoca 2 cm olmuş.eli kolu başı artık net olarak ayırt edilebiliyor.bir sonraki randevumuz 1 ay sonra malesef. Ahmet beyin tavsiye ettiği perinatoloji uzmanından randevuda aldık 2 li testimizi de o yapacak.bu arada ultrason görüntüsü 8 hafta 5 günle uyumlu imiş.çok heyecanlı allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Arkadaşlar dün kontrolüm vardı. Bebişimi gördük hayırlısıyla. Artık pirince değilde kocaman bir fasulye benziyor boyu koskoca 2 cm olmuş.eli kolu başı artık net olarak ayırt edilebiliyor.bir sonraki randevumuz 1 ay sonra malesef. Ahmet beyin tavsiye ettiği perinatoloji uzmanından randevuda aldık 2 li testimizi de o yapacak.bu arada ultrason görüntüsü 8 hafta 5 günle uyumlu imiş.çok heyecanlı allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Merhabalar biraz önce başka bir arkadaşta buna benzer bir soru sormuştu ona da uzun uzadıya bir cevap vermiştim :) Kaan Bozkurt benim doktorum ve transferi hemen yapmıyor. Nedenine gelirsem de ilki yumurtaların gelişmesi için kullandığımız ilaç ve iğnelerinin rahimdeki etkisinin geçmesini beklemek. Çünkü iğne ve ilaçların etkisinin geçmesiyle embriyonun tutunma şansı artıyor. Bir diğer neden ise bir süre dondurduktan sonra transfer edilmesi gebelik şansını artırıyor. Tabi bunu iyi bir hastanede yaptırmak önemli çünkü dondurup çözme işleminde labaratuvarlara büyük iş düşüyor. İrenbe de bunu iyi bir şekilde yapıyor.
Bu hastaneyi tercih etmemede ki en büyük etken Kaan Bozkurt oldu. Çünkü başta yumurta rezervi düşük olan kadınlarda uyguladığı tedavi yöntemi oldukça etkili. Benimde yumurta rezervlerimde sıkıntı vardı ancak şimdi 3 adet embriyomuzu dondurduk ve transfer zamanımızı bekliyoruz. Size de önerim kesinlikle transfer konusunda acele etmemeniz. Bizler bir an önce bebeklerimize kavuşalım diye acele diyoruz ve bazen doktorlarında işine geliyor açıkçası neden dondurup uğraşsın ki hemen transfer etsin nasılsa parasını alıyor. Kaan Beye bu konuda çok güvendiğim için ki açıklamaları da çok mantıklı geldiği için transfer zamanımı bekliyorum. Hayırlısı olur inşallah. Zaten gelişmeleri buradan sık sık sizlerle paylaşacağım. Yine sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin. Seve seve cevaplarım. :)
Merhaba canım,hayırlınolsun inş çok güzel bir gebelik olur)bende 5 hafta 4 günlüğüm )haftaya cmt kontrolüm.senin ne kadardı
Bebişin hayırlı olsun canım.
Birkaç sorum olacak , yardımcı olabilirsen sevinirim.
Daha önceki mesajlarında akupunktur tedavisi gördüğünü yazmışsın. Akupunkturun faydasını gördünmü acaba , nerede tedavi gördün ve fiyatları nasıldı ?
irenbede omega3 önerdilerse eğer ilacın ismini verebilirmisin ?
Teşekkürler :)
Masallahh o fasulyeye ya insallah bakalim ben daha okadar detayli goremedim onumuzdeki haftadaki kontrollde insallah gorururm
Cok teşekkür ederim canim inşallah dediğin gibi olur bazen insan cok '
mutsuzluğa kapılıyor .MEVLAM YAVRULARİNİ SAGLİKLİ SİHHATLİ AKİLLİ VE ZEKİ OLARAK KUCAAGİNA ALMAYİ NASİP
EDER Evlat hasretiyle yanan herkes inşallah bu duyguları yaşar hamileliğin cok iyi geçer inşallah sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?