Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Selam ,
Doktorum Kaan Bozkurt geçen hafta transfer öncesi muayenemde rahim içi görüntüsünü beğenmediğini ve düzensizlikler olduğunu söyledi hsg çekmedende transferi yapmayacağını söyledi ve dün hsg çekildi iyiki bu kadar tecrübeli ve işini hakkıyla yapan bir doktorum var sayesinde polip yakalandı ve dün rahim içi temizlendi şimdi rahim içini kalınlaştırıyoruz ilaçlara devam transfere kadar..işin ilginç tarafı ben daha önce rahim filmi ve sıs çektırmiştim başka bir hastanede ve bunu görmemişler .neyse ki Kaan Bozkurt ne derse ne tedavi uygularsa doğruluğunu yaşayarak sonuçlarımlada görüyorum ,sabretmemin karşılığını alacağıma kalben o kadar inanıyorum ki moral bozmadan tedaviye devam son 2hafta transfere:)herkese başarılar....

Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Dr.um Kaan BOZKURT.Benimde transferim salı günü gerçekleşti.Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum :) en zor kısmı sanırım bu bekleme süresiymiş.Neyse 2si gitti 10u kaldı hayırlısıyla pozitif sonuçları alırım inşallah.Ama sonucum ne olursa olsun drumu kesinlikle değiştirmeyi düşünmem Dr Kaan bey mükemmel bi doktor hastasına karşı olan son derece anlayışlı yaklaşımı içten samimi tavırlarıyla insanda müthiş bir rahatlama ve güvendelik hissi uyandırıyor.Ve bu dönemdede bence en ihtiyacımız olan seyinde bu olduğunu düşünürsek diyosun ki evet kesinlikle doğru yerde doğru doktorla birlikteyim.Herkese gözüm kapalı Dr Kaan Bozkurt diyebilirim.hem işini bu kadar iyi ve titizlikle yapan ilgili alakalı hemde bizlerin bu zorlu dönemindeki psikolojisinden bu kadar anlayan,pozitif enerjisiyle karşısındakini de motive eden harika ve nadir bulunan drlardan :)
Sonucum cıkınca burda sizlerle paylaşıcam ve inşallah kutluycaz :) Allah hepimizin gönlündekini bizlere nasip etsin.Sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun kucaklarımızı ömrümüzü.

Son düzenleme:
Ben balıkesirde yasıyorum.doktorum kaan kocabugün itibariye 5 hafta 3 günlük hamileyimkaan bey 12 nisanda kontrole cagırdı.bugün dayanamayarak burda devlet hastanesine gittim.keseyi gördük,doktor kist gibi birsey olabilir alttan bakalım mı dedi izin vermedim.kaan bey haricinde baska doktorlara güveneniyorum acıkcaı..12 nisanı merak ediyorum.acaba kaan bey ne diyecek?

Merhaba ,bizde 3 yıldır balıkesirde ugrstık.ekimde irenbede kaan kocada basladık tedaviyetransfer zamanında rahmimde polip cıkmıştı bnmde transferim iptal oldu o Zaman.çok ağlamış üzülmüştüm.oysa o zamana kadar kaan bey dısında kimse farketmemişti buny.şimdi 5 hafta 3 günlüğümdarıısı basınıza))

alminel inşallah transferin tutar ve bebeğine kavuşursun. bende kaan beyin eski hastalarındanım en azından için rahat olsun çok iyi bir doktorla tedavi görüyorsun...

Tebrik ederim sizi Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ,darısı başıma

Başarılar size ne güzel pozitif enerjınızi yansıtmışsınız yazınızda da en önemlisi de bu bence,güzel neticenizi bekliyoruz hayırlı olsun şimdiden

İzmir irenbede Dr.Kaan Bozkurt un hastasıyım yaşım ileride ama çok iyi sonuçlar alıyoruz,yumurtalarım arttı,tedavi süper gidiyor,çok umutluyuz,doktorum müthiş herkese tavsiye ediyorum,çok nazik,çok ilgili,her şeyi en ince detayına kadar iniyor,herkesin duasını bekliyorum,sevgiler

Çok teşekkürler,kaç yaşındaydın canım sen?

alminel inşallah transferin tutar ve bebeğine kavuşursun. bende kaan beyin eski hastalarındanım en azından için rahat olsun çok iyi bir doktorla tedavi görüyorsun...
Sağol inşallah:) Ben de Kaan beyi çok sevdim çok sıcakkanlı birisi umarim hersey iyi olur.
Allahim tüm isteyenleri bebişlerine kavuştursun inşallah

Arkadaşlar dün kontrolüm vardı. Bebişimi gördük hayırlısıyla. Artık pirince değilde kocaman bir fasulye benziyor boyu koskoca 2 cm olmuş.eli kolu başı artık net olarak ayırt edilebiliyor.bir sonraki randevumuz 1 ay sonra malesef. Ahmet beyin tavsiye ettiği perinatoloji uzmanından randevuda aldık 2 li testimizi de o yapacak.bu arada ultrason görüntüsü 8 hafta 5 günle uyumlu imiş.çok heyecanlı allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Masallahh o fasulyeye ya insallah bakalim ben daha okadar detayli goremedim onumuzdeki haftadaki kontrollde insallah gorururm

