Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Merhabalar benim amh değerim 0,66, taslak yumurta sayısı ise her yumurtalıkta 3-4 adetti. Kullandığım antioksidanlar, dha ve iğneler sonrasında tek seferde 10 adet yumurtam toplandı. Hiç üzülmeyin bende ilk zamanlar üzülmüştüm ama doğru tedavi ile gerçekten istediğiniz sonuçları görüyorsunuz. Kaan Bozkurtun benim gibi birçok hastası var ancak herkese farklı tedavi uyguluyor çünkü kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor dozlar vitaminler. Randevu alıp görüşün öncesinde sonrasında zaten Kaan Bey sizi yönlendiriyor. Yine sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeyin...

Cnm tesekkurler cevabin icin, fsh in kacti

arkadaşlar öncelikle merhaba bişey sormak istiyorum irenbede tüp bebek raporu geçiyormu biliyormusunuz bide sgk anlaşması yok demi orda...

arkadaşlar tekrardan merhaba. cumartesi günü irenbedeydim. doktorum ahmet zeki ışık. bende polikistik over olduğunu söyledi. bir de bir sürü vitamin hapı verdi. folik asit verdi. tarlusal diye bir ilaç verdi. 6 gün onu kullanıcakmışım sonra adet olunca 2. günümde ginera diye bi ilaca başlıyacakmışım. o ilacı kullandığım 15. ve 18. günler arasındatekrar kontrole geleceksin dedi. inşallah olumlu sonuçlanır tedavim. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hanimlar bu rahim cizgi atilmasi operasyonu transferden kac gun once yaptirdiniz? Yani transferin olacagi ayda mi bir oncekindemi?

bir şey daha sormak istiyorum. DOKTOR AHMET ZEKİ IŞIK için ilk muayenede ücret almıyor diye okumuştum ama bizden 250 TL aldılar...
bir de eşim sperm testi yaptırdı ondan da 60 TL aldılar. ama çıkan spermleri dondurmamışlar. 1 ay sonra kontrole gittiğimizde tekrar test yapılacak dediler. ozaman yine mi 60 TL vereceğiz.... ayrıca muayene için yine mi 250TL alacaklar...

Merhaba arkadaşlar hamilelik heyecanı yaşayan herkesi gönülden tebrik ediyorum. Biz de Temmuz ayında başlıyoruz tedaviye şuan doğu da görevdeyiz. Nisan ayında ön görüşme için randevu aldım Ahmet beyden hiç bir fikrim yok doktor beyle ilgili acaba kendisinin hastaları varsa biraz fikir verebilir misiniz. Bu arada eşim ve ben talasemi taşıyıcısıyız PGT artı Tüp bebek deniycez hamile kalamama gibi bir sorunum yok ama bebeğin hasta olma ihtimali olduğu için bu şekilde yapıyoruz bizim gibi olup Pgt yaptıran var mı bu merkezde? Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hanimlar bu rahim cizgi atilmasi operasyonu transferden kac gun once yaptirdiniz? Yani transferin olacagi ayda mi bir oncekindemi?

Histereskopi opresyonundan bahdediyosun canom.ahmet bey banada yapti transferden bir ay once yapildi hemen pesine transferim.yapildi ahmet bey zaten transferin hemen oncesinde isyiyor yapilmasi tup bebekte sansi arttirdigi icin

Ilk muayne de ucret alinmiyo degilncanim aliniyo gorusmede ucret alinmiyo ama eger usg ile muayene edildiysen normal ucret aliniyo esindende test amacli sperm almislardir sayi mrfoliji hiz vs bakmak icin oyuzden dondurmamislardir tup bebk zamani senin yumurtalarin toplandigi zaman esinden tekrar alicklar taze sperm ve onlarla dollicekler yumurtalarini

Benim de eşime yapmislardi ama sayi olarak uygun olunca dondurma gereği duymadılar opu günü taze sperm aldılar.Bu hatta daha iyi birsey meraklanma canim.
Bu arada benim de bir sorum var kızlar size.bana dr transferimin 5.gününde kan testi yaptı ve değerler şöyle:
E2 799
Progesteron 17.6
Sonrasinda ovitrelle iğnenin 1/3 unu verdi ve progestanı 1 tane vajinadan atiodum 2 ye çıkardı.
Kötü mü yoksa tutunmuşlar mıdır bebişler çok korkuyorum

