- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- 208
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.281
Canim merhaba,
Bende hayirlisiyla tedaviye baslamak istiyorum irenbede
Daha once istanbulda 1 kere tup bebek denedik basariz olduk, doktor benimde rezervimin az oldugunu soyledi, fsh yuksek ve isim zormusailecek yikildik
Senin fsh kac ve nasil bir tedavi gordun ?
Sevgiler
Merhabalar benim amh değerim 0,66, taslak yumurta sayısı ise her yumurtalıkta 3-4 adetti. Kullandığım antioksidanlar, dha ve iğneler sonrasında tek seferde 10 adet yumurtam toplandı. Hiç üzülmeyin bende ilk zamanlar üzülmüştüm ama doğru tedavi ile gerçekten istediğiniz sonuçları görüyorsunuz. Kaan Bozkurtun benim gibi birçok hastası var ancak herkese farklı tedavi uyguluyor çünkü kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor dozlar vitaminler. Randevu alıp görüşün öncesinde sonrasında zaten Kaan Bey sizi yönlendiriyor. Yine sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeyin...
Cnm tesekkurler cevabin icin, fsh in kacti
Hanimlar bu rahim cizgi atilmasi operasyonu transferden kac gun once yaptirdiniz? Yani transferin olacagi ayda mi bir oncekindemi?
bir şey daha sormak istiyorum. DOKTOR AHMET ZEKİ IŞIK için ilk muayenede ücret almıyor diye okumuştum ama bizden 250 TL aldılar...
bir de eşim sperm testi yaptırdı ondan da 60 TL aldılar. ama çıkan spermleri dondurmamışlar. 1 ay sonra kontrole gittiğimizde tekrar test yapılacak dediler. ozaman yine mi 60 TL vereceğiz.... ayrıca muayene için yine mi 250TL alacaklar...
Benim de eşime yapmislardi ama sayi olarak uygun olunca dondurma gereği duymadılar opu günü taze sperm aldılar.Bu hatta daha iyi birsey meraklanma canim.Histereskopi opresyonundan bahdediyosun canom.ahmet bey banada yapti transferden bir ay once yapildi hemen pesine transferim.yapildi ahmet bey zaten transferin hemen oncesinde isyiyor yapilmasi tup bebekte sansi arttirdigi icin
Ilk muayne de ucret alinmiyo degilncanim aliniyo gorusmede ucret alinmiyo ama eger usg ile muayene edildiysen normal ucret aliniyo esindende test amacli sperm almislardir sayi mrfoliji hiz vs bakmak icin oyuzden dondurmamislardir tup bebk zamani senin yumurtalarin toplandigi zaman esinden tekrar alicklar taze sperm ve onlarla dollicekler yumurtalarini
Kızlar Ahmet Beyin hastası olanlar biraz fikir verebilir misiniz kararsızım doktor seçiminde daha başlamadan strese girdim ne zormuş
Bende ahmet beyin hastasiydim cnim ben cok memnundum merkezden hemsirelerden ve doktordan hicbir sorun cevapsiz kalmiyo yapilan herseyin aciklamasini yapiolar ben 2 kere tup denedim bir histereskopik oprrasyonum oldu merkez olarakda calisanlardanda hicbir sikinti yasamadim diger doktorlarda mutlaka iyidir ancak ben ahmet beye gitmistim onun icin kendi adima memnundum birazda goreceli bi kavram bu kimi cok memnun olurken kimi soguk diyebiliyo ama ben daha hic olumsuz dusunen gormedim hakkinda hayirlisi olsun insallah
Çookk teşekkür ederim cevapladığın için insan gerçekten çok stres yapıyor doktorun önemine inanıyorum kesinlikle hastanın doktorunu sevmesi ve güvenmesi tedavide olumlu etkiye sahip:)
Kızlar kimse yok mu?
Lütfen yardıım
Canım öncelikle çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için.şimdi bana e2 799 çok yüksek ve progesteron 17, 6 az gibi geldi.sen de az mi diosun bunlara?Almiel bi önceki mesajımı oku
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım öncelikle çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için.şimdi bana e2 799 çok yüksek ve progesteron 17, 6 az gibi geldi.sen de az mi diosun bunlara?
Galiba progesteron 14 ün üstünde olmaliymis de mi, öyle okuyorum ama kafam cok karisik.simdi de 9.günüm sanki karnim daha inmis gibi ama bir tek sag tarafimdan belim her sabah çok ağrio ve karnimda sürekli hasta olcakmisim gibi bir ağri var ne diosunuz.
Sevgili butterfly bu arada bana sadece 1 günlük ovitrelle bacaktan verdi o kadar prpgestani da 2 ye cikardi crione zaten sabah aksamustu gunde 2 tane devam bu sekilde su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?