Merhaba canım,hayırlınolsun inş çok güzel bir gebelik olur)bende 5 hafta 4 günlüğüm)haftaya cmt kontrolüm.senin ne kadardı

Bebişin hayırlı olsun canım.
Birkaç sorum olacak , yardımcı olabilirsen sevinirim.
Daha önceki mesajlarında akupunktur tedavisi gördüğünü yazmışsın. Akupunkturun faydasını gördünmü acaba , nerede tedavi gördün ve fiyatları nasıldı ?
irenbede omega3 önerdilerse eğer ilacın ismini verebilirmisin ?
Teşekkürler :)

Canim merhaba,
Bende hayirlisiyla tedaviye baslamak istiyorum irenbede
Daha once istanbulda 1 kere tup bebek denedik basariz olduk, doktor benimde rezervimin az oldugunu soyledi, fsh yuksek ve isim zormus ailecek yikildik
Senin fsh kac ve nasil bir tedavi gordun ?
Sevgiler

Merhaba canım,hayırlınolsun inş çok güzel bir gebelik olur)bende 5 hafta 4 günlüğüm)haftaya cmt kontrolüm.senin ne kadardı

Sağol canım 8+6 günlük olduk biz.sende en kısa sürede Bebişini görürsün inşallah

Akupunktura Bozyaka hastanesinde gittim.tam transfer zamanı yani en işe yarayacağı zaman doktor yıllı k izne ayrıldı o yüzden memnun kalmadım. Ayrıca aylar öncesinden başladım Zayıflamak için işe yaramadı. Seans ücreti 15 dı. İlk ay 7 seans sonraki aylar 4 seans gittim hafta da bir.omega 3 almadım ben onun yerine haftada 2 kez balık(somon ve alabalık) yedim.hergün ceviz yedim.umarım yardımcı olmuştur

Masallahh o fasulyeye ya insallah bakalim ben daha okadar detayli goremedim onumuzdeki haftadaki kontrollde insallah gorururm

İnşallah çok heyecanlı bi durum.
Havaya giriyor insan.simdiden hamile badileri Bile aldım öyle geziyorum walla

İnşallah çok heyecanlı bi durum.
Havaya giriyor insan.simdiden hamile badileri Bile aldım öyle geziyorum walla[/QUOTE]

Ayy ne guzel tadini cikart valla bende alicam kotlarimin beli sikmaya baslamis kiloda almadim.vernisim.hatta ama karnim simdiden cok gerildi benim bebe yagi kullaniyorum

Tüp bebek deneyimi başarısız olan biri olarak deneyimimi paylaşmak istedim... Öncelikle irenbe'yi tercih etmekle doğru bir karar vermişsiniz... Ben ilk deneyimimi istanbuldaki ünlü bir merkezde gercekleştirip düşükle sonuçlandırıp başarısız olunca izmirde yaşayan bir dostumun tabsiyesiyle Dr. Kaan Bozkurt'la irtibata geçip ikinci denememi kendisiyle gercekleştirmek istediğimi söyledim... Yumurta rezervimde azalma oldugunu ve istanbuldaki merkezin tup bebek uygulamasi olmadan hamile kalmamin imkansız olduğunu söylediklerini naklettim... İkinci tedavimize başlamadan önce bir takım yumurta kalitesi güçlendirici ilaçlar önerdi kendisi ikinci denemeye hazırlık olsun dedi... Düşük yaptıktan sonra 2-3 ay tavsiye ettiği takviye ilaçları kullandım ve ilk regl gecikmemde menopoza girdigimi düşünerek kendisini ağlaya ağlaya aradım okadar inanmıştım ki iyiden iyiye infertilitemin tüp bebeksiz imkansizlığına!!
Bana ilk önce idrar testi yapmamı sakin olmamı söyleyerek beni rahatlattı, tavsiye ettiği ilaçlar ve takviyeler sayesinde idrar testim pozitif çıktı ve ardından yaptırdığım betahcg testi sonucu 1;5 aylık hamile olduğumu öğrendim :) şuan hamileliğimin 28'inci haftasındayım ve haziranda kızımız inşallah rabbimin izniyle kicağımızda olacak... Benim nacizane tavsiyem; irenbe'de doktorunuz kim olursa olsun birde Dr.Kaan Bozkurt'un da fikrini alın... Koskoca ünlü merkezin başındaki prof'un yapamadığını onun tavsiyeleri yönlendirmesi sonucu elde ettik; önce allaha sonra Dr.Kaan Bozkurt'a şükürler olsun...

Selam arkadaslar napıyorsunuz nasıl gidiyor bakalım,??biz artık 5,5 haftayı doldurduk,bol uyku,hemen yorulma,özellikle akşamüstü saatlerinde mide yanması,karında şişlik belirtilerini yasıyorum.galiba kullandıgım ilaçlar şişlik yapıyor.zaten kilom var suanda bu modda 3 aylık hamile gibiyim,)sizlerde durumlr nasıl ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…