Kızlar Ahmet Beyin hastası olanlar biraz fikir verebilir misiniz kararsızım doktor seçiminde daha başlamadan strese girdim ne zormuş

Merhaba ,
38 yaşındayım 12 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmemiştik ve 4 ay önce karar verdiğimizde kontrollerimiz için izmir'e gittik .kadınlarklubündeki yorumlar KAAN BOZKURT'u seçmemizde etkili oldu. Muayenede yumurta rezervının azaldığını ve yaş nedeniyle tüp bebek önerebilieceğini söyledi ve hazırlık olarak DHEA, Q10 . OMEGA, ARISÜTÜ,BEMİKS C vb kullanmamı istedi. Bu arada denemelere devam etmek gerektiğini tavsiye etti. 45 günün sonunda hamile kaldım su anda 6 haftalık bugun kalpatışını duyduk.
Size ve KAAN BOZKURT' a çok teşekkürler.

Kızlar Ahmet Beyin hastası olanlar biraz fikir verebilir misiniz kararsızım doktor seçiminde daha başlamadan strese girdim ne zormuş

Bende ahmet beyin hastasiydim cnim ben cok memnundum merkezden hemsirelerden ve doktordan hicbir sorun cevapsiz kalmiyo yapilan herseyin aciklamasini yapiolar ben 2 kere tup denedim bir histereskopik oprrasyonum oldu merkez olarakda calisanlardanda hicbir sikinti yasamadim diger doktorlarda mutlaka iyidir ancak ben ahmet beye gitmistim onun icin kendi adima memnundum birazda goreceli bi kavram bu kimi cok memnun olurken kimi soguk diyebiliyo ama ben daha hic olumsuz dusunen gormedim hakkinda hayirlisi olsun insallah

Çookk teşekkür ederim cevapladığın için insan gerçekten çok stres yapıyor doktorun önemine inanıyorum kesinlikle hastanın doktorunu sevmesi ve güvenmesi tedavide olumlu etkiye sahip:)

Çookk teşekkür ederim cevapladığın için insan gerçekten çok stres yapıyor doktorun önemine inanıyorum kesinlikle hastanın doktorunu sevmesi ve güvenmesi tedavide olumlu etkiye sahip:)

Evet kesinlikle ama.sunu soyliyim ben 2 asilama 2 tup denedim olmadi hicbir sorun olmamasina ragmen 1 ay sonra bebegim kendiliginden geldi tup bebek surecinde ben asiri stresliydim stres basariyi cok etkiliyor yaz sonuna kadar tup ve bebk.olaylarini kapatmistimki son tup bebek denememden sonra 1 1 kere adet gordum pesine bebegimngeldi coknsukur insallah siiznde ilk denemede gelir kuzunuz hakkinizda en hayirlisi olur

Arkadaslar ne güzel haberler yazmışsınız,yeni aramıza katılanlar hoşgeldiniz.alminel bende transferimden sonra e2 ve progesterona baktrdıgımda düşük çıkmıştı.çok korktum o zaman,iğneye baslamıştık,suanda 6 haftalık hamileyim,iğneye 3 günde bir devam,progestan fitil ve crinone jele devam.6 haftalık olmama ragmen karnım şiş,5 aylık hamile gibiyim sanki))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Almiel bi önceki mesajımı oku

Canım öncelikle çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için.şimdi bana e2 799 çok yüksek ve progesteron 17, 6 az gibi geldi.sen de az mi diosun bunlara?
Galiba progesteron 14 ün üstünde olmaliymis de mi, öyle okuyorum ama kafam cok karisik.simdi de 9.günüm sanki karnim daha inmis gibi ama bir tek sag tarafimdan belim her sabah çok ağrio ve karnimda sürekli hasta olcakmisim gibi bir ağri var ne diosunuz.
Sevgili butterfly bu arada bana sadece 1 günlük ovitrelle bacaktan verdi o kadar prpgestani da 2 ye cikardi crione zaten sabah aksamustu gunde 2 tane devam bu sekilde su an

Son düzenleme:

Tatlım benimki 14 ve 225 çıkmıştı..düşüktü yani o zaman moralim çok bozulmuştu,ama kafamu rahat tuttum,sen doktorunun dediklerini yapmaya devam et.doktorun kimdi?benimki kaan koca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…